HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Staff keresi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Staff keresi   Pént. Ápr. 18, 2014 8:46 am


Adatok

Név: Atmor Syrus Saelte

Kor: 62

Csoport: Száműzött/(szigetlakó)

Rang: Kysppie sziget ex-vezetője / kovács

Avatar: Jeremy Irons

Státusz:foglalt

Atmor Saelte

Története

Egy egyszerű szigetlakó, ki régebben kovácsmesterként kereste kenyerét, ám 40 éves korát betöltve a bölcsek úgy döntöttek ő lesz a legalkalmasabb arra, hogy a szigeten élők vezetője legyen.
Gyönyörű feleséget talált magának, majd 4 év múlva két gyermeknek adtak életet, kik ikrek voltak. (Liaty és Ranwe)
Bár fiúkat szeretett volna, nagy örömére gyermekeiből így is sárkánylovas lett.
A városban egy nap lázadás tört ki (kb 5 éve), mellyel nehezen tudott mit kezdeni, hiszen a lázadást egy kölyök indította, kit nem választott sárkány társul. A lázadók egy év múlva elrabolták idősebbik lányát sárkányával együtt, ki ekkor még csak 16 éves volt. A lázadókat egy másik szigetre száműzte, ám tudta, ezzel még koránt sincs semmilyen probléma megoldva.
2 év múlva lányuk megtörve bár, de visszatért közéjük és ez nagy öröm volt a család számára.
Azon igyekezett eddig, hogy ne történjen nagyobb tragédia, mint annak idején a lázadáskor. Most elbukott.
Atmor elvesztette feleségét és most fiatalabbik lánya Ranwe esett túszul a thidiai katonák támadása végett. Liaty megmentette őt és így túlélte a támadást, de a szigetlakók, és a bölcsek bizalma megcsappant így ő kitaszítottá/száműzötté vált sokak szemében.
Caraxhoz nem mehet, hisz utálja őt a férfit aki tönkretette életét. Nem maradhat a szigeten se már, hisz mindenki őt hibáztatja a támadásért.  
Visszatért a kovács mesterséghez, nem járnak hozzá, mert sokan okolják őt a történtekért, hiába kiváló kovácsmester nincs munkája.
Most visszavonultan él egy kis szigeten nomád körülmények között. Összetört és a ketté törött pengét újjá kell kovácsolnia egyesítenie kell újra a családot. A terve az, hogy megpróbálja megkeresni másik lányát nem akar még egy családtagot elveszíteni és nem ártana férjhez adni Liatyt és Ranwet is. Elgondolkozott azon is, hogy lehet a kontinensen kellene új életet kezdenie, de a lányai nélkül nem akar máshol letelepedni, Liatynek (aki egyetlen biztos pont a mostani életében) pedig lehet, hogy más tervei vannak és csak a két lánya van neki és ők a mindenei most már, akiket eddig sokszor elhanyagolt a vezetés miatt...
Adatok

Név: Lunah Torille

Kor: 54

Csoport: Szigetlakó

Rang: A sziget ex-vezetőjének felesége/ tanító

Avatar: Enya Ní Bhraonáin

Státusz:HALOTT (nem hozható)

Lunah Torille

Története

Földművesek gyermekeként született testvéreivel együtt. Gyermekkora békében telt, szeretetben. Imádta a sárkányokat, de sosem vágyott arra, hogy a hátukra üljön. Persze a tanoncok sárkányokról szóló óráira mindig belógott, így már kicsiként sokat megtanult ezekről a lényekről. Lovászként kezdett aztán dolgozni, de csak addig, amíg a város vezetőjével egymásra nem találtak. Két gyermekük született (Ranwe Saelte és testvére), kikből sárkánylovas lett.
Mikor a két lány 16 éves lett, az idősebbiket elrabolták a lázadók, ami miatt nagyon letört az egész család. 2 év múlva aztán visszatért a halálból, ezért most hatalmas az öröm.
Lunah most tanítóként dolgozik, ahol a sárkányokról összeszedett tudását adta át a fiataloknak, illetve a keltetőben segédkezett nap, mint nap.
A sárkánylovasok ünnepén meghalt, Ranwe próbálta megmenteni, de nem sikerült.
A támadáskor halálos sebet kapott és lánya kezei között halt meg, Atmor özvegyé vált emiatt és összetört teljesen lemondásának egyik oka Lunah halála volt.

