HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Sárkánylovas edzőpálya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Sárkánylovas edzőpálya   Szer. Május 21, 2014 9:39 pm


Sárkánylovas edzőpálya

A város sűrűbb részét elhagyva, keresztülmenve a szétszórtan elhelyezkedő házak sokaságán, majd egy-két szarvasmarha karám után elérkezünk egy hatalmas, gyönyörűen egyenletes füvű réthez.
Ez már persze önmagában elegendő lenne egy sárkánylovasnak, hiszen nincs semmi a környéken, ami akadályozhatná a repülési gyakorlatokat, ám a mező egyik oldalán még egy hatalmas akadálypályát is felállítottak az idők során a merészebb lovasok számára.
Lécek különböző magasságban elhelyezve, melyek alatt át kell repülni, égő karika (nyilván nem ég örökké - olajjal bekenik az akadályt, majd amint az leégett, eloltják, hogy ne kelljen naponta újat csinálni), amin át kell repülni és egyéb ilyen finomságok várják a gyakorlókat.
Egy részen terület el van kerítve, amit küzdőtérnek neveznek. Itt küzdhetnek meg sárkányaik nélkül a lovasok.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Kedd Május 27, 2014 11:43 am

Rowen


Itt az ideje visszazökkenni a régi kerékvágásba amikor minden szabad percünket edzéssel töltöttük. Mostanában eléggé lusták lettünk mind a ketten. Csak fél napokat kínoztuk magunkat sőt, néha hogy őszinte legyek még pihenőnapot is tartottunk. Vagyis hogy sűrűbben min régen hiszem megállás nélkül dolgozni sem lehet.Ahogy kényelmes tempót diktálva megérkezünk a pályára egy gyors körbepillantással felmérem hogy Rowen még nincs itt.
~Megyünk egy kört amíg megérkeznek?
Kérdezem társam aki erre egy horkantással fele.
~Még szép.
Alig várja már hogy összemérje a képességeit Morthhal. A fekete sárkány világ életében riválisának és szerintem mesterének is fogja tekinteni, bár ha ezt így megjegyezném neki lehet le is harapná a fejemet. Mióta kikelt a tojásból Morth volt az akivel a legtöbb időt együtt töltötte hiszen nekem Rowen segített a legtöbbet, aki lovashoz méltón ritkán mutatkozik sárkánya nélkül. Mikor elvesztettem apámat ő volt az aki segített túlélni azt az egy évet ami még rám várt a tanoncnak állásom előtt. Segített gyakorolni és nem elmerülni a magány és depresszió sötét útvesztőiben amiért mindig is hálás leszek neki. Sokáig úgy tekintettem rá mind "A Férfi"-ra. Gyengéd érzelmeket tápláltam irányába. Csodáltam és felnéztem rá. Szerencsére nem csináltam semmi butaságot és érzelmeim visszaterelődtem a hála és a barátság medrébe. Belegondolni is rossz hogy mi történt volna ha valami ostobaságra adom a fejem és elveszítek egy ilyen fontos embert magam mellől. Vagy ami még rosszabb esetleg magamra haragítom. De nem ez történt és a mai napig jó barátomnak és mentoromnak nevezhetem ezt a gyakran mogorva és szótlan de annál becsületesebb férfit. Egy éles kanyar ránt vissza a valóságba ugyanis Ryuu időközben megindul az akadálypálya felé amivel én kis híján lerepültem róla. Pontosabban nem is kis híján. Szerencsére Ryuunak még van ideje és helye egy kört leírni a levegőben így nem a földön landolok hanem sárkányom hátán.
~Igazán szólhattál volna!
Ripakodok rá kissé sárkányomra aki erre csak megforgatja a szemeit ami teljes mértékig érthető hiszen én vetettem fel az ötletet hogy tegyünk egy kört az akadálypályán és ebből kifolyólag várható volt hogy figyelmem nem kalandozik el. Mindenesetre most már figyelek és ahogy Ryuu gyorsabb tempót kezd diktálni ráhajolok a nyakára. Vele dőlök a kanyarokba a megfelelő irányokba terhelve. Ahogy két szűkebbre rakott léc között suhanunk át érzem hogy nem a megfelelő magasságba szállunk és ha így folytatjuk azt az én fejem vagy hátam fogja bánni.
~Lejjebb!
Adom ki az utasítást. Már rég nincs ilyen pillanatok alkalmával félsz a hangomban. Csak a koncentráció és a higgadtság melyeket sárkányomtól kellett megtanulnom az idők folyamán. Ryuu az utolsó pillanatban változtat irányt és mindössze centiken múlik hogy a léc nem okoz nekem sérülést. De hogy centik vagy méterek megtanultam hogy nem számít amíg elkerülöm a bajt. Vívásnál a milliméter is bven elég ha a kard pengéje nem ér el. Az általában égő karika jelenleg csak szénfeketén áll előttünk mire Ryuu jókedvűen egy kisebb lángcsóvát enged útjára amivel lángra lobbantja a karikát és könnyedén repül át rajta. Bár szerintem ezt a feladatot nem éppen a tűzsárkányoknak találták ki, sokkal inkább a jégsárkányoknak okozhat nehézségét. A pálya hátralévő részét könnyedén és gyors tempóban tesszük meg. Ez csak bemelegít kör, így még messze nem közelítjük meg a maximum sebességünk de a sétarepüléstől is messze vagyunk. Ahogy végzünk a pályával, a szabad tér fölött leírunk egy kényelmes kört, és ha Rowen időközben megérkezik mellé repülünk vagy csatlakozunk hozzá a földön és mosolyogva üdvözlöm.

-Késtél.
Na lehet ez nem épp udvarias de azért mellé biccentek egyet és nem tudom levakarni a halvány mosolyom. Régen találkoztunk.
-Hogy vagytok?
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Pént. Május 30, 2014 3:38 pm

Quelan

Korán keltem, mert ma nagyon sok elintéznivalóm volt, plusz megígértem Quelan-nak, hogy délután együtt edzünk. Nem volt a toppon sajnos, ide-oda kellett rohangálnom a városban, plusz Sierrat is egy óra volt, mire végre megtaláltam, hogy közöljem vele, mik a mai teendői, amíg nem vagyok otthon és miket kellene beszereznie még.
Nagy volt a hajtás, hiszen közeledett a tanoncok nagy napja, amikor végre elutazhatnak Rhoantára. Mikor végre letudtam minden délelőtti dolgomat és Atmorral is beszéltem az utazásunk részleteiről, hazasiettem, hogy átöltözzek.
~Akkor hol találkozunk? - kérdeztem sárkányomat, aki épp a szirtnél őrködött, s várta, hogy végre jelezzek, találkozhatunk.
~Odamegyek a városhoz, repülve hamarabb ott vagyunk. - zúgott fejemben a válasz. Gyorsan felkaptam magamra az edzéshez ideális ruháim, felkaptam a kardom és az íjam és már rohantam is a város széléhez, ahol Morth már várt.
-Menjünk. - szóltam, majd felkapaszkodtam a hátára. A nyereg most otthon maradt, de sebaj, ilyen is kell, hiszen bármikor kerülhetünk ilyen helyzetbe.
Pár szárnycsapással már a levegőben is voltunk és percek múlva már láttam is a pályát, ahol Quelan már javában gyakorolt. Nagyon helyes. Kitölti az időt, amíg vár, nem csak lazsál.
-Ne haragudj, sűrű napom volt. - válaszoltam, amikor a páros mellénk libbent és a lány közölte, hogy késtem.
-Megvagyunk. - rövid válasz, ahogy azt tőlem már megszokhatta, Morth pedig egy biccentéssel üdvözölte Ryuu-t.
-Úgy láttam ti már bemelegítettetek. Mivel kezdjünk? - kérdezem a lányt, miközben kicsit helyezkedek Morth hátán. Régen ültem rajta nyereg nélkül.

