HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Városba vezető főút

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Városba vezető főút   Szer. Ápr. 23, 2014 7:16 pm


Városba vezető főút

Egy széles földes út, ami egyenesen bevisz a városközpontba.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Vas. Május 11, 2014 10:57 pm

Lusta hullámok kelnek és halnak el a vízen, ahogy a hajó fedélzetén állok, és haladok többed magammal régi otthonom, Kysppie szigete felé. Kereskedő hajó, de némi jószándékkal és segítség fejében beleegyeztek hogy velük tarthatok, hiszen fontos számukra is a kereskedelem, és hogy el tudják adni/cserélni az árujukat. Egyszerű, semmit mondó ruhákban vagyok, hiszen túl nagy választék amúgy sincs, és megdolgozom mindenért amim van. A karomon most is viselem a széles bőrszíjat, amit sok sok órán át karistoltam a késemmel hogy valamiféle minta legyen rajta. A hajó korlátjánál könyökölök, és az egyre közeledő szigetet nézem merev arccal, nem hiszem hogy nekem itt bármi keresnivalóm is lenne, de a szigeten sincs nyugodalmam, mehetnékem van, és talán messziről láthatom is a sárkányom. Nem tudom, néha érzem merre van, vagy mit érez, leginkább talán a szomorú harag jellemző rá, miattam, amiért elhagytam. Ő nem értheti meg mit jelent nekem a kényszer, vagy csak nem akarom hogy megértse? Nem tudom. A hajó lassan kiköt, és munkába állok, a vitorlát segítek felhúzni és a hajóköteleken kúszok végig macska ügyességgel, és kötöm meg a csomókat, aztán a parthoz érve kiszállok, megköszönöm nekik a fuvart és elindulok. A külterületen át a városhatárig haladok, hogy valamit kitaláljak mit keresek én itt, hiszen ez nekem hazárdjáték. Ha bárki felismer nekem a fejemet veszik, vagy valami olyasmi. Mindegy, ami történne az nekem nem lenne túlságosan jó, és nem örülnék neki, eddig szerencsésen megúszom a találkozást mindenkivel de nem lehetek ennyire szerencsés mindig. A város határtól nem messze van egy sziklás rész, tulajdonképpen útjelző kövek vagy mik, letelepedek oda, hogy kigondoljak valamit. De mit is?
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Vas. Május 25, 2014 5:52 pm

