HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Malom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Malom    Szer. Ápr. 23, 2014 7:15 pm


Malom

A főútról egy keskenyebb, alig látható földút vezet a malomhoz, mit általában ketten, vagy olykor hárman felügyelnek, attól függően, mennyi munkájuk akad. Előtte egy szorgos csacsi van kikötve, pihenőre fogva, míg társa odabent segít a malom hajtásában. A még őrlésre váró gabonát egy tárolóban tartják, a malom oldalában, gondosan óvva a környezet hatásaitól. A malom ajtaja szinte mindig nyitva áll, míg folyik a munka. Csupán estére zárják be, miután a szamarakat is visszavitték az istállóba.A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 14, 2016 2:36 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Szomb. Ápr. 26, 2014 8:45 pm

Rowen


Egyszerű bőrböl készült ruhadarabokat viseltem , amikor sötétedés előtt nem sokkal elértem a malmot. Menedéket kellett találnom mielőtt elindul az éjjeli őrjárat.
Még legalább egy órát bújkáltam a fák között mielőtt a két ott dolgozó férfi hazaindult gyalog és még 20 percet kellett várnom, hogy biztosan ne jöjjenek vissza. Mielőtt azonban neki tudtam volna indulni egy sárkány szelte át az eget és máris kínálkozott az alkalom, hogy fuvarom legyen a városba.  Két lázadó volt még a társaságomban akik az életüket fogják ezért adni.
Magamra húztam köpenyem csuklyáját és futva ráléptem a malom felé vezető útra. Körülbelül 10 lépést tettem meg és két társam megindult utánam kardját előrántva , a másik pedig nyíllal lövöldözött szándékosan mellé. Irdatlan hangzavart csaptak a hátam mögött ha a lovas nem is de a sárkány mindenképpen meghallja , amikor az egyik nyíl súrolta a vállamat komolyan megijedtem két társamtól és gyorsabban szedtem a lábaimat.
-Úgyis elkapunk édes...-kiabálta az egyik utánam és még gyorsabban szedtem a lábaimat. Lelassultak. Két dagadt disznó nem bírta a tempót, így én irdatlan erővel zuhantam be a malom ajtaján ami szerencsére nem volt bezárva. Felugrottam a porból és nekidőltem az ajtónak , aminek a két idióta nekirohant és azonnal dörömbölni kezdtek rajta meg kiabálni és végtelenül hiteles sikoly csúszott ki a torkomból, amikor majdnem rámrúgták az ajtót.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Vas. Ápr. 27, 2014 12:21 am

Sierra

Sötétedett már, ám én és Morth mindig ilyenkor éledünk fel. Ennek köszönhető, hogy ráleltünk pár napja Liatyra. Viszont most eszünk ágában nem volt szélesebb körű őrjáratra, csak a sziget felett köröztünk és élveztük a repülést, az együtt létet. Nem is figyeltem semmire, csak elfeküdtem széles hátán és gondolatban társalogtam vele, közben pedig néztem a csillagokat.
-Hallottad? - kérdezte a szavamba vágva, s meg sem várva a választ, már indult is lefelé. A város szélénél felépített malom felé vette az irányt, én pedig ahogy csak tudtam, felültem a nyeregbe és körbenéztem.
-Mi az? Mi a baj? - kérdeztem, mert ugyan én még nem láttam semmit, éreztem, hogy ő egyre idegesebb és valami gyanúsat észlelt.
Aztán ahogy közelebb értünk, megláttam a lányt amint berohan a malomba és a két gorillát, ahogyan nyálcsorgatva igyekeznek utolérni őt. Szánalmas figurák voltak.
Nem kellett előre szólnom Morthnak. Két láng-golyót köpött a közelükbe, ami hatalmas erővel csapódott a földbe, ezzel elijesztve az ajtótól a két férfit.
Leérkezve Morth hangos morgással vágott eléjük, ha menekülőre fogták.
-Figyelj rájuk! - utasítottam sárkányom. Leugrottam a hátáról és a malom ajtajához rohantam. Fél szemmel figyeltem a hatalmas, fekete szárnyast, aki igyekezett csapdában tartani a két furcsa figurát.
-Veletek mindjárt számolok. Ha bármivel próbálkoztok, a sárkány porrá éget titeket. - figyelmeztettem őket, mielőtt a lánnyal kezdtem volna foglalkozni. Bár legszívesebben én is és Morth is már most megöltük volna őket, de egyelőre nem lehetett. Valami érdekes infót biztosan ki lehet nyerni belőlük, mielőtt tömlöcbe kerülnek, majd akasztásra.
Belül valami furcsa érzés volt bennem... nem értettem, mit keres itt ez a két fickó és miért vadásznak a hölgyeinkre ilyen feltűnően... biztosan ittak....
Nem törődve velük tovább, megpróbáltam benyitni, majd miután rájöttem, zárva van az ajtó, megszólaltam.
-A nevem Rowen Quadan! A sárkányommal elhárítottuk a veszélyt, most már kijöhetsz. - szóltam kedvesen, majd vártam, hogy vajon kijön-e a lány, vagy nekem kell betörni az ajtót. Remélem nem sérült meg....Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Vas. Ápr. 27, 2014 7:58 am


Rowen

A sikerünk egy nagyon vékony hajszálon függöt és ez nem volt más , mint a sárkánylovas, hogy ő hogyan dönt a sorsommal kapcsolatban. Lehet, hogy már itt meg fog ölni vagy csak itthagy és akkor valahogy máshogyan kell beépülnöm a szigetlakók közé mielőtt megközelíthetném az ikereket, akik a fene tudja , hogy miért ilyen fontosak a vezetőnek.
Elhátráltam az ajtótól, amikor hallottam a két tűzgolyó becsapódását és éreztem a sárkány tűzének melegét, de a két lázadó még mindig életben volt, ebben biztos vagyok, mert hallom, ahogyan ócsárolják a sárkányt meg a lovasát. Kilesek a résen és látom, hogy a férfi már felém tart. Igazítok egyet a hajamon és végighallgatom a mondanivalóját. Egy itteni lány biztosan ajtót nyitott volna , így én is ezt tettem és elhátráltam az ajtótól.
-Gyere be..-remegett a hangom és igyekeztem sérült karomat a köpeny alá rejteni és amikor belépett csak lassan emeltem le a csuklyát a fejemről , hogy jobban szemügyre vehessen.
-Sierra vagyok..-mondom viszonylag gyenge hangon , miközben nagy nehezen ráemeltem a tekintetemet az arcára. A halál és a siker ígérete is az arcába volt vésve elvégre ha elbukunk meghalok. Vagy itt vagy a lázadók között, de ki fognak csinálni ha nem járok sikerrel.
Mondjuk egy sárkány tüzén elégni nem szerepelt a terveim között továbbra sem és ezért bármit meg fogok tenni.
A vér lassan átáztatta a köpenyemet. Egy pici sebből ennyi vér.. szánalmas. A karomra pillantottam majd vissza a férfire.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Kedd Ápr. 29, 2014 6:23 pm

