HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Karyn Daia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Karyn Daia
Hozzászólások száma :
53
Join date :
2014. Sep. 25.
Age :
33
Tartózkodási hely :
Kysppie Sziget


TémanyitásTárgy: Karyn Daia   Pént. Szept. 26, 2014 12:06 am

Karyn Daia

Név: Karyn Moira Daia

Becenév: Daia Kapitány/ Karyn Kapitány  a csapatom körében
esetenként Karyn ritkábban Rynnak szólítanak a szűkebb körökben

Kor: 29

Csoport: Sárkánylovas

Rang: Légivadászok kapitánya

Avatar: Claire Forlani


Külső, belső leírás


TANULD MEG!
Szürkészöld szemeiből nem olvashatsz ki semmit. Ezt tanuld meg! Hosszú barna hajával ne játssz, mivel csak a szél játszhat vele. Mozgása egyenes, tekintélyt parancsoló  és határozott. Szemei akár a sasé.  Kezei kemények meg keményedtek a gyakorlások és a harcok során. Magas és vékony kitűnik, így a nők közül. Ritkán látsz rajta bármilyen ékszert, pedig hord. Öltözködéséből is látod mennyire precíz kimért nő. Rendezett arcvonások és öltözködés. Egyedül a kiengedett hosszú barna hajával játszik a szél. Te sose játssz Karynnal, ezt jól jegyezd meg!

"Tökéletes nincs, csak a legjobb, amit kihozhatsz magadból és másokból az adott pillanatban és az adott helyzetben."

Kezei közt a nyilak precízek az elmúlt hét évben egyszer se tévesztett. Ez a hír járja a csapata körében.
Maximalista. Az ő gyakorlatai a leghosszabbak, mivel mindig a legjobbra törekszik az egysége gyakorlatoztatásakor.

Tiszta ész és tiszta Szív
Ki akarod játszani, hazudni akarsz? A földbe  tipor és megaláz te fogsz ki jönni rosszul. Mondj igazat! Mond ki, hogy hibáztál és nem kapsz nagy és megrovó szavakat tőle. Mindenre figyel. Hazudhatsz úgy, mint a vízfolyás úgy is rájön, hogy nem mondasz igazat. Az eszét nem csaphatod be bár mennyire is cselesnek gondolod magad. Senkit nem ítél el addig, amíg meg nem ismeri. Általában öt perc de lehet, hogy  annyi se kell és tudja és kiismeri a vele szembe került embert a tartásból, a beszédéből,  a mozgásából és az öltözködéséből.
Mindent lát. Sokan ezt nem is értik, hogy csinálja, talán varázslat.  Az évek folyamán rendkívül megismerte az embereket, ezért se téved olyan sokszor az emberekkel kapcsolatban. Kimondja és megmondja a véleményét bárkinek bármiről, ezért is került össze tűzésbe párszor az elmúlt években a feletteseivel.
Senkit se enged magához közel. A jégkirálynő címet, ha valaki viseli, akkor az Karyn Daia.
Régen nem volt ilyen rideg az elmúlt hét évben alakult át. Fulgurae nem így látja őt még mindig látja a régi Rynt benne. Egy védőfalat húzott fel és a kapun senki nem teheti be a lábát, ha át nem tudod repülni, amit csak Fulgurae tud elérni, vagy be is törheted ezt kaput. Próbálkozni lehet, de egy ilyen várat sokáig kell ostromolni, nagyon sokáig.

