HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Városszéli lakókörzet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Városszéli lakókörzet   Kedd Május 20, 2014 1:36 am


Városszéli lakókörzet

Ugyan elmondható, hogy rengetegen laknak inkább a városban, jó néhányan vannak, akik a csendesebb környéket választják otthonukul, élvezve a házak ritkásságával járó csendességet. Nincsenek közvetlen szomszédok, általában egy, vagy akár több házhely is kimarad két épület között, ez azonban nagyon is kedvére van az erre letelepedőknek.A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 14, 2016 2:39 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Kedd Május 20, 2014 1:38 am

Lassan kel fel a nap, és Silas is lassan ébredezik a házikójában ami a falu szélén áll, egy nem rég épült házról van szó, aminek belseje épp olyan puritán mint a lakója. Berendezését csupán egy egy ágy, asztal és egy hatalmas láda alkotják ami a szekrény szerepét hivatott betölteni. Lustán kel fel ahogy végre egy olyan napot akar tartani amikor végre pihenhet és a háza körüli munkákat is kénytelen elvégezni hiszen más nem csinálja meg helyette. Felöltözik végül, kinyújtóztatva szikár izmos testét, és az asztalon álló mosdótálban megmossa az arcát és ujjaival végigszánt a haján, ami hosszú szőke, a korra teljesen jellemző viselet csak az nem szokványos ahogyan két oldalt leborotválta hogy ifjúbbnak tűnjön a koránál. A szobahelységből a konyha helységbe igyekszik hogy némi reggelit vegyen magához, mielőtt nekiáll a munkának, és megiszik egy jó nagy kupa nagyon vizezett bort. Aztán kilép a házból, és máris szembetalálja magát élete párjával Nesme-vel.
- Jó reggelt szépségem, hogy aludtál? - simogatja meg a hatalmas sárkányt és mikor az válaszol neki elmosolyodik.
~ Mit csinálunk ma? ~
- Ház körüli munkákat csinálunk, mert senki nem csinálja meg helyettünk - válaszol, és megfog egy hatalmas tömb nádat és odébb teszi. A sárkány meg csak morog valami oylasmit, hogy azt aztán a nemes feladat és semmi kedve a házimunkához. Aztán ahogy fordul, kis híján fellök egy lányt, és reflexszerűen kap utána hogy talpra állítsa.
- Uh, bocsi nem akartalak fellökni. Jól vagy, nem ütöttelek meg? - kérdezi, hiszen ismerős a lány, edzettek már együtt mivel Silas évekkel ezelőtt önkényesen felcsapott tanítónak, aki legjobb tudása szerint segíti a friss lovasokat a boldogulásban gyakorlati és elméleti tudását is bevetve.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Kedd Május 20, 2014 3:22 pm

Talán még a szokottnál is vidámabb voltam ma reggelt és ennek egyetlen aprócska oka volt. Végre szabad az egész napom. Na jó nem mintha annyira nagy gondom lenne az állandó gyakorlással és tanulással, de a kiválasztás közeledtével én is olyan keményen voltam fogva, hogy az már kezdett sok lenni. De ma azt csinálok amit akarok és a bőség zavara fel is ütötte a fejét. Fogalmam sincs mihez kezdjek, annyi mindenhez lenne kedvem. Lemenni a partra, vagy az én kis sziklaszirtemhez. Esetleg hajózzak ki Emethel vagy nem is tudom. Ahogy igyekeztem, a lakókörzeten keresztül akartam átvágni, előtte pedig vettem némi gyümölcsöt a piacon amivel még előtte haza is ugrottam. Gondolkoztam azon, hogy magamhoz veszem az íjam és vadászok egy picit az erdőben, de erről inkább letettem. Most már egész szépen, gyógyul a karom nem kéne megint felszakítani. Jó lenne ha a kiválasztásra teljesen rendbe jönne. Ahogy elmélyedtem a gondolataimban szinte már nem is néztem merre megyek és ennek az lett az eredménye, hogy beleszaladtam valamibe vagy valakibe.
- Nem látsz? – Csattantam fel mérgemben, pedig javarészt az én hibám volt. Aztán persze észrevettem, hogy az egyén aki az utamat keresztezte nem más mint az egyik tanítóm. A legtöbben erre lehet megszeppennének de engem ez pont hidegen hagy. – Nem esett komoly bajom. – Ellenőrzöm, hogy meg van-e mindenem. – Mit csinálsz? – Bukott ki belőlem a kérdés, ahogy megpillantom a sárkányát.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Szomb. Május 24, 2014 12:14 pm