// Bocsi, elég gáz lett, de majd a következő jobb lesz. //Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Szomb. Május 31, 2014 12:15 am

Rowen


Számomra a nyereg nélkül lovaglás vált természetessé az évek alatt és a nyeregben szoktam feszengeni amin sokszor magam is elcsodálkozok, hiszen a nyereg kényelmes és biztonságos. De el kell ismernem eddigi életem során ritkán hódoltam eme felettébb unalmas céloknak. Ha biztonságra és kényelemre vágytam volna nem állok tanoncnak. A mindennapi edzések után az az izomláz és fájdalom amivel mindennap keltem és feküdtem leírhatatlan volt. Még a pihe puha ágyikóm is kőtömbnek tűn alattam. Mivel nyerget nem használok sűrűn de veszélyes és nyaktörő manővereket annál inkább ezért egy vastag bőrszíj fut körbe sárkányom nyakán hogy a melegebb helyzetekben meg tudjak kapaszkodni, ám ezt is csak edzésekre használom. Oké, elismerem. Hosszú utakra és komolyabb harcokra a nyereg elengedhetetlen. De nem szeretem. Az hogy Rowennek sűrű napja volt nem túlzottan lep meg. Már megszoktam hogy mindig akad valami dolga. Talán ezért választottam épp az edzőpályát találkozásunk színhelyéül. Az edzés kikapcsol viszont formában tart. Így mindenképp csak előnyünkre válhat. Ryuu illedelmesen meghajtja fejét az idősebb sárkány előtt. Megvan benne a kellő tisztelet de érzem hogy minden porcikájával várja azt a pillanatot hogy mikor csaphat össze teljes erejével a fekete sárkánnyal. Olykor meglepődöm ezeken az erős érzelmeken amiket ha akar se tud előlem elrejteni, de már megbékéltem vele.
-Először is vedd ki a zabszemet a seggedből.
Pillantok rá nyomatékosan ahogy ide-oda mocorog Morth hátán mintha nem találná a helyé. Pedig most van tökéletes helyen. Egy lovasnak a sárkánya hátán a helye. Először komoly képet vágok a kijelentés mellé, aztán elmosolyodok. Mégis csak baráti piszkálódás, amolyan vicc féle akart lenni ez a megjegyzés és semmiképpen sem sértés.
-Mivel a repülőleckéről lemaradtál így kezdhetünk akár földharccal vagy légiharccal. Esetleg ha egy versenyrepülést vagy futást szeretnél az is megoldható de az ágytornát mással kell megoldanod.
Nocsak. Ma csak úgy sziporkázom. Lehet bolondgombát reggeliztem amiről nem tudok. Vagy egyszerűen csak szeretnék mosolyt csalni egy jó barátom állandóan búskomor ábrázatára. Remélem nem látott túl régen ahhoz hogy elfelejtse béna humoromat és esetleg még mosolyogni is láthatom vagy hallhatom később nevetni.
-Mindenesetre rád bízom a választást.
Dobom vissza végül a labdát. Nekem mindegy mit csinálunk. Minden edzésformában örömömet lelem. Legalábbis bizonyos szintig. Azt viszont hajlamos vagyok elfelejteni hogy Rowennel könnyű átlépni azt a szintet. Egyenlőre erről inkább megpróbálok megint elfeledkezni és csak kíváncsian várom a választ.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Vas. Jún. 01, 2014 5:24 pm

Nagyon szétszórt voltam és fáradt, pedig minden egyes percben volt valami dolgom és egy pillanat szabadidőm sem volt, ráadásul rám sózták az éjszakai őrjáratot is. Persze ez kívülről nem látszódot, maximum annyi, hogy még komorabb voltam a kelleténél. Sajnáltam, hogy ilyen állapotban, ilyen rohanásban tudtuk csak összehozni Quelannal a közös edzést. A legjobb formámat akartam mutatni legjobb barátomnak és lovas társamnak, de egyszerűen nem tudtam egy dologra koncentrálni, annyi volt a teendő.
Nem sokára itt az utazás Rhoantára és még sehol sem tartunk az előkészületekkel.
Ráerőltettem magam a kis kikapcsolódásra, Morth is igyekezett segíteni a kikapcsolásban, de nehéz volt elszakadnom a teendőimtől.
Quelan azonban találó humorával mindig meg tudott lepni és állandó jó kedve engem is mindig kicsit jobb kedvre derített. Szerettem őt.
Régen még talán többre is gondoltam barátságnál, de hamar rájöttem, hogy nem működne köztünk és a legjobb társak akkor leszünk, ha megmaradunk örök barátoknak.
Befejeztem a helyezkedést azon nyomban, ahogy a lány rám szólt. ~Igaza van.~ szólt közbe Morth is, amire én csak meg megvetően rápillantottam. ~Kösz.~
-Már megvagyok. Bocs. - válaszolom, aztán végighallgatom az ötleteket, hogy mivel is kezdjük az edzést. - Akkor kezdjük egy gyorsasági versennyel a mező körül, belevéve az akadálypályát. Ha visszaértünk csinálhatunk egy levegőbírkót. - minden sárkányos katona tudta mi az a levegőbírkó. A sárkányoknak egyre lejjebb kell valahogy küzdeniük egymást, amíg az egyik a földig le nem nyomja a másikat. A lovasaik azzal nehezítik a dolgaikat, hogy nekik akármilyen eszközzel ki kell billenteniük a másik lovast a helyéről. Gyerekként minden lovas imádja ezt a játékot, mert próbára teszik vele a sárkányaikat és a velük való kapcsolatot is, de még a tanoncokat is, hogy mennyire jók a repülésben, illetve a levegőben való harcban.
Az utolsó megjegyzésére egy félmosolyt megeresztettem magamnak, de nem szóltam vissza. Nem szokásom az effajta csipkelődés, flörtölés, viccelődés, maximum azzal, akitől akarok is valamit.
-A visszaszámolást meghagyom neked. - közlöm, majd irányba állunk Morth-al.Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Hétf. Jún. 02, 2014 8:06 pm

~Ez kemény menet lesz....
Gondolok bele ahogy végigmérem Morthot és elpillantok az akadálypálya felé.
~De ki tudja....
Húzódik mosolyra szám szeglete. Ryuu kisebb mint Morth. Nem sokkal, főleg hogy a vörös sárkány a társai között igen termetesnek számít. lehet a természet így szeretné kiegyensúlyozni azt hogy engem egyenesen aprónak teremtett. A lényeg, hogy az akadálypályán ezt a kis apróságot kihasználhatjuk. Reményeim szerint sikerül. Síkon nem tudunk mit tenni. A fekete sárkány szárnyai nagyobbak és izmosabb is a vörösnél. Vagy legalábbis én úgy gondolom. Főleg hogy gyanúm szerint Rowen velem ellentétben egy napig sem hanyagolta az edzést. A puding próbája viszont az evés és mivel a vak tyúk is talál szemet miért ne sikerülne nekünk ma győzni? Ryuu is bizakodik és nem mellékesen eltökélt. Nyugodt szárnycsapásokkal repül a fekete sárkány mellé hogy egyenlő esélyekkel indulhassanak.
-Három....
Egyenes hátam kissé meggörnyed. Nem akarom a legkevésbé sem hátráltatni sárkányomat a rajtnál így igyekszem rálapulni a nyakára de csak annyira hogy közben még azért tudjak manőverezni. Ergo nem matrica akarok lenni a nyakán.
-Kettő....
Egy gyors oldalpillantás. Végigmérjük ellenfeleinket. Érzem ahogy szétárad bennünk az adrenalin. A szívem hevesebben ver. A vér száguld az ereimben. Ryuu szíve is hevesebben dobog de az enyémét meg sem közelíti. Ő nyugodtabb. De a nyerni akarás és a versenyszellem ott pulzál benne. Érzem.
-Rajt!
Abban a pillanatban a vörös szárnyak mindent beleadva kezdenek el verdesni. Szárnyait annyira kiterjeszti amennyire csak tudja hogy minél több levegő tudjon a hártyáknak feszülni. Nyakát egyenlőre egyenesen előre nyújtja és orrával szinte vágja a levegőt. Érzem ahogy a szél egyre erősebben vág az arcomba. A kanyarokat pontosan vesszük semmi helye egy ilyen edzőversenyben a csalásnak. Csalni csak élethalálkérdésben lehet illetve mi azt valljuk hogy amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten. Az akadálypályához közelítve viszonylag könnyedén állunk neki, de hamar éles kanyarok következnek így vissza kell fognunk a tempót. Az egyik léc mintha súrolná a hátamat de valószínű csak olyan közel mentünk hozzá. Ha tényleg súrolt volna azt egy fájdalmas nyögés kísérte volna így megnyugodhatok és Ryuunak sem kell visszavennie a tempóból. Teljesen a versenyre koncentrálunk mind a ketten.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Szer. Jún. 04, 2014 7:27 pm

