HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Sethra Mangalor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Sethra Mangalor
Hozzászólások száma :
3
Join date :
2016. Aug. 23.
Tartózkodási hely :
Kysippe


TémanyitásTárgy: Sethra Mangalor   Kedd Szept. 06, 2016 3:50 pm

Sethra

Név: Arranita "Sethra" Mangalor

Becenév: Set

Kor: 24

Csoport: Sárkánylovas

Rang: Nincs

Avatar: Shakira


Külső, belső leírás

Szőke, dús, szinte már-már loboncos haja van, amit imád teletűzdelni tollakkal, virágokkal, levelekkel, tincsenként befonja, esetleg körbetekeri vékony indákkal, vagy ellopkodott madzagokkal. Vékony, ugyanakkor középtermetű fiatal nő, de ez ne legyen megtévesztő: Ugyan gyengének tűnik, a teste teljesen izmos és rugalmas, sokkal nagyobbakat üt mint egy vele egykorú átlagos nő. Ruhái általában összefércelt rongyokból, állatbőrökből, esetleg tollakból állnak, cipőt sosem hordott. Jellemre pedig csak annyit lehet rá mondani, hogy rettentően vad. Ugyan kiskorában is felkeltették a figyelmét az emberek, észrevette a hasonlóságokat, néha megfigyelte őket és tanult tőlük (így tanult meg varrni és sütni is, illetve alap szavakat), sosem merészkedett beljebb, így nem volt az életében sok érintkezés. A sárkányokhoz hasonlóan morog, vicsorog, sziszeg, karmol és harap ha úgy hozza a sors, ritkán ejt ki emberi szavakat. Sokkal jobban érzi magát állatok között, értelemszerűen főleg a sárkányok társaságában. Az emberektől tartózkodik még, kicsit félénk, bár a díszes ruhák, az ékszerek és a fegyverek nagyon érdeklik.


Előtörténet

Arranita 24 évvel ezelőtt született a kontinensen, egy meglehetősen tehetős kereskedőcsaládban. Kevesen tudták csak azonban, hogy Nita apja igen jól jövedelmező feketepiaci szálakat mozgatott, és bár a legális vállalkozásuk nem volt a legsikeresebb, senkinek sem tűnt fel a plusz bevétel. A fekete pénznek viszont ára van. Mikor Nita megfogant, az apja el akarta vágni a nemkívánatos kapcsolatokat – meglehetősen kevés sikerrel, és még több veszéllyel. Sorra kapta a fenyegetéseket. Az egész addig fajult, mígnem egy csapat verőember elkapta Nita anyját, és megverte a terhes nőt. Ennek köszönhetően Nita korábban született, mint kellett volna, apró volt és gyenge. Pár év múlva derült ki hogy Nitára maradandó hatással volt a verés: Nem beszélt, furcsán viselkedett társaságban, és rendkívül rosszul viselte az érintést, főleg emberektől. Az anyját és az apját engedte közel magához egyedül, de őket sem mindig. Nita anyja komoly depresszióba esett, beteg volt és egyre soványabb, pár hónap múlva véget vetett saját életének. A család helyzete egyre romlott, Nita apja bármit megtett volna a lányáért. Végül visszatért a feketepiachoz: Fülest kapott egy rendkívül sok pénzt jelentő szállítmányról. Sárkánytojások. A kikeletlen tojások kész vagyonokat érnek, ritkaságtól függően az áruk határa a csillagos ég. A rakomány kész volt, csak szállítani kellett volna a szigetek felé. Ugyan arrafele a sárkányokat védik, kedvelik, mindig akadt egy-két vevő, aki nem járt sikerrel a sárkánytojás-választással, de reménykedik egy új kezdetben. A hajó útnak indult, de a szigetekhez közel egy hatalmas vihar csapott le, ami szinte porrá zúzta a hajót, rakományát pedig a tenger széthordta. Nita apja valószínűleg az életét vesztette a hullámtornyok alatt, a mindössze öt éves kislány pedig egy nagyobb deszkadarabon rekedt, ájultan, átázva, rettegve. A vihar dúlt, a hullámok ide-oda sodorták a kis hajótöröttet, míg végül partra nem sodródott a deszka, pár a rakományból származó ládával együtt. Az egyik oldalára egy jelzés volt festve, nyilván valami értékes lehetett benne… Az oldala megsérült, így a kis Nita belemászott, hátha menedékre lelhet benne. A láda teli volt szalmával, benne pedig egyetlen egy sárkánytojás pihent, ami zöld volt, rajta pár vöröses árnyalattal, és egy nagy fehéres-rózsaszínes folttal.
Nitta szerencséjére a tojás két nap múlva kikelt, az addigra rettenetesen gyenge lány végre élelemhez juthatott a fióka segítségével. A sárkány eleinte smaragdzöld volt, fehér foltokkal, de ahogy telt-múlt az idő, teljesen kifehéredett. A kislány nagyrészt elfelejtette az emberi nyelvet, helyette viszont megtanulta a sárkányokét. Új nevet kapott, miután a sajátját nem tudta már felidézni. Sethra lett belőle, egy lány, ki egy sárkánnyal nőtt fel. Nem ember, nem is sárkány, valahol a kettő határán helyezkedik el, ügyes kezű, eszes, kreatív, de egyben harcias, erős és fürge a saját termetéhez képest. A kis sárkányfióka a lánnyal együtt egy izmos, kecses lénnyé fejlődött. Nem hasonlított a Rhoantán élő sárkányokra, nem volt képes tüzet okádni, és bár szeretett a vízben játszani, nem volt jó úszó mint egy vízsárkány, és nem rendelkezett az energiasárkányokhoz hasonló képességekkel sem. Fehér színe miatt sokan jégsárkánynak hihetnék, de azokkal ellentétben ő nem kedveli a hideget egy kicsit sem. Éneke viszont kellemesen nyugtató volt, egyenesen hipnotizáló, kábító, viszont az álomsárkányoktól eltérően nem nőttek rajta ágszerű kinövések, ugyanakkor a pikkelyei sok helyen levelekre emlékeztetnek. Mérget képes termelni, de nem akkora mértékben mint egy méregsárkány, csak annyira elég hogy a harapását mérgezővé tegye… Különc létük miatt mindketten kerülték a többi sárkány társaságát, sőt, sokszor más sárkányokkal meg kellett verekedniük a helyért, zsákmányért. Raksha – mert így hívták a sárkányt – ugyan gyönyörű és erős példány volt, színe viszont a rejtőzködést nagy mértékben megnehezítette, ráadásul nagyon erős napsütésben az árnyékok közé kellett húzódnia, mert fehér bőre a kevésbé vastag pikkelyű helyeken sebesre éghet, emiatt a páros jobban kedveli az éjszakai repülést.
Raksha
Adatok♦Teljes név♦
Raksha