Ryuu vadászni ment, így én gyalog vagyok kénytelen elindulni a városba. A mai nap a lustálkodás és kényelem híve. Az általánossal ellentétben ma női ruhát viselek. A ruha szép, világosabb kék ami kiemeli a szemeim színét. Vállamról kissé le vannak csúszva a pántok. Egy Sötétkék fűző is tartozik hozzá ami kiemeli kebleimet és vékony derekamat. Lábamat egy egyszerű szandálba bújtattam hajamat pedig miután megfésültem hagyom szabadon leomlani a hátamra ugyanis a hátamon lévő szárnyak teteje kilóg a ruhából. Ugyan sok mindenki ismer, de nem mindenki. És néha szeretem ha átlagos emberként kezelnek. Ez a mai nap is pont ilyen. Sárkányommal megegyeztünk hogy ma külön utakat járunk. Ő vadászik, és lehet meglátogatja szabadon élő társait én pedig.... Nem is tudom. Kicsit megpróbálok élni. Terveim nincsenek a mai napra vonatkozóan. Egy kevés pénzt vettem ugyan magamhoz de nem tudom mire lenne szükségem. Esetleg később enni valamit. Fegyverarzenálom ma nem kísér el. Természetesen van nálam fegyver, de nem annyi amennyi máskor. Egy tőrt erősítettem a bal vádlimra egy másikat pedig a jobb combomra. De ezektől eltekintve fegyvertelen vagyok. Hiányoznak karvédőim és mivel nélkülük egyenesen csupasznak érzem a kezeimet egy, még édesanyámtól rám maradt egyszerű ezüstkarkötőt viselek a jobb csuklómon. Az ezüst szépen megmunkált darab. Apám ajándékozta anyámnak egyik évfordulójuk alkalmával. Olyan mintha lángnyelvek futnának körbe a csuklómon. Nem szeretem az ékszereket. Túl könnyen beleakadhatnak bármibe harc közben és akadályozhatnak. De ez a darab egyszerűen csodás. Így ritka alkalmakkor engedélyezem magamnak a viselését. Egy vékony köpenyt is hozok magammal ugyanis nem tudom mikor térek vissza és a délutánok még hűvösek. Kényelmes tempóban sétálok a tájban gyönyörködve. Olyan más minden innen a földről mint fentről az égből. A távoltól látok egy alakot aki a köveken ücsörög. Idegennek tűnik számomra. Vagy ha találkoztam is vele az igencsak régen lehetett. De az is lehet hogy idegen és csak nem rég érkezett a szigetre. Ahogy odaérek hozzá, látván hogy nem lehet sokkal idősebb nálam barátságos mosollyal szólítom meg.
-Szia. Segíthetek esetleg? Őszintén szólva elég elveszettnek tűnsz.
Az őszinteség jó dolog de miért kell nekem egy vadidegennel ilyen szabad szájúnak lennem. Remélhetőleg nem küld el melegebb éghajlatra a szókimondásom miatt de ez gyorsan ki fog derülni. Ahogy ül, még úgyis egyértelmű hogy jóval magasabb mint én. Bár ez számomra már nem újdonság. Jóvágású fiatal ember. Elmémben kutatok hátha találkoztunk már de nem. Nem rémlik. Tekintetem kíváncsian csillog ahogy válaszát várom.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Szomb. Május 31, 2014 1:09 pm

Nem vagyok sokkal kihívóbb jelenség mint az itt élők, ugyanúgy egyszerű szövetnadrág és csizma van rajtam mint mindenkin, éppen csak a hajam formája lehet kirívó, de azt meg elfésültem és így csak hosszúnak tűnik, de semmi más. Ahogy pihenek a főút mellett, hogy kitaláljam végre mit akarok, a gyakorló pályák felé menni, ahol talán arra lesz Shanon vagy valahol a városban lófrálni felelőtlenül ahol nagyobb az esélye annak hogy meglátnak és felismernek, de gondolataimból egy női hang zökkent ki, hm, meglehetősen csinos nőszemély. Nem emlékszem hogy ismerném, de lehet hogy csak régen jártam már erre és... de nem. Egy ilyen arcot sosem felejtenék el, így felnézek rá, és könnyed hamiskás mosolyra húzom az ajkaim.
- Szia. Őszintén szólva el is vagyok veszve ami azt illeti, nem rég érkeztem vissza és még nem ismerem ki magam teljesen. A távollét átka - válaszolok ahogy lustán felkelek, és leporolom magam. A ruházatomat egy sötétszínű köpeny teszi egésszé, a csípős szelek ellen, na meg a hajón ugye eleve fúj a szél kell valami ami megvéd.
- Tulajdonképpen a tengerpart felé szeretnék eljutni majd a sétám után - válaszolok a ki nem mondott kérdésre, hogy mégis hová akarok eljutni, és persze potnosan tudom hová hogyan juthatok el, és még segítségem is lenne benne, ha akarnám. De akarom én azt? Így sem vagyok Carax szíve csücske, hát még ha összetalálkoznék a sárkányommal...
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Szomb. Május 31, 2014 6:33 pm