Esküszöm mindketten odafigyeltünk és koncentráltunk, készek voltunk a rajtra, de arra se én, se Morth nem számított, hogy a kettő után nem egy jön, hanem máris a rajt. Emiatt pár másodperccel Quelan és sárkánya előbb indultak, és ez pont elég volt ahhoz, hogy egy-két fejjel előttünk haladjanak.
Egyenes pályán úgy gondolom, hogy be tudtuk volna őket előzni, azonban az akadálypályába csak egy sárkány fért be egyszerre és mivel ők valamivel előbb értek oda, így már csak mögöttük tudtuk venni a léceket, szlalomot, karikát, alagutat és a többi csodás építményt, amit a lovasok sok munkával hoztak létre.
Nem egyszer mentünk már végig ezen az akadálypályán, így könnyedén vettük minden elemét. Persze az, hogy egyszer rekord idő alatt sikerült megcsinálni, nem azt jelenti, hogy soha többet ne tértünk vissza rá. Igenis állandóan újragyakoroljuk a dolgokat, hogy mindketten formában maradjunk.
Sosem lehet tudni mikor jön el egy nagyobb összecsapás napja és akkor nem lesz már idő gyorsa összeszedni magunkat.
Kiérve az akadályok közül Morth extra sebességre kapcsolt. Ráfeküdtem a nyakára, hogy a lehető legkisebb legyen az ellenállás részemről, ám sajnos így sem sikerült a fürge, fiatal vöröskét beérni. Lehet, hogy Morth erősebb és nagyobb, de nem biztos, hogy gyorsabb. Bár hosszabb távon is kipróbálhatnánk ezt a gyorsasági versenyt, kíváncsi lennék annak az eredményére, minden esetre most Ryuu ért vissza előbb a kiindulási pontra.
Nem vártunk egy pillanatot se, Morth egy erős szárnycsapással pár méterrel feljebb került Ryuunál és elkezdte lekényszeríteni a földre a valamivel kisebb sárkányt. Nem fogott rá, csak igyekezett fölötte maradni és egyre lejjebb ereszkedve tolta a vöröskét a földre.
Én stabilan ültem és vele mozogtam, közben pedig figyeltem Quelant, hogy mesterkedik-e valamiben, illetve ha úgy láttam Ryuu ki akar térni alólunk, akkor irányítottam Morthot.Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Szer. Jún. 04, 2014 9:56 pm

Ha Rowen hangot adna nem tetszésének az indítás miatt esélyes hogy tiltakoznék. Ez egy jól bevált szokás és nem is először használom így ez semmi már részéről csak kifogás. Vagy csak túl régóta nem edzett velem. Ez is lehetséges.
A síkverseny emiatt a kis előny miatt egyértelmű bár megvallom így se Ryuunak se nekem nincs igazi öröm íz a szánkban. Bármennyire is szeretném élvezni a győzelmet nem tehetem. Egyértelmű hogy később indultak.
Mielőtt szóra nyithatnám a számat hogy hangot adjak véleményemnek rá kell jönnöm hogy nincs rá időm. Ryuu ugyan hamarabb észleli a támadást mint én de ő sem képes kitérni a fekete sárkány elől.
Most nem jól jól hogy kicsik vagyunk. A vörös ugyan megpróbál kicsusszanni a szorításból de nem tud. Ficánkol karmol acsarkodik amit csak kell de egyenlőre semmi eredménye. Lát egy rést és próbál arra lavírozni de pont mikor ki tudna csusszanni Morth útját állja. Fogamat csikorgatom. Ryuuval mindig jó csapat voltunk de ez a birkózás dolog.... Valahogy mindig alulmaradtam így nem is sűrűn próbálkoztam. Érzem ahogy sárkányomat feszíti a tenni akarás és a tehetetlen düh. Ez így nem lesz jó. A föld vészesen közelít felénk. Mindent vagy semmit. Egyezünk ki sárkányommal és mindent egy lapra teszünk fel. Mikor már szinte érzem a föld illatát Ryuu megragadja a fekete sárkányt. Csak az egyik oldalát. Jobb végtagjai ráfonódnak a fekete sárkány bal oldalára. A farkával próbálja leszorítani a másikat hogy ne tudjon olyan könnyen egyensúlyozni. Ha ez élet-halál harc lenne minden fegyverem és ügyességem bevetném. De éles fegyverrel nem állok ki egy barát ellen. Főleg hogy ha tudom hogy meg tud verni. Bár ő sem úszná meg sérülések nélkül. Mindenesetre pár pillanatig csak csüngünk a másik pároson, majd hirtelen nagy lendületet véve próbáljuk megfordítani a helyzet állását. Ha sikerül Rowennek és Morthnak nincs ideje az ellentámadásra mert már a földet csókolgathatják. Ha nem. Akkor pedig nekünk nincs időnk egy másik próbálkozásra. Sosem voltam hazárdjátékos. De a szükség törvényt bont.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Szomb. Jún. 07, 2014 1:41 pm

Ma már sokadszorra is kijelenthetjük, hogy ez nem a mi napunk és nem vagyunk igazán formában. Bár egyértelműnek tűnik a légi birkó eredménye az utolsó pillanatban Ryuu rácsimpaszkodik Morth bal oldalára és megpróbálja a kettejük helyzetét megfordítani. Majdnem sikerül is neki, de azért hiába nincs jó napunk, csak félig sikerül a vörös sárkány akciója, így ahogy közelítünk a föld felé mindketten szinte egyszerre nyomódnak bele a puha főbe.
Akkor aztán Morth lerázza magáról a kis vöröset, talpra áll és pár lépésre eltávolodik. Nem örül a döntetlen végeredménynek. Megrázza magát, én pedig tenyerem a nyakára helyezem vigasztalón, majd leugrok a hátáról és közelebb lépek kettőt a másik pároshoz.
-Egyre jobbak vagytok. - hangzik a dicséret, amit tőlem azért nem oly sűrűn hallani és ezt Quelan is tudja. -Egy visszavágó a földön? - célzok egy sima szárazföldi csatára, s közben elő is húzom a bal oldalamra kötött hüvelyből a kardom. Úgy is tudom, hogy benne van.
Sejtem, hogy Morthék sem csak nézni fogják a csatát, főleg, ha Ryuu ma ennyire tüzes. Gondolom ők majd a levegőben csapnak össze, bár ahogy Morthot elnézem, egyelőre csak egy helyben áll kihúzva magát, szóval nem biztos, hogy ő fog kezdeményezni. Elég erősnek gondolja magát, pedig az előbb nem remekeltünk.
-Na?-nézek kérdőn a fekete lányra. Most nem hagyom magam, nem hagyhatom ebben is nyerni őket. Morth még elveszti a hitét bennem. Jó, persze, dehogy veszti, csak na. Ne legyen már ilyen peches ez a nap.Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Szomb. Jún. 07, 2014 2:48 pm