Adatok

Név: Liaty Saelte

Kor: 19

Csoport: Lovastanonc

Cím: Az idősebbik Saelte

Avatar: Ivana Baquero

Státusz:szabad

Liaty Saelte

Története

Testvérével együtt elválaszthatatlanok voltak, addig a percig, míg, ő az idősebb lány fogságába esett a sárkányával együtt. Carax   táborában volt sokáig, ahonnan egy sikeresen kiszabadították pár évvel később.  
A fesztiválon az apját Atmort kimentette sikeresen. Húgával ellentétben, aki a thidiaiak fogságába került és az anyuk  Ranwe karjaiban halt meg. Ranwe sárkánya súlyosan megsebesült és a szigeten gyógyítják, megfogadta Liaty, hogy bosszút áll a Thidiaiakon, akik megölték anyát. De ehhez egyedül nem elegendő és várja még a sebesült sárkánynak a gyógyulását, hisz nem hagyhatja egyedül a húga társát. aki még mély depresszióba is esett, hisz a társa valahol a tengeren túl van rabigába hajtva.
Mikor megy Liaty húga után? Talán, ha kissé jobbá fordul a helyzet, hisz a  szigetlakók ellenszenvet éreznek apja iránt, mert őt okolják a thidiai támadás miatt.
Meg kell birkóznia azzal, hogy családja megint szétesett, amit most nem fog tettek nélkül nézni.  Cselekedni fog, amint lehet.
Adatok

Név: Ranwe Saelte

Kor: 19

Csoport: Lovastanonc

Cím: A fiatalabbik Saelte

Avatar: Ivana Baquero

Státusz:foglalt!

Ranwe Saelte

Története

Ranwe családja szétesett. Apját száműzték, anyja a karjai közt halt meg. Most fordult a kocka. Nővére volt, aki nemrég Carax fogságában élt a száműzöttek szigetén és most, pedig  ő került martalócok közé.
Nem beszélve arról, hogy sárkányát eltalálta több vessző is és talán már halott is. Kétségbe esett. Hisz a szerelme is a szigeten van és nem tudja, hogy túl élte a csatát.
Túl éli a tengeri utat és a rabságot? Újra egymásra találhat szerelmével? Él-e a sárkánya? Apja nővére biztonságban van? Rengeteg kérdés és sok érzelem kering egyszerre benne félelem, gyász, harag.
Remény kell, de az most haldoklik benne. Valaha valaki kiszabadítja őt és rabtársait, messze van a kontinensen és a kontinens Kypssietől még messzebb van, mint Echwardra a száműzöttek szigete.
Mit akarnak tőlük a katonák?A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 23, 2014 11:47 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Staff keresi   Szer. Ápr. 23, 2014 12:09 am


Adatok

Név: Carax Morean

Kor: 31

Csoport: Száműzött

Rang: A száműzöttek vezére

Avatar: Danny Jones

Státusz:szabad  

Carax Morean

Történetünk

Gyermekként az egyik leglelkesebb tanonc volt, ám szeretetét gyűlöletbe fordította át az, hogy éveken keresztül a több száz tojás közül egy sem választotta őt, majd 20 éves kora után nem is mehetett tobbet Rhoanta szigetére.
Hónapokig csak megtörten feküdt a szobájában, ám ekkorra olyan nagyra nőtt benne a gyűlölet lángja, hogy elhatározta szövetségeseket gyűjt és elpusztít minden sárkányt és lovasát.
Az Echwardra szigetre száműzték őket, de még jobbnak is látta ezt, hiszen innen kényelmesebben szövögetheti tervét követőivel együtt.
Tanácsosa: Omis Dartgar
Adatok

