HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Cyrus Danith Grant

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Cyrus Danith Grant   Szer. Május 07, 2014 8:55 pm


   

Cyrus Grant

   

   

   
   

   
   


   
Adatok
   


♦Teljes név♦
Cyrus Danith Grant

   
♦Becenév♦
Cyr, Cy, Dan

   
♦Kor♦
25 éves

   
♦Csoport♦
száműzött

   
♦Play by♦
Yu Phoenix (Hannes de Buhr)
   


   
Külsö és belsö
   

   Belső: Nem éppen egy egyszerű eset, de nem is gonosz mint ahogy  azt sokan képzelik róla. Könnyedén a legjobb lehetne mindenben, ha akarna. De nem akar. Korához képest komoly, és száműzött, hiszen maga választotta ezt az életet. Csendes, halk szavú de éber és sok mindent tud, amit nem mond ki, és ez jó szokása hogy remek megfigyelő. Határozottan kiáll magáért, és nem riad vissza a verekedéstől sem ha a helyzet úgy kívánja, jó stratéga, viszont a csapatmunkában csapnivaló. Ő egy egyszemélyes csapat. Kellemetlen, kissé szúrós modora miatt nem sok barátja akad, a szigeten is inkább csak úgy mond "haveri" kapcsolatai vannak, mintsem igazi társai lennének.  Van humora, de nem értékelik sokszor, viszont ő kifejezetten komálja a Sors humorát amiért mellé egy méregsárkányt osztott be, amit elhagyott. A mosoly ritka vendég az arcán, de nem érzéketlen. Sőt, a maga módján néha tapintatosabb mint sokan mások. Végtelenül magányos, de tudja jól hogy magának köszönheti így nem nyavalyog ezen másoknak. Gyakran időzik a sziget szélénél egy sziklafalon heverve a gondolataiba mélyedve. A jéghideg maszkkal ellentétben amit mutat, tele van kétségekkel, és bizonytalansággal.

  Külső: 185 cm-ével nem számít túl magasnak, de alacsonynak sem, amolyan tipikus közepesen magas. Alakja izmos szikár a tanoncként eltöltött időt hasznosan töltötte és edzette a testét, így arra nincs panasza. Talán túlságosan is inas, jobban mint kellene és nem igazán tervez ezen változtatni. Haja félhosszú fekete amit jól kihangsúlyoznak vihar szürke szemei, és a szokásoshoz képest kicsit kitűnő, mert felnyírva hordja és többnyire szanaszét áll, főleg ébredés után. Ruházkodását tekintve az egyszerűség híve és nem esik túlzásokba, kényelmes mindenféle akcióra alkalmas testhez álló szerelésben járkál, jobb karján egy széles bőrszíjat visel, hogy elfedje a tetoválásnak beillő helyet, ami tanonc létét hivatott elrejteni. Egy bőrszíjra fűzött farkasagyart visel a nyakában, amit még apjától kapott akkor, amikor belépett a lovastanoncok közé.
   
   


   
Történetem
   

   "Egy sziget, rohanás, és tojások. Már megint azok a nyomorult tojások, hogy sosem szabadulhatok meg tőlük, és egy hang, egy keserves fájdalmasan mély, szívet szorongató hang, amelyhez hatalmas aranyszínű szemek társulnak, és a hang... Cyrus.... Cyrus hallatszik egyre a hívás, és képtelenség neki ellenállni, egészen addig haladok míg közvetlenül a szempár előtt találom magam, és felnézek Shanon szemeibe, és hatalmasra nyitott pofájában tűhegyes fogak, amik arra várnak hogy ketté harapjanak, és villám gyorsan csap le rám, és én felkiáltva ébredek fel...."

