HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Prythia Liora Valhosta

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Prythia Valhosta
Hozzászólások száma :
7
Join date :
2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely :
Otthon


TémanyitásTárgy: Prythia Liora Valhosta   Kedd Okt. 11, 2016 12:08 am

Prythia Valhosta

Név: Prythia Liora Valhosta

Becenév:Thia

Kor: 20

CsoportLovastanonc

Rang: Légivadász

Avatar: Chloe Moretz


Külső, belső leírás

A külső:
Egy szőke hajú vékony lány áll a tónál és nézi magát. A ruhája fekete, mint a legtöbbször, de most valami más is van az arcán egy mosoly. Valahova készül, mozgása kecses és fürge mint a sebesen becsapódó íjvessző. Szemei ragyognak mint a zöldellő füvön megcsillanó harmat. Rohan siet felfelé a dombon, ahol egy már valaki más várja. Kihez lassan hozzá simul és eggyé válik vele. Ő a társa és a gyönyörű álma.

A belső:
Két oldala van amit kifelé mutat és amit titokban tart.
Aktív, játékos, vidám, és néha igen is sokakat tud lenézni a külső hibájuk miatt az "alja nép" nyomorék emberek gyűjtő fogalma a szótárában
Szeret népszerűnek lenni és beszélni és beszélni. Szereti ha figyelnek rá, jó és illetve rossz esetekben is.
Mélyen legbelül aggódó típus, aki legszívesebben el futna minden rá nehezedő gond elől. Nehezen gyűri le a mélye lelki sebeket, mert mindig egy-egy cselekedettével újra és újra felszaggatja. Olyankor nagyon törékeny és könnyen kitör belőle a zokogás és az hogy valaki karjaiban keressen vigaszt.
Barátai közül kevesen ismerik ezt az oldalát, hisz mindenki a sztár lányt látja a Valhosták egy ifjú csillagát, aki ha komoly feladatot kap megcsinálja lelkiismeretesen és precízen, közben élvezi az élet habos oldalát, hisz gyerekkorában nem sok habot kapott.Előtörténet