Elmerül kissé a mindennapok teendőibe ahogy a sárkányához beszél, néha fennhangon is kimondva pár dolgot, de mivel nem nagyon van erre senki, nem is zavartatja magát és nem érdekli ha valaki esetleg különcnek vagy furcsának titulálja, a harci tapasztalatait nem lehet elvitatni ahogyan azt sem, hogy sok tanonc került már ki a kezei közül akik kiváló lovasok lettek, és többé kevésbé szereti is nézni ahogy a tapasztalan újoncok felnőnek és férfivá/nővé válva válnak teljes értékű lovasokká. Ahogy tevékenykedik, nem figyel oda egészen hiszen egészen másfelé járnak a gondolatai, és így nekimegy valakinek, vagy éppen neki mennek neki? Nem biztos benne, de rögvest az érkező után kap, és enyhe szemöldökráncolással nézi a tanoncot akit ismer is. A legtöbb tanoncot ismeri, hiszen a tanítójuk is egyben, na meg nem olyan nagy ez a sziget hogy sok ismeretlennel találkozhasson az ember.
- Én látok, nekem úgy tűnik te jársz máshol mint kellene, Annabelle - jegyzi meg és feldob a nádhalom tetejére még egy kupacot. El kell égetni majd, és így egy helyre gyűjti őket. Nem csinál belőle nagy ügyet hogy a lányka letegezte vagy élesebben szólt mint kellene, hiszen nem az apja, nem az ő dolga megnevelni az éles nyelvű gyermeket.
- Akkor jó ha nem lett bajod - kommentálja, és még Nesme is lejjebb hajol és barátságos fújással köszönti az ifjú tanoncot, jelezve hogy ő sem elhanyagolható tényező. Silas csak a fejét rázza hogy hisztis nőszemély.
- Összehordom a szemetet, a lehullott gallyakat meg nádakat, és később majd eltüzelem. És te merre tartassz? - érdeklődik, nekitámaszkodva a ház oldalának, pihenni is kell egy kicsit, és van rá egy egész napja hogy mindent megcsináljon, és felmorog mikor Nesme összefújja a haját.
- Jól van ne hisztizz már te nőszemély... - morogja és odafordulva megsimogatja a kemény pikkelyekkel borított kecses sárkányfejet.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Hétf. Aug. 18, 2014 11:34 pm
Játék lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Aireen Warren
Hozzászólások száma :
16
Join date :
2014. May. 23.
Tartózkodási hely :
Kysppie szigete


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Szept. 18, 2014 9:01 pm


Egy egyszerű, esti sétára adtam a fejemet, és Nidalee sem ellenkezett, hiszen ma egész nap a házban voltunk. Tegnap sokat voltam kint és gyűjtöttem növényeket, amiket ma rendszereztem és helyeztem el úgy, ahogy nekik a legjobb. Sajnos nekem a rendszerezés kicsit tovább tart, mint a "normális" embereknek, rá szokott menni az egész napom. Így most örülök, hogy kimehetek a friss levegőre egy kicsit. A Nap már lement a horizont alá, egészen sötét van, csak a csillagok világítanak, illetve a házakból jön ki egy kis fény az utcákra. Néhány városlakó sétál csak, vagy éppen igyekszik haza vacsorára, hallom a lépteiket. Lágyan tartom a botot a kezemben, kék szemem néha erőtlenül megcsillan. Másik kezemben Nidalee pórázát tartom, aki egészen nyugodtan sétál mellettem. Ő s élvezi a friss levegőt, és a kellemes szellőt, mely hosszú, kiengedett hajammal játszik. Sóhajtok egyet, és felfelé nézve az égre elmosolyodom.
- Ma is gyönyörűek a csillagok, igaz? - simítom meg a farkas nyakát, beletúrva selymes szőrébe, majd folytatom tovább az utunkat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Elinor Guinevere Tempor
Hozzászólások száma :
88
Join date :
2014. Aug. 12.
Age :
21
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Szept. 18, 2014 9:10 pm

A városban bóklásztam egyedül. Fel akartam fedezni a várost is. Bár annyira a házak nem vonztak. Már a fejemben ott volt a térkép hogy melyik utca melyik be nyílik, de ezen a környéken nem nagyon jártam. Kicsit örült vagyok hogy egyedül sétálgatok. Biztos valaki leszid majd azért hogy nem értem vissza. Egyébként pedig egyedül vagyok a házban. Ha nincs itthon a macska cincoghat az egér is. Egy köpeny volt rajtam a csuklya a fejemre volt hajtva. ~Milyen csend van itt.~ Aztán néhány részeg ordibálást hallottam és az előző kijelentésemet vissza szívtam magamba.
Hónap karaktere:
2014. Aug., Szept.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Szept. 18, 2014 9:13 pm

