HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Lynessa Mertonhall & Artes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Lynessa Mertonhall
Hozzászólások száma :
47
Join date :
2016. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Lynessa Mertonhall & Artes   Hétf. Jún. 27, 2016 4:17 pm

Lynessa Mertonhall

Név: Lynessa Mertonhall

Becenév: Lyn

Kor: 21

Csoport: Sárkánylovas

Rang: Légivadász

Avatar: Anna Popplewell


Külső, belső leírás

Szeretem az embereket, meg akarom őket védeni, ez azonban csak egy egyszerű általánosítás. Hogy mi az igazság, az talán még előttem is titok, mit nem akarok saját magam előtt feltárni, hiába vagyok kíváncsi. A titoktartásban pedig jó vagyok. Nagyon jó, ami azt illeti. Talán ezért is mernek velem megosztani dolgokat mások. Mert bár törtetek előre, hajtva egyesek elismeréséért és megbecsüléséért, sosem folyamodnék olyan eszközökhöz, melyekkel ígéreteket kellene megszegnem. Valahol épp ez tesz sok dolgot kihívássá, azokat pedig megtanultam elviselni és legyőzni. Ehhez sok embernek köze lehet, nem tagadom. Sőt, becsülöm és szeretem ezeket az embereket, a mai napig, legyenek azok élők, vagy holtak.
Az életem két részből áll. Van a magánéletem, mi bár nem sokból áll, azért mégiscsak van, és van a kötelesség, a szolgálat. A kettőt sosem keverem, vagy igyekszem nem keverni. Vannak azonosságok a kettő között, de tény, hogy ha dolog van, akkor nincs idő hisztizni, tenni kell, amit tenni kell. Azt, amit parancsolnak, ha pedig valami mégsem stimmel vele, hát egyszerűen megvárom, míg megszólalhatok saját elképzelésemmel. Akkor röviden, határozottan vázolom ötleteim, büszkén vállalva azokat, legyenek bármily ostobák is esetenként. Azért, mert az én ötleteim és én magam találtam ki őket. Ez persze másra is igaz. Többnyire mindig magabiztosan járok, kiegyenesedve, ugyanakkor cseppet sem pökhendin. Orrom mindig előre néz, nem a fellegekbe bámul felhúzva. Egyszerűen büszke vagyok arra, amit kemény munkával elértem.
A magánélet más. Sokak szerint, mintha ilyenkor teljesen kicserélnének. Nem jelentkezek, nem nyelek le dolgokat, sokkal inkább visszavágok és kimondom azt, amit ki akarok, akár tetszik a címzettnek, akár nem. Ritkán fordul elő kivétel. Ez főként akkor igaz, mikor jobb hangulatomban vagyok. Rosszabb napjaimon inkább nem lépek társaságba, helyette Artessel repülök valamerre, kiszellőztetve a fejem. Vélhetően ő az egyetlen, aki tudja, mikor hamis egy mosolyom, vagy mikor szeretnék távozni egy-egy helyszínről. Ő azonban csaló, elvégre előle semmit nem tudok eltitkolni.