Rend és fegyelem, az ára a kitűnőségnek.
Meghallod Daia kapitány nevét rögtön vigyázzba ugrasz, ha alatta szolgálsz. Milyen szerencse éri ezeket az embereket, hogy mellette szolgálhatnak?
Négy év alatt a légivadászok közt egyszer sem hallottad, hogy összetűzések lettek volna a csapaton belül.
Találsz köztük árulásra hajlamos embereket? Nem, mivel megválogatott emberekről van szó.
Karynt, néha a kapitánysága kezdetén a pokolba kívánták , később mikor látták a csapat javuló eredményeit az egekbe magasztalták a légivadászok. A vadászok a vezetése alatt sokkal eredményesebbek, mint bármikor  máskor voltak.
Hát, ha meghallják, hogy valaki becsmérli Karyn kapitányt, nagyon csúnyán tudnak ránézni a vadászok és talán el is tör egy-két  végtag a kocsmai harc végén.
Karynról az idősebb vadászok és a tapasztaltabbak azt mondják, hogy:  Valamelyest megszokták a modorát és tudják már, hogy tegyenek a kedvére. Az újoncok és a jelöltek mindig is lázadoznak ellene, hogy lehet ennyire kegyetlen és kőszívű. Végül is mind betörnek a kezei alatt és meg tanulják csak kiváló eredménnyel érhetnek el bármit Daia Kapitánynál.
Karyn alatt a vadászok egy nagy csapattá váltak mindenki megtalálta a helyét és elfogadja a maga tisztségét.
A csapatból mindenki tudja Karyn napi rendjét és bárki bármikor felkeresheti őt. Kivéve a hét egy bizonyos napján  egy bizonyos délutánján, amiről soha senki nem tudja hova tűnik el a Fulguraevel együtt.
Minden embernek van magán élete így Daianak is.


Előtörténet


Egy romba dőlt hölgy élet útja
egy karriert csinált nő élet útja
29 éve látta meg a napvilágot Karyn Moira egy közép-gazdag földműves család ötödik gyermekeként. Négy bátyával és három öccsével élt együtt. Már hat évesen eldöntötte, hogy sárkánylovas lesz. Amit már akkor anyja nem nézet jó szemmel mivel nagyapja is az volt és egy csúnya balesetben halt meg sárkányháton. Végül is az akaratos Karyn elkezdte a tanulmányait a tanoncokkal tizennégy évesen. Sokat tanult és sokat edzett kitűnt a társai közül mind kardvívásban mind íjászatban és más harc technikákban  és elméleti tudásban is. Egy cél miatt, hogy szüleinek bizonyítson. Eltelt az első két év elérkezett a tojás vadászat. Tudta, ha nem választja most ki egy tojást őt, akkor szülei nem fogják még két évig hagyni, hogy várjon egy sárkányra lemondhat arról, hogy sárkánylovas legyen. Mindegy volt, hogy milyen sárkánya lesz. Nem volt célja azzal, hogy ő egy energia sárkányt vagy egy tűz sárkányt szeretne. Majd, mint egy csengő úgy csilingelt a fülében egy hang. Én vagyok az. Én bizony hozzád tatozom". Így mikor megtalálta ezt a tojást az ő különleges jéghideg fehér tojását. Pár hónap múlva már Fulguraeval szaladgált minden felé a szigeten. Ezek után a családja nem tudta vissza fordítani őt erről az útról. Pedig apja bármit meg adott volna neki, hogy ne legyen a lánya egy sárkányos őrült lovas. Lassan Karyn eltávolodott a családjától. Most már nem is tartja velük a kapcsolatot. Anyja meghalt apja elhagyta a szigetet a kontinensre költözött két idősebb öccsével együtt. Három bátyja száműzött egy pedig halott. Egyedül egy öccse a legkisebb maradt a szigeten.
Sokáig nem tudta melyik csoporthoz tartozzon. De az akkori légivadászok kapitánya felfigyelt a lányra és Fulguraeben látta azt, ami kellett a csapatába. Végülis  Karyn nem volt ez ellen így a légivadászokat kezdte erősíteni a harcok és a gyakorlatok során.  Szép eredményei voltak mindig. Egy elhibázott lövés mindent meg változtat. Hibázni emberi dolog, de egy hiba egy ember életébe kerülhet.