Szükségem volt arra, hogy kiszellőztessem a fejemet, hiszen amióta csak felébredtem, az üressé vált tudatom folyamatosan töltődik az információkkal. Olyan információkkal, melyeket egyszerűen nem tudok elhinni, nem tudok elképzelni. Úgy érzem magam, mint egy elveszett vándor, akinek egykoron volt célja, de elvették tőle azt, ezért ítéltetett most bolyongásra. Figyeltem az esti égboltot, és csak kavarogtak a gondolataim. Beszívtam tüdőmbe a frissítő, hűvös levegőt, megint eszembe jutott az, amit Gwen mondott arról, hogy sárkánylovas vagyok. Elképzeltem, ahogy, az ő szavaival élve: "meghódítom az eget".
Végül aztán megláttam valakit, mai ki is zökkentett a gondolkodásomból. A vele lévő állatot figyelem, picit távolabb állok meg, és lágy mosollyal az arcomon üdvözlöm. - Szia!
- Igen, valóban mesések. - pillantok fel én is újra, valamiért ez a béke ott tartja a mosolyt az arcomon.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Aireen Warren
Hozzászólások száma :
16
Join date :
2014. May. 23.
Tartózkodási hely :
Kysppie szigete


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Szept. 18, 2014 9:19 pm

Az utcán haladva érzem, hogy vannak rajtunk kívül mások is, és a város belseje felől hallom a részeg emberek ordibálását.Magamban elfojtok egy mosolyt és eszembe jut, mikor először kóstoltam bort. Érdekes élményben volt részem, szerencsére akkor még megvolt a szemem világa, így nem botladoztam végig a városon, de így utólag visszagondolva vicces volt. Akkor és persze másnap annyira nem. A hangom lágyan hangzik, nyugodt és kellemes, ám amikor valaki válaszol, megfeszülök. Nidalee halkan morrant, és megáll, jelezve nekem. A hang irányába fordítom a fejemet és kicsit oldalra döntve próbálom felmérni, milyen messze lehet a férfi. Merthogy ez férfi hang, ebben biztos vagyok.
- Biztos vagyok benne, hogy tényleg gyönyörűek - fordítom ismét az ég felé a fejemet, majd vissza a férfi felé.
- Kit köszönthetek ezen a szép, nyugodt estén? - lépek picit közelebb, és Nidalee is szimatolni kezd, ő is kíváncsi. Elinort egyelőre nem érzékelem sem én, sem Nidalee, hiszen kicsit messzebb van tőlünk, és nem is szólított meg minket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Elinor Guinevere Tempor
Hozzászólások száma :
88
Join date :
2014. Aug. 12.
Age :
21
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Szept. 18, 2014 9:32 pm

Nem akarom, hogy belém kössenek. Ha belém is kötnének biztos, hogy meg úsznám egyetlen karcolással. Mivel én józan vagyok ők nem. Sietősebb re veszem a tempót, de közben figyelek hátra is meg a házakat nézem. Aztán meg állok felnézek az égre a holdat nézem és a csillagokat . Tizenegy óra lehet vagy fél tizenkettő. Tovább megyek hirtelen alakok jelennek meg a távolban nem tudom ki venni a milyen idősek lehetnek. Egy kis aggodalom jelenik meg az arcomon. ~Lehet hogy a részeg banda?~ Lelassítok. ~Nyugodj meg Linor, nem lesz semmi baj ha ők lesznek szépen ki kerülöd őket. ~ még jobban a fejembe húztam a csukját és a tarisznyámat markolásztam. Közeledtem feléjük. Nem a részeg banda ebben biztos voltam már. De még így távolról ismeretlen és sejtelmes gonosz útonállóknak tűntek.
Hónap karaktere:
2014. Aug., Szept.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Szept. 18, 2014 9:54 pm