A hamiskás mosoly kifejezetten jól áll ennek a kétségbeesett idegennek. Mondhatnám azt is hogy csak még helyesebb lett tőle. Kíváncsiságom újból előbukkan és a következő kérdés már a nyelvem hegyén van. Nem, nem az hogy hova szeretne eljutni bár ez lenne a kézenfekvő de nem.
-Megkérdezhetem merre jártál? És merre tervezel sétálni?
Nem akarok faggatózni vagy ilyesmi. Lehet úgy tűnik de semmiféle hátsó szándékom nincs ezekkel a kérdésekkel puszta baráti érdeklődés az egész. Valamiért szimpatikus nekem. A kérdések miatt gyorsan mentegetőzni kezdek bár magam sem érem hogy miért.
-Ne haragudj, csak ha tudod merre sétálsz akkor el tudom magyarázni hogy onnan hogy juthatsz le legkönnyebben a partra.
Na meg persze én is szeretnék többet megtudni róla. Ritkán találkozom idegenekkel. Nah jó, annyira nem ritkán de azért nem is minden nap és olyankor mindig szeretnék róluk többet megtudni. Merre jártak, mit láttak a világból, miért jöttek ide vagy jelen esetben vissza és egyáltalán miért mentek el. Ilyesmi kérdéseim lennének de már így is túl tolakodónak érzem magam. Zavaromban kissé beharapom az alsó ajkam. Remélem nem kérdeztem túl sokat.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Hétf. Jún. 16, 2014 12:10 pm

Nem mondanám hogy kétségbeesett lennék, de próbálok valami őszinte tanácstalanságot erőltetni magamra hogy magam is elhihessem hogy fogalmam sincs éppen mi merre van, pedig pontosan emlékszem mindenre, és nagy hazárdjáték ez nekem hogy most itt lopom a napot, más az életem lopná ha megtudná ki vagyok, de ez benne van a pakliban. Ha nem vagyok elég ügyes akkor így járok. Megigazítom kicsit a köpenyem, és felkelek végre az út melletti kis szikláról ahol eddig ücsörögtem kitalálva mit akarok.
- A kontinensen voltam, magán jellegű dolgokkal foglalkoztam, már vagy két éve hogy elmentem és tegnap jöttem vissza. Még kicsit bizonytalan a hazai terep de meg fogom szokni - mosolyodom el kedvesen, valaha talán ilyen akartam lenni, kedves és önzetlen, de aztán más irányt vett az életem, és most már nem bánom hogy így alakult. Az én életem, az én sorsom ne akarja senki más megírni helyettem, ez az én dolgom. És most a magam ura vagyok többnyire, megvan az a szabadságom, ami itt soha nem lett volna.
- A tengerpart felé szeretnék majd menni, de úgy gondoltam teszek egy sétát a város körül, így a szélén olyan szép idő van hozzá és nem akarok a házamban rostokolni - válaszolok szelíd kis mosollyal, rá nem jellemző de a cél megköveteli, hogy legalább a látszatot fenntartsam és az az igazság hogy tetszik nekem a lány. Nem túl gyakran találkozom ilyen csinos jelenségekkel, így a kevésbé ismert nevemmel be is mutatkozom neki, hogy lássa a jószándékom, nem titkolózom. Pedig dehogynem!
- Danith vagyok amúgy, benned kit tisztelhetek? - érdeklődöm és már csak remélni merem hogy Shanon nem jár a környéken hogy észrevegyen és kéretlenül a nyakamba ugorjon, hogy jé megjöttem. Valószínűleg ki nem állhat...
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Hétf. Aug. 18, 2014 11:35 pm
Játék lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Kedd Szept. 09, 2014 10:20 pm

