HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Saelte ház és birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Saelte ház és birtok   Szer. Ápr. 23, 2014 7:14 pm


Saelte ház és birtok

A sziget vezérének háza.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Saelte ház és birtok   Hétf. Május 05, 2014 6:52 pm
Ranwe & Rowen & LiatyLassan megláttam a jól ismert ház körvonalait, és szívem üteme felgyorsult, a gyomrom görcsösen összerándult, és felnéztem Liaty-ra, aki Frie hátán utazott.
- Itthon vagyunk - mondtam egy széles mosollyal, és bátorítón megfogtam testvérem kezét.
Alig vártam már, hogy belépjünk a házba, hogy szüleim meglássák őt, hogy... Hirtelen minden figyelmem a nővéremre irányult. Furcsa volt. A tartása, a tekintete és az a mosoly, ami az arcán volt...
Félne, vagy talán idegennek érzi ezt a helyet? Bár tudnám, bár érteném az ő gondolatait is, akár csak Frie-nek. Régen talán még sikerült is. Mindig tudtuk mire gondol a másik, elég volt egyetlen pillantás. Most pedig erősen kutatom a tekintetét, hogy láthassam mi a baj.
Két év, hosszú idő, amit talán mások meg sem éreznek, de én igenis megéreztem nővérem hiányát. A hálának hírébe soha nem tudtam igazán beletörődni, nem tudtam elengedni őt. Mindig hazavártam.
Most mégis kétségek kezdenek burjánzani benne, ahogy állunk a jól ismert ház előtt és látom Liaty arcát.
Mit tegyek?
Úgy, hogy Liaty ne vegye észre, segélykérőn ránéztem Rowenre, hátha ő meg tudja adni nekünk a kezdő lépést, a löketet, hogy szembe nézzünk azzal, amit Liaty két éve hagyott maga után.Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Saelte ház és birtok   Szer. Május 07, 2014 10:08 am

Meglepetésemre Liaty elfogadta a segítségemet és amikor megfogtam a derekánál, Smaug sem fújt le forró leheletével, így aztán fel tudtam dobni Frie hátára a szőke lányt.
Lassan haladtunk, de nem voltunk olyan messze, hogy sokáig tartson az út. Én csak csendben lépkedtem Frie és Rawen mellett és végig az utat bámultam. Ők még váltottak néhány szót, de egy idő után az ikerpár is elcsendesedett. Gondolom a fáradtság. Na meg az a kihagyott 2 év....
Beértünk a városba, majd pár perc múlva megálltunk a Saelte birtokon, pontosan a ház előtt. Lesegítettem Liatyt a nyeregből, hogy ne kelljen akkorát ugrania, aztán léptem egyet a ház felé, de utána mégiscsak megálltam, mert a lányok nem mozdultak.
Azt hittem rohanva fognak beesni az ajtón, ehelyett mindkét lány csak állt, mint a cövek. Kérdőn néztem Ranwe-ra, de látva a segélykérő pillantásait, sóhajtottam egy aprót.
-Hát akkor? Nem megyünk be? - kérdeztem őket, majd elindultam a ház ajtaja felé, hogy bekopoghassak. Bár belegondolva... ha a vezető éjnek idején meglát engem a háza ajtaja előtt, biztosan lenyakaz....Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Saelte ház és birtok   Szer. Május 07, 2014 8:12 pm