♦Nem♦
nőstény

♦Kor♦
19 éves

♦Fajtája♦
Álomsárkány hibrid

♦Párja♦
NincsEgyébRaksha egy igen nyugodt személyiség, de ugyanakkor rendkívül protektív, és felettébb harcias ha úgy hozza a helyzet, bármikor képes lenne feláldozni magát Sethráért, bár ugyanez igaz a lányra is. Még viszonylag fiatalnak számít, de nagyon okos és érett sárkánynőstény lett belőle. Nem szereti, hogy ennyire kitűnik a növényzetből a színével, ahogy azt sem, hogy az árnyakhoz van kötve, de megszokja. Nem egy nagy testű sárkány, a marja talán két méter magasan lehet, nyaka és farka viszont annál hosszabb, és szárnyfesztávja is igencsak széles. Raksha teljesen albínó, születésekor még látszottak rajta az eredeti színét mutató pikkelyek, de pár év alatt az albínó foltok kiszélesedtek és mára teljesen beborítják a testét. Mellső lábai igen ügyes kézszerűek, lábszárai pedig vékonyak és hosszúak, szinte törékenynek tűnik, pedig annyira nem kell őt sem félteni. Sethra és ő olyanok, mint egy egész két fele, mindenhova együtt mennek, teljes az összhang kettejük között. Repülés közben Sethrát szinte észre se venni Raksha hátán, együtt mozognak, együtt játszanak, együtt zuhannak és szárnyalnak újra a magasba. Szinte olyanok, mintha egy lélek osztozna két testen, és néha mással már nem is lehetne megmagyarázni amire ez a kettő együtt képes. Raksha kikelésekor Sethrát a nyaka bal oldalán jelölte meg, de Rakshához hasonlóan az általa Sethra bőrén hagyott nyom is fehér.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Elinor Guinevere Tempor
Hozzászólások száma :
88
Join date :
2014. Aug. 12.
Age :
21
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sethra Mangalor   Vas. Szept. 18, 2016 12:51 pm


Drága, Sethra  Smile
Egy újabb érdekes karakter, érkezett közénk.  
Nagyon jó volt téged olvasni, kíváncsi lettem milyen lehet egy sárkánnyal együtt felnőni, megirigyeltem ezt tőled, hogy társaddal együtt élsz már évek óta.
A sárkányodat annyira sajnálom, hogy ilyen hibákkal kell együtt élnie. Tisztelem, hogy a hibák ellenére te eltudod fogadni, nem úgy, mint a sárkánytársai.
Egyszer szívesen összefutnék veled, és sárkányoddal.
Most már csak el kell fogadjalak téged. Bocsánat, hogy ennyire megvárakoztattunk téged.
Irány játszani, hódítsd meg a játszóteret társaddal együtt!
Nincs más dolgod, mint csodás arcodat foglald el és sárkányodat képét stoppold le.  Smile
Közben érezd jól magad köztünk ebben a csodás világban Razz
Üdv, Linor
Hónap karaktere:
2014. Aug., Szept.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Sethra Mangalor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakter :: Elfogadott karakterek :: Sárkánylovasok-