Amint odaértem a malomhoz szóltam a lánynak, hogy békével jöttem, engedjen be. Hát nem azt tapasztaltam, mint pár napja, hogy nem kérnek a segítségemből, azonnal beengedett. Nem is haboztam tovább, kinyitottam az ajtót és beléptem a malom belsejébe, ahol megpillantottam egy lányt, ki arcát felfedve leemelte fejéről a csuklyát.
-Jól vagy? Nem sérültél meg? - kérdeztem tőle, de nem akartam túl közel menni hozzá. Elég sokk volt neki a hajkurászás is, nem akarom, hogy én is megijesszem.
-Sierra... - ismételtem és azon agyaltam, találkoztam-e már vele valahol. Itt bent a sötétben nem láttam jól az arcát, így nem egyelőre nem kérdeztem rá, ki ő vagy mi ő, még az is lehet, hogy beugrik az arca valahonnan.
-Gyere, hazaviszlek. - léptem közelebb és nyújtottam a kezem - Már nem kell félned. A két barmot Morth, a sárkányom elintézi. - ezalatt mondjuk nem azt értettem, hogy elteszi őket láb alól, csak épp így sikerült fogalmaznom. Az ő sorsuk az lesz, hogy Morth szól egy másik sárkánynak, aki majd lovasával együtt eljön a mocskokért és börtönbe csukják őket. Én pedig hazaviszem a kisasszonyt, aztán megyek városvezetőhöz. Legalábbis ez a terv.
Ha a lány engedte, kivezettem az épületből, ahol a hatalmas, fekete sárkány még mindig a két gorillát őrizte.
Itt kint már volt olyan fény, a Holdnak köszönhetően, hogy jobban meg tudtam nézni a lányt magamnak. Nem volt ismerős, de nem tudtam jobban ezzel foglalkozni, mert megláttam, hogy talán vérzik.
-Megsérültél? Mutasd csak? - s már húztam volna félre a köpenyét, hogy megnézzem, tényleg megsérült-e és ha igen, mennyire.Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Kedd Ápr. 29, 2014 6:45 pm

Rowen


Persze, hogy beengedtem elvégre az volt a cél, hogy a közelébe kerülhessek. Aggódik, figyelmes, egy igazi hős. Talán még sajnálnám is egy kicsit , ha nem állna közöttem és a Saelte lány között majd , amikor annak is eljön az ideje.
-Csak egy karcolás.-mondom csendesen miközben a szemeit fürkészem. Megismétli a nevemet, de úgy tűnik nem cseng neki ismerősen. Nincs hírnevem ezen a környéken , emiatt nem aggódtam és , ahogy látszott nem is nagyon kíván ezzel többet foglalkozni. Elvégre egy bajbajutott hölgyel van dolga.
Kezébe csúsztatom a kezemet és engedem, hogy kivezessen. Nem pillantok két társamra, szemeimet Rowen arcán pihentetem.
-Nekem nincs otthonom. Az árvaházból küldtek, hogy munkát találjak. Úgyhogy nem szeretnélek feltartani.-finoman beleharapok az ajkamba. Ez legalább jó háttértörténet lesz ha esetleg elkezd kérdezősködni.
Amíg megnézte a sebemet én a sárkányra emeltem a tekintetemet. Nagy volt és erős , valószínüleg már kifejlett példány, nem egy kölyökről van szó.
Visszahúzom a tekintetemet Rowen-re.
-Ne fáradj vele.. majd helyrejön.. az életemet már ígyis megmentetted..-lesütöm szemeimet majd ismét az arcára nézek.
-Remélem majd valahogyan meg tudom hálálni.-picit félrebillentem a fejemet, miközben a szemeit fürkészen. Helyes, sőt.. a lázadók között kevés ilyen férfi akad így most szeretném kicsit kiélvezni a helyzetemet.
Legalább egy rövid időre.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Kedd Ápr. 29, 2014 7:51 pm

Sierra simán elfogadott minden segítséget, aminek örültem, hiszen elég nehéz olyannak segíteni, aki nem akarja. Márpedig, ha nem hagyta volna is megtettem volna mindent érte, mert ilyen helyzetben nem hagyok magára egy nőt.
Kivezettem az épületből, majd közölte, hogy semmi baja, amire én húztam a szám, de nem erőltettem a dolgot. Ha nagyon fájna neki, biztosan nem ellenkezne.
-Árva vagy? Hmm... -kérdeztem vissza, aztán elgondolkodtam, hogy hova is vihetném. Itt nem hagyhatom egyedül, az biztos.
-Örülök, hogy segíthettem. - mosolyogtam rá, de közben még mindig azon kattogott az agyam, hogy kinél találhatna munkát ez a lány. Persze olyan helyen, ahol nem fordulhat elő még egy ilyen. Mondjuk a városban az emberek nagy százaléka nagyon kedves, de azért meg kell gondolni, hova is viszi dolgozni a bajba jutott lányt a megmentő.
Morthra pillantottam, amikor Sierra azt mondta, meg akarja hálálni nekem a dolgot. Ekkor pattant ki a fejemből egy ötlet.
-Tudod mit? Jöhetnél hozzám dolgozni! - örültem meg az ötletnek, amire a sárkányom is felkapta a fejét, aztán összekaptam magam és igyekeztem megmagyarázni a dolgot Sierrának. - Jajj, persze nem akarok tolakodó lenni, nem szeretnék semmiféleképpen sem ártani neked. Csak egyedül lakom és a takarítás meg a főzés nem annyira megy nekem. Jól jönne a segítség. Meg is fizetném, persze és külön szobád is lenne természetesen. - néztem a lány szemébe, s vártam, mit szól az ötlethez.Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Kedd Ápr. 29, 2014 8:06 pm