Örülök a döntetlennek. Túl sokszor veszítettünk ez pedig tényleg nagy előrelépést jelent. Az örömünk oka elsősorban pedig Morth reakciójából következik ugyanis így egyértelművé válik hogy nem azért nyertünk mert a másik páros hagyta volna magát. Ugyanis emlékeim szerit mintha ilyenre is lett volna már példa. Persze nem sokszor, hiszen Rowen nem az a fajta de megtörtént. Lehet hogy érzelgős de egy pillanatra ráborulok Ryuu nyakára és amennyire tudom átölelem. Nagyon büszke vagyok rá. Igazán kitett magáért. Rowen szavaira felegyenesedek a sárkányomon majd szépen lecsusszanok a hátáról.
-Reményeim szerint ez is hasonlóképpen fog végződni mint a korábbi harc.
Mondom egy lusta félmosoly kíséretében ahogy előhúzom kardomat. Nincsenek tévképzeteim. Ismerem barátom képességeit. Ha ki tudok hozni egy döntetlent már igen büszke lehetek magamra. Ettől persze még igencsak vágyom arra a győzelemre és megteszek érte minden tőlem telhetőt. Érzem ahogy sárkányom felkészül a légi harcra.
~Ne bízd el magad.
Küldök neki egy kis figyelmeztetést hogy visszarántsam a földre. Ugyan nem az a tipus de néha a legjobbaknak is a fejébe száll a dicsőség. Morth pedig nem tűnik túl boldognak a döntetlen miatt így valószínűleg kissé eldurvulhatnak majd a dolgok. Szerencsére Ryuu is észreveszi ezeket a dolgokat, bár valószínű hogy csak a figyelmeztetésem után. Sárkányom így egyenlőre csak háttérbe vonul és ellenfelét figyeli bár néha a pillantása elkalandozik felém. Én pedig felállok Rowennel szemben. Stabil alapállást veszek fel és veszek egy mély levegőt. Egyszerre szeretek és utálok vele küzdeni. Szeretek. Mert jól tanít. Minden harcunk alatt tanulok tőle. Viszont nem szeretek mivel a barátom. Bonyolult. Meghagyom neki az első támadás lehetőségét. Kezdésnek a védekezés vagy kitérés számomra könnyebben szokott menni. Elmosolyodom.

-Akkor lássuk miből élünk.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Hétf. Aug. 18, 2014 11:35 pm
Játék lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Demien Zeel
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2014. May. 05.


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Kedd Aug. 26, 2014 9:15 pm


Lehet, hogy sokan nem örülnének neki, és totálisan hülyének néznének engem, de ez már régen nem érdekel. A kezemben fogom kékes tojásomat, és az Sárkánylovad edzőpálya felé indulok. Lassan haladok, szokásos fehér felsőmben, bőr nadrágomban és lovagló csizmámban. Néhány csapda van az erszényemben és egy kulacs lóg az övemen, valamint a kardom, a kezemben pedig a tojásom. Nem készültem fel harcra, se semmilyen meglepetésre, és nagyon remélem, hogy nem is lesz. Az edzőtér most üres, nincsenek edzések és egy sárkánylovas sem gyakorol. Kár, pedig kíváncsi lettem volna az edzésekre, mindig is szerettem nézni, ahogy a sárkányok a karikákon át repülnek, vagy éppen szlalomoznak az oszlopok között.
- Itt fogunk majd mi is gyakorolni, hallod? - simítom meg a tojást. Eleinte totálisan idiótának néztem lovastársaimat, hogy beszéltek a tojásukhoz, simogatták őket és úgy tettek, mintha a kis sárkány hallaná őket. Aztán egyik nap a keltetőben én is megsimítottam a tojást, mire az lágyan megmozdult. Megijedtem és meg is lepődtem, majd beszélni kezdtem hozzá. Szánalmasnak és kínosnak éreztem magamat, de végül Rowen megnyugtatott, hogy ez normális. Ahogy az anya is beszél a pocakjában lévő gyermekhez, úgy a lovas is beszélhet a tojásban lévő sárkányhoz. Habár a sárkány nyilván nem érti a beszédet, emlékezni fog a hangunkra és ez már jó jel. Lassan az edzőtér felé sétálok, és az egyik oszlopnak dőlve nézem a karikákat.
- Egyszer itt fogunk repülni mi is. Hamarosan... - suttogom a szavakat, le nem véve a tekintetemet a hatalmas karikákról.


A hónap karaktere - '14. június
'14. augusztus
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Kedd Aug. 26, 2014 10:01 pm

*Hosszú napom volt. Három embernek is elegendő dolgot intéztem el és bár az elmém lefáradt a lábaim még mindig mennének. Így otthoni játékszereim közül becsúsztatok egy bőrtokba 2 fakardot, meg a féltve őrzött acélpengét. A penge talán nem jó szó, igazából egy életlen fémlap, mindössze gyakorlásra jó. De míves markolata megbabonázott. Ahányszor a kezembe veszem hálás leszek. Kifelé menet homlokon csókolom édesanyám és nagybátyám, majd elindulok amerre a lábam visz. A lábam pedig a gyakorlópályára visz, ha már a hátamon ott zörögnek a kardok. Csak azt nem tudom még hogyan fogok egyedül gyakorolni... Reménykedem, hogy találok egy ismerős sárkánylovast... vagy valakit aki tud annyira vívni mint én. Nem mintha szakértő lennék, csak jobban megy, mint a nagy átlagnak. Ahogy a múltkori gyakorlaton elnéztem bőven vannak akik ügyesebbek nálam. A pályára érve körbelesek. Egy lovas a sárkányával gyakorol, a küzdőtéren nincs senki... De látok egy ismerős alakot. Közelebb megyek és meg kell állapítanom, hogy a Nyomi az. Ideje lenne megtudnom a nevét. Ügyesen vív.*
- Szia! Mi járatban? *kérdezem barátságosan. Talán most nem lesz olyan bunkó, mint legutóbb. És akkor talán én se. Észreveszem kezében a tojást és elmosolyodom. Sokan hordják el sétálni a tojást. Én eddig nem nagyon tettem ezt meg, de úgy érzem lesz még rá lehetőségem.*
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Kedd Aug. 26, 2014 11:08 pm