Név: Haliwe Maxim A'Rayden

Kor: 37-40

Csoport: Kontinens lakó

Cím: A király öccse, a hatalomra vágyó áruló

Avatar: Jonathan Rhys Meyers /James Frain

Státusz:szabad

Haliwe M. A'Rayden

Története

A király öccse, a jobb keze, aki minden alkalommal hátba szúrja bátyját, amikor csak teheti. Senki nem tudja róla, hogy áruló, hisz tökéletesen játssza a lapokat. A színész és az, akinek mindig megbocsát a király. Néhányan sejtik, de egy királyi családtagot, sosem lehet alaptalanul megvádolni.
Az udvar legnagyobb bajnoka. Mindig mindenről tud. Néha előbb, mint a király.
Az ő fülébe is eljutottak a hírek, a csodás fémekről. Mindenben a hasznot látja ebben is a hatalmat látta meg és azt, hogy sárkányok nélkül is élhet az országa.
Éveken keresztül biztonságban volt az, hogy egyszer király legyen, de aztán a bátya megházasodott. Akkor döbbent rá, hogy hatalma és királlyá válása veszélyben van, mikor látta sógornőjenek növekvő pocakját és benne lévő új örököst, aki az országot elveheti tőle.
Megszervezte a gyilkosságot és a zendülést, de nem sikerült elérni a célját. Kudarcba fulladt és csak egy kis sikert ért el. A királynét megölni nem sikerült, a gyereket feláldozni nem sikerült, de ellopni eltudták.  (Az újszülött gyermeket egy boszorkányhoz kellett volna vinni, aki feláldozta volna egy magasabb célért, de a gyerek leesett a szekérről, bele a friss hóba.)
A zendülőket elfogta és kivégezte őket, senki sem gondolt arra, hogy neki bármi köze lehetett az eseményekhez. Hősként ünnepelte, bátya őt.
Neki pedig újra biztonságba lett hatalma. Ennek már tizenhét éve.
Nem gondolta azt, hogy ilyen sokáig trónon tud maradni a testvére és egyre úgy érzi, hogy sosem fog uralkodni.
Egy nagy tervet eszelt ki Haliwe és a terve már elkezdett beteljesedni.
Szövetséget kínált Caraxnak, és ha minden úgy alakul ahogy tervezte, két királyságnak lehet a királya terve végén és megkapja az áhított lányt is, Direth királyának csodálatos és szép húgát.A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 16, 2016 1:48 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Staff keresi   Szer. Ápr. 23, 2014 12:05 pm


Adatok

Név: Ghaden Ytaio

Kor: 40 körüli

Csoport: Sárkánylovas

Rang: Közelharcosok Kapitánya

Avatar: Hugh Jackman

Státusz:foglalt

Ghaden Ytaio

Története

Rowen egyik legjobb barátja és leghűségesebb bajtársa. Egyszerre kapták meg jelenlegi rangjukat, csak Rowen az egész csapat vezére lett, Ghaden pedig "csak" a közelharcosoké, de ebből sosem volt összetűzésük. Továbbra is jó barátok maradtak.
Ghaden egy jó humorú ember, aki bár nem sokat beszél, amikor megszólal csak jót tud mondani. Ez persze nem zárja ki azt, hogy keményen tudja fogja a csapatát. Nagyon erős kezű kapitány, nem hagy senkit lébecolni. Ügyesen szervezi össze a csapatot, ami az ő feladatában külön kihívás, ugyanis itt nem feltétlenül kell a sárkánynak és lovasának együtt mozogni. Tehát igen intelligens, szigorú, de emellett jó a humora is és még jól is néz ki, ami azt jelenti, hogy női jelentkezőkben nincs hiány. Nem is küldi el, ha egy számára ideális külsejű nő megkörnyékezi, de azért ő már inkább a társát keresi, nem csak egy barátnőt, vagy egy ágyast.
Adatok

Név:Aerron Sardothien

Kor: 25-30 között

Csoport: Sárkánylovas

Rang: Felderítők Kapitánya

Avatar: Orlando Bloom

Státusz:szabad

Aerron Sardothien

Története

Még csak egy éve nevezték ki kapitánynak, ám úgy tűnik ilyen rövid idő alatt is sikerült egy kedvelt vezetővé válnia. Előtte egy idős, de szintén közkedvelt férfi viselte ezt a címet, de sajnos őt elvitte egy halálos betegség. Így került Aerron a helyére, szavazással. Nagyon éles eszű, gyorsan tud új terveket kreálni a fejében, nagyon jó a szervezőképessége, ezért ügyesen össze tudja tartani a csapatát.
Nagyon jó barát, társ a bajban is és fontos tulajdonsága, hogy őszinte. Ami a szívén, az a száján, így azért a gyengébb lelkűek nem annyira ajánlott, de összességében csak jót lehet elmondani róla.
Adatok