RowenBólintok , mire elkezd agyalni és gondolkozni. Egy ilyen valaki , mint Ő nem fog itthagyni a semmi közepén egy fiatal lányt, akit éppenhogy kiszedett a halál torkából, ebben teljesen biztos voltam.
Nem fog bedugni szajhák közé ebben is biztos voltam. Tisztességes dolgon gondolkozik, valami olyanon, amivel nem sért porig egy árva lányt és ez becsülendő dolog, bár azt sem fogom elfelejteni soha, hogy egy hozzá hasonló becsületes ember ölte meg a nőt, aki sajátjaként nevelt fel, aki mellett megtanultam nő lenni tartással és önbecsülettel, de mindenek előtt szeretettel.
Megrebegtetem a pilláimat. Ekkora jóindulatra még én sem számítottam és ez még hitelesebbé tette az egész jelenetet. Résnyire nyíltak az ajkaim.
-Jól főzök és takarítok is...-bólogattam miközben beszéltem.
-Megtisztelsz..-biccentem meg a fejemet jelezve , hogy elfogadom az ajánlatát. Azokkal a dolgokkal, amiket elvár tőlem nem lesz semmi probléma. Ha egy kocsmában tudtam tartani a frontot , amikor a nevelőanyámnak más kötelessége akadt, akkor egy férfi házát is rendben tudom majd tartani, főleg, hogy erősödtem azóta és többet gyakoroltam.
Mosolyra húzódnak az ajkaim , találkozásunk óta először. Talán fogalma sincs róla, de így talán ténylegesen is megmenti az életemet, hiszen ha a Saelte lánynak annyi, akkor én is hazamehetek. Így pedig sokkal közelebb kerültem a célomhoz. Egy sárkánylovas házvezetőjéről pedig senki sem fog rosszat gondolni, de ez már természetesen a jövő zenéje.
Már csak egyetlen egy dolgom maradt, Észnél maradni és nem engedni a női vágyaimnak, gyengeségeimnek, hiszen ezek szerint nincsen nő a háznál.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Kedd Ápr. 29, 2014 8:18 pm

Széles mosolyra húztam a szám, amikor elfogadta az ajánlatomat. Szép lány, aranyos lány, tud főzni és takarítani... nagyon jól jártam.
-Ennek nagyon örülök. - válaszoltam, majd újra végigmértem, persze nem feltűnően, csak azért mégis...
-Akkor mehetünk? Vagy nincs valami cuccod? - kérdeztem, hiszen ha már így is a városba indult, gondoltam rögtön jöhet is hozzám. Ha pedig van valami cucca, természetes, hogy cipelem én.
Időközben pedig megpillantottam az égen közeledni egyik lovas társamat gyönyörű ezüstös sárkányával, ki perceken belül landolt is a közelünkben. Biccentettem csak neki, majd ő is így üdvözölt engem. A sárkányainkon keresztül már minden információt megkapott, így nem volt mit hozzászólnom. Morth utánam pillantott. - Vigyázz azért! A nőkkel csak a baj van...-szólalt meg a fejemben, mire én egy nagy vigyorral pillantottam vissza rá. -Honnan veszed ezt? Nem láttam még, hogy neked ilyen tapasztalatod lett volna.... - válaszoltam neki gondolatban, majd elfordultam és a lányra pillantottam kérdőn, hogy akkor tényleg indulhatunk-e.Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Kedd Ápr. 29, 2014 8:30 pm

RowenŐszinte mosollyal pillantottam az arcára. Nem örülne ennyire nekem , ha tudná a hátteremet, de egyenlőre erre gondolnom sem szabad , nehogy észrevegyen rajtam valamit.
-Ni... nincsen cuccom.-kicsit elakadtam mert tekintetemmel együtt a figyelmemet is lekötötte a közeledő sárkány. Egy picit bele is kapaszkodtam Rowen karjába nehogy elszédüljek miközben a sárkányt figyelem és amikor földet ért én is el mertem engedni izmos karját.
Éreztem, hogy engem figyel, hogy mehetünk-e de nem bírtam elszakadni az új sárkánytól, meg az övétől , csak akkor , amikor két társamat elemelték a földtől és eltüntek az éjszakába. Nem sok sárkányt láttam életemben , egész pontosan négyet ezzel a kettővel együtt. Mosolyogva pillantottam Rowen-re.
-Mehetünk, ne haragudj.-mondtam észbe kapva és követve őt elindultunk a város irányába, amitől már nem lehettünk túl messze, hiszen innen már lehett láni a magasabb házak fényeit, akár szép hely is lehetne , de nem tudtam elvonatkoztatni azoktól a dolgoktól , amik itt történtek velem régen.
Hogy eltereljem a gondolataimat tekintetemet ismét Rowen-re emeltem.
-Hány éves a sárkányod, ha megkérdezhetem?-nézek rá nagy szemekkel. Ez a dolog tényleg érdekelt, meg hogy pontosan hogyan is működik egy ilyen sárkány-lovas kapcsolat, de nem akartam rázúdítani mindent. Úgyis sétálunk még egy darabig, legalább lesz miről mesélnie. Már ha van egyáltalán kedve. Nem tudom, hogy ilyenekre vonatkoznak-e szabályok, hogy mit tudhat egy kívülálló és mit nem.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Vas. Május 04, 2014 10:47 pm

Picit megdöbbentem, hogy semmi cucca nincs amit az árvaházból magából hozott volna, de sebaj, majd megoldjuk valahogy.
-Jól van, akkor majd holnap beszerzünk pár cuccot a városban neked.
Mosollyal az arcomon figyeltem a lányt, ahogyan belekapaszkodott a karomba és tekintetét a két sárkányra szegezte. Nem tudtam eldönteni, hogy félelemmel vagy inkább csodálattal nézi őket, de ez előbb vagy utóbb úgy is kiderül, ha már egy házban fogunk lakni egy ideig. Ha jobban megismerem és esetleg meg is kedvelem, majd elviszem egy körre Morthal. Szegény árva lányt biztosan lenyűgözné az a gyönyörű kilátás, amit onnan fentről, több méter magasról lehet látni.
-Semmi baj. - csak ennyit mondtam, majd elindultam a város felé. Nem volt messze, maximum 15 perc séta, de azért már késő van nagyon, szóval nem ártott haladni.
Kicsit megsajnáltam a lányt, bevallom. Az árvaság nem vicces dolog. Szeretném, hogy jól menjen a sorsa, meg persze nekem is jó lesz, ha valaki takarít és főz rám. Azok a furcsa trutyik, amiket én alkottam elriasztottak attól, hogy otthon egyek, így amikor nem anya küld valamit, mindig valahol a városban eszek az egyik kocsmában.
-Morth? Ő most lesz egészen pontosan 10 éves. És nem baj, nyugodtan kérdezz bármit. Nem árt tudnunk egymásról ezt-azt, ha már egy házban fogunk lakni. - övembe akasztottam két hüvelykujjam, közben pedig a föld utat stíröltem, így haladtam előre. Néha fel-fel pillantottam a lányra, meg a városra, hogy mennyi van még az útból.
-És te hány éves vagy? - nekem is sok kérdésem lett volna a lányhoz, de nem akartam rögtön rázúdítani. Lesz még időnk mindent megbeszélni majd, hacsak nem menekül majd el tőlem 3 nap után. Bár nem hiszem, hogy annyira szigorú "főnök" lennék. Én ugyan minimális renddel is megelégszek, és a vacsi is, ha jobb, mint amit én főzök, akkor semmi problémám nem lesz.Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Hétf. Május 05, 2014 10:21 am

