HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Tojását vesztett tanonc ♂

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Tojását vesztett tanonc ♂    Hétf. Nov. 14, 2016 11:38 pm

Julvu Rethim

Név: Julvu Rethim

Becenév: Jul

Kor: 16

Csoport: tanonc

Rang: tojásos tojástalan

Avatar: Thomas Sangster


Külső, belső leírás

Mindig, komoly kisfiút és ifjoncont láttak benne a tanítói, aki precíz, mindent kiszámító, okos, maga korához képest bölcs, előrelátó és hatalmas megfigyelő képességgel bíró gyermek.
Reálisan látja a dolgokat, és így céltudatosan a felderítőkhöz szeretne csatlakozni, nem csak azért, mert már apja és nagyapja is felderítő volt (aki mellesleg az előző felderítő kapitány volt, aki betegség miatt lemondott),  hanem itt tudna képességei szerint legjobban kiteljesedni.  
Sosem hagyott ki egy házimunkát otthon mindent megcsinált, még a leg alantasabb munkát is a sárkánytárgyázást a földeken, mert mindennek van valami haszna. Egy edzésről sem lógot, habár a küzdősportokban nem éppen a legjobb, de így is kitűnik a tanoncok közül.
Piszkos szőke kissé hosszú haja. Barna tekintetéből és arcvonásaiból ritkán tud bármit is kiolvasni bárki.
Szereti magát kínozni, minél magas tűrésfokig, elmenni, nem akar megtörni ha véletlenül egy vallatópadra kerül az ellenség táborában.
A rejtvények nagymester és jó nyom olvasó is, de mégis úgy tűnik a sors egy hatalmas rejtély elé állította, amit nem biztos, hogy képes lesz egyedül megoldania. És persze, mint minden fiú nem biztos, hogy leszáll a magas sárkányról, segítséget kérni, mert így a többiek, mind gyengének titulálnák és hiába látszik úgy, az hogy nem érdekli őt a többiek véleménye és minden lepereg róla, nagyon is érdekli, hogy ki mit mond róla.  Ez csorbát ejt a teljesítményén és mindenen, amit elért, mert ki az aki elvesztett már egy tojást valaha is?


Előtörténet


Hová tűntél el én drágaságom?
Hová tűnt el?
Talán kezdjük az elején. Sárkány lovascsaládból származom már nemzedékek óta sárkánylovasok őseim. Bár nem olyan hatalmas família, mint más lovas családok, de én is ott vagyok.
Nagyapám tűzsárkánya, nagyanyám enegriasárkánya, apám jégsárkánya és anyám méregsárkánya után én hoztam a családban az újat a vízsárkány tojással, mikor hazatértem a tojáshéjban leledző társammal. Első a családban. Mindenki örvendett otthon az új család tagnak, Nagyapa, nagymama és anya is. Apa már öt éve hallott, Thidiában ölték meg, mikor elment segíteni a sziget szövetségesének.
Megint nagyon előre szaladtam.
Hol vagy?
Gyerekként nagyon boldogan, nevelkedhettem, hisz ott volt mindenki az öcsém aki felnéz rám. Nagyszüleim, akik elkényeztetnek a szüleim, akik elvárások elé állítanak és persze a sárkányaik, aki mind nagyszerűek és fantasztikusak, imádtam őket. Nagymamám sárkányát szerettem a legjobban, de sajnos egyszer egy csúnya sérüléssel tértek vissza egy felderítésről, napokig haldokolt Oriento és a csúnyán megsebesült nagyanyám ott volt a sárkánya mellett míg ki nem lehelete a utolsó leheletét is.
Boldog gyermekkorom itt vált tragikussá fiatal korrá, mert apámat 11 éves koromban vesztettem el.
Öcsém teljes letargiában anyám gyászba borult, Nagyapámtól láttam és tanultam meg, hogy sose essek kétségbe, sose hagyjam, hogy felemésszen a fájdalom. Mindenhova követtem őt, hisz olyan akartam lenni, mint ő és olyan, mint apa. Talán így tudtam felemészteni leginkább apám halálát. Ez volt az én gyászom
Most talán túlságosan belemerültem a részletekbe.
Hová lettél életem értelme? Hol vagy most?
14 évesen, mint minden arra vágyó ifjú lehetősége van arra, hogy lovaskiképzésben részesüljön. Én se tettem másképp órákra jártam én lettem a stréber tanonc, bár ha kell igazán ki tudok én is rúgni a hámból, de mi értelme legyen. Számomra nem a társaim voltak, az elsődlegesek, hogy köztük legyek menő. Mennyi békát tudok megnyúzni és melyik lánynak a haját tudom összesarazni, az nekem túl gyerekes volt. A családom tagjait akartam büszkévé tenni, hogy büszkék lehessenek rám.
A terv az volt, hogy egy energiasárkányom lesz, mégis valami úgy hozta, hogy nem én választok, hanem a sárkány választ társat és nem hagyhattam ott őt, ha már engem választott.
Hol vagy most?
Ez egy jó kérdés. Hol vagy most?
Eltűntél és hogy tűntél el? Előbb keltél ki? Mi történt veled? Elvesztél valahol? Elloptak? Ki lopott el? Fáj a szívem érted, kedvesem.
Miért tőlem loptak el miért tőlem tűntél el társam? Ígérem meg találak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
 

Tojását vesztett tanonc ♂

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakter :: Elfogadott karakterek :: Bérelhető karakterek-