Karyn tragédiája. Hol is kezdődik? Áh, igen. Ott, hogy a lány egész szép mondhatni vonzó volt egyes férfifiúk számára. Mint például az egyik bátyja legjobb barátja is szemet vetett a leányzóra. Fűzte a lányt udvarolgatott neki a srác, de nem volt oda sosem a sárkányokért. Miután Fulgurae kikelt utána is bepróbálkozott a lánynál a három évvel idősebb férfifiú. Családja is jó partinak gondolta a lányuk számára, de Karynnál esélytelen volt a srác. Sok mindenben különböztek és az egyik legfontosabb az volt, hogy is áll a fiú a sárkányokhoz. A fiú neve Torntom volt.
Volt egy fiú. Maxelvon két évvel idősebb Karynál, övé volt Fulgurae testvére.  Nagyon kedves fiú volt. Sokan úgy gondolták a lovasok közt csak azért vannak együtt mert a sárkányok közös szülőktől vannak. Részben igaz volt a másik része az volt, hogy Karyn szerelmes volt és Maxelvon szerelmes is volt. Senki nem vette észre a kettőjük románcát. Ez egy titok volt. Csipkelődtek egymással versenyeztek és szórakoztak ezt látta minden kívülálló. Huszonévesek voltak. Mindketten elköteleződött sárkánylovasok. Lassan azon gondolkozott Maxelvon megkéri a lány kezét. Ekkor már Karyn bátyjai a másik oldalon harcoltak.
Egy ütközet előtt kérte Rynt feleségül. Abban a pillanatban öröm volt az életében. Aztán az ütközetben bekövetkezett a tragédia. Két halott férfi volt és egy eltűnt sárkány. Fulgurae testvérét azóta se látták többet. Ez a tragédia. Tragédia. Egy csatában hal meg egy volt udvarló és a jegyes. A 22 éves lánynak romokban hevert az élete egy elhibázott lövés miatt.


Ez után az esett után csak változott hét esztendeje történt és precíz lett. A száműzöttek csak potyognak, ha íj van a kezében.  Négy éve meg kapta a kapitányi posztot azóta a légivadászok meg lettek regulázva. Ha mindenki úgy teljesít, ahogy elvárta tőlük meg ereszt pár kedves mosolyt és Ryn is elő bújik a vackából és nem Daia Kapitány kemény jeges kiáltásait és parancsait hallják, hanem Karyn kedves tanácsait.
Ő az első női kapitány a sárkánylovas történelemben, és ezért az elmúlt hét évben sokat tett le az asztalra többet, mint azt a legtöbben hinnék.

Karyn nagyon szeret verseket olvasni. A legendákat kívülről fújja, a kedvenc mítoszait csodásan elő tudja adni. Láttad volna fiatalként mennyire stréber lány volt. Régen, hogy tudott szórakozni, táncolni és mulatni a sziget táncmulatságain ő volt a parkett királynője. Most ezt nem mondhatod el róla, mert nem tudod el vinni sehova mulatni. Mit csinál, abban a titkos szabad idejébe ezt senki nem tudja, azt pletykálják, olyankor magában táncol a jégkirálynő. De ez csak egy pletyka a sok közül vagy hiszel neki vagy nem?
A hozzászólást Karyn Daia összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 27, 2016 2:47 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Karyn Daia
Hozzászólások száma :
53
Join date :
2014. Sep. 25.
Age :
33
Tartózkodási hely :
Kysppie Sziget


TémanyitásTárgy: Re: Karyn Daia   Pént. Szept. 26, 2014 12:08 pmFulgurae

Adatok

♦Teljes név♦
Fulgurae Argeníl'ks

♦Nem♦
nőstény

♦Kor♦
13

♦Fajtája♦
Jégsárkány

♦Párja♦Egyéb

Azt gondolják külsőre erről a furcsa párosról Fulgurae és Karyn, hogy nem illenek össze. Pedig a furcsa páros nagyon is megtalálta az összhangot egymás között.