RowenMosollyal az arcomon bólintok egyet. Van nálam egy kis pénz majd beszerzek néhány helyi ruhát , hogy ne lógjak ki a sorból itt a nagyvárosban. Amíg itt voltak a sárkányok masszívan lekötötték a figyelmemet. Nem igazán voltam rémült , de nem is keringett bennem olyan elfojthatatlan gyilkolási vágy , mint egy-két emberben a szigeten.
Aztán elindultunk a sziget felé , amit elég régen láttam utoljára, de egyetlen porcikám sem kívánkozott oda vissza. Nem valószínű, hogy bárki felismerne elvégre már több éve elhagytam ezt a közösséget.
Szóval 10 éves az a dög. Elég nagy bestia azt meg kell hagyni és egyébként sem asárkányölés a feladatom, úgyhogy majd valahogy megpróbálom belopni magamat a szívébe már ha ez egyáltalán lehetséges. Rápillantottam.
-Idén töltöttem be a 20-at. Eddig maradhattam árvaházban, mert segítség voltam , de kellett nekik a hely és mivel én voltam a legidősebb , így én kerültem ki.-kicsit több infót is kapott a kelleténél, de végülis nem számít, gondolom elöbb utóbb úgyis előkerült volna ez a kérdés is, hogy miért maradhattam ott ilyen sokáig.
Picit elhallgattam mert a város egyre közelebb került hozzánk és érdekelt, hogy mennyit változott az eltűnésem óta. Csak néhány percig lehettem csendben , amíg a tekintetemmel a várost pásztáztam aztán inkább a beszélgetést választottam.
-Moth vadászik magának vagy neki is kell majd valami ennivalót intéznem?-kérdeztem rá a legfontosabb részére a dolognak elvégre nem tudom, hogy pontosan hogyan is kellene etetnem egy sárkányt és főleg, hogy mennyi húst igényel. Ez a része a dolognak egy kicsit megrémtett, de úgyis elég lesz egy nap, hogy megszokjam a jelenlétét.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Hétf. Május 05, 2014 6:30 pm

Sötét volt és kínos csend. Csak egy-két cickány rohant el az utunkból, meg az öreg uhu huhogott az erdő szélén, mint mindig ebben az időszakban. Mi meg csak baktattunk egymás mellett és közben azt figyeltem milyen ütemben kerülünk egyre közelebb és közelebb a városhoz. Na meg a lány válaszait is hallgattam. Csengő hangjától nem is tudta volna más elvenni a figyelmem.
-Értem. - válaszoltam röviden hosszú válaszára. - És volt valami terved, hogy hova menj dolgozni? Remélem nem húztam keresztbe semmilyen tervedet az ajánlatommal. - mosolyogtam rá. Picit rajta is ragadt a tekintetem. Már elérkeztünk a város szélére, így az ablakból kivilágító fények segítettek, hogy jobban átfürkészhessem pillantásommal az arcát. De nem néztem őt sokáig. Újra az útra és előre koncentráltam.
Kérdésén elmosolyodtam. Tényleg árva lehetett, hogy ennyire nincs tisztában a sárkányokkal. Vagy csak szimplán nem érdekelték.
-A sárkányok már a kikelés után pár órával ösztönösen képesek vadászni maguknak, így ezzel nem lesz gondod. Nehéz is lenne nekünk, embereknek összeszedni annyi húst, amennyire nekik szükségük van. - újra rápillantottam, aztán miután befordultam az egyik kis utcába, pár méter után megálltam.
-Megérkeztünk. - mosolyom lemoshatatlan volt. A lakásomra pillantottam, ami egy egyszerű, nem túl nagy kőház volt a külvárosi részben, békés kis helyen.
Előrementem, hogy nyithassam az ajtót....Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Szer. Május 07, 2014 9:06 am

Rowen


Ezerfelé kalandoztak a gondollataim pedig csak egy helyen kellett volna járniuk. Mégsem tudtam teljesen koncentrálni talán azért mert minden annyira ismeretlen és ismerős volt egyszerre. Tudatalatt szerettem volna látni a kis kocsmát, ami egykor az otthonom volt, de azzal is tisztában voltam, hogy fájna, ezért szegeztem a tekintetemet inkább a városra vagy éppen Rowen arcára.
-Terv? Nem. Talán annyi, hogy a hely ahol megszállok felajánlom a munkaerőmet a konyhában.-gyorsan rögtönzök és elkezdtek egy bombabiztos képet kialakítani magamról és igyekszem nem túlbonyolítani, ha esetleg valamikor visszakérdezne ezekre.
Halkan felnevetek, hogy elfedjem tudatlanságomat. Legalább ezzel nem kell majd bajlódnom , hogy egy 10 éves óriást is etetgessek.
Követem őt és az utunk le is zárul. Egy pillanatra megállok, hogy jobban szemügyre tudjam venni a takaros kis házat, ami most egy ideig az otthonom lesz egy kicsit nehezedő szívvel lépek utána. Nehéz dolgom lesz. Bár az elkövetkezendő 1-2 napban úgyis kitapasztalom, hogy mennyire tart szemmel és mennyi ideig fog tartani, amíg végre megbízik majd bennem elvégre mégiscsak egy idegen vagyok az otthonában.
Lámpás fényében már én is észrevettem, hogy miért kell a segítségem. Nem volt nagy rumli csak egyszerűen egy férfi lakik itt aki nem vesz a kezébe seprűt csak ha már baj van.
Megengedek egy mosolyt Rowen felé.
-Szép ház és pár nap múlva még szebb lesz.-mondom neki nevetve miután beérünk és még egy kicsit beljebb lépünk. Mint mondják minden házba kell egy női kéznyom és ide igencsak elfér. Leveszem a köpenyem és összehajtom a kezemben.
-Csináljak vacsorát?-érdeklődtem.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Szer. Május 07, 2014 10:34 am

Folytatás itt !

Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Kedd Május 20, 2014 8:16 pm


Aweron

Körülbelül 2 hete érkeztem vissza a helyre , amit az othhonomnak nevezhetek. Nem volt könnyű a lelki részét feldolgozni, hiszen minden áldott nap úgy hagytam el a házat, hogy nem tudtam, hogy ki vadászik rám odakint. Smaug elkezdett beilleszkedni és megizmosodni. Csodálatos hatással van rá a végtelen kék ég. Szereztem egy nyerget is, amivel azóta sokkal könyebb lett az életünk és elkezdtünk gyakorolni, elvégre nagyon sok dolgot kellett pótolnunk. 2 kőkemény év állt a hátam mögött, amit egy idegen helyen töltöttem idegen arcok között, akiknek a felene meg akart ölni , a másik fele meg akart erőszakolni és egyébként mindegyükőjük meg akarta ölni a sárkányomat. Igazából nem tudom, hogy mire vártak. Smaug csak nőtt és erősödött , így a szökésünk már-már szinte törvényszerűnek mondható.
A Nap első sugaraival keltem. Illetve már előtte is csak félálomban heverésztem. Kényelmes ruhákat vettem , amibe könnyű kint lenni az égen. Megreggeliztem és halkan elhagytam a házat. Felnyergeltem Smaugot és nekivágtunk a reggeli kocogásunknak.A levegő még hűvös volt, de sokkal inkább volt üdítő , mint zavaró. Tempósan futottam a földúton, Smaug pedig mellettem kocogott. Sokat segít az izomzatán és bemelegítésnek is jót tesz, valamint a tüdeje is sokat tágult. Könyebben repül, amióta minden reggel futni viszem.
Mindketten csendesek voltunk. Nem maradt mondanivalónk egymásnak, így inkább belemerültünk a madarak csicsergésébe és lépteink neszébe. A távolban kirajzolódott egy idős malom korvonala. Fejemmel felé intettem és Smaug felrúgva magát a levegőbe eltűnt néhány percre , amíg én elértem futva a malomig. Végig kapcsolatban maradtunk nehogy valakinek baja essen.
Puhán landolt mellettem a nedves füvön. Nyújtózkodtam egyet majd felkapaszkodtam a nyergébe és combjaim közé fogtam őt. Megsimogattam a nyakát jelezve, hogy lassan készüljön fel. Körbenéztem az égen, hogy van-e még koránkelő rajtunk kívül a városban.
Egy ezüstös jégsárkány alakja rajzolódott ki a kék égen.
-Indulás.-üzentem Smaugnak , aki kifeszítve szárnyait elrúgta magát a földről és nekifeszült néhány kedvezőtlen légáramlatnak. Hamar felzárkóztunk , mert ők csak vitorláztak a széláramlatok között. Egy roppant jóképű idegennel találtam szemben magamat.
Vissza az elejére Go down

Helló, sweetheart! I am
Aweron Garodin
Hozzászólások száma :
22
Join date :
2014. May. 14.


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Kedd Május 20, 2014 8:56 pm

Liaty& Aweron

- Balra húzol...

Mondom Azure-nek miközben épp a város felett alacsonyan szállva repülünk el. Vagy a nyereg van rajta rosszul beállítva, vagy direkt azt akarja, hogy gazdája lepottyanjon róla. Az utóbbira tippeltem. Ezt a legutóbb is eljátszotta, és felettébb jól szórakozott rajta. Ezúttal is úgy érzem, hogy direkt csinálja. tesztelgeti a gazdáját, hogy mennyire biztosan üli meg a hátát. Nos bennem emberére talált, mert nem könnyen tudna levetni a hátáról.. Legalább is egy pár perccel ezelőtt még határozottan meg voltam győződve erről, de ne szaladjunk annyira előre. Azure beszélni nem szokott, de kijelentésemre éreztem az elégedettségét. Hiába sütött a reggeli nap,a sárkányom közelében mégis melegen kellett öltöznöm. Hideg aurájától már nem egyszer kerültem a betegágyba. Magamra kanyarítottam hát a fekete farkasprémes bundámat, alá pedig a szokásos bőrvértemet vettem fel. A mellkasomon átvetett bőrpántomra rácsatoltam a kardomat is, hiszen anélkül általában egy lépést sem teszek. Edzeni indultunk az erdő felé, mint minden reggel, ám ezen a napon egy kis be nem tervezett dologgal kellett számolnunk. Smaug hatalmas, vöröslő alakja rajzolódott ki az égbolton, rajta Liatyvel, mire a meglepettségtől én majdnem megcsúsztam a nyeregben, Azure pedig ha lehet még jobban balra húzott, egyenesen a tűzsárkány felé. A gond csupán az, hogy nem úgy tűnt, mi aki próbálna lelassítani, ezért frontálisan beléjük is ütközhettünk. Nem tudtam elkerülni, oly hirtelen kerül a periférikus látóterembe. Jó reflexekkel áldottak meg az égiek, ám látván Liatyt egy kissé elveszítettem a kontrollt.
- Ó-ó...
Mondtam csak ennyit, mert már tudtam, hogy nem lesz jó vége annak, hogy eztán oldalazva egyenesen a régi malom felé száguldunk. Ha Liaty kiesett a nyeregből akkor bizonyára Smaug intézkedik, ha viszont nem... Akkor Azure-ra komoly retorziók várnak. Egyébként nem értem miért van az, hogy a közelében nem csak én, de a neveletlen hüllőm is becsavarodunk.
- Feljebb... Azure, fel... Nézz már a...
A mondatot sajnos nem tudom befejezni, bár egyébként is hiábavaló volna úgy érzem. Azure karmos lábai mélyen a malom oldalába szántanak, felszakítva annak agyagtéglás fehérre meszelt oldalát, s azon oldalazva tovább mászik még a repülés lendületétől. Ekkor én már rég zuhantam, s fájdalmas esésre számítottam, de a malom melletti széttúrt szénarakásra estem, talán pont rá az ezüst hajú leányzóra? Ha így volna akkor az igencsak kínos ( avagy számomra inkább kellemes ) pozitúrát eredményezne, ha viszont nem, akkor tekintetemmel Liatyt keresem és azért fohászkodom, hogy Smaug ügyesebb legyen, mint az én megbolondult jégsárkányom, aki egyébként nem sokkal az én lezúgásom után hullott le mellém, felverve a malom mellett álló liszttel megrakott hordókat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Szer. Május 21, 2014 3:45 pm


