HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Rangok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Rangok    Kedd Szept. 09, 2014 1:07 am


Sárkánylovasok rangjai


A sárkánylovasok, ahogy már olvashattad a leírásoknál is, 14 évesen kezdik meg tanulmányaikat a harcművészetekről és a sárkányokról. 2 évig gyakorolják a az íjászatot, a kardvívást és a számukra elengedhetetlen közelharci technikákat, illetve ezalatt az idő alatt tanulják meg melyik sárkányról mit érdemes tudni. Ezek után ellátogatnak a sárkányok szigetére, hogy megtalálják jövendőbeli társukat, majd hazatérve elkezdenek gondoskodni róla. De mi lesz ezután?
4 hosszú évük van arra, hogy összecsiszolódjanak sárkányukkal, megtanuljanak teljes biztonságban ülni a hátán és persze ez idő alatt ismerik meg egymás rigolyáit, őrültségeit. De ez még nem minden.
A 4 év alatt a lovas tanoncok külön utakra térhetnek, eldönthetik, hogy majd, ha 20 évesen beavatják őket teljes jogú sárkánylovasnak, akkor majd milyen feladatot szeretnének ellátni, melyik csapatba szeretnének tartozni. Eszerint tanulnak hát tovább, immár sárkányukkal együtt.
A továbbiakban olvashattok a csoportokról, amelyekbe a lovasok tartozhatnak.Felderítők

Az egyik legfontosabb része a sárkánylovas hadseregnek a felderítők csapata. Nekik köszönhetünk minden fontosabb információt, amelyet előre megtudunk az ellenfélről, ellenségről. Ők nem az a tipikus harcos csapat, nem a nagy erejükről híresek, de nekik is megvan a maguk előnye. Kiválóak a csapdakészítésben és kitűnően forgatják mindkét kezükben a tőröket. Persze vannak olyanok, akik az íjászatot vagy a kardvívást is igen jól csinálják, ám az átlag a csapdákat és a késeket, tőröket részesíti előnyben. Miután túl vannak az első két év tanuláson, ők a lopakodást, rejtőzködést kezdik el elsajátítani. Arra tanítják őket, hogy hogyan találják fel magukat a legsíkabb területen is, hogy észrevétlenül közelebb férkőzhessenek az ellenséges csapatokhoz.
Mindig ők az elsők, akik elindulnak egy járőrözés vagy csata előtt, ők a hírhozók. A legjobb lopakodók ők és még nem csalódott bennük sosem a csapat.
Sárkányaik általában kisebbek az átlagnál és vékonyabbak, ezzel is alkalmazkodva a feladatukhoz, hiszen ezt már azelőtt érezték kiválasztott társukban, mielőtt kikeltek volna. Gyorsak is nagyon, úgy suhannak az éj leple alatt, hogy még a világosabb példányokat is alig veszed észre.Légivadászok

Talán ők a leginkább sárkánynyeregbe termett férfiak/nők. A repülés a mindenük és harcolni is túlnyomórészt a nyeregből szoktak, mert onnan szeretnek, onnan a legjobbak. Számukra az íjászat olyan, mintha csak játék lenne. Hiba nélkül céloznak és találnak el bármit, bármilyen messziről és bármilyen tempóból. A sárkánylovassá válás előtti 4 évben ezt gyakorolják, hogyan is tudnak a sárkányuk hátáról a legpontosabban lőni, illetve sokszor késeket dobálni. Ők rendszerint a levegőben követik a gyalogos csapatokat, vagy magasabbról a többi sárkánylovast és onnan fedezik őket. Pikkelyes társaikat a folyamatos és hosszú levegőben tartózkodásra edzik, hogy ha majd a csatatér főlé kerülnek, ne fáradjanak el hamar.Közelharcosok

Bár sárkányaikkal ugyanolyan szoros a kapcsolatuk, mint a többieknek, ők mégis a földi harcra teremtettek. A kardvívást, ökölharcot és egyéb ilyen harcot részesítik előnyben, miközben sárkányaik mellettük kaszabolják hatalmas karmaikkal a népet. Az összedolgozás fontos náluk, hogy fedezzék egymást, hogy segítség egymást. Ezt és az ezekhez szükséges bravúrokat tanulják meg abban a bizonyos négy évben. Persze ez nem azt jelenti, hogy a levegőben nem képesek jól harcolni, csak a csaták alkalmával általában ők a föld közelében, illetve a földön törnek előre. Sárkányaik is nagyobb termetűek, masszívabbak, a repülést viszont emiatt rövidebb ideig bírják, mint például a légivadászok pikkelyes társai.Kapitányok

A 3 nagy brigád kapitányai ők. Elsajátítják mindazt, amit az egyes csapatoknak tudniuk kell, illetve azt is, hogy hogyan szervezzenek össze egy-egy csapatot, emellett mi szükséges egy jó támadás megszervezéséhez vagy épp a védelem felállításához. Nekik van a legnagyobb felelősségük, hiszen ők felügyelik a hozzájuk tartozó csapat tagjait. Megtanulnak mindent, amit egy kapitánynak feltétlenül tudnia kell, hogy az akciók alatt ne hibázhassanak egyszer sem, még akkor sem, ha esetleg a sárkánylovasok kerülnének a rosszabb helyzetbe. A kapitányok döntései nagy felelősséggel járnak, nekik minden helyzetre megfelelően kell reagálniuk, mert sokszor az ő kezükben van a csapatuk sorsa.
Felderítők kapitánya: Aedion Sardothien
Légivadászok kapitánya: Karyn Daia
Közelharcosok kapitánya: Ghaden YtaioA vezér

