HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Amirilae kiválasztottjai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Amirilae kiválasztottjai   Vas. Jún. 26, 2016 4:55 pm


Amirilae kiválasztottjai

Bár azt hinnénk, hogy Caraxnak és követőinek kevés az esélye a sárkányok ellen, mégis nap, mint nap sebesülnek meg és olykor pusztulnak el ezen jóságos lények képviselői. A harc értelmetlennek tűnő mivolta, a sok fájdalom valami újat hozott erre a világra...
Vagy talán nem is annyira újat?

Évszázadokkal ezelőtt a Sors kirendelt egy csodálatos lányt a sárkányok védelmére, ő volt Amirilae.( Amirilae legendája )
Hihetetlenül tiszta szíve és végtelen jósága tökéletes védőangyallá tette őt, ám az évszázadok alatt sok támadás érte a szárnyas lényeket. Volt, hogy Amirilae ereje nem volt elég, hogy megóvjon minden pikkelyes teremtményt. Úgy döntött visszatér az emberek közé, hogy hozzá hasonlókat keressen, s akit méltónak talált rá, kiválasztotta őket angyali seregébe. Nem volt választásuk, nem ellenkezhettek, az átalakulás napokon belül minden kiválasztottnál végbement. Ezután mindannyian Amirilae parancsait követték, s együtt győzedelmeskedtek is az újabb támadók felett.
A sárkányok újraszervezett hadának, védőangyalaiknak hamar híre ment, s ezután már senki nem próbálkozott a nemesebb lények megtámadásával.

Hosszú idő telt el azóta, az angyali had már csak egy legenda. Évtizedek óta senki nem számolt be sárkány és ember hibridjeinek kinéző őrzőkről. A kiválasztottak a hosszú békeidő alatt visszanyerték eredeti alakjukat és úgy élték tovább szürke hétköznapjaikat. Az újabb és újabb nemzedékeik már teljesen elfelejtették, hogy milyen különleges család sarjai. Egészen mostanáig!

Carax sikeres támadásai borzasztó fájdalmat ébresztett a sárkányok szívében, ami életre keltette az őrzők leszármazottjainak igazi mivoltát. 1255 nyarán egy kegyetlenül lemészárolt sárkánykölyök üvöltése minden kiválasztott fülébe eljutott szörnyű fejfájást okozva. Bőrük egész testükön sajogni kezdett, füleik sípoltak, csontjaik pedig úgy fájtak, mintha egyenként roppantaná össze valami őket. A gyötrődéstől mindannyian eszméletüket vesztve feküdtek el.
Egyeseknél pár óráig, másoknál napokig is tarthatott az átalakulás, de felébredve mindannyian ugyanazt érezték. Ijedtséget, fájdalmat és valahol legbelül elszántságot. Amíg eszméletlenek voltak, álmukban a régi időkben jártak, s találkozhattak őseikkel, megtudták, hogy kik is ők valójában. Feladatuk, hogy elválasszák a sárkányokat az emberektől és visszaterelve őket hazájukba, mindentől megvédjék őket.
Felébredve mindenük sajgott és egész testük vérben úszott, hiszen az új csontos kinövések felszakították bőrüket. Időbe telt, mire megszokták új tagjaikat és még több időbe, mire rájöttek, hogy milyen képességek tulajdonosai lettek.
Azonban egyenként nem sokat érnek. Vajon ki hogyan tud megbirkózni új feladatával? Egy száműzött és egy Kysppieről kikerült kiválasztott képes lesz együtt dolgozni? És vajon a lovasokkal társult sárkányok mit szólnak majd mindehhez? Lesz aki ott hagyja társát? Vagy mindannyian kiállnak választottjuk mellett?A kiválasztottak leírása


A kiválasztottakat 2 csoport alkotja. Bár külsejük mindannyiuknak hasonló, képességeikben nagyban eltérnek.Szirének


A szirének a női kiválasztottak. Testüket helyenként pikkely fedi, hátukon csonttüskék ékeskednek, egyeseknek sárkányfarkuk nőtt, másoknak kisebb szarva. Külsejük eltérő, de abban megegyezik, hogy mindannyian sárkány-ember hibrid külsőt vettek fel, de szárnyuk nincs.

Képességeik nem a harcra éleződtek ki, sokkal inkább a sárkányok helyes útra terelésére. Az ő szerepük szárnyas gyíkok lenyugtatása, hazaterelése és gyógyítása.
-A szirének hallják a sárkányok hangját és ők is képesek telepatikus úton szólni hozzájuk.
-Egyetlen érintéssel le tudnak nyugtatni bármilyen tomboló sárkányt.
-Egy időben egyszerre egy sárkány irányítására képesek. Ha ők úgy akarják, a sárkánynak engedelmeskednie kell a szirénnek, de csak ameddig egymás közelében vannak.
-A szirének jelenlétében a sárkányok és lovasaik közti kapcsolat megszűnik. Nem hallják egymás gondolatait és nem érzik a másik érzelmeit, fájdalmait.

Limitált karakterszám: 1/5 - 4 szabadLovagok


A lovagok a csapat férfi tagjai. Szintén sárkányszerű jellegeket vesznek fel, testük részeit pikkely fedi be, némelyeknek sárkányfarkuk nő, másoknak kis szarvacskája, ami viszont egyenlő rajtuk, hogy mindannyiuknak van szárnyuk.
Ők a sereg katonái, szerepük a támadók visszaverése, így a sárkányok védelme, akár az életük árán is.
-A lovagok szárnyuk segítségével repülni képesek, de rövidebb távon bírjál az iramot, mint a sárkányok.
-Kiválóan látnak a sötétben.
-Eredendően kitűnő harcosok
-A sárkányok tüze, jeges lehelete vagy mérge gyengíti őket, de nem okoz halálos sebzést rajtuk.
-Ezzel szemben viszont az emberek által kovácsolt vas tőrök, kardok, lándzsák a pikkelyekkel NEM fedett részeken könnyedén megsebzik őket. Egyik gyenge pontjuk a szárnyuk.

Limitált karakterszám: 0/5 - 5 szabadVezérek


Fontos említést tenni a vezérekről, akik bár ugyanolyan szirének és lovagok, két dologban mégis különböznek. Nekik van a legnagyobb sárkányszarvuk a fejükön, ezzel jelezve kik is ők a kiválasztottak között.
Alapvető feladatuk ugyanaz, de a csoportban a szerepük már egészen eltérő. Az ő felelősségük, hogy a hosszú idő után újra öntudatra ébredt védőangyalok csapatát összeszervezzék, majd irányítsák. Ez sajnos korántsem könnyű feladat, hiszen az évek alatt teljesen szétszóródott a sereg és elfelejtve szerepüket, már más értékeket, célokat helyeznek előtérbe. Persze vannak lelkes kiválasztottak, de vannak, akik nem képesek elengedni kicsinyes dolgaikat.
Nők és férfiak is tartoznak a vezérek közé.

Limitált karakterszám: 1/3 - 2 szabad

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
 

Amirilae kiválasztottjai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kezdetek :: Fontos tudnivalók-