Hihetetlenül jó érzéssel tölt el az esti égbolt alatt kószálni, miközben a gondolatok csak úgy elöntik a tudatomat, minden korlátozás nélkül. Persze, felmerül bennem, hogy talán nem kellene ennyire ilyesmivel kínoznom magamat, hiszen a gondolatokkal együtt jön a kétségek érzése, a kérdések is elöntik az agyamat, és egyre inkább csak kínozni kezd az a kavalkád, mely nagyon lassan, de biztosan kezd bennem teljes káosszá alakulni, hogy mint fortyogó pokol tüze mardoshassa aztán a lelkemet.
Valamiért, talán éppen ezért, nem tudom, hálás vagyok, hogy végül mégis belebotlottam valakibe, és nem teljesen egyedül élvezem a csillagok látványát, mely meg is nyugtat.
- Oh, ne haragudj. A nevem Flynnt. Flynnt Owen. Nem akartalak megzavarni a sétádban. - kezdek azonnal szabadkozásba, hiszen így jobban belegondolva nem is nagyon értem, mi a fenét képzelhettem, hogy így megzavartam.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Aireen Warren
Hozzászólások száma :
16
Join date :
2014. May. 23.
Tartózkodási hely :
Kysppie szigete


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Szept. 18, 2014 10:00 pm

Nem lepődök meg, hogy találkozok valakivel az utcán, és azon sem, hogy megszólít. Bár úgy tűnik, hogy a férfi még nem ismer engem, mi elég különös. Általában a városban majdnem mindenki ismer engem látásból, vagy éppen hallomásból, hiszen a vak gyógynövényárus lány elég feltűnő szóbeszéd. Persze nem zavar, hogy nem ismer, nem várom el a városlakóktól, hogy mindenki tudja ki vagyok. Talán jobb is ez így, így annyira nem kell vigyáznom, ha éppen mérget csempészek a Lázadóknak. A férfi megjegyzésére tekintetemet ismét az ég felé emelem, miközben Nidalee mellettem bőszen szimatolgat, és habár még mindig bizalmatlanul méregeti a férfit, jelzi, hogy vélhetőleg nem fog támadni és nincs fenyegető szándéka sem. Kérdésemre bemutatkozik, amit egy lágy fejbólintással köszönök meg.
- Aireen vagyok. Warren - mutatkozom be én is és toldom meg a nevemet a vezeték nevemmel is, bár az annyira nem fontos. A szabadkozására lágyan elmosolyodom.
- Semmi gond, örülök, ha van társaságom. Úgy minden könnyebb - hajtom picit oldalra a fejemet.
Nidalee lassan szimatolni kezd, majd érzem, ahogy megfordul.
- Mi a baj? - tartom a kezemet a farkas nyakán, aki halkan morrant egyet abba az irányba, ahol Elinor rejtőzik.
- Van ott valaki? - fordulok én is kicsit a házak irányába és szólok bele az éjszakába, majd visszafordulok a férfi felé és kérdőn nézek rá. Ő talán lát valakit...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Elinor Guinevere Tempor
Hozzászólások száma :
88
Join date :
2014. Aug. 12.
Age :
21
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Szept. 18, 2014 10:18 pm

Ez egy kicsit megijeszt, ahogy egy hang felém szól. Nem válaszolok. Csak haladok feléjük ha megtámadnak elfutok. Egy kutyát is láttok az egyik mellett. Nem ez nem kutya, hanem farkas. Ez Arieen lesz. De a másikat még nem tudom ki lehet az, de egy biztos egy férfi az. Bizonytalanul lépkedek feléjük. ~biztos megzavartam őket a társalgásban. Én vagyok az oka. Ha nagyon bizonytalan a helyzet tovább állok. Nem félek.~ Jobb, ha nem zavarom meg őket többször. Pár méterre voltam tőlük. Flynnt beszélgetett Arieennel. Két ismerős. Egy kicsit megnyugodtam. Nem szóltam hozzájuk. Pedig tudtam, hogy a lány nem tud anélkül felismerni és reméltem Flynnt megismer. Le vettem a csuklyámat így biztos nem fog rám támadni se Nidalee se Flynnt és így láthatták az arcomat is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Szept. 18, 2014 10:39 pm

Azért örülök és kissé meg is könnyebbülök, mikor azt mondja, hogy nem zavarom, és tényleg ez is tükröződik az arcán. nem akart nagyon tolakodó lenni, talán csak a magány, vagy talán még inkább azok a nyomasztó és aggasztó gondolatok vittek rá, hogy a társaságot keressem, nem tudom. Talán mi9ndig is ilyen volta. Sajnos ezt sem tudhatom, mivel nem emlékszem arra, korábban hogyan viselkedtem. Persze, mindenki mesél dolgokat, amióta felébredtem, de... nem tudom. Nekem még mindig annyira furcsa minden. Egyszerűen nem tudom hová tenni a helyzetet.
- Nos... az én véleményem szerint nem minden, de azért örülök, hogy így látod. - jegyzem meg egy halvány mosollyal az arcomon, tetszik, hogy ilyen pozitívan áll hozzá a dolgokhoz.
- Nincsen semmi baj... csak Elinor az. - mosolyodom el az ismerős arc láttán, mikor hátrafordulva megpillantom a lányt, majd egy sziával köszöntöm is, remélem, csatlakozik hozzánk.
- Minden rendben? - kérdezem Elinortól, csak mert eléggé feldúltnak látszik.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Aireen Warren
Hozzászólások száma :
16
Join date :
2014. May. 23.
Tartózkodási hely :
Kysppie szigete