Aweron

Smaug meleg aurája mindig megóvott a hidegtől és ezért nem tudok elég hálás lenni, mert gyűlölök fázni a megfagyástól pedig kifejezetten rettegek.  Amióta hazatértünk gyakorlatilag egy új életet kellett kezdenem, mert a régi megszakadt és képtelen voltam visszatérni a gyakorekhez, így újakat kellett találnom.
Smaug pedig az árnyékom volt. Nem engedtük el egymást sehova kíséret nélkül, őriztük egymást , mint a szemünk fényét és ez másoknak talán zavaró lenne, de nem volt olyan nap, hogy ne keltem volna fel zihálva, levegő után kapkodva. Az éjszaka sötétjében, pedig percekbe tellik, míg felismerem saját szobám körvonalait és a pulzusom a normális környékére csökken.
Nem szerettem nagy tömegben lenni. Valahogy félelemmel töltött el , hogy nem látom, mindenkinek az arcát, nem érzem az energiáikat és nem tudom eldönteni, hogy ki veszélyes és ki nem az. Ranwe teljes mértékben visszfogadott. Igyekezett , hogy újra otthon érezzem magamat, de még nem volt túl sikeres.
Smauggal az első repülésünk nem volt túl kellemes. Csúszkáltam pikkelyes testén és nehezen közlekedtünk egyensúly nélkül. Most viszont imádtuk az egészet. Igazi összhangot tudtunk teremteni magunknak és ez utánozhatatlan érzés. Szájakra támaszkodva kiemelkedek a nyeregből , hogy Smaug gyorsabban haladjon Aweron jégsárkánya után. Nem rég ismertem meg a fiút, de a kapcsolata a sárkányával elég mulatságos.
Hogy Smaug elkerülje az ütközés lefelé csavarta meg a testét , így viszont a tehetetlenség miatt eltávolodtam a nyeregtől és nem bírtam elkapni időben.
-Smaug..-szólítom meg gyorsan miközben széttárom karjaimat és lábaimat. Fölém manőverezi testét és elkapja a jobb kezemet. Igyekszik két nagyobbat csapni, ami lefékez minket, de erő híján elengedem a lábát és Aweron mellett landolok a szénában. Néhány pillanatig döbbenten figyelek majd nevetés tör ki belőlem.
-Jó reggelt..-köszönök társaságomnak , Smaug pedig megrázva fejét puhán leteszi magát nem messze tőlünk. Szemmel tart.

Vissza az elejére Go down

Helló, sweetheart! I am
Aweron Garodin
Hozzászólások száma :
22
Join date :
2014. May. 14.


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Csüt. Május 22, 2014 9:44 pm

Liaty

Ennyit ér a majdnem öt év repülni tanulás a sárkányom hátán. Eztán semmit nem hiszek majd el amit a tapasztalt lovasok mondanak nekem. Sok sületlenséggel etettek mikor még kis csenevész lovasfióka voltam. Azure, mint akit megbabonáztak váltott hirtelen irányt s ennek eredménye később a felszálló porfelhő és lehulló agyagtörmelékek. Miután alaposan nekivágódtam a malom oldalának csúszni kezdek lefelé, végül pedig egy szúrós szénakazal tetején kötöttem ki. Egy repedt borda boldog tulajdonosa lehetek, s ezt konstatálva tompán felnyögök majd az oldalamra fordulok. Nagy meglepetésemre Liatyval találom szembe magam, ki legalább mókásnak találja a dolgot, nevetni is kezd. Ez azt jelenti, hogy neki nem esett baja. Megkönnyebbülten felsóhajtok, s tenyeremmel végigsimítok borostás arcomon.
- Neked is... már ha lehet ennél jobb a reggel.
A képtelen helyzet amibe kerültünk az én ajkaimra is mosolyt csal, de aztán kapcsolok, hogy mozdulnom kéne. Gyorsan lesöpröm magamról a szalmaszálakat és felállok. Kezemet nyújtom, hogy felsegítsem Liatyt is, ki remélhetően nem neheztel rám a történtek miatt. Megköszörülöm a torkom, és vetek felé egy bocsánatkérő pillantást.
- Sajnálom.. Egyben vagy?
Kérdem tőle, majd beletúrok göndör sörényembe, hogy abból is kirázzam a belekerült szénát. Nincs mentségem az előbbi őrült manőverünkre. A legtöbbször tökéletesen vesszük az akadályokat, a legnagyobb viharban is meg tudom tartani az egyensúlyt, de ha megjelenik az ezüst hajtenger tulajdonosa, a világ kifordulni látszik a négy sarkából. Azt hiszem soha nem fogom megszokni, hogy Ranwe-nek van egy ikertestvére. Talán ha Smaugot nem vettem volna észre még össze is kevertem volna őket, de ezt soha senki nem fogja megtudni.
Nem akarom a megmeneküléséről kérdezni, nem akarom felszakítani a sebeket amik még csak most kezdtek gyógyulni, úgyhogy inkább másról kérdezem, hátha ezzel fenntarthatom a jókedvét.
- Merrefelé tartottál mielőtt...
Átható pillantással nézek rá, majd elvigyorodom. A mondatot nem fejezem be, úgy is tudja, hogy mire gondolok, nem kívánom emlegetni a hibáimat.
- Óh, amúgy épp hozzátok tartottam, szóval ha hazamész elkísérhetlek.
Kérdem tőle, közben Azure előbújik a porfelhő alól, és szárnyait tárogatva sétál ki a törmelékek alól. Ellegyezem arcom elől a képbe rondító füstöt, majd a lehető legrondábban igyekszem bolond hátasomra nézni, de úgy, hogy még az ereiben is megfagyjon a vér. Már ha egy jégsárkányra lehet ilyen hatással a pillantásom. Ormótlan egy jószág és elég elrettentően néz ki, de a hozzám közel álló barátaimmal legalább jámbor.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Vas. Május 25, 2014 3:13 pm