Előtörténet

Többnyire minden emberhez képes vagyok ragaszkodni, ez azonban főként abból adódik, hogy utálom a veszteséget. Nem szeretem, ha mások elveszítenek valakit, ezért is tartom jó ötletnek megvédeni a polgárokat, a lovasokat, meg mindenki mást. Ennek ellenére, voltak, meg vannak is néhányan, akik kiemelkednek a sok közül, külön helyet találva maguknak, merre szinte már táblák vezetnek szívem népes falujában. Mintha csak a hegyen laknának, holott mindenki más a völgyben telepedett le. Ilyen személyek voltak a szüleim, és egyetlen testvérem, Maxelvon. Jó néhány évvel idősebb volt nálam. Ami azt illeti, egyesek szerint meglepően sokkal, amit nem is csodálok. Tíz hosszú év. Ennyivel volt öregebb, s még lehetne is, ha élne. Ő volt a kedvencem a családból. Amikor csak tehettem, figyeltem őt, jártam a nyomában, ugyanakkor figyeltem arra is, hogy lehetőleg ne zavarjam. Nem egyszer vitt magával, amit imádtam. Neki és szüleimnek hála, sárkányok közt nevelkedtem. Olykor még Erisdar hátán is ülhettem, persze csak úgy, hogy bátyám szorgosan fogott, miközben társa a magasban szárnyalt. Imádtam azokat a perceket.
Azokat is, amikor nem csak ő vigyázott rám, hanem Karyn is. Jobban mondva, Karyn kapitány, ugyanakkor akkor még csak Karyn volt. Vagy Ryn. Tudtam, milyen kapcsolat fűzte őt testvéremhez, én pedig cseppet sem bántam, sőt... Teljesen odáig voltam a történeteitől, melyeket nekem mesélt. Szabályosan csüngtem szavain, mikor hősökről, legendákról regélt nekem, sokszor addig, míg el nem aludtam. Ez azonban régen volt. Túl régen, azóta pedig, mintha kifordították volna.
Tudom, hogy elvesztette őt, ahogyan én is. Maxelvont. A bátyámat, akit szeretett és ő viszont szerette. Azt is tudom, hogy aznap fivérem meg akarta kérni a kezét. Azt nem tudom, hogy sikerült-e neki, holott szívesen megtudnám, ugyanakkor nem akarom előtte feszegetni a témát. Úgy vélem, túlságosan fájna neki. Jobban, mint nekem. Nekem sikerült feldolgoznom, és bevallom, jobban aggódtam már akkor is a Kapitányért, mint magamért. Főleg, mikor elkezdte a változás jeleit mutatni. Hiába kerestem őt, hiába álltam vele szemben, egyszerűen nem találtam. Nem fizikailag, sokkal inkább lelkileg. Elhatároztam, hogy beszélek vele, számtalanszor, de egyszer sem sikerült. Olykor csak figyeltem őt, ahogy elvonul. Csendben, szótlanul, messziről, nem véve erőt magamon, holott tudtam, mai napig tudom, hogy ez így nem mehet örökké. Nem tarthatja fent örökké a jégfalat maga körül. Erre még Ful sem lenne képes.
Többek közt ő is közrejátszott abban, hogy lovas legyek, ha családi örökségem, valamint a sárkányok iránti szeretetem nem lett volna elég. Tizennégy évesen elkezdtem a kiképzésem, valamivel testvérem halála után. Törtettem előre, a legjobb akartam lenni, hogy ne lehessen ellenvetése, ha a csapatába akarok kerülni. Néhány évvel később, mikor eljött a pillanat, a többi tanonccal együtt a sárkányok szigetére utaztam. Nem érdekelt, milyen sárkányt kapok, amíg kapok. Tisztában voltam vele, hogy ha akarok, bármelyikhez tudok alkalmazkodni. A kérdés már csak az volt, hogy vajon valamelyik sárkány méltónak talál-e arra, hogy a társa legyek. Egy olyan társ, aki képes legalább annyira megbecsülni őt, mint fivérem, vagy a nő, akit választott. Egy olyan ember, aki éppolyan jó kapcsolatot tud kiépíteni vele, mint Max, Erisdarral. Meg sem fordult a fejemben, hogy végül engem is egy jégsárkány tisztel meg figyelmével. Jártam a szigetet, követve a bennem mozgó ösztönt, hallgatva rá, míg hozzá nem irányított. Ahhoz a hanghoz, ami engem szólított.
Artes kelt ki a tojásból. A lilás és kék színben pompázó, hím jégsárkány, kivel meglehetősen jó kapcsolatot ápolok. Csendes fajta, ki meghallgat, majd bölcsen válaszol. Vagy bölcsen hallgat. Az is előfordult már. Ennek ellenére, a szárnyalást felettébb élvezi. Mintha akkor ő is megváltozna valamicskét. Mintha valahányszor az égen vagyunk, mosolyogna az égnek, így köszöntve őt. A csatákat pedig egyenesen üdvözíti. Nem hajkurássza őket, szó sincs róla. Csupán kiélvezi azt a lehetőséget, ami adatott neki ilyenkor. Megmutathatja, hogy mire is képes. Megmutathatjuk, hogy mire vagyunk képesek. Ez a hajtás és a barátság visz minket előre. Ez segített abban, hogy a legjobbak közt végezzünk, hogy mikor betöltöttem a 20 évet, magabiztosan választhassam a légivadászok csapatát.A hozzászólást Lynessa Mertonhall összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 27, 2016 5:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Lynessa Mertonhall
Hozzászólások száma :
47
Join date :
2016. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Lynessa Mertonhall & Artes   Hétf. Jún. 27, 2016 4:43 pmArtes

Adatok

♦Teljes név♦
Artes Mertonhall

♦Nem♦
hím

♦Kor♦
5

♦Fajtája♦
Jégsárkány

♦Párja♦
-


Egyéb

Röviden szólva, ő Artes, akit teljes joggal megillet családom neve, mivelhogy már ő is része egy ideje. A teljes neve tehát: Artes Mertonhall. A lilás és kék színben pompázó, hím jégsárkány, kivel meglehetősen jó kapcsolatot ápolok. Teste többnyire lilás árnyalatban játszik, itt-ott kékes foltokkal, begye, hasa és lágyabb részei azonban teljesen kékek. Gerince mentén apróbb tüskék vonulnak végig, farka hegyéig. Térdeinél és könyökeinél, valamint vállainál szintén apróbb tüskék helyezkednek el, feje hátuljából pedig két, jókora szarv nyúlik hátra, oly szabálytalanul, mint egy ereszről lelógó jégcsap. Mint nekem, úgy neki is több oldala van. Egy nyugodt, csendes, és bölcs, ki csak akkor beszél, ha kell, s akkor is többnyire röviden. A másik viszont egy olyan, ki imád az égen szárnyalni, ujjong a levegőben, hempereg a hóban, akár egy gyermek, és él-hal a csaták kihívásaiért. Ahogyan én, úgy ő is élvezi, ha próbákkal tesztelheti képességeit és megmutathatja, mennyire futja erejéből. Hajt azért, hogy jobb legyen, ezzel ösztönözve engem is, azóta, hogy leghidegebb jegével bőrömbe vájta a jégsárkányok jelét, mi nem is tudom, mire emlékeztet. Van benne egy hurok, egy görbe vonal, meg ilyenek. Fogalmam sincs, miért pont ez az, de hát ez az, úgyhogy büszkén viselem hasam jobb oldalán, még akkor is, ha ruhám takarja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Lynessa Mertonhall & Artes   Hétf. Jún. 27, 2016 5:41 pm


Üdvözöllek nálunk, Lynessa!
Egy nagyon különleges karaktert hoztál közénk! A jellemed nagyon megfogott, ügyesen kidolgozott és ami külön tetszett, hogy nincs túlbonyolítva a karakter és a múltja. Örülök, hogy a légivadászok csapatát gyarapítod, Karyn jó kapitány, megérdemel ilyen kiváló katonákat a csapatában. Smile
Az avatarod foglald le és már tiéd is a játéktér! Smile
Rowen
U.I.: Később egy játékra tutira elrabollak majd! SmileRowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Lynessa Mertonhall & Artes   

Vissza az elejére Go down
 

Lynessa Mertonhall & Artes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakter :: Elfogadott karakterek :: Sárkánylovasok-