HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Elinor Guinevere Tempor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Elinor Guinevere Tempor
Hozzászólások száma :
88
Join date :
2014. Aug. 12.
Age :
21
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Elinor Guinevere Tempor   Kedd Aug. 12, 2014 1:31 amElinor Guinevere Tempor

Adatok


♦Teljes név♦
Elinor Guinevere Tempor

♦Becenév♦
Linor, Gwen

♦Kor♦
17

♦Csoport♦
Lovas tanonc

♦Play by♦
Lucy Griffiths


Külsö és belsö

Hogy is néz?
Világos bőrű, barna hosszú hajú, kékeszöld szemű, 170 cm magas, sportos edzett külsejű lány. Egyéb ismertető jelek: A jobb bokáján egy tűz alakú kis anyajegy.

"Lenni vagy nem lenni? Élni és élni hagyni? "
Csendes, nem a szavak embere. Van, aki a szigeten nem hallotta a hangját se, amióta ott van Linor. Gyönyörű a hangja, szépen énekel. Ki hallotta őt énekelni? Talán két ember, aki éppen a természetet járta és az gondolta egy gyönyörű madár dalt hallottak Kysppie szigetén. Egy igazi dalnok lakozik benne. Léptei olyan halkak, hogy a vadak se veszik észre, hogy ott van mellettük. Szereti a vadont járni. A természetben élte az életét. Kitűnően bánik az íjjal már kisgyermek korától kezdve. A kard forgatásban már sokkal ügyetlenebb volt, de sokat gyakorol fejleszti magát. Szorgalmas. Akaratos tud lenni, ha akar.
A tiszteletet és az engedelmességet bele nevelték gyermek korában. "Ne szólalj meg, ha nem fontos a dolog...Inkább ne is szólalj meg... Maradj csöndben..."
Engedelmesen végzi a rábízott feladatokat. Néha kicsit furcsábban, oldja meg mint ahogy meg kéne oldani azokat.
Tiszteletet tanúsít minden öregebb és minden tőle magasabb rangú felé. Igaz néha meg mutatkozik a makacssága is és olyankor senki nem tud vele mit kezdeni.
Megfigyel mindent a legapróbb részleteket is. Jó nyomkövető érzéke van. Szerény nem hajszolja a dicsőséget.
Kissé önbizalom hiányos egyes helyzetekben, talán ezért is csendes annyira. Ha vészhelyzet van gyorsan dönt és számára a leghelyesebb és lelkiismeretesebben módon teszi meg amit meg kell tennie.
Ha állatot öl mindig meg siratja, amit ölt szarvastól vaddisznóig mindent. Így képes szeretni az embertársait is nem bánt senkit se, ha nem muszáj. Próbálja mindenkiben meglátni és megtalálni a jót.
A csendessége legtöbbször bajba sodorja társait is, mivel az ő vadász meglátásai sokat.
Bátorsága inkább tettekben jelentkezik, mint szavakban. Néha van egy-két vakmerő húzása is.
Az éjszaka őre.  A csillagos ég alatti tengerparti séták vagy ép a sötét erdei sétákat tesz mivel ekkor érzi az éjszaki nyugalmat magáénak.
Linor az, akiben jó hallgató társat talál az ember, ha szeret beszélni az illető személy. De ne gondolja az ember, hogy mindig meghallgatásra nyernek a mások szavai nála. Lehet, hogy éppen egy sűrűn bele temetkezik a gondolataiba és az, aki beszélt Linorhoz nem is hallotta meg, mivel egyik fülén be ment a másikon ki is jutottak a mondatai.
Ha el akar rejtőzni elbújik úgy, hogy senki nem talál rá.
Szeret tanulni ez látszik rajta. Becsületesen és lelkiismeretesen próbálja élni az életét a szigeten és az új közösségben ahova bekerült.
Művész lelkületű és szabad gondolkodás módja néha ellentmond a gyermekkorában szabályszerűen rá erőltette engedelemnek tiszteletnek és rendnek.
Linor, sokszor nem létezett mások szemébe vagy csak azt érezte sokszor nem szabadna léteznie ott ahol van és ahogy van. Nem bírja a számára kínos helyzeteket.