Aweron

Belekapaszkodom a kezébe és lábra állok majd leporolom magamat.
-Nem történt semmi baj.-vonom meg a vállamat és kimászok a szénából, ahol Smaug várakozik türelmesen. Örültem, hogy megismerhettem Ranwe udvarlóját és annak még jobban, hogy nem csalódtam húgom ízlésében. Kár hogy neki nincsen ikertestvére, bár talán két héttel a visszatérésem után még korai ezeken a dolgokon aggódnom, főleg , hogy elalvás előtt Den rémült szavai csengenek a fülemben miszerint menekülnöm kell.
A helyzet teljes mértékben komolytalan volt elvégre nem esett bajom és Ő mégis aggódott a testi épségemért.
Kérdésén elgondolkozom egy kicsit. A tengerhez akartam menni, de konkrétan nem volt célom.
-Nem tudom.. csak mozogni akartunk egy kicsit.-bökök a fejemmel Smaug felé , aki egy ürge lyukba fújt éppen tüzet. Halkan sóhajtok egyet, de nem szólok bele, had élvezze a természet ajándékat. Még korán volt hazamenni. Éppen csak kiszabadultam a négy fal közül, amikor összefutottunk. Kisimítom arcomból ezüstös hajamat.
-Szerintem elugrok a tengerhez, de Ranwe-t biztosan otthon találod..-mosolyogtam rá bíztatóan és ekkor Smaug is mellém lépett. Felkapaszkodtam a hátára és visszaültem a nyeregbe.
-De az is lehet, hogy még alszik.. elég későn ért haza tegnap..-vonom meg a vállamat. Nem akarom konkrétan elhívni magammal , mert nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, hiszen Ranwe-val tartoznak össze és emiatt én nem szeretnék elrontani semmit.


Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Hétf. Aug. 18, 2014 11:34 pm
Játék lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Szer. Szept. 17, 2014 10:12 pm

Aylen&Zhevon

Egy igen fárasztó napon vagyok túl és már végre egy kis magányra, pihenésre vágyok. Már szürkül az égbolt, mindenki otthon van a családjával vagy az egyik ismert sörözőben a barátaival, én viszont éppen kifelé tartok a forgalmas városból minél messzebbre onnan.
Most egyedül Rhod társaságát tudom elviselni, aki nem is rest megkeresni és ahogy kiérek az épületek közül, már mellettem is terem és követ akármerre.
Sétálunk pár kört a város melletti mezőn, közben pedig kitárgyaljuk a mai napot, majd meglátom a távolban a malmot. Rhod rögtön tudja merre fogok fordulni, így egy másodperc múlva már a magányos épület felé tartunk.
Ahogy odaérünk ránézek sárkányomra, végigsimítom az orrát, aztán benyitok az üres és csendes kis épületecskébe. Rhod körbepillant, majd leheveredik közvetlen a fal mellett és figyeli a környéket.
Én is felmérem a terepet bent, majd felmászok a létrán az emeletre, hogy végül nyugodtan leheveredhessek egy szénaboglyára és elmerenghessek az élet nagy dolgain.
Például Aylenen! Ugyan nem sikerült olyan szuperül az a múltkori találka, de én jól éreztem magam vele, ő viszont mióta elment Rhoantára, mintha észre sem venne. Értem én, hogy most a tojás a legfontosabb, de akkor sem értem a dolgot. Valószínű, hogy megbuktam nála. Sajnálom...
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Vas. Szept. 21, 2014 10:34 am

Aylen & ZhevonA mai nap kifejezetten fárasztóan telt a számomra. Anyám mintha észre sem venné hogy igenis tanonc vagyok. Ráadásul most már egy csodálatos jégsárkány tojásával rendelkező tanonc. De nem. Ugyan azokat a munkákat bízza rám mint régen. Szaladj be a városba hozz egy kis ezt meg azt. Takaríts ki. Moss föl. Moss ki pár ruhát. Segíts a főzésben pucolj krumplit. És még megannyi alamuszi kis munka. Ma ráadásul több mint valaha. A napok csak úgy rohannak mióta visszatértem a sárkányok szigetéről. Az élmény felejthetetlen volt. Amikor pedig a tojásom reagált rám..... Nos igen. Azt a megtiszteltetést és örömöt meg kell őriznem az emlékezetemben. Örökre.
Épp a városból tartok hazafelé. Fel kellett vennem pár rendelést apámnak. Vagyis felírni pár időpontot ki mikor akarja meglátogatni. Anyám pedig annyi holmit cipeltetett be velem hogy azt hittem leszakad a hátam. Úgy tűnik mégsem olyan erősek az edzések mint ahogy hittem. Anyám sokkal kegyetlenebb. Nem érzem a végtagjaimat. Most lett vége egy hosszú hétnek. Minden nap edzéssel és keltetéssel telik. A testvéreim nagy része pedig elviselhetetlen! Irigyek. Gúnyolódnak hogy a tojásom ki sem fog kelni és sose lesz belőlem lovas. Ketten vannak csupán akik biztatnak és segítenek de a nyolcból ez igen kevés. De nem érdekel. Belőlem Sárkánylovas lesz. Én ezzel tisztában vagyok. Semmi más nem köti le a gondolataimat csak ez. És ismét sikerül mélyen gondolataimba mélyednem aminek az az eredménye hogy sikerül belelépnem egy gödörbe és kificamítanom a bokám.
-Áu!
Nyögök fel panaszosan. Csak ez hiányzott. Megpróbálok ránehezedni a lábamra de természetesen túl fájdalmas és nem sikerül ráállni.
-Remek.
Morgok magamban és körbekémlelek. Egyszerű öltözéket viselek. Háromnegyedes ujjú, boka fölöttiig érő  halvány sárga ruhát melyet  egy-kettő hímzett minta díszít. Édesanyám keze munkája. Vállamon egy hosszú köpeny pihen illetve egy tojástartó táska is van a vállamon. Na nem. Majd egyedül hagyom a tojásomat. Hogy is ne. Ruháim kissé kopottak ugyanis valaha nővéreim is ezekben parádéztak. Körbepillantok. A köryék egyre sötétebb. Már nincs vörös lemenő nap ami megvilágítsa a tájat. Szürkületben pedig a látási viszonyok is igen rosszak. Hamarosan a levegő is egyre jobban lehűl és a házunk sincs túl közel. Megpillantom a malmot. Pillanatnyi gondolkozás után arra felé indulok. Sántikálva. Nem akarom szabad ég alatt tölteni az éjszakát a házunk pedig messze van. A malom kézenfekvő megoldásnak tűnik. A holnapi napom pedig szabad így a késés miatt sem kell aggódnom. Ahogy odaérek az ajtóhoz kérdés nélkül nyitok be hiszem a malom lakatlan de abban a pillanatban ahogy kinyílik az ajtó egyből mozdulatlanná válok. Egy méregsárkány fekszik a földön. Biztos látta hogy erre közeledem de nem tett semmit.Olyan ismerősnek tűnik nekem. Lehet hogy.....
-Rhod?
Kérdezem bizonytalanul és meglepetten. Lehetséges volna hogy Zhevon itt van? A szigeten történt dolgok és a tojás úgy lekötötte a figyelmem hogy szegény srácot teljesen figyelmen kívül hagytam holott ez egyáltalán nem állt szándékomban, csak rengeteg lett a dolgom. Kedvelem. Szimpatikus. Csak.... Jóval fölöttem áll. Ő más sárkánylovas. Idősebb mint én. Példaképnek kellene lennie nem pedig..... Kiszemeltnek? Pasijelöltnek?  Jesszusom rémes vagyok. Mindenesetre csak akkor mozdulok az ajtóból ha Rhod fenyegető lépést tesz. Amúgy hitetlenkedve állok és tanulmányozom a sárkányt meggyőzve magam hogy ő tényleg Zé sárkánya.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Csüt. Szept. 25, 2014 11:02 am