Név: Karyn Daia

Kor: 30-35 között

Csoport: Sárkánylovas

Rang: Légivadászok Kapitánya

Avatar: Claire Forlani

Státusz:foglalt

Karyn Daia

Története

Ő az első női kapitány, de teljesített is azért, hogy megkapja ezt a címet. Mindig mindenben a legjobb volt, ha nem is, azt megtanulta jól eltitkolni. Családja nem igazán támogatta ezt a sárkányosdit, viszont ő annyira elköteleződött irántuk, hogy még akkor sem adta volna fel céljait, ha a világ minden kincsét neki adják.
Már lassan 4. éve, hogy ő vezeti a légivadászokat, s bár sokan fújnak rá nehéz természete miatt, a többség ennek ellenére szereti.
Szigorú és keményen fogja csapatát, nem rest megmondani, ha valaki valamit rosszul csinál, őszinte, mint Aedion, de sokkal erősebben fejezi ki magát, mondhatni bántó. Pedig nem a leszólás a célja, hanem a csapata erősítése. Ha mindenki kitűnően szerepel az egyes gyakorlatok alatt, tündérré válik, kedves és a mosolygós lesz. Belül a lelke nagyon lágy és szép, csak ki kell hámozni a dióhéj keménységű burok alól.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Staff keresi   Szer. Május 07, 2014 7:53 pm


Adatok

Név: Leanol Grynn

Kor: 30-40 körüli

Csoport: Száműzött

Rang: A lobbanékony felügyelő

Avatar: David Boreanaz

Státusz:szabad

Leanol Grynn

Története

Leanol sem az a felügyelő, akit annyira szeretnének. Persze nála még mindig jobb gyakorlatra, edzésre járni, mint Randollnál, de Leanolnak is igen sokszor vannak rossz pillanatai. Kysppie szigetén nőtt fel és ugyan sosem volt semmiféle összetűzése sárkányokkal vagy lovasokkal, mégis kicsi kora óta gyűlöli ezeket a lényeket. Nem tehet róla, a szülei nevelték belé.
A cél elérése érdekében nagyon nyájas tud lenni, talán ennek is köszönheti felügyelői posztját, azonban könnyen fel lehet dühíteni és akkor szinte robban. Bár alapvetően nem lenne rossz ember, mégis nagyon nehéz vele. Rossz útra terelődött, pedig megvan benne a jó szándék is. Nőt nem képes bántani, vagy legalábbis nagyon nehezen venné rá magát... ezért is uszítana egy beosztottját a vele szembe kerülő sárkánylovas hölgyre, nem pedig maga végezné el a munkát.
Adatok

Név: Azgarn Nhera

Kor: 25-30

Csoport:  Száműzött

Rang: A bosszúszomjas Felügyelő

Avatar: Gaspard Ulliel

Státusz:szabad

Azgarn Nhera

Történetünk

Azgarn gyermekkora és fiatalkora egészen átlagos volt. Kyspiien született, ám a Sors úgy határozta, hogy fel kell szállni a száműzöttek hajójára. A férfi lovasokkal való szembefordulásának oka az, hogy jegyesét egy sárkány gyilkolta meg.
A városon kívül éltek jegyesével békében. Ám egy nap Azgarn összetűzésbe keveredett egy fiatalabb lovassal, ami addig fajult, hogy napok múlva egymásnak estek a ház előtt. A lovas hatalmas ütést kapott, akkorát, hogy elájult, amitől sárkánya begurult és tüzet kezdett okádni. Nem akarta megölni Azgarnt, csak megijeszteni, ám a szél felkapta a lángcsóvákat és a ház pillanatok alatt tűzbe borult. Ott égett bent a férfi jegyese.
Azgarn szerint a sárkányoknak nincs helyük emberek között és lovasaiknak sem lenne szabad a város közelében élni.
A férfi bosszút akar állni szerelme haláláért, akármi is legyen az ára.
Adatok

Név: Randoll .........