Milyen az élet, ha egy nagycsaládba születik az ember? Nagyszerű. Milyen az élet, ha elveszti korán a szüleit az ember? Borzasztó.
Ez a kettő mind megadatott nekem, elvesztettem korán anyámat szinte születésem után aztán apámat is. Valhosta vagyok a legnagyobb sárkánylovas család egy számottevő tagja a szigeten, akiket a származásukra büszkék lehetnek. A Valhostákat megbecsülik erre felé.
Talán, úgy lehetne leírni a Valhostaságom rokoni szálait, hogy én nem a család főágához tartozom, hisz azok Stephan és a testvérei. A rokonságom közeli velük, mivel nagyapám az apjuknak a testvére volt, szóval, ha Lysanthirnak lesz egy gyereke ő az unokatestvérem lesz. Érthető nem de?
A név kötelez, és mindig, kötelez a név. A család sosem hagy el se jóban se rosszban, ha Valhosta vagy vannak kötelezettségeid. Te is légy vadász! Te is válj lovassá! Szabályok. Plusz edzések. Kiképzésem már a tanonc időszak előtt elkezdődött. Íjat adtak a kezembe és az íj lett az életem. Alap volt és alap maradt ez az életvitel. A sárkányok már ott voltak a bölcsőm felett is. Hisz apám és anyám is lovas volt. Bár mind kettőjüket hamar elvesztettem
Isolda nagynéném és Galavan nagybátyám kezei alatt nőttem fel. Hát el kell ismerni Galavan tényleg úgy szeretett, mintha a saját lánya lennék és Isolda, pedig úgy, mintha a húga lennék. Nem egy szigorú apát és anyát kaptam, apa testvérein keresztül vissza, de helyettük más regulázott meg engem és másoktól kaptam meg az alapvető szigort, mit egy gyereknek meg kell kapnia.
Mindig is szerettem mindkettőjüket, de nem kaptam tőlük vissza a szüleim emlékét, pedig nagyon örültem volna, ha kissé apára ütött volna Galavan, de nem így volt. Erről sokszor hallottam másoktól, hogy apám felül múlta a legtöbb légivadászt. Nagyapám testvére mikor ő volt a kapitány és nem ez a ridegnő apám volt az első. Isolda órákat mesélt nekem apáról és arról is, hogy Galavan mennyire másképp látja a dolgokat, mint apám és mennyire különbözőek voltak mindig is. Nem tudom elképzelni, hogy lehet három ilyen különböző ember testvér, de a különbözőségek miatt szerették egymást ezt kis koromban belevéstem a szívembe.
Első a család. Ez volt fontos számukra mindig is, amíg apám fel nem rúgta ezt a szabályt és itt nem hagyott mindenkit.
Mint már említettem, anyám közvetlenül a szülés után halt meg. Nem sokkal anyám halála után, apám elhagyott engem. Belerokkant lelkileg, hogy elvesztette feleségét és hiába voltam ott neki én csecsemőként, nem tudott mit kezdeni velem, így amint tehette elment mellőlem, ott hagyott, hogy harcoljon egy másik országba, mely sosem volt az otthona. Legalábbis sokáig így véltem.
Sosem értettem meg, hogy miért hagyott el engem, de mára már tudom, mert rám nézve anyámat látta, ezt egy hátra hagyott levelében olvasva tudtam meg, amit néném őrzött és csak évekkel később kaptam kézhez, mikor tudtam levelet olvasni és ő nem volt az élők sorában. Akkor öt éves voltam, mikor elvesztettem apát.
Válassz bölcsen, válassz okosan, a szíved tudja mi a helyes.
Tanoncként tudtam, hogy nem a szigeten fogom megtalálni a sárkányomat, mert nekem a kontinensre húzott a szívem, mind végig. Nem értette senki sem otthon (a családban), hogy miért mennék el a kontinensre egyedül. Nem nem mehetsz. hallottam sok alkalommal Stephan és Efleda néni szavait.
Galavant, ezért szeretem, mert ő tudta, hogy nem én, hanem valami mélyen legbelül hív engem át a kontinensre. A család ellenvetése után is megtette, amit kell. Egy éjszaka vele és sárkányával elmentünk a messzi kontinensre.
Életem egyik legnagyobb kalandja volt a kontinensen eltöltött idő. Ott éreztem először apámat nagyon távolinak és nagyon közelinek.
Galavan, Lysanthirt látogatta meg és engem a pedig hagyott kibontakozni.
Így történt az, hogy végül egy határmenti faluba értem be a lovammal, amit Galavan szerzet nekem még a fővárosban. Azt beszéltük meg, hogy itt találkozunk. Előbb értem oda, mint ő. A falut Thidia szomszédos királysága akarta megszerezni magának, így néha jobb idők jártak erre felé néha pedig sanyarúbbak
Kevés ember lakta ezt a kis települést. Leszálltam a lóról és körbe néztem. A falu széle felé sétáltam, ahol kezdődött a végtelen erdő. Egy házból egy sánta gyerek jött ki. Nem bírtam rá nézni a nyomorék gyerekre, akinek a haja szőkésbarna és zöld rikító szemei csak úgy világítottak rám. Tizenegy-két éves lehetett. Felém tartott. Nekem csak az kellett, hogy egy béna tartson fel engem, de közelített és egyre gyorsabban én is gyorsítottam a lépteimet, de ő oldalról jött míg én az útszélén a falu határa felé tartottam az erdőbe. Mit akarhat tőlem egy ilyen nyomorék srác?