*Stella alacsonyan száll a fák felett. Óvatosan fordul, nem dől be élesen, a szárnycsapások is lehelet finomak. Hátán nincs nyereg, vagy más zavaró akadályozó tényező. Zavaró tényező azonban lehet. Bár ki minek veszi. A sárkány hátán ugyanis hanyatt fekve egy zöld köpenyes alak fekszik nyugodtan. Dau szokta néha hagyni Stellát repülni, csak úgy magától. Ilyenkor a fűzöld lény különböző területeket jár be, csak hogy gyönyörködhessen a tájban. Vannak kedvenc helyei, de szívesen fedezi fel a folyton változó környezet által alkotott új formákat is. Daurco-nak ilyenkor van egy kis ideje pihenni, vagy éppen gondolkodni. Csak rábízza magát sárkányára, és saját dolgával foglalkozik. Általában az ilyen repülések lenyugtatják. Mivel nehezen marad meg egy helyben, így az egyik legkényelmesebb megoldás az ilyen engedmények Stella felé. Így mindketten jól járnak. Mindenki megkapja a saját boldogságát, mégis együtt maradnak és nem idegeskednek, hogy mit csinálhat a másik. A férfi most éppen félig elszenderedett, mellkasához szorítja kardját. Bár lehet, hogy az íjjal jobban járt, volna, mert az nem olyan nehéz, mint a penge. Tehát jelenleg relaxációs idő van. A menetszél lágyan ringatja a zöld köpenyt,, ami hátán van. Pontosabban jelenleg a két test között. Csak sarkaival játszik a szél. A szokványos fehér ing és fekete nadrág nem a legmelegebb öltözék, de az idő sem a fagyra emlékeztet. Finom, kellemes, lágy szellő simogat.
Stella éppen kiélte magát a látványban, és indul vissza a városon kívüli, nyugodt otthonukba, de úgy gondolja, hogy sárkánytávlatból még megnézi a várost. Nem akarja nagyon megközelíteni, de szeretné látni. Amint kiér a fák takarásából, meglátja a gyakorlópályát és Demient. Illetve egy hölgyet is megpillant nem túl messze tőle. Mintha beszélgetnének.*
~ Dau! Nézd! Demien. ~ * Csendül fel édesen a sárkány hangja Daurco csontketrecében. A félálomban lévő férfi kinyitja szemét, és óvatosan lepillant. Nem sokat lát, főleg, hogy inkább arra figyel, nehogy rosszul mozduljon, és lecsússzon Stelláról. A sárkány lassan irányt vált, ahogy finoman meglovagolja a meleg szellőt. Daunak pont ennyi idő kellett, hogy észhez térjen és összeszedje magát. Feláll a lény hátára és úgy néz le a 2 emberre.*
- Beszélgetni akarsz? - * Újabban Stella érdeklődik mások iránt. Ez nem annyira baj, csak Daurco félti, hogy esetleg csalódik bennük, mint ahogy ő is. De nem zárkózhat el teljesen és a sárkányát sem tilthatja mindentől. Nem parancsolhat neki.*
- Na akkor szálljunk le. - *kényelmesen elhelyezkedik ülve, bal kezében a kardot markolva. Az irányt a két fős társaság felé veszi. Kissé távolabb landolnak. Amint földet értek, a férfi leugrik és szaporázva lépteit megelőzi a mágikus lényt, miközben szabad kezét végigfuttatja pikkelyes nyakán és állán.*
- Üdv Demien. Stella kíváncsi, hogy vagy? - * Megállnak körülbelül öt méterre tőlük és figyelik őket.*
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Demien Zeel
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2014. May. 05.


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Szer. Aug. 27, 2014 4:35 pm


A tojást a kezemben fogva támaszkodok az egyik oszlopnak és halkan mesélek a kékségnek. Elmesélem neki, hogy mit is kell csinálni az oszlopokkal, a hatalmas karikákkal. Azt hiszem, hogy a vágyakozó tanoncok hamarabb tudják, hogy mit is kell csinálni itt az edzőpályán, mint a karvívást, vagy a sárkánylovasok történelmét. Hiszen mindannyian ide vágyunk, hogy egyszer majd itt rodeózzunk szeretett sárkányunk hátán. Elhallgatok, és csak merengek, elképzelem a sárkányomat, ezüstös pikkelyeit, ahogy lágyan körbelengi a feszültség. Még mindig nem nagyon barátkoztam meg azzal, hogy energiasárkányom lesz, de tény, hogy mióta megkaptam a tojást, rengeteget olvastam utána, és rájöttem, hogy nemsok lovasnak volt energiasárkánya. Van miért bizonyítanom, és tudom, hogy sikerülni fog és híres energialovas leszek! Egy önelégült vigyor jelenik meg az arcomon, majd a léptek hangjára kissé ijedten fordulok meg. Meglátom egyik lovastársamat, akivel mindig szurkálódunk egymással, habár nem ismerjük egymást. Eszembe jut az utolsó edzés, mikor ellőttem a nyilát, és igyekszem elfojtani az önelégült vigyort, ahogy a lány közeledik. Kellemes mosol játszik az arcán, és kedvesen szól hozzám. Nocsak! Enyhén végigmérem, majd oldalra biccentett fejjel köszöntöm én is.
- Szia! Johanna, ugye? - kérdezek rá a nevére, bár nem vagyok benne biztos. Általában képben szoktam lenni a nevekkel, de ezzel a lánnyal nem sok gond van és nem is nagyon emelkedik ki semmiből, így Rowen nem sokszor emlegeti. Hirtelen kínosnak érzem a tojást a kezembe, és zavartan pislogok le rá, majd a hátamon lévő zsákba helyezem a tojást biztonságban, ruhákkal körbecsavarva.
- Gondoltam megmutatom neki, hol fogunk edzeni - vonom meg a vállam és lesütöm a szememet. Most még inkább idiótának érem magam, úgyhogy elfordulok és a karikák felé nézek. Az égen egy nagyobb, zöld folt jelenik meg és szinte egyből felismerem a már ismerős sárkányt és lovasát. Daurco és Stella, akik hamarosan le is szállnak és közelebb sétálnak hozzánk.
- Kívülálló lovas. Óvatosan! - súgom a szavakat Jannasa-nak, majd széles vigyorral indulok meg eléjük.
- Üdv! - nyújtok kezet Daunak és hogyha elfogadja, akkor megszorítom a kezét erősen és határozottan.
- Kössz Stella, minden rendben. Megsétáltattam a tojásomat - jelentem ki és furcsamód a lovas előtt már nem annyira szégyellem ezt a dolgot.
- Emlékszel Daurcora? Ő is elkísért minket a tojásválasztásra - fordulok Jannasa felé kérdőn, majd visszafordulok a szőke férfi felé.
- Gyakorolni jöttetek? - csillan fel a szemem. Mindig is imádtam nézni, ahogy a lovasok gyakorolnak, bár kétlem, hogy Dauék ide jönnének.


A hónap karaktere - '14. június
'14. augusztus
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Elinor Guinevere Tempor
Hozzászólások száma :
88
Join date :
2014. Aug. 12.
Age :
21
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Csüt. Ápr. 14, 2016 12:10 am

Játék lezárva!
Szabad terület!
Hónap karaktere:
2014. Aug., Szept.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Thioss Arcanis
Hozzászólások száma :
37
Join date :
2015. Jan. 11.
Age :
25


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Csüt. Ápr. 14, 2016 10:23 pm

Szinte nem is figyelek oda, ösztönszerűen húzom magamhoz még jobban a lányt és csókot adok az arcára, majd halkan szólok hozzá.
- Igenis, főkapitány asszony!
Valószínűleg megleptem ezzel Namirát, de érzem benne azt az erőt, ami teljesen elhagyta félelmében a patakparton. Végre visszatért belé az élet és ez engem is boldoggá tesz.
- Az életemet adom érted, ha kell. Ez nem csak a mostani eseményekre értendő.
Szinte valós fájdalmat érzek a szívemben, annyira örülök a lánynak és Forlumirnak. Más egyéniségek és más párost alkotnak, mint Mavregar és én, mégis mintha ők is mindig a részeink lennének.
Hiszen azok is.
- Szeretlek, Namira.
A menetszélhez képest szinte suttogom ezt a két szót, ami a szívemből jön.
Tudom, tudom, ne mentegetőzz, Thioss, ez más. És igen, hallom, ami a fejedben lezajlik, annyira tiszta érzéseid vannak. Ha akarnád sem tudnád elzárni őket előlem. Örülök, hogy ilyen társam van, még ha sokszor nekem kell megmentenem azt az önveszélyes fejét.
Szélesen elmosolyodok, annyira lehetetlenül jó érzéseim vannak a helyzet ellenére is.
- Mavregar, ideje landolni! Letesszük Namirát és indulás figyelmeztetni a többieket!
Sárkányom nem válaszol, helyette hangos, mélydörgő üvöltéssel közelít a célpont felé örömében. Ez tökéletesen alkalmas arra is, hogy felkeltsük társaink figyelmét, így könnyebben tudunk haladni, ha mindenki ránk figyel.
A landolás Mavregarhoz mérten egészen sima és zökkenésmentes, mindig odafigyel, hogy ne rázzon le róla az érkezés. Leereszkedik talajig a hasával, hogy Namirának könnyű utat adhasson lefelé. Elengedem a lányt szépen lassan, hogy stabilan meg tudjon maradni a széles háton, amíg nem kezdi meg a leszállást. Megemelem a hangomat, nem árt, ha a körülöttünk ácsorgók és kérdő tekintetűek is hallanak belőle valamit.
- Namira, Forlumir, számítok rátok! Amint elindultok, mi is kimegyünk a pályára és mindenki, aki érintett, pár percen belül itt lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Namira Altaren
Hozzászólások száma :
40
Join date :
2014. Dec. 30.


