HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Sűrű erdő mélyén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Sűrű erdő mélyén   Csüt. Május 22, 2014 6:05 pm


Sűrű erdő mélyén

A szigetek egyikén a hegy déli oldalát alulról egészen a tetejéig sűrű erdő borítja. Felfelé haladva változó a növényzet, így vannak területek, hol sűrűbb aljnövényzet található és vannak olyanok, ahol a fák közé egyáltalán nem jut be a fény, így semmilyen bokor vagy lágyszárú nem akadályozza az erre járók útját.
Az erdő békés, nyugodt és gyönyörű, de a vándornak óvatosnak kell lennie, ha erre jár, mert a természet kegyetlen ragadozói itt is megtalálhatóak.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   Vas. Május 25, 2014 3:56 pm

Efenlior szigetek. Olyan jól ismerem ezt a helyet, mintha az egész életemet itt töltöttem volna. Akár csukott szemmel is végig tudnék menni rajta,hisz minden pont ugyanolyan, mint tegnap, egy hónapja vagy egy éve.
Az erdőt különösen kedvelem. Sokan tartanak tőle. Talán a benne rejlő ragadozók miatt, talán csak saját fantáziájuk korlátozza őket. Számomra inkább egy kis szelet a világban, ahol béke van. Akkor szoktam ide jönni, mikor a belsőmben olyan harcok dúlnak, amiket nem tudok megvívni.

Emlékszem az első alkalomra, amikor e szigetre léptem. Az ég viharos volt, mégsem éreztem sem a szelet, sem az esőcseppeket. Gondolatban máshol jártam. Egy másik szigeten. Egy másik életben. A szemeim előtt a tűz táncolt, és a belsőmet ugyanez a tűz emésztette, szinte éreztem, ahogy hevít, ahogy eléget, ahogy nem marad bennem más csak hamu, por és bosszúvágy. Már egy hét is eltelt a tragédia óta, de számomra olyan volt, mintha csak percek teltek volna el. Emlékszem, ahogy elkezdtem futni a sziget belseje felé, az erdőben. Minél messzebb, minél mélyebbre, minél távolabb az agyamban lejátszódó képektől. Hallottam, ahogy egy hang kiált utánam - de nem láttam hozzá arcot, nem is érdekelt. Magam mögött akartam hagyni a múltat, és mindent ami odakötött valaha. Csak futottam, amíg a tüdőm el nem kezdett égni, és a lábam nem remegett. Akkor leültem, és döntöttem - nem véletlen éltem túl azt a napot. Az utamat magamnak kell választanom, és a tetteimet én irányítom. Megnyugodtam. Azóta akárhányszor csak kétely gyötör, idejövök, és kiengedem magamból a dühöt, a csalódottságot, és minden mást is. Hol futással, hol vadászattal, hol a veszély keresésével.

Halk neszezést hallok a fák között. Hirtelen megtorpanok. Egy nyílvesszőt helyezek az íjra. Talán csak egy állat. Talán. Leguggolok, hogy gondosan eltakarjon az aljnövényzet. Megfeszítem az íjat...
Egy alak. Sárkánylovas. A szívem a torkomban kezd dobogni. Gyorsan ellazítom az íjat és a nyilat visszateszem a helyére. Előhúzom a tőrömet. Nincs sok időm gondolkodni. Magasabb és erősebb nálam. Csupán a meglepetés ereje van az én oldalamon. Semmi más.
Az ösvény egyenesen hozzám vezeti majd, ezért bekúszok a fa másik oldalára, és várok. Tíz méterre lehet... kilenc... megszorítom a tőrt. Gyorsnak kell lennem. Még három... kettő...
Villámgyorsan lépek elő a búvóhelyemről, az illetőt a szemben lévő fának lököm, a tőrömet a nyakához szorítom, mikor...
- Deneron... egyszer meg foglak ölni. Mi a francot keresel itt?!
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   Hétf. Május 26, 2014 9:42 pm

Ma szokatlanul meleg nap van, így kifejezett megkönnyebbülés Cora hátán néha-néha átvágni a felhőkön, hogy a nedves levegő lehűtsön.
Már megint nem foglak látni egész nap? - kérdezi fanyalogva drága sárkányom, miközben megközelítjük az Efenlior szigeteket és lassan ereszkedni kezdünk.
Ezt még el kell intéznem, utána pár napig nyugton leszek.. - ígérem és előredőlök a nyeregben, hogy megvakargathassam Cora nyakát, mire dorombolásszerű hangot hallat.
Mindig ezt mondod - horkan fel, majd bedől oldalra és megcéloz egy kisebb facsoportot, tisztással a közepén.
Cora ott marad, békésen összetekeredve, mivel a lakatlan szigeten nem igen kell tartani számottevő veszélyforrástól, én pedig elindulok körbenézni. Igazából csak reménykedek benne, hogy Lyanna éppen olyan kedvében van, hogy a szigeten bóklásszon, mivel ezúttal semmi kedvem a száműzöttek szigetére menni. Múltkor kisé forró lett a talaj a lábam alatt, így egy ideig hanyagolni tervezem azt a környéket.
A fák között bóklászva keresek nyomokat, majd a parti sziklás rész felé indulok, mikor egy óra múlva sem találok semmit.
Már éppen kezdeném feladni, mikor egy ág reccsen mögöttem, és hirtelen egy fának lökve találom magam, nyakamon pengével. Egy pillanatra komolyan megrémülök, nem számítottam a váratlan támadásra, mire Cora a tisztáson felkapja a fejét és felbődül. Nem kell rágondolnom, érzem, hogy felemelkedik és úton van felém. A fák meghajolnak a sárkány szárnya által keltett szélben, mikor végre felfogom, hogy kicsoda a támadóm.
- Vedd már le ezt a szart a nyakamról! – lököm el a kezét, még mielőtt a sárkány előbukkanna felettünk, de elkéstem, Cora bevágódik mellénk a sziklás talajra, karmai alatt megcsikordulnak a kövek és olyan hangot hallat, hogy még az én ereimben is meghűl a vér egy pillanatra.
Lyanna felé pillantok, tudom mennyire gyűlöli a sárkányokat a múltja miatt, és próbálom menteni a menthetőt. Cora hangját túlkiabálva próbálom elküldeni a sárkányt, mielőtt még minden esélyem elúszik arra, hogy Lya meghallgasson és segítsen.
- Elég legyen! – szólok rá a sárkányra, majd engesztelőbb hangon, már csak gondolatban teszem hozzá: Semmi bajom, csak meglepett, ennyi az egész.
- Sajnálom, nem fog bántani – biztosítom a lányt és nagyon reménykedek, hogy nem fog faképnél hagyni, még mielőtt meghallgatna.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   Vas. Jún. 01, 2014 6:54 pm