-Várj meg, várj meg- szólt a bicegő fiú nem lassítottam. inkább szedtem a lábaimat. Még egyszer utoljára felém kiáltott és megfagyott az ereimbe a vér mikor meghallottam a saját nevemet tőle. -Prythia vagy ugye?
Megfordultam és kérdőre akartam venni a nyomorékot, de nem tudtam kérdőre vonni. Apám szemei csillogtak a szemeiben azok a zöld mezők, amihez annyira hasonlít az enyém is.
- Ki... ki va.. vagy te? - alig tudtam ki mondani a szavakat ledöbbenve megszeppenve álltam előtte.
- Te is tudod - mosolygott csálén a fiú kissé torz arccal, mert az arca egy kis részét égés nyomok terítették be őt.
Megrázom a fejemet. Nem lehet. Csak arra tudtam gondolni nem lehet egy ismeretlen rokonom.
- Gyere be, kérlek hozzánk. - megfogta a kezemet és próbált besietni a bicebóca, piszkosszőke hajú fiú a házba, de még én is gyorsabban mentem, mint ő, mégis hagytam, hogy vezessen.
Mesélt, mesélt és mesélt a házban. Anyja néha meghatódott, és sokat bólogatott, hogy így van ahogy mondja a fiú és néha, pedig kiegészítette fia szavait. Mi volt a lényeg?
Apám itt szolgált ebben a faluban sokáig és itt védett egy idegen országot. Itt lett újra szerelmes és itt adott egy másik gyereknek életet.
Fájt ezt mind hallanom.
Apám nélkülem új életre lelt itt. Akkor ott gyűlöltem hirtelen felindulásból, akkor legszívesebben apám új családját ott hagytam volna, de folytatta a mesét, folytatta a fiú.
Apám el akart hozni ide, hogy itt éljek. Mesélt rólam a fiú anyjának és anya a fiának.
A mese végére megtudtam mindent, apám családjáról hogy lett nyomorék az öcsém.
A kis fiú talált egy tojást pár napja az erdőben ahogy bóklászott. Megmutatta nekem.
-Ezt én találtam neked. -mondta vidám nekem, mikor a szobájába vezetett engem, hogy meg mutassa a kincsét. - Ez tudom, hogy a tied. Valahogy éreztem, hogy meg fogsz jeleni és éreztem, hogy neked kell adnom. Édesanyám nem hitt nekem, de én tudtam, hogy megjelensz.- Mondta lelkesen az öcsém.
Megöleltem őt meghatódtam. Megöleltem, hisz egy nyomorékot sosem ölelne meg a nagy Prythia Valhosta, de ő más volt az öcsém, aki végig itt volt és aki megajándékozott a jövendő társammal, és akiben ugyan úgy ott van a Valhosta vér, apám vére, mint bennem. Meghatódtam előtte, a kis fiút átöleltem és annyit suttogtam.
- Köszönöm neked.
Galavan bácsikám is megérkezett két nappal később a faluban és meghagytam öcsémnek és anyjának azt, hogy ne mondják el neki a történetet és ne szóljanak apáról se egy szót se. Talán rám se ismert Galavant, mikor meglátta a tarisznyámban a tojást és ahogy oda siettem hozzá hogy megöleljem, hisz ha ő nem visz el engem a kontinensre sose találok rá az öcsémre és a rám váró társamra.
Más is történt ott a kontinensen, talán beleszerettem egy furcsa valakibe, akivel egész Thidia hadban áll egy másik ország fiába.
Galavannal haza mentem, de nem felejtettem semmit sem el. Megígértem magamba, hogy egyszer visszamegyek a kontinensre és öcsémnek megmutatom milyen repülni és nem engedem, hogy bárki is bántsa őt. Ha elég idős leszek, akkor itt hagyom a családom Rillával együtt.
De ahányszor felmerül a gondolat annyiszor húznak vissza a családi láncok. Isolda nénémnek született egy gyermeke, bár néném nem mondja el ki az apja a gyereknek, egyedül neveli őt. És kire számíthat leginkább? Hát, rám.
Nem szeretnék tovább a szigeten maradni most már egyedül vagyis Rillával együtt is a magunk lábára állhatunk és csatlakozhatunk a Thidiai sárkánylovas szolgálatához, ahogy apa is tette és talán ott nagy lehetek és büszkévé tehetem a családomat is, de a láncok nem törnek el és még mindig fogoly vagyok a szigeten. Oda kellene talán Karyn elé állnom aki most a kapitányom lesz hamarosan, vagy oda kellene talán Rowen elé állnom az ötlettel, hogy küldjön át, de nem megy, mert úgy érzem elárulnám a családom.
Nehéz ezt a lépést meg tennem, Galavan nem értené már meg Isolda sem és más sem otthon.
Talán hű barátaim, meg értenék, talán egy társat kellene találnom ehhez, aki ugyanúgy vélekedik mint én és velem tartana, de ki olyan jó barát, aki megértené a problémámat és az ötletemet is támogatná? Talán Tyrell, vagy unokatestvérem Moira. Ajj nem tudom, de még mindig a szívemet akarom követni, még akkor is ha az egyik és talán legfontosabb szabályt felrúgom, amit annyiszor hallottam rokonaimtól.
A család az elsőA hozzászólást Prythia Valhosta összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 01, 2016 10:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Prythia Valhosta
Hozzászólások száma :
7
Join date :
2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely :
Otthon