Fenébe már,  még álmomban sem hagy szabadulni az a dög. Felkelek, megdörzsölöm a csuklóm, ahol a Jel van és megborzolom a hajam. Hány éve is már? Nem tudom lassan 4 lesz talán, hogy elhagytam a szigetet és minden mást magam mögé taszítottam elárulva ezzel a rendet, apámat és a sárkányokat is. Pedig nem volt olyan rossz életem. Volt egy apám, aki leginkább névlegesen volt az mintsem valóságosan hiszen beállt katonának miután nem választotta őt egy tojás sem, és azt a célt tűzte ki hogy nekem kell sárkánylovassá válnom helyette. Én nem akarta, de sosem kérdezte hogy érdekel-e a dolog, nekem ezt kellett tennem. Elmenni a szigetre és kipróbálni magam, és szerencsétlenségemre egy tojás meg is talált, úgy gondolta hogy ő velem akar lenni, az én "lovam" akar lenni. Ki gondolta volna? Örültem neki egy kicsit, de nem is mert én nem akartam soha lovas lenni, nem voltam kiemelkedően bátor, vagy ügyes, esetleg más mint a többiek. Egyszerűen csak élni szerettem volna, és kitanulni egy mesterséget olyat, amit én választok magamnak, nem pedig egy olyan hivatás terhét magamra venni ami nem érdekel, és nem is vagyok benne különösebben jó.  Végül, mivel választott egy tojás, nem hagyhattam ott, és így tanoncnak álltam végül, de mehetnékem volt, kényszerítve éreztem magam. Amikor kikelt a tojás, Shanon... a jobb csuklómon jelent meg a Jel, amit őt jelképezi, és jó pár órára elvesztettem az eszméletem ahogy ez a kötelék kialakult.

Együtt fejlődtünk Shanonnal egymást is edzve de sosem lettem teljesértékű tanonc, nem ültem fel a hátára, nem simogattam becézve, nem jártam a kedvében és nem akartam az egészet. Aztán volt egy lehetőség hogy elmenjek innen, és éltem vele, kikötöttem a másik szigeten, a száműzöttek között, bár nem mondom hogy itt könnyebb az életem. Carax nem kedvel különösebben, mivel nekem van sárkányom, aminek a jelét gondosan eltakarom, de volt már egy két parancsa személyre szólóan, amiről azt hittem nem térek vissza élve, és szerintem ez is volt a célja amúgy, de nyíltan nem ölhet meg, amíg egy kevéske hasznára is vagyok. A társaság peremén élek, teszem a mindennapok dolgát, vadászok, halászok, vagy segítek a házépítésben mikor hol kell segítség, és közben... folyton gyötör a kétség, felelős lennék a sárkányomért, és az apám... Vajon törvényesen kiátkozott már a családból vagy reménykedik a csodában? Shanon vajon mit gondol, dühös amiért elhagytam és vágyik rám, vagy éppen gyűlöli a gondolatomat is? Akárhogy is a rémálmokon ez sem segít túl sokat....

   

Shanon

Adatok

♦Teljes név♦
Shanon

♦Nem♦
hím

♦Kor♦
8 éves

♦Fajtája♦
Méregsárkány

♦Párja♦
-


Egyéb

Szeszélyes és kissé talán ingerlékenyebb mint a legtöbb sárkány, többnyire szótlan még Cyrussal szemben is, hatalmas testén zöldes szürkés pikkelyek, és aranyszín szemei lélekig hatolnak. Szeret napozni és lustálkodni, és hűségesen várja lovasa visszatértét, hátha felülnek még a hátára. A jel, ami Shanont szimbolizálja a csuklón helyezkedik el, majdnem teljesen szabályos kör, és sebszerűen keletkezett. Egy sárkány fej körvonala és a sárkány szemek látszanak ahogy a pupilla épp résnyire szűkül. A száj enyhén elnyílva kivillannak az éles fogak.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Cyrus Danith Grant   Pént. Május 09, 2014 9:01 pm


Üdv köztünk, Cyrus!
Nagy örömmel olvastam a történeted és nem csalódtam. Tetszett, ahogy eddig mindegyik. Azért, remélem, egyszer képes leszel visszanézni a szigetre, hogy meglesd, hogyan is él a te sárkányod! Razz foglalj avit és mehetsz is játszani!
Vissza az elejére Go down
 

Cyrus Danith Grant

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabadidő :: Archívum :: Karakterek :: Inaktív karakterek-