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Szept. 18, 2014 10:46 pm


Kellemes érzéssel tölt el, hogy akadt társaságom erre az esti sétára, habár csak ki akartam szellőztetni a fejemet pár percre, egy kört akartam tenni, nem többet. Most mégis találkozom egy ismeretlen ismerőssel, akit eddig még nem ismertem, most azonban van lehetőségem rá. Megjegyzem, hogy társaságban minden könnyebb, amire Flynnt kontrázik. Csak egy elnéző mosolyt villantok meg és megsimogatom Nidalee bundáját.
- Nekem biztosan - teszem hozzá lezárásként. Nem tudom, hogy a férfi a sötétben észre vette-e a furcsa szememet, de ebből a megjegyzéséből azt szűröm le, hogy nem igazán vette észre, hogy nincs meg a szemem világa. A farkasom valaki mást is érez, és idegesen fordul meg, ahogy a férfi is ezt teszi, én pedig kíváncsian szólok bele a sötétbe. Flynnt hamarosan közli, hogy Elinor az, aki a sötétben rejtőzködik. Felvonom a szemöldökömet és kíváncsian pislogok bele a sötétbe.
- Szervusz Elinor! - köszöntöm a lányt. Hallottam már róla, talán beszélgettünk is, de nem láttam, így fogalmam sincs, hogyan néz ki.

//Bocsi Srácok, én elmászok aludni. NRT-be folytassuk! Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Elinor Guinevere Tempor
Hozzászólások száma :
88
Join date :
2014. Aug. 12.
Age :
21
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Vas. Szept. 28, 2014 10:11 pm

Közelebb léptem. Biccentettem feléjük, köszönés képen, de rájöttem Aireen nem lát. Így megszólaltam.
-Jó estét!-Köszöntem udvariasan nekik. Furcsán éreztem magam. Biztos voltam benne, hogy megzavartam őket.
- Igen minden rendben Flynnt.- Nem értettem, miért kérdezte ezt tőlem. Ahogy néztem őket megérintett a múltjuk Aireen elvesztte a látását és Flynnt az emlékeit. Milyen szörnyű sorsok? Bár reméltem, hogy mindketten visszakapják egyszer azt, amit elveszettek. Hallottam olyanról, annak idején, hogy vannak gyógyerek, ami a vakságot gyógyítja és az emlékek is van, akiknek visszatérhetnek. De ilyenekkel nem akartam őket sosem terhelni. Biztos nevetnének rajtam milyen badarságokat hordok nekik itt össze-vissza. Jobb ilyenkor magadban megtartani és nem szólni semmit. Tanultam meg gyermekkoromba.
Lehet engem naivnak nevezni, de én bíztam abban, hogy a mesék valóra vállnak a legendák és a mítoszok régen tényleg megtörténtek és a jó mindig győz a rossz felett. Az árva vissza kapja a családját a vak a szeme világát az  emlék vesztetett az emlékeit vissza nyeri. Nekem is boldog befejezéssel ér végett a történetem majd.
Csendben ácsorogtam nem tudtam eldönteni tovább menjek vagy inkább tovább álldogáljak a Flynntéktől néhány méterrel távolabb. Megszólítottak engem, de most nem tudtam velük mit kezdeni.
~Jobb lesz, ha tovább állok!~ döntöttem el magamba. Hirtelenjében fáradtság töltött el engem és álmos lettem.
~Igen, haza kellene mennem, vissza az erdei birtokra.~

//Bocs, most jöttem rá, hogy én jövök itt XD még egyszer bocs, hogy miattam állt le a játék.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Vas. Jún. 26, 2016 3:04 pm
A játék lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Varianna Wrynn
Hozzászólások száma :
26
Join date :
2016. Jul. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Szer. Május 17, 2017 3:28 pm

