HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Elhagyatott apró barlang

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Elhagyatott apró barlang   Vas. Jún. 08, 2014 12:43 pm


Elhagyatott apró barlang

Az erdő keleti részén, sűrű növényzettel takart apró barlang, amiben régen állatok élhettek, ma már üresen kong. Nem túl mély, épphogy két ember befér kényelmesen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott apró barlang   Vas. Jún. 08, 2014 1:44 pm


Ranwe & Dawn
Egy kicsit butykáztunk a leszálláskor, valahogy ez az erdő dolog nem jött össze Nobucknak. Nem is értem miért ide hozott, amikor csak annyit mondtam neki, menjünk valami csöndes helyre. Leszállok, majd a fagyos pikkelyeihez nyúlva könnyes búcsút veszünk, majd én egy fa tövébe le telepedve leülök, és figyelem, ahogy a természet körül ölel engem. Nobuck most vadászik, úgy hogy mivel ma ilyen napsütötte meleg idő van, gondoltam elidőzök itt, bár igazából az unalom majd megöl. Hiába itt minden nagyon szép, mégis nem nagyon szeretek egyedül lenni egy "elhagyatott" erdőbe, vagy hol. Tudom, egy sikítás is elég ahhoz, hogy az én sárkányom itt teremjen, de ez nem nyugtat meg.
   Így hát az erdőben mászkálva próbálom elfoglalni magamat, de mint említettem, inkább a pihenésre szánom az időt. A lábamat fölhúzva becsukom a szemem, majd próbálok egy két percre elszunyálni. Nem igazán megy, ugyanis halk recsegések, ropogások zavarnak meg, hirtelen nem is tudom hátulról vagy elölről hallom a hangokat. Fölállok, majd össze húzom a szemöldököm, és halk léptekkel próbálom beazonosítani a hangokat.
- Nobuck? - Kérdezem inkább remegő hanggal, mint tanácstalanul, de amint elbizakodottan megkerülöm az egyik fát, hirtelen egy alakba toppanok bele...Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott apró barlang   Hétf. Jún. 09, 2014 7:11 pm
Ranwe & DawnMi is lenne jobb egy kis bújócskánál, hogy levezessük az edzés okozta fáradalmakat. Én kerestem -ki más- miközben Frie elbújt. Nagy termetének köszönhetően, bárhol könnyen kiszúrom, kivéve az erdőben. Igaz, fekete és vörös pikkelyei nem rejtik el a sűrű zöldben, de attól még igen nehéz rábukkanni. Kész mestere ennek a játéknak. Már jócskán bementem az erdőbe és ez a pokolfajzat még a gondolatait is elzárta előttem, hogy még véletlenül se találjam meg.
Csendben, egy szó nélkül haladtam, kerestem jó barátom, de azt mintha a föld nyelte volna el. Kezdtem picit unni a dolgot és hát nem olyan kellemes egyedül az erdő kellős közepén egymagad társaságával kóborolni. Bár tudtam, hogy csak egyetlen nyikkanás és Frie már itt is van, ami persze megnyugtatott, és volt egy olyan sejtésem is, hogy nem bújt az el, inkább követ és jót szórakozik a tanácstalanságomon.
Egy halk hangra lettem figyelmes, de nem értettem mit is mondott így azonnal megtorpantam és körbenéztem, és ahogy fordultam egy ismerős alak jön nekem, majdnem.
A hirtelen meglepődéstől nem igen tudtam megszólalni, de végül, ahogy láttam, ki is áll előttem, elmosolyodtam, és kifújtam a benntartott levegőt. Nem a legjobb, mikor a semmiből száműzöttek kerülnek elő, tudom, átéltem. De nagy szerencsére, Dawn állt előttem.
Nem ismerem olyan jól, de mivel elég kicsi a városunk, így legalább nevét tudjuk majdnem mindenkinek.
- Szia - köszöntem fellélegezve. - Mi járatban az erdőben? - kérdeztem, majd körbenéztem, hátha meglátom a sárkányát. Hiába, majdnem minden lovasnak és tanoncnak tudom milyen sárkánya van, bár a nevekkel hadilábon állok. - Egyedül vagy? - néztem újra rá értetlenül.
Végül, még mielőtt válaszolhatott volna szegény lány, megjelent az én elveszett báránykám is, egy nemtetsző morgást követően, és inkább az egyik kisebb méretű fán kezdte élesíteni a karmait. Kicsit fenyegető éllel nézett rám, mintha nekem szólna mindez, de csak kedvesen rámosolyogtam, és újra Dawn-nal foglalkoztam.


Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott apró barlang   Hétf. Jún. 09, 2014 9:27 pm


Ranwe & Dawn
M eglepődök, mikor a várt szörny hellyett, egy lány jelenik meg, de azért aggodalmaimat nem felejtem el, hisz hol van az én sárkányom? Úgy látom, ő is, hasonlóan hozzám, egy picit megtántorodott, de egy barátságos mosollyal most inkább nyugodtságot áraszt. Nem is tudom, mit mondjak neki, és persze az is benne van, hogy nem igen ismerem a leányzót... erősen gondolkozok a nevén, - a szörnyű memória átka - majd amikor eszembe jut, fölkapom a fejem, és én is vissza mosolygok.
- Helló! Te Ranwe vagy igaz? - Sandítok rá, remélem nem volt ijesztő, ahogy a szememmel hunyorítottam. Nem kéne rögtön letámadnom, de úgy látom ő sem haboz, a kérdések neki is a nyelve hegyén vannak.- Igazából, ma valamiféle kikapcsolódásra vágytam, amúgy is már menekülök a várostól...- Ezt nem fejtem tovább, szerintem minden ember tudja azt, milyen amikor már embert sem bír látni, valahogy annyira tele van a feje a sok bugyutasággal...- Amúgy is, elég jó most az idő, gondoltam jót tesz egy kis friss levegő. - Húzom el a számat, majd hátrafelé nézve, még mindig a távoli zörejeket hallgatom. Közben próbálom nem látványosan nézegetni őt, de valahogy a fejembe kell egy képet alkotnom róla, hogy aztán valami meg is maradjon. Nem mondom elég látványos kontrasztot teremt a fehér haja, és a viszonylag sötét bőre, ehhez még a fekete szemöldök egy egzotikus, elbűvölő látványt teremt. Elmosolyodok, amikor ezen gondolkozok, bár ezt próbálom álcázni. Majd még bármi véleményt alkotnék is róla, meghátrálok - azaz, meglepődök - amikor a sárkánya lépdel elő, a maga pompájába, fennhatóságába, nem mondom valóban a gazdájához hasonlóan eléggé szép teremtmény. Persze, nem adom át neki a szót, inkább morgását hallgatva próbálok kellő távolságtól maradni tőle; hisz azért csak egy tűzsárkányról van szó. Majd újra magamra terelem a gondolatimat, -nehezem megy, mivel a sárkány most büszkélkedik a karmaival - újra a lányra nézek.
- Igazából itt van a sárkányom Nobuck is, vagy is hát itt volt... remélem pár percen belül itt is lesz.- És azt is, hogy teli hassal, nem szeretném azt, ha a gyomra korgását kéne hallgatnom.- És te? Mi járatban itt? - Nézek rá, mert persze neki is van mondandója, nem akarom belé folyatni.
   Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott apró barlang   Szomb. Jún. 14, 2014 12:03 pm
Ranwe & DawnAzért nagyon szórakoztató egy szépen megnőtt sárkánnyal, az erdő közepén bújócskázni, mert egy sárkány, az erdő közepén inkább romból, mint elbújik. Nézzük csak Frie-t. Ő igen ügyesen el tud bújni, amikor szükséges, de amikor nem... Hát annak a fának is szépen lehámozta a kérgét, amin a körmeit élesítette éppen, amiért nem kerestem tovább.
Dawn kérdését hallva, és hunyorgását látva, muszáj volt elnevetnem magam. Sokban, nagyon sokban hasonlítunk Liaty-val és a legtöbb ember így próbálja meg kifürkészni, melyikünk ki. Ami eleinte mindig ijesztő volt, de mára már igen szórakoztató, ezért sem vettem magamra Dawn mustrálását.
- Igen, Ranwe, te pedig Dawn - mutattam rá kedvesen mosolyogva. De amint tudatosult bennem, hogy valaki hiányzik, máris kérdésekkel bombáztam. Sajnos ez valamiféle rossz szokásom.
- Na igen, ezt meg tudom érteni - mondtam együtt érzőn. - A friss levegő mindig jót tesz, de egyedül nem a legbátrabb dolog itt lenni, még egy lovasnak sem. - dorgálom meg egy kicsit, de persze mosolyom állandó társként kíséri minden szavam.
Figyeltem arca minden rezdülését, amin igen gyorsan változtak az érzelmek és mikor a sárkányom felbukkant, láttam rajta, hogy kicsit megijedt, ezért gondolatban rászóltam Frie-re, hogy maradjon nyugton, mire egy újabb morgást követően, elbattyogott messzebbre, de még hallottam, ahogy morgolódik magában.
- Oh - mondtam kissé elszégyellve magam, hiszen az előbb még dorgáltam a semmiért. - Mi csak levezetjük az edzés fáradalmait. - Mutattam a háttérben kiterült sárkányra, aki most inkább csukott szemmel, összegömbölyödve feküdt az avarban.


Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott apró barlang   Szer. Júl. 09, 2014 6:29 pmJáték lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott apró barlang   

Vissza az elejére Go down
 

Elhagyatott apró barlang

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Roxfort RPG

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Kysppie sziget :: Külterületek-