Fulgurae nagyon játékos tud lenni más sárkányokkal szembe. Ég benne a versenyszellem. Más lovasokkal is meg találja a hangot és kedvesen tud feléjük közelíteni. Társaságot kedvelő lény. Idegenekkel nagyon bizalmatlanul bánik és távolságtartóan viselkedik velük.
Kivívta a tisztelet az idősebb sárkányok körében is. Fulguraenek van tekintélye mind ember, mind sárkány körökben.

A leggyorsabb sárkány a Kyppsie szigetén. Tőle gyorsabb nincs. Az egek királynője.

Ez már az első években kiderült, hogy nem a legnagyobb a sárkány. Igen kis termettel áldotta meg az ég. Nincs nagy robusztus alkata, mint a faj tárasinak. Már-már hó fehér, mint hogy kék színe lenne. Faroktüskéi és pikkelyei a halvány hófehértől halvány égszínkékjében játszadozik. Ő úgy mondja "kifakult a kék szín belőle".
Egy-egy kis tüskéje a zafírként ragyog a hátán.
A szemei szürkék akár a hóvihar égboltja. Így néz ki a Fulgurae a kis termetű gyors sárkány.

Karyn előtt imád teljesíteni. Rynt ő ismeri a legjobban. Ryn jégszívét csak Fulgurae érti meg, mert ő őrzi Ryn szíve titkait. Ő az, aki titkok tikát őrzi egy kapcsolatról mely tragédiába fulladt.

Kezdet kezdete.
Már mikor megszólítottam a lányt és fel figyelt a hangomra ott helyben ki akartam kelni, de vártam egy szebb és megfelelőbb pillanatra. Elérkezett az a pillanat. Csak mi ketten voltunk Karyn mikor meg látott sírva fakadt. Sírt örömében. Csak néztem, mert először láttam könnyeket. Majd oda bukdácsoltam hozzá karja alá megérintettem. Karyn meg kapta a jelemet a jobb alkarjára egy hűsítő vagy inkább jeges érintés volt részemről. Meg tapasztaltam az ő meleg bőrét, amelyet a tojáson keresztül érezhettem...
Fent pásztáztam a csata után. Kerestem Rynt. Az én Rynem nem halt meg azt éreztem volna. Alább ereszkedtem sehol nem láttam.  Tudom nem szabadott volna el engednem őt egyedül, de menni akart. Sokkal jobban céloz a földről mint ha rajtam ülne. Ezzel a kifogással el is engedtem, de nem találom. Felüvöltöttem bánatomba majd leszállt a földre.
~Hol vagy Rynem? Mit történt veled?~
Halk sírást hallok egy barlang szájából, amit fentről láttam.  Gyorsan oda szállok. Ryn íja a földön hever. Egy férfi szívéből egy vessző áll ki. Ryn egy másik férfit fog karjai között. Sír az én társam, de ezek a könnyek a fájdalom könnyei voltak.  
Az élet örömökből és fájdalmakból áll. Ryn szíve fáj még mindig. Egy elhibázott lövés miatt, amely után el vesztette Maxelvont.
Keményebben edz Ryn és mióta kapitány lett és én kis vezér Kyppsie szigetének légi birodalmának Úrnője. Csak keményebben fogja az embereket. Nem akar téveszteni, nem akar rossz lenni, nem akar Ryn még egy ilyet az életében. Nem akar Ryn, Ryn lenni.
Néha ezt még én sem értem meg. Pedig Karyn Daia, legbelül még mindig a régi Ryn, hiába akar változni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Karyn Daia   Pént. Szept. 26, 2014 4:12 pm


Üdv kedves, Kary!
Lapod nagyon tetszett, semmi kifogásolnivalót nem láttam benne. Sajnálom, ami a szerelmeddel történt, és bár ez kellett ahhoz, hogy keménykezű vezető légy, attól még bízom benne, hogy látni fogjuk a régi Rynt.

Foglald le gyönyörű arcod, és irány a játéktér! Wink
Vissza az elejére Go down

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Karyn Daia   

Vissza az elejére Go down
 

Karyn Daia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakter :: Elfogadott karakterek :: Sárkánylovasok-