-Már van is házad a szigeten? Ezek szerint előre leszerveztél mindent. Vagy örököltél egy házat?
Kíváncsiskodom ismét. Elvégre ha elutazom valahova ott csak akkor van fixen szállásom ha korábban leszerveztem, esetleg ha a fogadóban van épp üres szoba vagy ha a szállás az én tulajdonomban van. Jól van, persze létezik kismillió megoldás de most sarkítok egy kicsit. Elég pofátlan vagyok a tolakodó kérdéseimmel azt meg kell hagyni de valamiért nem zavartatom magam e miatt. Ma ilyen napom van. Lehet épp jobb lábbal keltem fel. De az is lehet hogy Ryuu távolléte miatt viselkedem így. Őszintén szólva nem bánom ha sárkányom még egy darabig távol marad. Szimpatikus nekem az idegen.
-Nem nehéz megszokni. Valójában elég könnyű kiigazodni a terepen. Szerintem mindössze egy-két nap és visszarázódsz.
Na tessék. Most meg nyomom az okostojást. Azért elmosolyodom a szavaim mellé még akkor is ha tisztában vagyok vele hogy totál idiótának állítom be magam. Faggatok egy idegent a magán jellegű dolgairól és nyilvánvaló dolgokat közlök vele ami nem csak hogy okoskodás, de sokan még idegesítőnek is tartják az ilyet. Remek. Remélem Danith nincs köztük.
-Nos azt hiszem az ilyen egyszerű útvonalhoz semmiképp nincs szükséged útbaigazításra. De ha esetleg társaságra vágysz a sétához....
Elharapom a mondat végét. Most már egyszerűen ajánlgatom magam? Oké, persze. Sétálni indultam. Szép idő van. Sétálni jobb társaságban. Na de könyörgöm. Mi van ha ez az illető egy baltás gyilkos? Vagy ami még rosszabb..... Egy száműzött! Na nem. Ebbe belegondolni sem szeretnék. A srác szimpatikus és eddig igazán rendes. Elviseli a hülyeségeimet. Vagy legalábbis még nem menekült el. Tuti nem lehet száműzött. Azok amúgy sem merészkednek sűrűn a szigetre. Csak sikerül lebeszélnem magam erről a lehetőségről.
-Quelan vagyok. Örülök a találkozásnak.
Egy újabb mosoly jelenik meg ajkaimon mely a bemutatkozásomat kíséri. Ma lehet hogy mosoly napot tartok. Mostanában amúgy is ritkán mosolyogtam.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Kedd Nov. 11, 2014 2:31 pm

- Mielőtt elmentem már megvolt, és megkértem valakit hogy vigyázzon rá, és tartsa rendbe nehogy itt összedőljön nekem, és most újra birtokba vettem - hazudom szemrebbenés nélkül, ajkamon mosollyal és nem is igazán tudom mikor beszéltem valakivel utoljára őszintén. Hiányzik-e ez nekem egyáltalán de végül is.... Nem, azt hiszem. Engem nem a társadalom közepének teremtettek. Bár most nem is zavar annyira hogy ez a szép idegen faggatózik, némi információt meg is osztok vele, a második nevemmel úgysem megy valami sokra és nem hiszen hogy utána járna ki is vagyok én pontosan. Ez már senkit nem érdekel, mióta a szüleim kitagadtak a család kötelékéből. Mondjuk nem igazán rázott meg, talán csak anyámat sajnáltam egy kicsit, jobb gyereket érdemelt volna mint én de hát fiatal még, lehet hogy azóta már van egy ismeretlen testvérem. Fogalmam sincs, és velük nem is akarok összefutni, akkor nagyon gyorsan lebuknék.
- Igen, tudom csak még nagyon friss így két év után - jegyzem meg hiszen régen elmentem már innen, nem tudom mikor, nem is érdekelt, de az én életemnek nem parancsol senki, ha valamit akarok, akkor majd én eldöntöm magamnak és ha rossz akkor megszívom. Az élet egy szerencsejáték, hol fent hol lent. Aztán meghalunk.
- Nem hiszem hogy eltévednék, de ha van kedved velem tarthatnál - hátha sikerül megtudnom egyet s mást az itteniekről, aminek még hasznát vesszük majd odaát is. Megerőltetem magam és felkelek, leporolom magam. Aztán elmosolyodom a nevére, nohát Quelan, ismerősnek hangzik, biztosan hallottam már valahol vagy valakitől.
- Én is örülök, menjünk - indítványozom a sétát és elindulok amerre a tengerpartot sejtem, messze onnan ahol a hajócskám kötött ki. Vagyis nem egészen hajó, egy pici vitorlás, amit egyedül is nehézkesen el tudok vezetni.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Vas. Jún. 26, 2016 3:04 pm
A játék lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Vas. Dec. 11, 2016 1:27 pmto RorienVasárnap reggel, olyan 8 óra körül lehet. Hogy a többiek pihenhessenek, a vasárnapot mindig vállalom, ha járőrözésről van szó. Egyébként is, általában ez csak nyugodt vitorlázást jelent kettesben a társammal a sziget felett. Szerencsére egy ideje nem történt semmi jelentős, s bár minden percben készenlétben kell lenni, azért ma sem számítok nagy hűhóra.
Tegnap Morth-al megbeszéltük, hogy a nagy földút mellett növő tölgyfapárosnál találkozunk. Ritka alkalmak egyike, hogy én érek előbb a helyszínre. Ő szinte sosem késik, sőt, mindig előbb megérkezik mindenhová. Nem tudom, mi lehet az oka a ma reggeli késésének, de egyelőre nem zargatom, bízom benne, hogy hamarosan megérkezik.
10 perc várakozás után azonban már nem bírom tovább, csak megkérdezem, hogy merre jár.