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Pént. Ápr. 15, 2016 2:28 pm

Az előbbi magabiztosságom tizedmásodpercek alatt harmadrészére csökkent és arra is fogadni mertem volna, hogy úgy festhetek, mint egy érett paradicsom. Mindenhol Thiosst éreztem magam körül, mint valami élő védőfalat, amely bármitől megvédene a világon. Melegséget éreztem a mellkasom közepében és már nem akartam elmozdulni onnan soha.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire régen éreztem már azt, hogy szeretnek.
-Jaj Thioss, ne mondj ilyet. -válaszoltam egészen halkan, hogy csak ő hallja- Nem szabad. Kérlek. Megígéred?
Viszonoztam az ölelést, ahogyan csak tudtam. Eddig fel sem tűnt, hogy Thioss ruháinak illata az otthonomra emlékeztet.
-Én is szeretlek.
És köszönöm.
Meglehetősen jól viseltem a leszállást, ahhoz képest, hogy nem voltam hozzászokva a Mavregar méretű sárkányokhoz. Való igaz, ő sem volt mondható nagynak, hiszen kétszer akkora lehetett, mint társam, de a leszállási és repülési technikája merőben eltért. Hálás voltam neki és nagyon tiszteltem is, ehhez pedig nem volt szükségem arra, hogy beszéljek vele. Szavak nélkül bíztam benne, ahogyan Thioss is Forlumirban.
-Köszönöm, hogy elhoztál. -mondtam és óvatosan megsimítottam a ragyogó kék pikkelyeket Mavregar nyaka tövében.
Mire újra földet éreztem talpam alatt, már Forlumir is csatlakozott hozzánk. Szemei furcsán csillogtak, farka végét ide-oda lengette a levegőben és amint léptem egyet felé, olyan hanggal üdvözölt, hogy akaratlanul is kérdőn néztem rá. Legjobban egy macska dorombolásához volt hasonló és két évünk alatt egyszer sem hallottam még tőle ilyesmit.
-Ezt vegyem úgy, hogy boldog vagy? -kérdeztem tőle mosolyogva, miközben felkészültem mindarra, ami szerintem várható volt.
-Nem. Te vagy boldog. -felelte kissé titokzatosan- Érzem. És most jó.
-Megtesszük, amit tudunk. -fordultam vissza ismét magabiztosan Thioss és Mavregar felé, majd határozott mozdulattal felkapaszkodtam Forlumir hátára és átfogtam a nyakát- Legyetek óvatosak.
Sárkányom felkelt a talajról, megrázta a szárnyait és azokat oldalához simítva jelezte, hogy készen áll az indulásra.
-Józannak kell maradnom. -mondtam hirtelen elhatározásból- Segítesz?
-A halálom napjáig. -válaszolta halkan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Thioss Arcanis
Hozzászólások száma :
37
Join date :
2015. Jan. 11.
Age :
25


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Pént. Ápr. 15, 2016 3:18 pm

Mavregar a simogatásra behunyja a szemét és sárkánymosolyát megvillantva fújtat egyet.
Meg kellene tanulnom beszélni. Nem mindig jó ám, hogy másokkal nem feltétlenül tudom megértetni magam.
Ne aggódj, Namira szavak nélkül is érti, amit gondolsz.
Kicsit arrébb helyezkedek, mert már egyedül ülök sárkányom hátán.
- Azok leszünk, amennyire tudunk.
Elmosolyodok, hiszen amennyi kalandnak részese voltam Mavregar társaként, sokszor nem volt elég az óvatosságunk. Merészek vagyunk és bár a társam sokszor gondolkodik el a helyzeteken, mégis belevág bármilyen merészségbe.
Átpillantva az immár Forlumir hátán ülő Namirára, még jobban feltűnik a különbség sárkányaink között. A fizikai erőkülönbség szinte nyilvánvaló, hogy egyelőre Mavregar oldalára billenne, de képességek szempontjából Forlumir ereje veszélyesebb lenne a jégsárkányra nézve. Az együttes erejük viszont mindenképp elsöprő erővel bírna.
- Én nem oszthatok parancsokat, de arra kérlek titeket, hogy csak akkor hagyjátok el az edzőpálya területét, ha minden kötél szakad.
Komoly hangon beszélek, ebbe egyáltalán nem akarok semmiféle humort vinni.
Siessünk, mert nem kételkedek a szavaidban és elég bizonyíték van az arcodra vésve.
- Ha minden jól megy, hamar összegyűlik mindenki, a továbbiakat majd akkor mondom el, ha itt van az összes érintett. Nyilván várni fogják a magyarázatot a hirtelen jött pánikhelyzetre.
Szalutálok sárkányom hátán, közben Forlumirra, majd Namirára pillantok. Miután leengedem a kezem, Mavregarhoz szólok.
- Mint a villám, Mavregar!
Sárkányom néhány szárnycsapással repülési magasságba emelkedik és pár pillanat múlva süvít is a fülemben a menetszél.
Repüljünk a pálya túloldalára és onnantól kezdjük meg a gyülekezést.
Jó ötlet, ha egyben irányítjuk be őket, a széleken lévők sokkal kevésbé vannak kitéve veszélynek.
Mavregart nem kell irányítanom, teljes sebességével nyílegyenest megindul a terület szemben lévő határáig. Tekintve, hogy sárkányoknak kell elférniük földön és levegőben is ezen a helyen, így is beletelik néhány percbe, míg a hossz elfogy. A pálya végén társam megfordul a levegőben és lassan, de határozottan elindul szembe a legtöbb sárkánnyal. Bizonyos időközönként üvölt egyet, hogy a figyelem a miénk legyen és mindenki leálljon a gyakorlatozással.
- Mindenki menjen azonnal a pálya túloldalába eligazításra! Odalent minden magyarázatot megkaptok, indulás!
Ilyen és ehhez hasonló utasításokkal terelgetem a sárkányokat és lovasaikat, akik szerencsére hallgatnak rám. Valószínűleg Mavregar méretéből ítélve úgy látják, hogy valamiféle tanító vagy idősebb tanonc lehetek, ami rendkívül kapóra jön. Mavregar eloltja az út során az égő karikákat, hogy ne okozzanak semmiféle problémát.
Jól van, úgy látom, hogy ezzel nincsen gond. Köszönöm, Mavregar.
Megsimogatom a kéken ragyogó pikkelyeket, amik egészen felmelegedtek a gyors repüléstől.
Nincs mit köszönnöd együtt eszeltük ki a menekítési akciót. Remélem Namiráék is hasonlóképp haladnak.
Ne aggódj, nem lesz probléma. Biztosan találtak már valakit, aki értesíti a várost a helyzetről. Folytassuk, amit elkezdtünk, még nem vagyunk a végén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Namira Altaren
Hozzászólások száma :
40
Join date :
2014. Dec. 30.