Ő felügyeli és navigálja a 3 csapatot, még a kapitányok is az ő döntéseit követik.
Ő Rowen Quadan.A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 18, 2014 11:15 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Rangok    Kedd Szept. 09, 2014 7:53 am


Számüzöttek rangjai


Informátorok

Egy igazán különleges csoportról írnél először. Ők a legváltozatosabbak, mert nincs kikötve náluk a kor vagy a nem, illetve még a testalkat sem. Az informátoroknak igen izgalmas, bár annál veszélyesebb fealadatuk van. Az ő dolguk, hogy visszaköltözve Kysppie-re, inkognitóban információkat szerezzenek a sárkánylovasokról és a szigeten lakókról. Néhányan új nevet vettek fel, megváltoztatták külsejüket, sokan viszont azt hazudták, hogy megbánták távozásukat, ezért visszatértek. Vannak akik utcalánynak álltak és a testükkel csikarnak ki infót a sárkánylovasokból, másik viszont tisztességes embernek álcázzák magukat és egyszerű hazudozással jutnak új információhoz. A feladat igen rizikós, hiszen ha lebuknak nincs hová menekülniük és könnyen lehet, hogy halálra ítélik az árulót.
Az informátoroknak nincs kiképzésük, csak annyi a dolguk, hogy jelentkeznek és már mehetnek is a dolgukra, Kysppie szigetére. Ezután időnként felügyelők érkeznek a szigetre és felkeresve az informátorokat ők juttatják el a hasznos információkat vezérüknek.Harcosok

A harcosok kasztba kerülnek azok a jelentkezők, akik nem csak meg szeretnének tanulni bánni a fegyverekkel, hanem élesben használni is szeretnék azokat. Ebben a csoportban nincs helye annak, aki nem képes ölni, hiszen lényegében ez a dolguk. Kardok, kések, szablyák vagy íj? Teljesen mindegy, nekik tudni kell használni ezeket. Hetente több edzésük van, hiszen a harcmezőn nem hibázhatnak. Nem csak azért függ az életük a sok gyakorlástól, mert a sárkánylovasok sem kímélik őket, hanem azért is, mert ha hibáznak a vezérük nem kegyelmez.
A vezér nem kötötte ki a nemet, illetve a kort erre a csoportra, de zömében érett férfiak alkotják a csapatokat, mert nagy terhelés alatt állnak, mind fizikailag és lelkileg. Folyamatosan figyelik őket a felügyelők, így az kizárt, hogy egy edzést vagy gyakorlást bárki is kihagyjon. Ha nem engedelmeskednek a rájuk kiszabott szabályoknak, megkapják büntetésüket, ami nem épp leányálom.
A harcosok legtöbbje családját vesztett, érzéketlen férfi, kikben csak a bosszú vágy tombol. Agresszívak és kegyetlenek.Sodródók

Ebbe a csoportba tartoznak azok az emberek, akik egy kicsit kivételek a szigeten. Echwardra majdnemhogy élhetetlen szigetére lényegében azért kerültek emberek, mert ide száműzték őket Kysppieről a sárkányutálat vagy egyéb dolog miatt. De ez nem azt jelenti, hogy egytől egyig mind emiatt kerültek ide. Sok gyereket a szülei kényszerből rángattak magukkal, sokan a szerelmüket vagy családjukat követték, mások viszont kalandvágyból szálltak fel Carax hajójára. Akárhogyis, nekik nem céljuk a gyilkolás, illetve a gyilkosok segítése, ők csak sodródnak az árral, ami körülöttük történik és próbálják élni megszokott életüket.Felügyelők

Ezek az emberek állnak az egyes csapatok élére, talán nevezhetnénk őket hadvezéreknek is. Vezérük kitüntette őket bizalmával, így nagyobb hatalmat kaphattak, ám ez sokkal nagyobb felelőséggel is jár. Emellett sokkal nagyobbat lehet esni, ami még nagyobb büntetéssel jár. Ám ha jól végzik dolgukat, akkor nagy tiszteletnek örvendhetnek, nagy vezérként sétálhatnak keresztül az utcákon. Nem egyszerű ezt a posztot megszerezni, valami nagy dologgal kell elnyerni a főnök bizalmát.
Feladatuk a harcosok élére állni, emellett az informátorokat kordában tartani, időnként pedig elmenni a szigetre és begyűjteni az infókat tőlük.
Galatia Alastrin
Leanol Grynn - Staff keresi
Azgarn Nhera -Staff keresiA vezér

Echwardra sziget vezére: Carax Morean- Staff keresi

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Rangok    Hétf. Szept. 15, 2014 10:32 am

Szigetlakók rangjai
Szigeteinken számos munkalehetőség vár azokra, akik nem sárkányháton akarják benépesíteni azokat. Itt felsorolok párat, amiből mindenki egész nyugodtan csemegézhet.
Az adatlapon pedig a ranghoz valamelyik általad választott foglalkozást írd.

-Kovácsmester
-Katona
-Tanító (ez lehet a tanoncoké, vagy a sima gyerekeké)
-Földműves
-Árus (a piacon)
-Szűcs (ruhakészítő)
-Fazekas
-Gondozó (a keltetőben)
-Asztalos
-Kocsmáros
-Kosárfonó
-Halász
-Zenész, mulattató
-Pék
-Lovász
-Pásztor (mindenféle állat pásztora)
Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Rangok    

Vissza az elejére Go down
 

Rangok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kezdetek :: Fontos tudnivalók-