Kor: 45-50 körüli

Csoport: Száműzött

Rang: Rangidős Felügyelő

Avatar: Dwayne Johnson

Státusz:HALOTT (nem hozható)

Randoll

Története

Randoll az a férfi, akiről senki semmit nem tud biztosan, de szigorú tekintete és sebhelyekkel teli teste sok mindent elmesél róla. Az a hír járja róla, hogy a kontinensen nőtt fel és egy sárkánylovas gyilkolta le a családját. Ez úgy történt, hogy az egyik királyság fújt a másikra, majd segítséget kért a sárkánylovasoktól, ám Randoll családja pont nem abban élt... pech. Felnőve elhajózott Kyspie-re, ahol épp egy száműzött informátorba botlott. Így került hát Echwardra szigetére.
Nem túl beszédes és nem igazán társasági ember. Elég csak ránéznie a másikra, aki máris fülét, farkát behúzva eloldalog. Ennek ellenére ragadnak rá a nők, amit nem hiszem, hogy nagyon bán.
A csapatával szigorú, talán ő legszigorúbb felügyelő. Nem akarja, hogy egy-két lustább tag miatt elbukjon a csapat. A sárkányok és lovasaik vérét akarja látni és ezért nem lesz rest kínozni sem a hozzá beosztottakat.

Galatia Alastrin megölte az ET-je alapján.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Staff keresi   Szer. Júl. 16, 2014 7:07 pm


Adatok

Név: Flynnt Owen

Kor: 25-35 között

Csoport: Sárkánylovas

Rang:Amnéziás Közelharcos

Avatar: Logan Henderson

Státusz:szabad

Flynnt Owen

Története

Flynnt egy kiváló sárkánylovas volt, nagyon szép eredményekkel és sok érdekes céllal. A sárkánya egy gyönyörű ezüstös energiasárkány (persze változtatható), akivel nagyon könnyen összeszoktak és hamar be is illeszkedtek a sárkánylovasok közé. Ám a Sors közbe szólt és egy balszerencsés napon Flynnt óriási magasságból zuhant a földre sárkánya hátáról.
Csoda, hogy túlélte és még nagyobb csoda, hogy pár töréssel megúszta. Az amnézián kívül. Nem sokra emlékszik a múltjából, sőt, szinte semmire, de még ez lenne a legkisebb probléma. Flynnt az agyrázkódása óta fél a sárkányoktól! Vagy legalábbis nem szereti őket és messzire elkerüli az összes pikkelyes lényt. A sárkánya ezt nem nagyon tudja hova tenni, főleg, hogy a saját hibájának érzi azt a balesetet. A sárkánylovasok próbálják visszatéríteni Flynntet a saját útjára, ám ez nem olyan egyszerű, mert ő nagyon makacs és nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig ő sosem volt sárkánylovas....

Adatok

Név: Lessa Riara

Kor: 18

Csoport: Lovastanonc

Cím: A lelkes, de kétbalkezes

Avatar: Sarah Hyland Maia Mitchell

Státusz:foglalt

Lessa Riara

Története

A története átlagos ezen a szigeten. Már kislányként rajongott a sárkányokért, ezért amikor elérte a 14 éves kort már jelentkezett is sárkánylovas tanoncnak szülei nem túl nagy örömére. Első próbálkozására megszerezte sárkányát és azóta is boldogan készülgetnek, hogy két év múlva igazi lovasok lehessenek.
Ami azonban sokkal érdekesebb az Lessa jelleme. Nincs perc, hogy ne kerülne bajba, vagy ne rontana el valamit. Nem direkt, egyszerűen csak ilyen szerencsétlen szegény. Ebből nagyon sok konfliktusa adódik, de igyekszik békésen megoldani a kritikus helyzeteket. Nem egy talpra esett lány, ennek ellenére mindig sikerül épségben kikerülnie a saját maga köré felállított gubancból.
Adatok