Történetem

Egyszer régen majd tizenhét évvel ezelőtt egy Thidia királyságban, mikor kemény telek jártak az uralkodópárnak megszületett az első szülött gyermekük egy szép csillagos fagyos hideg estén. Farkasüvöltő szelek jártak a vadak is jobban bejártak a városok szélére élelmet lelni. Még nevet se adtak szegény párának. Talán a Sofia lett volna a neve. Annak idején és a mai napig a királynak voltak és vannak bizony rossz akarói. Így az alig pár órával ezelőtt született gyermeket ellopták hajnali órákban és kicserélték egy hallott újszülöttre. Ki tették a kemény télbe, hogy ott fagyjon meg a kis királyleány. Az udvar reggelre virradóan nagyon kesergett a kis leányka miatt mivel a csecsemő meghalt. A gonosztevőknek csúszott hiba a tervbe, de ezt csak később vették csak észre a halott újszülött kivel kicserélték, kisfiú volt és nem kislány. Ezt csak a királyi pár tudta és néhány bizalmas szolga. Mi történt azon az este igazából. Nem akarták, hogy az árulók rögtön rá jöjjenek a hibájukra így sokkal nyugodtabban elfoghatták őket. Az ellenségeik pedig kevésbé törnek rá a gyermek életére, ha még él. Az nap keresték a csecsemőt, de nem találták sehol. Megették a vadállatok? Megfagyott a kemény télben? Nem találták sehol sem a csöppséget. Egy szülői szív megérzi, ha meghal a gyermeke. Remélte az ifjú királyi házaspár, hogy él valahol és egyszer megtalálják Őt vagy Ő találja meg őket. Nem adták fel a reményt...
...Egy csillagos hideg este volt tizenhét évvel ezelőtt, ekkor hajnal tájt a város szélén rőzsét gyűjtött a királyi udvar egyik szolgája. Hangos sírást hallott meg a hóban. Egy csecsemő. A talált gyermeket haza vitte. Magáénak vallotta a feleségével együtt, aki a konyhán szolgált...
"Elinor Guinevere, megint nem értélhaza városkapu zárásra. Szörnyű vagy. Nem, nem kérek a magyarázkodásodból. Holnap segítesz a konyhán." Talán, ha szüleivel nevelkedett volna akkor nem kapott volna ilyen szigort.  Talán jól jött neki ez a fegyelem és mindenkivel alázatosan kellett bánnia az udvarban és azon kívül is?
Kicsiként már sokat járta az erdőt, ha nem figyelt az időre volt mikor kint maradt egész éjszakára. Megtanulta hogyan szerezzen magának élelmet. Az állatok viselkedését is megfigyelte. 10 évesen egy kisebb dámszarvas csordát követve kóborolta az erdőt. Az udvarban a lovagok apródjaival lovászokkal és mosogatókkal együtt ebédelt. Amikor iskolába kezdett  járni (7 évesen) akkor kezdett el vadászni tanulni az egyik királyi vadásztól. Tőle kapta első nyilát és vadász tőrét is. Néha ő is el ment a vadásszal együtt vadakat lőni, ekkor tanulta meg a nyomokat és a természetet a vadonból olvasni.
Soha sem gondolta azt hogy lehet hogy királyi vér csörgedezik benne.
15 éves korában tudta meg azt Elinor, hogy a szülei csak találtál őt.  Szerette őket, de nem annyira, hogy velük maradt volna élete végéig. A kalandot kereste. Élete nagy kalandját. Világot akart járni. Talán az is benne volt hogy az igazi szüleit akarta megtalálni? Útra kelt fellógott egy hajóra, ami messzire ment. Pontosan nem tudta hogy hova tart az a hajó...
Másfél napja tengeren volt Linor és egy hirtelen jött vihar rommá zúzta a kis hajót. Egy úszó fába kapaszkodva félig ájultan került egy számára új ismeretlen világba. Talán három napot is sodrott a tengeren Elinor. Csak a tőre és pár pénz darab maradt nála.
Ez az ismeretlen sziget nem más volt mint Rhoanta szigete. Gyenge volt. Sokáig tartott míg erőre kapott.
Ételt kellett találnia és szállást Egy kis barlangot talált amely számára tökéletes volt. Sok érdekes fajjal találkozott. Nehéz egy éve volt. Egyedüllét és magányba burkolózott lét volt. Minden nap le járt a partra hátha valaki erre jön. Felfedezte a szigetet valamelyest. Először félt a sárkányoktól és azoktól a barlangoktól. Végül be-be merészkedett és felfedezéseket tett.
"Nem tudom hogyan történt és hogyan találtam rá de ő az enyém és én az övé lettem. Éreztem. Elhoztam őt onnan."
Végül egy nap megérkeztek a szigetre egy sárkány tanoncok  és lovasokból álló csoport. Linor borzasztóan nézet ki. Kissé kócos haj, arca koszos, a ruhája szakadt, megviselt, kinőtt volt és kisebb karcolások látszottak a karján. Nem válaszolt semmit se a lovas kérdéseire. Linor kissé remény veszett és ijedt volt. Nem gondolta, hogy lát még embert. Némán odalépett hozzá és megölelte. Álomnak gondolta az egészet így mikor megérintette őt rájött nem álom és elfutott. Mivel egy idegent ölelt meg nagyon kínosnak érezte ezt. Meg találták őt a barlangnál ahol közel egy évig lakott. Haza vitték őt is.  
Pár hónapja már, hogy Kysppie szigetén lakik az ő titokzatos tojásával együtt. Tudja magáról, hogy nagyon sokat kell be hoznia a többiekhez képest és ezért, ha kell estéket is tud a könyvek felett gubbasztani. Igaz jobban szereti az esti sétákat, mint az esti tanulásokat.


A hozzászólást Elinor Guinevere Tempor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 12, 2014 5:45 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Elinor Guinevere Tempor
Hozzászólások száma :
88
Join date :
2014. Aug. 12.
Age :
21
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Elinor Guinevere Tempor   Kedd Aug. 12, 2014 4:42 pm

Remélem tetszik a karakterem.
Hónap karaktere:
2014. Aug., Szept.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Elinor Guinevere Tempor   Kedd Aug. 12, 2014 5:52 pm


Üdvözöllek Kysppie szigetén!
A karakter ötleted és megírása egyaránt nagyon tetszett! Egy egészen egyedi karaktert hoztál közénk. Remélem jól fogod magad érezni a többi tanonc között! Smile
Látom már foglaltál avatart, így már csak nekem van dolgom, hogy elfogadjalak!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok neked!
RowenRowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Elinor Guinevere Tempor   

Vissza az elejére Go down
 

Elinor Guinevere Tempor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakter :: Elfogadott karakterek :: Tanoncok-