Rowen

Messziről látszódott a birtok, de a kapun átlépni egészen más érzés volt. Fájdalom , félelem és egy csipetnyi boldogság járta át a lelkemet izgatottsággal megfűszerezve. Ranwe egy pillanatra megfogta a kezemet. Legalább olyan nehéz volt neki is , mint nekem. Egy év alatt megtanultak élni nélkülem ki-ki a maga módján.
Zsibbadtak az ujjaim, a szívem ezerrel dobogott miközben Rowen lesegített , de ott mintha gyökeret növesztettek volna a lábaim nem mertem megtenni az első lépést. Nem tudtam, hogy hazatérek-e vagy csak egy életbe ami egykor az enyém volt. Hallottam Rowen hangját, de még utána sem mertem elindulni, így Smaug lökött egy kicsit rajtam a fejével. Onnantól kezdve pedig meg sem álltam az ajtóig.
-Majd én.-érintem meg Rowen vállát , mielőtt kopogtatna és helyette inkább én teszem meg. Közeledő gyertya fényét látom, és apám súlyos lépteit hallom. Mérges. Kitárul az ajtó. Már nem az a férfi néz rám , mint 2 éve. Arcvonásai megkeményedtek, az idegessék, pedig még mélyebb ráncokkal csúfította el homlokát és szemeit. Végigfut rajtunk a szeme. Mindenkin, aztán rajtam akad meg. Elejti a gyertyát és a gyertyatartó eltörik, amikor földet ér és a sötétben egy pillanatig nem látok, de a karjait már érzem magam körül.
-Mi volt ez?-anyám hangja. Fél. Azt hiszi, hogy rossz hírt kaptak.
-Az isten szerelmére mi törté...-elhal a hangja, amikor felismer és felfogja a helyzetet. Hallom ahogyan sírni kezd és magához öleli Ranwe-t.
-Gyertek be.-közli végül apám , de nem ereszt el és abban a pillanatban úgy érzem, hogy soha többé nem teszi meg.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Saelte ház és birtok   Csüt. Május 08, 2014 9:03 am
Ranwe & Rowen & LiatyA gyomrom görcsbe rándult, ahogy Liaty végre elindult a házunkhoz, majd bekopogott. Hallottam apám öblös hangját, ami már most könnyeket csalt a szemembe. Újra megfogtam testvérem kezét, úgy vártam, hogy végre nyitódjon az ajtó, és végre túl legyünk ezen az egészen.
Apám reakciója nem maradt el, ahogyan az után anyámé sem.
Anya erős, mégis nőies karjai erősen fognak közre, miközben szinte zokogott a boldogságtól, majd azonnal, hogy elengedett engem, már nővéremet szorította. Apám invitálása után jól megnézte magának Rowent és a fel nem tett kérdésre, azonnal válaszoltam.
- Rowen volt az, aki visszahozta Liaty-t - mondtam, majd még mielőtt beléptem volna a házba, odaszóltam Frie-nek. - Menjetek, segíts Smaugnak, mindenben, pihenjetek le!
Aztán, amint megkaptam a választ, követtem a többieket a házba.
Odabent a már jól megszokott látvány fogadott, így nem is házunk berendezését, inkább a nővéremet figyeltem. Talán ismerősnek találja a helyet, hiszen semmi változás nem volt azóta, hogy ő elment. Talán mindannyian tudtuk, a szívünk mélyén, hogy vissza fog térni. A szobája érintetlen, a ruhái ugyan úgy megvannak, ahogy minden más, ami az övé volt. Persze, eleinte nagyon megfontoltuk, hogy ajándékozzunk el mindent, hiszen csak egyetlen pillantás elég volt, hogy fájdalmat szüljön.
A nappalinkba érve, apám hellyel kínált minket, majd körbe nézett a társaságon, végül felszólított, hogy mondjuk el, mi is történt.
Én nem szólaltam meg, nem sokat tudtam volna mondani, hiszen én csak a parton találkoztam velük. Ez most Rowen és Liaty estéje. ám, most, hogy látom a gyertya fényénél nővérem arcát, rájöttem, hogy az, amit ott a parton sárnak véltem, az vér. De anya gyorsabb volt még én nálam is, mert mire megfogalmazódhatott volna bennem a gondolat, hogy talán jó lenne megmosdania, anya már hozta is a tálat és a kancsó vizet.  Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Saelte ház és birtok   Csüt. Május 08, 2014 7:26 pm

Már kopogtam volna, amikor meghallottam az egyik lány hangját, s megéreztem érintését a vállamon. Hátrapillantva felismertem Liatyt, s hátralépve csak figyeltem őt. Amikor végre bekopogott még egyet hátraléptem, hogy egy picit se zavarjak be a nagy találkozásba.
Atmor Saelte, a vezető nem késlekedett, hamar ajtót nyitott. A hatás, amit vártam, nem maradt el. Ledöbbenés, örömkönnyek... igyekeztem minél jobban a háttérben maradni, de csak észrevettek, ráadásul a kérdő pillantásokat Ranwe pillanatok alatt megmagyarázta. Jobb lett volna, ha én válaszolok, de így csak biccentettem, majd a beinvitálást elfogadva én is beléptem a házba.
Atmor a nappaliba vezetett minket, ahol a többiek helyet foglaltak, de én inkább csak álltam. Magam előtt összefogtam kezeimet, mint egy testőr, úgy néztem ki.
Nem tagadom, zavarban voltam, hogy itt vagyok vezérünk saját házában. Nem lenne igazából jogom itt lenni, de végül is már mindegy.
A szülők kérdezgetni kezdtek, hogy mi történt és hogy történt. Előrébb léptem és mielőtt Liaty megszólalhatott volna én kezdtem bele a mesélésbe.
-A nevem Rowen Quadan. Sárkányommal, Morthal hetek óta mi vállaljuk az éjszakai őrködést. Ma este a száműzöttek szigete felé járőröztünk. Liatyra és sárkányára az egyik lakatlan szigeten találtam rá, s hazavezettem. A szöktetés nem az én érdemem. - vártam, hogy mi lesz az "ítéletem" és hogy mikor és mivel tudom majd kivágni magam, hogy végre hazamehessek. Ez már így is elég kínos, szerintem egyáltalán nem hiányzom most ide.
Csak álltam és vártam...Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Saelte ház és birtok   Pént. Május 09, 2014 8:00 am