Talán dél körül járhatott amikor a városszélén található lakókörnyezetben járkáltam. Talán most először életem nem teljes páncélzatban, sőt nem is őrjáraton voltam. Selyembe öltözködtem, elegánsan mint a Thidiai elit szokott. Fura és feltűnő viselet. Dreyndra egyik kedvenc helyére tartottam itt ezen a területen, messze a házaktól még is jól látható néhány. Imád az ott található hozzá képest kisebb tisztáson egyedül lenni. Kíváncsi is voltam hogy miért hívott ide, de belőle kiszedni bármit is olyan nehéz mint bevenni Thidia palotáját.
~Kedvesem, azért elmondhatnád hogy még is miért hívtál ide, ritkán, szinte soha nem akarod hogy zavarjanak itt. Közöltem, s kértem őt amire a válasz igen csak várható volt.
-Megtudod amikor ideértél. Furcsa, de mintha kacarászni halottam volna társamat, amin én is elmosolyodtam. Végül talán egy 10-15 perc telt el mire meg érkeztem. Egy fura alakot láttam a közeli bokrok takarásában, nem tudom mit figyelhetett de nem is azért jöttem hogy ezt kiderítsem. Majd Dreyndrához közelítve sárkányom öröm teli szárny csapása majdnem ledönt a lábamról. Majd elérve őt simogatom meg fejét.
~Végre hogy itt vagy! Már azt hittem eltévedtél. Jegyezte meg viccesen, amire én csak egy mosollyal reagáltam. Hát igen, nehéz vele néha de akkor is ő a legjobb barátom ezen a szigeten. Majd végül meg mutatta miért is hívott ide. Egy nagyobb sziklára irányított amiről tökéletesen belehetett látni a város zsúfoltabb részének határát. Gyönyörű látvány volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Walhir Rahom
Hozzászólások száma :
10
Join date :
2017. May. 17.


TémanyitásTárgy: Variannának   Szer. Május 17, 2017 4:04 pm

Variannának

Hajnal óta üldözzük már ezt a vadat. Voilir azt mondta, hogy ilyen hatalmas nyomokat már régen látott. Igaz, már több hónapja nem jártunk a szigeten, így nem tudhatjuk mi történt, de azért azt elvártam volna a fiúktól, hogy ekkora bestiákat kezelés alatt tartsanak. Követtük hát a nyomait, míg a város szélére nem értünk, és akkor ott állt.
~Na, nesze, egy lovasé.
Ránézésre sem olyan nehéz eldönteni, hogy melyik sárkányt ülik meg gyakran, de Voilirnek ebben kifejezetten nagy gyakorlata van.
~Jól van, akkor menj oda, és barátkozz össze vele!
Vicces eljátszani ezeket a köröket mindig. Azt mondják, hogy öreg kutya nem tanul, nos ez talán igaz a sárkányokra is, már annyiban, hogy öreg sárkány nem változik.
~Haha. Na Wal, szépen megvárjuk, míg ideér a lovasa, nem látszik olyannak, mint aki hirtelen meg akarna lógni, olyan nehéz pikkelyekkel pedig a szomszéd szigetről is utolérem, ha menni támadna kedve.
~Nem tudom mikor süllyedünk odáig, hogy a szigetre visszatérve kocsmázás helyett más lovasok után kémkedünk.
~Nem kémkedés, gyakorlás Wal, nyugalom.
Egy horkantást kap csak.