~Morth! Már itt kellene lenned. Minden rendben?
Nem érkezik válasz, ami igencsak nyugtalanná tesz. Sosem fordult még elő ilyesmi.De mit tehetek, azon kívül, hogy várok? Odalépek hát az egyik tölgyhöz és nekidöntöm a hátam, majd keresgélni kezdek a zsebeimben. Egy kis idő múlva előhúzok az egyikből egy összesodort dohánylevelet, majd nagyot sóhajtva visszateszem oda, ahonnét előszedtem. Nincs itt a tűzokádóm...


Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rorien Kemberwett
Hozzászólások száma :
4
Join date :
2016. Dec. 02.


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Pént. Dec. 23, 2016 4:10 am

Rowen


Hagyom, hogy a víz kiperegjen az ujjaim közül, vissza a mosdótálba, ahol újra találkozik azokkal a cseppekkel, amik az arcomról peregnek vissza. A hideg víz nem esik kifejezetten jól, de felébreszt, kiűzi az álom maradékát a szememből. Nem érzem már úgy, hogy feladom, és inkább visszatérek az ágyamba. Nem lenne szép dolog, és értelme sem nagyon lenne.
Megígértem Vizegrának, hogy repülök ma vele, és kétlem, hogy hagyna aludni, ha megpróbálnám. Amúgy sem akarok: nem voltam soha önző, ahogyan a sárkányom benne volt mindig az olyan dolgokban, amik nem voltak kifejezetten a kedvére, én is fel tudok áldozni a kedvéért két óra alvást néha-néha.
~Jössz már? És ne mondd, hogy öt perc!
- Akkor három.- elmosolyodok, ahogy Vizegra türelmetlen fújtatással válaszol, de érzem azt is, hogy értékelte a humoros választ. Gyorsan befejezem azért az öltözködést, hogy ne húzzam tovább az idegeit. Egy egyszerű barna nadrágot és fehér inget veszek, azután felveszek egy mellényt is, hogy jobban bírjam a hideget, ami fent lesz. Hozok egy tőrt is, amit inkább azért kötök az oldalamra, hogy dél körül tudjak vágni a nyeregtáskában lévő húsból magamnak, mielőtt a sárkányom megeszi a többit.
Vizegra az első, akit meglátok az ajtón túl, a pikkelyei az ismert vörös árnyalatban csillannak meg a reggeli napfényben. Odalépek hozzá, és amikor közvetíti a fejembe, hogy viszket a jobb szárnya töve, megkerülöm a kihajtogatott hártyát, és megvakarom a testét. Szavak nélkül kapom meg a köszönetet, én pedig szavak nélkül mondom, hogy szívesen, miközben felkötöm a nyerget. Régen sem nagyon használtunk szavakat, amikor még nem értette őket, most is jobb néha, ha csak érzéseket képviselünk.
Felülök a nyeregbe, Vizegra pedig néhány erőteljes szárnycsapás után a levegőbe emelkedik. Pár másodpercig küzdünk a levegőben maradásért, de végül mégsem okoz problémát. Tudom, egyes más sárkányok gyorsabban, magabiztosabban csinálják, és bármennyire jó Vizegra a földön, mindig érzem, hogy irigy azokra, akik inkább repülni tudnak. Már az elején láttuk, hogy közelharcosok leszünk, de a sárkányom jobban szeretett volna mindig légivadász lenni. Tudjuk, hogy ez nem opció, de azért próbálunk jobbak lenni.