Rowen

Lassú és eléggé nehéz jelenet volt ez az egész. Anyám zokogott , apám egy-két könnycseppet elmorzsolt az arcán miközben befelé mentünk. Az anyukánk éppen olyan gondoskodó maradt mint régen, hiszen amint helyet foglaltam már hozott is vezet meg néhány rongyot, hogy rendbe tudja tenni az arcomat.
Amint elkezdte törölgetni az arcomat megéreztem a vér és a kosz szagát, de igyekeztem nem foglalkozni vele. Lehunyt szemekkel hallgattam a többieket és ekkor eljutottunk a szökésemhez. Éreztem apám kemény tekintetét a hátamban. Tudni akarja, hogy hogyan jutottam ki , de nem akar belekérdezni és egyből ilyenekkel foglalkozni , hiszen éppencsak hazaértem.
-Átöltözöm.-közeltem végül minden különösebb részlet nélkül. Apám pedig csak bólintott de tudom hogy ezt a dolgot még nem játszottuk le. Ösztönösen mentem a szobám felé és út közben magamhoz vettem egy gyertyát. Remegő kézzel nyúltam a kilincshez és az ajtó enyhén csikorogva nyílt ki. Mintha tegnap mentem volna el. Még egy porszemet sem tettek odébb. Előszedtem az egyik fehér ruhámat , amire lecseréltem a mostanit. Kicsit rendbehoztam magam majd csatlakoztam a többiekhez ismét.
-Smaug hozott ki. Először köpött tüzet, ami kijuttatott minket a rácsok mögül. Onnantól csak kapaszkodtam.-a saját apám szemébe hazudok ráadásul rezzenéstelen arccal. Nem fogom neki megemlíteni Den-t. Smaug úgysem tud ellenkezni. Nem hiszi el nekem. Látom a szemein. Mégis elmosolyodik és leültet maga mellé. Ranwe-ra pillantottam majd Rowen-re. Remélem nem fogják helyettem elmondani az igazi történetet.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Saelte ház és birtok   Hétf. Május 12, 2014 5:41 pm
Ranwe & Rowen & LiatyHát, ez a nagy találkozás minden volt, csak olyan nem, mint amire vártam. A végén már inkább úgy éreztem, bár elmennénk mindannyian aludni, vagy nem is tudom, csak ne lennénk így bezárva ide.
Tudtam is, hogy miért van ez. Apám várta az igazságot, amit részben megkapott a testvéremtől. De nem is ő lenne az apánk, ha tudná, hogy valamit elhallgatunk. Rowen gyors válaszára apám felállt és odalépett a férfihoz, majd a kezét nyújtotta neki. Hálás szavakat rebegett, majd közölte vele, hogy a napokban megkapja érte a jutalmát.
Én kíváncsian néztem nővérem után, és legszívesebben mentem volna vele, de csak maradtam a helyemen, mígnem apám megkért, hogy hozzak valami italt a vendégünknek. Nem kérdeztem, nem szóltam, csak anyám után mentem ki a konyhába, hogy bort töltsek, majd azt visszavigyem az uraknak.
Aztán, apám felém fordult, arról érdeklődött, én, hogyan kerültem a közelükbe.
- Éppen a parton jártam Frie-vel, mikor megjelentek, szinte a semmiből. - Egy pillanatra ránéztem Rowenre, hátha alátámasztja a történetemet. Bár nekem nincs titkolni valóm, hiszen apám tud az udvarlómról és nem ellenzi a dolgot.
Apám kétkedve nézett mindhármunkra, de tudom, hogy azért, mert sántít neki Liaty szökése. Túl egyszerű, túl komolytalan. Mintha direkt engedték volna el a lányt, és apa ezt tudja.
Végül utunkra engedett, de mindannyiunkat biztosított, hogy közeljövőben még beszélni fogunk erről.
Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki nem várja azt a pillanatot.
Anya, Liaty és én, a szobák felé indultunk, míg apám, Rowent kísérte ki, csendes beszélgetésbe elegyedve a férfival.

//Én zártam a magam részéről skacok. Ne hari, de szerintem itt már nincs mit kijátszani, plusz a meghirdetett karik user nélkül elég furcsán hatnak a játékban, legalább is részemről :/Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Saelte ház és birtok   Hétf. Május 12, 2014 5:58 pmJáték lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Saelte ház és birtok   

Vissza az elejére Go down
 

Saelte ház és birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Kysppie sziget-