~Akkor tekeredj a fára legalább... gyakorlás...
Azzal leugrok róla, és addig nézek várakozón, míg Voilir nem hajlandó felvenni egy rendes cserje alakját, ahogy szoktuk, mikor várunk valakit. Így lehet az is, hogy az ismeretlen lovaska, mert hát ő lovaska lehet, még akkor is, ha inkább hercegnőnek néz ki, elsétál Voilir mellett, mikor megérkezik, sőt, mellettem is.
~Hohó, bekapta!
Hallom Voilir diadalittas hangját, noha őszintén bevallom, én sem vettem volna észre, ha a nagy fehér sárkányomat akarnám éppen meglátogatni egy tisztáson a világ számomra egyik legbiztosabb helyén, hogy nem csak egy kivénhedt róka, hanem még az óriásgyíkja is figyel, aki ráadásul egy fára van tekeredve.
~Na, ne örülj magadnak annyira Voilir, kezd előjönni a hátfájásom, essünk túl rajta.
~Ja, persze, túl rajta, mi. Jobban örülnél neki, ha ráeshetnél, tudom ám Wal.
~Elég lesz!
Intem végre csendre Voilirt, és elindulok a jövevények felé.
-Kezét csókolom, kisasszony!
Köszönök illendő távban, aztán a lényegre térek, mielőtt a sárkány elpanaszolja, hogy valaki az árnyékból figyeli már tíz perce, ráadásul öreg, ellenszenves kinézetű és nem is igazán ismeri, de lovas.
~Jó lennél száműzöttnek.
Röhög fel Voilir, aki ezek szerint már megint a fejemben mászkál. Szeretjük nyitva hagyni azt a bizonyos hátsó ajtót ugyanis, még akkor is, ha nem beszélünk rajta. Egyes tanoncoknál persze ez hiba, de negyven év után ez már inkább megszokás és taktika.
Rá se hederítek persze, csak folytatom inkább.
-Impozáns egy társa van. Engedjék meg, hogy bemutatkozzak. Tekercses Walhir, kivénhedt felderítő, szolgálatukra!
Biccentem meg csak fejemet, mert az legalább még nem fáj.
-Ez pedig itt...
Hű, na ez a hülye sárkány meg nem jött ide, csak ölelgeti a fát.
~Gyere, szépen mutatkozz be, Voilir!
Forgatom meg a szememet, persze tudom, hogy nem jelentkezik igazán más sárkányok és lovasok nyílt jelenlétében.
~Neeem! Hagyjál békében Wal, hányszor mondtam! Nem, nem és nem!
Sóhajtok, majd bemutatok a fák közé.
-Szóval az a rakás magasztosan lapuló moha ott Voilir.
Erre azért őasszonysága is felemeli a fejét, ránéz szemeivel a másik kettőre, és egy szaglászásnyi időre villás nyelve is előkerül, majd visszateszi a fejét.
~Köszönöm, mondhatom.
Zsörtölődik. Nekem meg ugye közben ki kéne találnom valami értelmes okot arra, hogy miért követjük ezt a sárkányt már huzamosabb ideje.
-Most tértünk vissza egy jó négy hónapos útról, aztán megláttuk ezt a szép sárkányt.
Biccentek tisztelettel, mert tudom, hogy azt szeretik, főleg az ilyen nagy, ezüstösek.
-És gondoltuk, hogy ha ő és a lovasa tudnának felvilágosítást adni az eltávoztunkban történtekről.
Hát, nem éppen a legszebb megoldás, de valami csak kikeveredett a végére belőle.[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Varianna Wrynn
Hozzászólások száma :
26
Join date :
2016. Jul. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Szer. Május 17, 2017 4:22 pm

Dreyndra fél fejjel átnéz felettem, a bokorra ami mellet eljöttem s észre is vettem a figyelő tekintetett bár még mindig nem tekintettem azt veszély forrásnak. Lehet fegyvertelen vagyok, de hát egy akkora dög mint Dreyndra mellet nem volt okom félni.
~mit látsz kedves? Mire Dreyndra válaszolhatna meg is érkezik az ismerős hang hátam mögül, majd a név mindenre választ add.
-Üdvözlöm, ez akkor meg magyarázza miért nem láttuk önt huzamosabb ideje a fogadóban, sem máshol. -Sárkányát pedig nagyon jól ismerem, hibrid ha jól tudom. Válaszoltam neki míg Dreyndra egy undok fogmutogató grimaszt mért a kellemetlenkedőkre. Nem várt vendégeket sose szerette igazán, majd meg kaptuk érkezésük okát.
-Ez esetben viszont Rowent ajánlanám figyelmébe Walhir uram, ő biztosan jobban tudja ezeket mint én. Adtam neki a talán ki ábrándító választ, majd Dreyndra egy fejrázással közölte hogy a tisztelet tudó meg hajlás nincs ínyére. Míg a félszerzet helyét figyelte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Walhir Rahom
Hozzászólások száma :
10
Join date :
2017. May. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Szer. Május 17, 2017 5:10 pm