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Pént. Ápr. 15, 2016 9:56 pm

-Úgy lesz, ahogy mondod. Hallgatok rád, bízom a tervedben. -feleltem neki elsöprő, szelíd őszinteséggel, amelyhez komor arc társult.Mindaddig őket néztem, amíg fel nem szálltak és aprócskává nem tömörültek a még mindig kéklő égbolton.
Talán két óra lehetett, következésképpen az egész gyakorlópálya megtelt. Míg egyesek a levegőben voltak, szép számmal akadtak a földön oktató tanárok és az őket hallgató diákok csoportjaiból is jó páran. Hangtalanul sóhajtottam, majd szégyenkezve lesöpörtem a nadrágom, mintha attól eltűnhetne a vízfolt.
-Ne aggódj, kedvesem, semmi baj. Nem fogják nézni a kinézeted és különben sincsen baj vele. Nyugalom és kapaszkodj erősen.
Forlumir bátorítóan morrant egyet, majd végiggondolta a összes lehetséges útvonalat, amelyeknek tervét nekem is megmutatta, végül kiválasztotta azt, amelyiket a legrövidebbnek találta. Az út számomra nem lett volna kivitelezhető néhány perc alatt, most pedig minden másodperc számíthatott.
-Kész vagyok. -feleltem kissé határozottabban, mint amilyennek előtte tűntem és szorosabban átöleltem a sárkány izmos, mégis kecses nyakát.
Talán csak egyet pislogtam és máris ott voltunk, ahol a városból idehozzák az összes szükséges élelmet, eszközt, kelmét és minden mást, ami még kell. Éppen akkor adták át az újonnan kötött könyveket egy tanársegédnek, így a nagy sebesség és komoly arcunk miatt volt, aki meglepve nézzen ránk.
-Egy sárkánylovast a patak körüli erdőben megtámadott egy idegen egy pallossal és megkért, hogy hirdessek általános készültséget. Kérem, küldenének valakit a városba, hogy értesítse, akit kell?
A könyvkötő hordára lehetett, mert könyvillatot árasztott. A fiatal férfi azonnal bólintott és kérdezés nélkül berohant egy épületbe, majd kisvártatva követte őt a tanársegéd is, utólag biccentve.
Ámulva néztem őket. Hogyan képesek ennyire úrrá lenni a félelmükön?
Hamarosan már a gyakorlatozók körül rohantunk, én pedig nem győztem felhívni magamra a figyelmet, elmondani, mi történt, sőt, néha kérdésekre is válaszolnom kellett, de legalább a többség hallgatott rám, a maradékot pedig a előbbiek győzték meg. Mire végeztünk, mindenki a megbeszélt irányban tartott a találkozópont felé.
Csak reménykedni tudtam, hogy mindent helyesen csináltam.
-Ne aggódj, Nami. Ügyes voltál.
-Nem mondanám. Elszoktam a társalgástól mostanában. Talán túl sokat tanulok.
-Akkor még jobban szemmel tartalak majd. -válaszolta szelíd gondoskodással és szemével megkereste Mavregart.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Elinor Guinevere Tempor
Hozzászólások száma :
88
Join date :
2014. Aug. 12.
Age :
21
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Hétf. Ápr. 18, 2016 7:26 pm


Namira, Thioss és Elinor
Egy könyv volt a kezembe. Sokat kell tanulnom, de jó idő volt így engedtem a kísértésnek és kivittem a szabadba a könyvet. Sárkány és neveléstan. Mivel nem tudom melyik barlangban találtam rá azén tojásomra így az összes sárkányról minden apró részletet meg kell tanulnom. Sokan szeretnének segíteni, de a fejembe, hogy berögzüljön az információ én tudom meg tanulni a többiek pedig érzésem, szerint csak hencegnének a tudásukkal. Mégis valaki mindig jön és megy a hátam mögött és elvétve megjegyzi "Ezt én is tanultam". Minden lovas tanulta és tanonc mielőtt elment a saját tojásáért, csak én nem. Halk sóhaj után megint a könyvbe bújok.
Egy nagy széllökés a könyv lapjait megtáncoltat
~Talán nem itt kellene tanulnom a pályán, ahol sárkányokon gyakorol a sárkány és lovasa.~ Jegyzem meg magamban. Feltekintek és meg nézem melyik lovas repült ilyen gyorsan. Az egyik fiú a felderítő vizsgára készül. Csodálatos. Elámulok ezen a kapcsolaton. ~Nekem is lesz valamikor ilyen kapcsolatom a sárkányommal? Vagy létezik rossz kapcsolat sárkány és lovas között?~ mindig felmerültek ezek a kérdések bennem és még senkitől se kérdeztem meg ezt, mivel féltem, hogy butaságot kérdezek és a többi kortársam már rég tudta ezekre a választ.
Thoiss és Mavgeger mindig bajban vagyok a sárkánya nevével. Nagy üvöltésbe kezdtek. Valakinek félelem ült ki az arcára és ijedséget láttam a szemekben.
~Mi történt?~ majd másodpercekkel később hallom hogy valami támadásról beszélnek. Ekkor felpattantam, mert Ventus ilyen esetekre azt kérte menjek haza. Nem bírtam a nagy tömeget, és egyre jöttek felém a tanonc társak. nekem meg az ellenkező irányba kellett mennem
-Elnézést... Bocsánat.- Mondtam a szembe jövő embereknek.
Thioss üvöltése, hogy a pálya másik felében eligazítást tart, nem érdekelt. Martha érdekelt aki otthon volt Ventus házában. Ő nem lovas csak egy segítő kész falusi. Nem akartam, hogy baja essen és én meg védhettem őt. Hiába tűnök, néha esetlennek egy gonosz támadó nem bánhat el Marthával.
~Haza kell mennem, most~ ez az egy cél lebegett előttem. A tarisznyámba csúsztattam a könyvet és egy dobótőr markolatát szorongattam a kezeim közt. Ha Rowen vagy más kapitány adta volna ki a parancsot, hogy gyűljünk össze, akkor se biztos, hogy megtettem volna.
Hónap karaktere:
2014. Aug., Szept.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Thioss Arcanis
Hozzászólások száma :
37
Join date :
2015. Jan. 11.
Age :
25


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Hétf. Ápr. 18, 2016 9:46 pm

Mavregar már hangosan veszi a levegőt, egyre jobban fárasztja az üvöltés és a tempózás energiája is lüktet benne.
Mavregar, minden rendben? Szálljunk le, ha nem érzed jól magad.
Thioss, ilyesmi eszedbe se jusson! Vállaltuk, hogy megcsináljuk. Csupán sietnünk kell, emiatt kapkodom így a levegőt.
Hiszek a társamnak, megsimítom pikkelyeit és tovább riadóztatom vele a tanoncokat.
Lassan a pálya felénél leszünk, onnantól jobban rálátunk a lent gyülekező lovasokra és sárkányaikra. A fent lévők már észlelik, hogy le kell vonulniuk, mi is kezdjük meg az ereszkedést.
Mavregar határozott morgással elindul lefelé, de ezúttal nem olyan finoman, mint amikor Namira is a hátán ült. Első pillantásra úgy alakulnak a dolgok, ahogy lenniük kell, mindenki megértette, hogy valami nincs rendben. Látok néhány ijedt, sápadt arcot, ami érthető, főleg a legújabbak körében. Keményebben landolunk a lendület miatt, Mavregar nem vesztegeti az időt. Érzem magamon a kérdő pillantásokat, hogy mégis miért csődítettem ide mindenkit hirtelen.
Vajon Namira szólt már valakinek? Remélem nem esett mindenki pánikba annyira, hogy nem mer indulni senki.
Tény, hogy senki nem érti a történéseket, de egy idősebb tanuló, esetleg egy tanító nem ijedne meg ilyesmitől.
Még nem szállok le sárkányom hátáról, onnan szemlélem a lassan teljes mértékben összegyűlt csoportot és figyelemmel kísérem a még levegőben lévőket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Namira Altaren
Hozzászólások száma :
40
Join date :
2014. Dec. 30.