TémanyitásTárgy: Re: Prythia Liora Valhosta   Kedd Nov. 01, 2016 4:08 pm


Rilla
Adatok♦Teljes Név♦
Rilla

♦Nem♦
nőstény

♦Kor♦
4 éves

♦Fajtája♦
Álomsárkány

♦Párja♦
Még nincsEgyébMit is mondhatnék magamról, ha be kell mutatkoznom? Szép halvány barna bézs árnyalatú pikkelyeim vannak amik nagyon hasonlítanak a fák leveleire. Kecses vagyok nem az a tömzsi és robusztus testű sárkány.
Álmatag vagyok éjszaka sokkal aktívabb életet élek, mint nappal, de ha kell és muszáj, akkor én nappal is fent vagyok.
Harmonikus életre törekszem a nyugalmat szeretem magam körül és ezért Prythiának ha kell mindenben segítek, hogy ő is elérje a nyugalmat amit én, bár sokszor idegeső a kis apró emberi dolgai miatt, de van rá egy fantasztikus módszerem, hogy pillanatok alatt el szálljanak a rossz gondolatok a fejéből és kitisztuljon. Nyugalmat árasztó dallamokat szoktam dúdolni neki.
Szeretek, mindenkivel jóban lenni, bár óvatosak velem a sárkánytársaim, mert hisz a hangom számukra is álmosító hatású.
Igen a hangom álomba merít embereket, bár nem tudom befolyásolni az álmaikat, de azt hogy milyen álmuk legyen mindenképpen tudom. Egy furcsa dallam vonulat rémálmokat idézhet elő egy másik ének csodálatos vágyálmokat.
Prythia, mindent megoszt velem, hát nekem valahogy nem füllik a fogam rá ,hogy mindent megosszak vele. Kezdetben tényleg mindenről beszámolt, most fürdök... most vacsorázok... cékla levest eszem. Most már a fontosabb dolgok jutnak el hozzám. Ha kérdez válaszolok én meg vagyok magamban is, csak hagyjon aludni, mikor álmos vagyok.
Játékos tudok lenni, ha olyan a kedvem, de most inkább alszok és később játszok veled.
Áááhmm (ásít) Egyébként a bal vállára kapta a jelet tőlem Prythia.
Később talán többet megtudhatsz rólam, de Prythiát kérdez inkább rólam és hagyj al... alu.... alukáááálni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Prythia Liora Valhosta   Szer. Nov. 02, 2016 7:01 pm


Kedves Prythia!
Egy nagyon aranyos és különleges történettel gazdagítod az oldalunkat. Nagyon megfogott a történeted és szerintem nagyon jó, hogy a Valhosta család sárkányai között egy álomsárkány is felbukkant.
Nem tudok és nem is szeretnék semmibe se belekötni, az írásod tetszett, a karaktered igazán egyedi, a sárkányod pedig gyönyörű. Elfogadlak, semmi kétség! Smile
Láttam, hogy mindent lefoglaltál már, amit kellett, úgyhogy várunk a játéktéren!
Üdv,
RowenRowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Prythia Liora Valhosta   

Vissza az elejére Go down
 

Prythia Liora Valhosta

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakter :: Elfogadott karakterek :: Sárkánylovasok-