Név: Cyrus D. Grant

Kor: 25

Csoport: Száműzött

Rang/Cím: az Áruló

Avatar: Yu Phoenix

Státusz:foglalt

Cyrus D. Grant

Története

Danth kemény családban nőtt fel. Az apai szigor sajnos rá nem úgy hatott, mint kellett volna. Apja olyan katona, ki sárkánylovas szeretett volna lenni, de nem adatott meg neki. Azonban nem keseredett el, nem árulta el szigetét, beállt katonának.
Danth-ra, amikor 14 éves lett, ráerőszakolta, hogy lovasnak jelentkezzen. Az istenek tudják miért, de a fiút kiválasztotta egy méregsárkány. Danth azonban sosem volt képes túl nagy figyelmet fordítani sárkánya irányába, hiába is próbálta az megtörni és egy csöppnyi szeretetet kicsavarni belőle. Danth sosem ült fel sárkánya hátára, sosem gyakorolt vele, így sosem került be a teljes jogú lovasok közé, nem mintha akart volna.
A fiú amint lehetett lelépett a száműzöttekkel, sárkánya pedig azóta is várja vissza Kysppie szigetére és amikor visszatolja a hátsóját, a zöld szárnyas mindig megpróbál hatni rá, ám képtelenség...
Carax nem igen kedveli a srácot, mert birtokol egy sárkányt, mégis itt van a száműzöttek között, de úgy gondolja, még hasznára lehet.
Danth csak szeretné élni a saját életét, messze a szüleitől és minden mástól, ami irányítani akarja őt. Sárkánya jelét a csuklóján viseli, de a nap 24 órájában rá van kötve egy darab rongy, hogy ne látszódjon. Néhány száműzött biztosan elvágná a torkát, ha megtudná, hogy Danthnak sárkánya van....

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Staff keresi   Szer. Júl. 16, 2014 7:20 pm


Adatok

Név: Dealen Osbor

Kor: 25-30

Csoport: Szigetlakó

Cím: A feltaláló

Avatar: James Franco

Státusz:szabad

Dealen Osbor

Története

Annyi felfedezésre váró dolog van még a világban! - mondja ezt Dealen, Kysspie csodabogara. A mindenre kíváncsi, mindent megfigyelő és folyton pörgő férfi agyában nap, mint nap újabb kérdések fogalmazódnak meg a világról melyekre kitartóan keresi a választ.
Már gyermekkora óta barkácsol, ügyeskedik. Időről időre újabb találmányokkal rukkol elő, melyeket a szigeten lakók közül néhányan kíváncsian várnak, ám a legtöbbjüket már kiveri a víz Dealen őrült ötleteitől. Sokan bolondnak tartják, de azért a legtöbbjük szereti őt.

Adatok

Név: Vil Aweis

Kor: 20 körüli

Csoport: Szigetlakó

Cím: A flegma hős

Avatar: Avan Jogia

Státusz:szabad

Vil Aweis

Története

Vil a helyi kovács fia. Hasonlóan a többi gyerekhez, ő is rajongott a hatalmas szárnyas lényekért, de valahogy sosem vágyott arra, hogy a hátukra üljön.
Vil régi álma, hogy katona legyen és kontinensre vándorolva nagy hős legyen, nevét messzi földön mindenki ismerje. Akár még az egyik király testőrének is el tudná képzelni magát, még inkább valamelyik hercegkisasszonyénak...
Ám a kovács szigorú, Vilt rövid pórázon tartja. A jóképű, nagy álmokat szövögető srácnak még huszonévesen is az apja mellett kell segédkeznie. Ebből adódik aztán, hogy a bár jószívű és segítőkész srác elég flegmán áll az itteniekhez. Egyszerűen nincs kedve már ehhez az eldugott, apró szigethez...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Staff keresi   Csüt. Júl. 07, 2016 7:45 pm


Adatok

Név: Dragh Nayviss

Kor: 24

Csoport: Kiválasztott

Rang: Megzavarodott lovag

Avatar: -

Státusz:szabad

Dragh Nayviss

Története

Dragh sorsát nem éppen úgy alakította az élet, ahogyan azt ő gyerekként elképzelte. Sárkánylovasnak készült, ám őt sosem választotta ki egyetlen tojás sem, nem úgy, mint testvérét. Bár erős irigység marta szívét, sosem mutatta, próbált örülni a nála 1-2 évvel idősebb testvére sikereinek. Azonban, amikor egy járőrözésről a sárkány egyedül tért vissza, Dragh lelkében valami megtört. A sárkányt hibáztatta természetesen.
Ezek után derült ki, hogy szülei őt csak találták az erdőben, fogadott gyermek. Így már semmi nem volt, ami Kysppien tartsa, persze, hogy Caraxszal tartott, amikor az fellázadt.

Meglepetésként érte az átalakulás és azok a víziók a régmúlt történéseiről. Tudja, érzi, hogy mi az új feladata, de.... eddig irtani kívánta a sárkányokat, most meg védje? Nem érti a Sors furcsa fintorát és nem igen tudja elengedni testvére halálát, hiába érzi legbelül, hogy ő már nem a száműzötteknek kellene, hogy dolgozzon.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Staff keresi   

Vissza az elejére Go down
 

Staff keresi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakter :: Karakteralkotás-