Csenden vitorlázunk, figyeljük a szigetet, ami lassan elsuhan alattunk. Nem megyünk ki a víz fölé, néma megegyezés közöttünk, hogy amíg nem tudunk legalább három órát egyhuzamban a levegőben maradni, addig nem megyünk a víz fölé. Én tudok úszni, de Vizegrának nem szabad a vízbe kerülnie. Ha idősebb lesz, biztos nem lesz probléma azzal, hogy akár a nyílt tengeren átvágjunk, de most még nem merjük ezt bevállalni.
~Leszállok, kicsit fura a bal szárnyam.- néma egyetértéssel hajolok előre, ahogy Vizegra lassít, kitárja a szárnyát, és landol egy nagy, tágas részen. Látok egy embert a tisztás szélén, de elég messze vagyunk, hogy biztonságosan landolhassunk. Viszonylag simán sikerül a leszállás, de most egy pár percig biztos a földön maradunk, úgyhogy leszállok a nyeregből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   Pént. Dec. 30, 2016 7:30 pmto Rorien~Két percen belül ott vagyok.~ érkezik végre sárkányom válasza, így az aggodalmam máris szertefoszlik. ~Rendben.~ csak röviden válaszolok, a nem faggatom hollétéről. Ez egy kimondatlan közös megegezés, hogy nem nyaggatjuk egymást mindenért. Nekem se és neki sincs titkolnivalója, így fölöslegesen nyúznánk egymást tolakodó kérdésekkel. Ha úgy érzi elmondja, ha nem, akkor pedig biztosan nem olyan fontos.
Várakozás közben az eget kémlelve egy másik sárkányt pillantok meg a magasban vitorlázni. Nem nehéz megismerni Vizegrát, aki jelenleg az egyetlen vörös színű sárkány Kysppie szigetén. Gyönyörű teremtés, s Roriennel kiváló párosa lesznek a sárkánylovas közösségnek. Eddig nem igazán volt rájuk kifogás, legalábbis most nem jut eszembe semmi.
Látom, hogy ereszkednek, majd szépen landolnak a rét közepén. Elhúzott szájjal figyelem őket. Vajon mi keresnek ilyenkor itt? Bár oda mennek és akkor, amikor akarnak, számomra mégis fura, hogy vasárnap reggel a mező közepén landolnak és egyedül. Elindulok hát feléjük normál ütemben, hogy megkérdezzem minden rendben van-e velük.
Alig teszek meg 4-5 lépést, amikor a szemem sarkából észreveszem, hogy valami hirtelen eltakarja a napfényt, majd a következő pillanatban nagy puffanással érkezik a földre Morth, ébenfekete tűzsárkányom. Elmosolyodok, majd odalépek közvetlen elé és végigsimítok az orrán.
Megkerülöm és felkapaszkodok a hátára. Nyerget most nem hoztam, de szerintem egyikünk sem igazán bánja. Úgysem árt fejlesztenem az egyensúlyom, a felállásban pedig a nyereg csak útban lenne.

~Nézzük meg Vizegráékat, hogy rendben vannak-e.~ alig hogy rágondoltam, máris kinyíltak a hatalmas szárnyak és már a levegőben is voltunk. Bár úgy tűnt messze voltak tőlünk, repülve semmi perc alatt ott teremtünk mellettük.
-Jó reggelt, Fiatalok? Mi járatban errefelé ilyen korán? - kérdem félmosollyal az arcomon, mert látszólag nincs semmi komoly probléma.


Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Városba vezető főút   

Vissza az elejére Go down
 

Városba vezető főút

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Kysppie sziget :: Város széle-