A nő felel, és ez már egészen ismerős is. Ekkor ugrik be a kép a nagy sárkányról, és a páncélos leányról. Nem túl szoros az ismeretségünk, ez tény, de vénségem legyen mentségemre, elsőre nem ismertem fel ezt a dekoratív közelharcost.
-Igen, igen, éppen oda tartok.
Erősítem meg, noha a tervek között az szerepelt, hogy előbb a tekercseket viszem vissza a helyükre Voilirrel.
-Igen, igen. A kis különc. Hosszú hetek vannak mögöttünk. Nézek elnézést kérően, amiért Voilit a szokásos formáját hozza. Persze a fejemben ez hatványozottan jelentkezik.
~Nézd a kis fiókát, azt hiszi, hogy csak mert csillog, már hordhatja magasan a homlokpikkelyét, bah, de biztosan elpityeredik, ha az a kis fajtiszta fehér popója sáros lesz.
Voilir mindig kiállhatatlan volt. Habár nagyrészt a folyamatos társaitól kapott ellenszenv tette ilyenné.
-Oh, nem-nem, Rowennel más terveim vannak. Azt hiszem neki elég lesz azokra a kérdéseimre felelnie. Valami érdekességet mégis ismerhet kegyed is.
Attól, hogy az ezüstös sárkány nem lesz barátságosabb a kedves szavaktól csak egy kicsiny egyetértés ébred bennem Voilir szavaival. Amennyire egy öreg ember tud próbálok úgy nézni a nőre, akinek sajnos nem jut eszembe a nevem, ahogyan egy ilyen vénség kérően tud.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Varianna Wrynn
Hozzászólások száma :
26
Join date :
2016. Jul. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Pént. Május 19, 2017 9:29 pm

Meg vonom a vállam miközben Dreyndra nyakán végig csúsztatom a kezem mint jelzést hogy nyugalom, de persze ezt ő nem hagyja szó nélkül.
-Muszáj nekünk lenni a fogadó bizottságnak Vari? -Nem lehetne kivételesen elhajtani őket? Kérdezte tőlem s majd kis hezitálás után válaszoltam.
~Tudom, tudom, megígértem hogy ma nem foglalkozunk semmivel, még se küldhetjük el őket csak úgy. ~Csak egy kevés információt kér, ennyit talán megadhatunk neki nem? Mosolyogtam dreyndrára alig észrevehetően, majd Walhir felé fordultam.
-Annál többet nem tudok mint amennyit nekem is elmondtak. -Egy bandita csoport költözött be a sziget erdejébe, viszont a közelharcosok már pontot tettek a birtok háborítok kérdésére, ennyi amivel szolgálni tudok. Néztem Walhirra, miközben Dreyndra fejét elfordítva terült el a füvön, hagyva hogy én intézem a dolgokat. Nem túl sok kedve volt most bárkihez is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Walhir Rahom
Hozzászólások száma :
10
Join date :
2017. May. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Május 25, 2017 7:09 am

~Hmm, banditák.
Egy kis szakáll vakargatás, aztán egy kis homlokráncolás. Nem adom olyan könnyen a témát, hiszen ahol egy bandita van, ott több is lesz. De persze ez most kevésbé érdekes téma a kutatásaink szempontjából.
-Jó hallani, hogy a fiókák még ilyen fürgék.
Mondom neki örömmel, egyfajta dicséretként. Aztán a sárkányra vetem tekintetemet.
-Te meg ne sértődj meg Ifjú Ezüst!
Mondom bajszom alatt mosolyogva. Ilyenek ezek a fiatalok, csupa gőg. Aztán persze ez megy át magasztosságba, ha a sárkány lánya éppen nem Voilir.
~Meddig csevegtek még?
Jelentkezik be az emlegetett szamár is, szóval így, hogy láthatóan sem a világos, és hallhatóan sem a zöld sárkány nincs odáig a találkáért, muszáj lépnem.
-Kisasszony, ha ráérsz, tartsatok velünk, egy italra a vendégeim vagytok. Az úton találtunk egy pár füvet is, kiváló sárkánysör válik belőlük.
Lengetem be a lehetőséget, és a csevegést majd akkor folytatom, ha úgy tűnik, nincs jobb dolguk, és szeretnének egy magamfajta öregtől tanulni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Varianna Wrynn
Hozzászólások száma :
26
Join date :
2016. Jul. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   Csüt. Május 25, 2017 10:36 am

~Varianna.... Hangzott el nevem türelmetlenül, nyugtalanul a fejembe, Dreyndra csak nem enged, nem is fog. Ettől függetlenül viszont igyekszem hatni rá.
-Gyerünk már kedves, egyszer kibírjuk... legalábbis ezúttal, nem lesz semmi baj. Mormoltam vissza, miközben lágyan át karoltam óriási fejét, imádta ezt s mindig meg nyugtatta valamiért.
Majd dreyndra végül engedett a kérelemnek, talán egyszer ez egyszer csak csak be adja a derekát, bár szótlan. Eközben én pedig nem engedve a lágy öllellésemen fejemet Walhir felé fordítom és belegyezően bólintok, majd egy perc után indulunk csak utánuk Dreyndrával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Városszéli lakókörzet   

Vissza az elejére Go down
 

Városszéli lakókörzet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Kysppie sziget :: Város széle-