HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Thidia királyi testőrségének kapitánya ♂

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Thidia királyi testőrségének kapitánya ♂    Csüt. Jan. 12, 2017 10:34 pm

Kenvard Sawney

Név: Kenvard Sawney

Becenév: Kensaw, Kapitány

Kor: 45

Csoport: Száműzött

Rang: Informátor, Thidia királyi testőrségének kapitánya

Avatar: Richard Armitage


Külső, belső leírás

Szentül hiszi, hogy Thidia lehetne a világ legnagyobb királysága, ugyanakkor erősen kételkedik a jelenlegi uralkodó módszereiben. Szerinte az országnak saját erejéből kellene naggyá lennie, saját népének tudásából kellene táplálkoznia, nem pedig mások segítségével. Ellenzi a Kysspievel kötött szövetséget és azt, hogy idegenek legyenek seregük tagjai. Saját népüket védelmezni szándékozza, de más módszerekkel, mint a király. Arra törekszik, hogy saját maga kerüljön hatalomra, hogy bevezethesse intézkedéseit. Elsőként a lovasokkal kötött egyezményt tenné semmissé, s ha később mégis a pikkelyesekre szorulnának, úgy saját erővel szerezne maguknak egy csapat sárkányt. Hiszi, hogy épp úgy, ahogy mások, az ő embereik is szert tehetnének efféle erőre, éppen ezért teljesen felesleges az önkéntes rászorultság. Ugyan nyíltan nem törne a király életére, kész bevetni másokat azért, hogy a trónt jelenleg elfoglaló alak lekerüljön onnan.
Nem veti meg a pénzt, a hatalmat, sőt, egyenesen rajong értük, épp úgy, mint saját életéért. Ugyan sokszor elmondható, hogy vásárra viszi bőrét, de ő tudja jól, hogy csak olyan esetekben, amikor a győzelemre sokkal több esélyt lát, mint a vesztésre. Hiszen neki életben kell maradnia, még ha emberei el is hullanak, elvégre neki kell igazán naggyá tennie az országot, ha a jelenlegi király nem képes rá.
Nagyobbá, mint ő maga a majd' 190 centis magasságával. Ragyogóbbá, mint olykor elsötétülő, kék szemei, mik lelkesen csillognak, valahányszor a királyság jövőjére gondol és saját terveire, miket hosszú, fekete hajjal takart kobakjában kigondolt.


Előtörténet

Régi család az övé, minek foglalkozása generációról-generációra száll. Apja szintén a testőrség kiemelkedő tagja volt, bár ő még nem jutott el a kapitányi szintre, Kenvarddal ellentétben. Már fiatalon a harci kiképzésnek szentelte életét. Tervrajzok fölött görnyedt, vagy az utcákat járta szabadidejében, hogy minél többet megtudhasson szeretett országáról és annak népéről. Már akkoriban is akadtak olyan nézetei, mik ellenkeztek a király döntéseivel, ezt azonban nem hozta napvilágra. Hitt a királyban és annak erejében, valamint abban, hogy idővel az uralkodó is jobb belátásra tér. Ez akkorra sem következett be, mikor huszonhét évesen a testőrség ifjú kapitányává vált. A legfiatalabbá Thidia történelmében.
Azóta szüntelen azon van, hogy átformálja csapataikat. Az idegenbeli lovasoktól igyekszik óvni a királyt, s próbálja meggyőzni feleslegességüket. Számtalanszor felvetette már, hogy küldjék saját fiataljaikat a sárkányok szigetére, próbára téve őket, hogy ezáltal saját népük szerezhessen a hatalmas lényekből, amennyiben tényleg szükség van rájuk. Jókora mennyiségű aramint halmozott fel évei során, mikből fegyvereket kovácsoltatott végszükség esetére. Erről legalább sikerült meggyőznie az uralkodót, hogy szükséges, hiszen nem tudhatják, mikor vadul meg egy-egy sárkány. Nagy titok fedte ezen fegyverek meglétét, mi csupán az elmúlt események során derült ki. Azóta pedig a minden egyes katonai egységen belülre épített egy kisebb csapatot, kik sárkányölésre alkalmas fegyverekkel vannak felruházva, a lakók védelmének érdekében. Ez alól csupán a testőrség a kivétel, kiknek minden tagja birtokol valamilyen aramin-fegyvert, kapitányuk jóvoltából.
A száműzöttekkel saját akaratából szövetkezett, azon célból, hogy saját elképzeléseit megvalósítsa. Rájuk csupán eszközként tekint, amivel letaszíthatja a királyt a trónról és átveheti a helyét. Amint az uralkodó elkerül a képből, saját csapataival szándékozik elűzni a száműzötteket, azok vezetőjével együtt, hogy hősként égethesse emlékét népének tudatába, ezzel elősegítve saját felemelkedését. Tudomása szerint a királynak nincs utódja, s ha mégis akadna, úgy szándékában áll azokat eltüntetni az útból, hogy kierőszakolhassa egy új király megválasztását. Jobban mondva saját maga megválasztását. A hősét, aki majd megmenti az országot.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
 

Thidia királyi testőrségének kapitánya ♂

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakter :: Elfogadott karakterek :: Bérelhető karakterek-