Már vészesen közelítettem Álomvilág kapujához, amikor a fejemben hangos morranás zendült fel, s erre persze azonnal kinyitottam a szemem és a csodás, fényárban úszó kapu el is tűnt. Megtöröltem a szemem, hogy kicsit összeszedjem magam, aztán kicsit helyezkedtem, mert felállni és megnézni mi történt, az már nem ment.
~Na mi történt, Rhod? Már majdnem aludtam. ~ még a gondolatbeli válaszadáshoz is meg kellett erőltetnem magam. Túl kényelmesen feküdtem a szalmakazalban ahhoz, hogy bármit is csináljak, amihez túl nagy erőfeszítés kellett volna.
~Valaki közeledik. ~ morgott Rhod a fejemben, miközben gyanakodva figyelte a közeledő alakot. Nem mozdult, úgy csinált, mintha nem érdekelné az idegen, pedig ő minden pillanatban ugrásra kész volt. Nem mintha annyira kellene itt tartani valakitől, de azért sosem lehet tudni.
~Küldd el a fenébe... ~ ásítottam, majd az oldalamra fordultam és Rhodra hagyva a dolgot, újra elindultam az Álomvilág felé vezető úton.
Eközben Rhod csak figyelt és várt, hogy az illető biztosan ide jön-e vagy esetleg irányt változtat-e. Nem változtatott, sőt, egyenesen a malom ajtaja felé haladt és amikor odaért be is nyitott. Ekkor akart a hatalmas méregsárkány felemelkedni és rámordulni a lányra, ám amikor az felé fordult, Rhod ráismert a már sokszor látott Aylenre.
~Akkor is, ha Aylen az? ~ zengett fel újra a fejemben, amire először ingerülten akartam válaszolni, hogy hagyjon már aludni, de akkor eljutott az agyamig a név is. A név, ami oly kedves volt a szívemnek, hogy tovább nem is hagyott ott a szalmában heverni. Azonnal felpattantam és a létrához lépkedve lepillantottam a földszintre. Tényleg ő volt az. Bár csak a Hold fénye világította meg az ajtóban, én mégis biztos voltam benne, hogy ő az. Te jó ég! Miért ver ilyen gyorsan a szívem? Ez nem normális... szerelmes meg aztán biztos nem vagyok. Majd pont én....
~Sejtettem... ~ morrantott egy utolsót Rhod, mert nem kapott választ.
Fürgén lemásztam a létrán és a lány felé lépkedtem. -Szia. - köszöntem mosolyogva, bár nem tudom mennyit láthatott belőlem, mert azért itt bent rendesen sötét volt, hiába igyekezett a Hold fénye befurakodni a nyitott ajtón és a kis réseken a falon.
-Zé vagyok. - nem akartam, hogy megijedjen, úgyhogy csak ezután léptem hozzá igazán közel. - Mit keresel te itt ilyenkor? Nem otthon kéne lenned? Még bajod esik... - mondtam aggódva, közben pedig félreálltam, hogy Aylen is beljebb tudjon jönni.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Malom    Vas. Szept. 28, 2014 5:22 pm

Összerezzenek amikor zajt hallok a padlásról. Visszapillantok a zöld méregsárkányra.  biztosan Rhod. Akkor pedig aki a padláson mocorog nem lehet más csak Zé. Nyugtatom magam de még mindig görcsben van a gyomrom amíg meg nem hallom a hangját. Ugyan csak köszönt azonnal felismerem. Egyből megnyugszom és még el is mosolyodom és kissé el is nevetem magam amikor bemutatkozik.
-Tudom.
Suttogom inkább csak magamnak. Lehet nem is hallja de a mosoly még ott van szám szegletében. Mint valami ütődött még mindig az ajtóban ácsorgok a kilincsbe kapaszkodva. Azt viszont teljesen elfelejtem hogy azért mert fáj a lábam. Valahogy a lüktető fájdalmat most nem érzékelem. Vagy csak eldugtam a tudatom egy hátsó szegletébe. Nem számít.
-Tudod a városban voltam elintézni pár dolgot. Besegítek otthon. Csak egy kissé elhúzódtak a dolgok és rám esteledett.
Vonom meg a vállam.
-Tudok magamra vigyázni. Tanonc vagyok. Emlékszel?
Harapok rá a megjegyzésre. Attól még hogy nő vagyok meg tudom védeni magam köszönöm szépen. Nincs szükségem szőke hercegre aki megment. Esetleg egy sötét hajú sárkány lovas.... Illetve nem. Meg tudom védeni magam köszönöm. Kihúzom magam hogy még több hitelt adjak szavaimnak és ahogy Zhevon kicsit odébb lép hogy be tudjak menni neki is indulok. Ahogy ráhelyezem testsúlyom fájós lábamra halkan fel is kiáltok. Nem túl hősies de ez van. Elfelejtettem hogy fáj. A lüktető fájdalom helyett most úgy érzem mintha késekkel hasogatnák a bokámat. Előre bukok. Szép belépő. Egyből kiterülök a padlón mint valami szőnyeg. Kinyújtom a kezem ér próbálok belekapaszkodni valamibe. Ha szerencsém van Zé elkap. Jobb esetben egyedül kerülök a földre, rosszabb esetben pedig Zét is magammal rántom. Egyszerűen pazar.
Vissza az elejére Go down

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Malom    

Vissza az elejére Go down
 

Malom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Kysppie sziget :: Város széle-