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Hétf. Ápr. 18, 2016 10:54 pm

Ahogy körbenéztem, egyre inkább éreztem valóságosnak Thioss és Mavregar elhatározását és cselekvéskészségét. Szinte képes lettem volna fizikailag megérinteni igyekezetüket. Elképesztőnek találtam, ahogy mindenkit egy helyre terelnek, én pedig haszontalannak éreztem magam.
-Ott! Valaki szándékosan az ellenkező irányba menekül! -törte meg elmémben a csendet Forlumir, gondolati hangjában enyhe feszültséget éreztem. Mintha gyanakodott volna, de mégsem...- Ó, már azt hittem, valami kém, de csak ő az.
-Ki ő? Nekem is ismerős, de a nevét nem tudnám megmondani. -feleltem immár cselekvésre készen, bár erősen ódzkodtam attól, hogy játsszam a vezért és rendre utasítsam.
Társam mindent megérzett, ahogyan az nálunk lenni szokott, még akkor is, ha én minden erőmmel elrejteném. Válla felett hátranézett, majd határozott sebességgel elindult a lány után, aki szemmel láthatólag a fővárost vette célba.
-Elinornak hívják. Nem értem, miért nem tudod, hiszen néhány órán már vettetek részt együtt.
-A névmemóriámat szerintem hagynunk kellene, Forlumir. -sóhajtottam hangosan, ezzel kísérve a beszélgetést- Meglehetősen pocsék.
-Nem hagyjuk. -válaszolta már-már apai szigorral- Befolyással lehet mindenre, nem csak a gyér szociális életedre.
-Hé! Nem is gyér.
-De igen, az. -felelte kissé mosolyogva, már ha a sárkányoknál ez annak nevezhető, és felreppent, hogy hamarabb megállíthassa Elinort.
Előtte landoltunk, mielőtt még bárki is megsejthette volna közeledtünket. Olyanok voltunk, most először, mint az igazi Felderítők. Egy pillanatra meg is feledkeztem róla, hogy a társalgás feladata rám vár. Csak akkor szembesültem ezzel, amikor Forlumir sürgetően ismét behatolt az elmémbe.
Észbe kaptam, megejtettem egy őszinte mosolyt saját butaságaim miatt, majd szólásra nyitottam a szám.
-Elinor, ugye?
Nem állt szándékomban megvárni, amíg válaszol, egyedül az hajtott, hogy ő is minél hamarabb biztonságban legyen.
-Nem szabadna erre indulnod. A gyülekező arra van. -mutattam egyértelműen a tömeg irányába- Ne haragudj, de nem tehetek mást. Rendkívüli helyzet állt elő.
Forlumir ekkor ismét rávilágított egy hatalmas hibámra. Bár nem mondott semmit, mégis értettem, mire gondol.
-Bocsánat! Namira a nevem, a sárkányom pedig Forlumir.
Várakozóan néztem a gyülekező irányába, szememmel végig követve Mavregart, remélve, hogy minden simán megy.
-Mavregar fárad. Nem hinném, hogy kirándulni voltak eddig. Igyekezz, drága, hadd segítsek neki.
Gondolati síkon fejeztem ki helyeslő állásfoglalásomat röviden, majd megint a lányra néztem. Könyv volt nála, bizonyára idekint tanult a szabadidejében.
Ahogy nekem is tennem kellett volna. De ezen most már kár bánkódni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Elinor Guinevere Tempor
Hozzászólások száma :
88
Join date :
2014. Aug. 12.
Age :
21
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Kedd Ápr. 19, 2016 4:54 pm


Namira, Thioss és Elinor
Az utamat állta egy fiatal energia sárkány és társa. Mikor a nevemre kérdezett rábólintottam, hogy így van. Nem  tudtam hirtelen megszólalni annyira rám telepedett a lány és csak a parancsolgatáshoz értene. Egy évvel lehetett idősebb nálam, ahogy elnéztem. Láttam őt már sokszor, de most nem tudtam be azonosítani. Majd, be mutatkozott nekem.
~Nekem mennem kell.~ Marthát az öreg özvegy nőt meg kell találnom. Ezt nem érthetik meg. Ventus az én, nem is tudom ki nekem, de őt kell követnem. Nekem rá kell vigyáznom, hisz ő főz nekem minden nap. Egyedül él az erdő szélén és ha valaki bántja őt engem bánt. Sokan ismerik őt. Szinte mindenki látta már őt.
-Martha.- szóltam egyszerűen. Nem törődve azzal, hogy nem folytattam a mondatomat. Hisz folytattam volna csak annyira bele merültem a saját gondolataimba hogy az első szónál befejeztem.
Sokan összegyűltek már én nem számítok hogy itt vagyok vagy sem. Tovább mentem volna, de még mindig előttem voltak. Nagy kérő szemekkel néztem felé.
-Kérlek... Engedj.- kértem a lányt.
Sikolyt hallottam távolról. Alig hallható volt, de hallottam, mert felismertem az ilyen sikolyokat a félelemtől átázott kiáltások voltak. A szigeten kezdetben annyiszor sikoltottam így, hogy meghallottam ezeket a hangokat minden esetben. Valaki távol fél most valamitől vagy valakitől.
~Haza kell mennem, most. Meg kell találnom Marthát.~
Nem akarom hogy bárki is csalódjon bennem, és ilyen esetekben elfog a kétely, most mi a helyes. Ventus, parancsa, vagy az össze csődített sereg mostani vezéregyénére Thoissra. Felnéztem az égre. Még mindig repült egy két őrszem a magasban. A légi vadászok többsége veszélyben a magasba szállnak és így kémlelik a földet egy defenzív reakciót láttam. Talán valaki, aki jobban ért a szavakhoz kimentene engem ebből a pácból, de hol vannak a barátaim ilyenkor, mint Damien?
Hónap karaktere:
2014. Aug., Szept.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Thioss Arcanis
Hozzászólások száma :
37
Join date :
2015. Jan. 11.
Age :
25


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   Kedd Ápr. 19, 2016 7:06 pm

Lassan mindenki földet ér, senki nem kószál el másfelé. A többit már a tanítókra bízom. Lehuppanok Mavregar hátáról és mivel onnan nem láttam Namiráékat, belevetem magam a kíváncsi tekintetek erdejébe.
Ha nem haragszol, nem rángatlak át a népségen, nem hiszem, hogy jó ötlet lenne.
Tudom, tudom, nagy vagyok, értettem.
A sárkány megforgatja a szemét, nem egyszer adom a tudtára, hogy már igencsak megnőtt minden irányba.
De itt maradok és terelgetem, akit még kell.
Rendben, megkeresem Namiráékat, remélem uralják a helyzetet, amit rájuk zúdítottunk.
- Namira! Merre vagy?
Egyelőre nem hallok választ, úgyhogy tovább haladok és távolabb meglátom Forlumir ismerős alakját. Tényleg nem túl nagy még, el tud veszni az emberek között. Végül meghallom Namira hangját, mintha beszélne valakivel.
Páran meg akarnak állítani, hogy mégis mit csinálok, de nem foglalkozok velük, csak néhányuknak mondom, hogy várjanak egy kicsit.
- Namira, végre megtaláltalak. Minden rendben ment?
Odarohanok hozzá, hogy megtudjak mindent a helyzetről, de nem látok problémát.
- Ó, szia, ne haragudj, hirtelen nem vettelek észre.
Észreveszek egy lányt, valószínűleg vele beszélt Namira néhány pillanattal ezelőtt. Nem ismerem névről, talán néhányszor láthattam gyakorlatozni.
- Thioss vagyok, Mavregar társa. Namira megbeszélte veled a dolgokat?
Rápillantok az említettre.
- Vagy nem őt bíztad meg? Valaki mást küldtél?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Sárkánylovas edzőpálya   

Vissza az elejére Go down
 

Sárkánylovas edzőpálya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Kysppie sziget :: Város széle-