Volt idő, mikor én is a sárkányok bűvöletében éltem. Csodáltam őket, szinte már rajongtam értük. Láttam bennük a kecsességet, az erőt, a hatalmat. Olyanok voltak ők számomra, akik minden és mindenki felett állnak. Míg egy nap rájöttem, hogy ez valóban így van. Felette állnak az embereknek, a törvényeknek, de még az ítéleteknek is! Mert ki kéri őket számon a tetteikért?
Azóta a kép megváltozott. A csodálat gyűlöletté és félelemmé változott, a kecsesség a kígyó álnokságát juttatja eszembe, az erő a kiszámíthatatlan szeszélyességüket szimbolizálja számomra. A megfékezhetetlen erőt. Mert ki az, aki pórázon tartja őket? Az emberek? Nem inkább ők irányítják az embereket? A hatalom pedig... az uralkodás. Uralkodnak felettünk, mint a zsarnokok, s mit tehetünk ellene? Szinte semmit. Behódolunk... vagy harcolunk. Lázadunk. Ahogy lázadnak minden zsarnok felett.

Sokáig nem akartam Sárkánylovasokat látni. Bábnak tartottam őket. Ostoba bohócnak, akiket láncra vert a sárkányuk. Akik minden nap odadobják egy fenevadnak az életüket, mert sosem tudhatják, mikor fordul ellenük a saját "társuk".
Mára elfogadtam, hogy van az én nézőpontom, és van az övék. Deneron azok közé tartozik, akikkel hajlandó vagyok beszélni, de csak és kizárólag sárkánymentesen. Most mégis itt áll, a tőröm a torkán, és egy pillanatra nem látok mást benne, csak a bábot. A hangja észhez térít. Hátrálok egyet. Ám ekkor már hallom a szárnyakat csattogását. A szívem a torkomban kezd dobogni. Előkapom az íjamat.

- Mi a francot kémkedsz utánam?! - kiabálok rá, miközben a sárkány megérkezik. Fedezék után nézek, de mindenhol csak fa és aljnövényzet. Tehát most jött el a pillanat. Ha megölöm Deneron sárkányát, akkor annyi az üzleteknek. Ha nem ölöm meg, akkor elevenen fogok elégni. A túlélő ösztönöm bárminél nagyobb. Megfeszítem az íjam, és a sárkányt veszem célba vele. A nyíl hegye triaxinnal bevont, így el jól irányzott lövés megbénítja a lényt.

Deneron a lényt próbálja nyugtatni, ami tökéletes alkalom arra, hogy kereket oldjak.
- Az egyességünk értelmében csak sárkány nélkül vagyok hajlandó tárgyalni veled. Ezt a feltételt megszegted. Nincs miről beszélnünk. - jegyzem meg hűvösen, miközben hátrálok egy lépést. Leeresztem az íjat, és futásnak eredek. Gondolatban számolom a métereket. Nagyjából 100 méterre van egy sziklába vájt barlang, ami átmeneti menedéket nyújthat. Csupán egyetlen dologgal nem számoltam: az aljnövényzettel.
Sikeresen átesek egy indán, ahogy próbálom magam átverekedni a növények között.
- A fenébe. - szitkozódok, miközben érzem a bokámban lüktető fájdalmat. Szerencsére nem törött, de így már menekülni sem lesz olyan könnyű.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   Hétf. Aug. 18, 2014 11:47 pm
Játék lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   Csüt. Szept. 25, 2014 12:08 pm

Nem tudom hogyan, de valami isteni csoda folytán sikerült meggyőznöm anyámat arról, hogy márpedig én hasznos lehetek számukra ezen az expedíción, így, bár csak a dadusom folyamatos felügyelete alatt, de eljöhettem velük ide, erre a fantasztikus szigetcsoportra.
A kiruccanás lényege a következő, már ha jól értettem mindent, hogy felfedezzük a szigeteket és olyan helyet keressünk, ahová át tudunk szép lassan és észrevétlenül települni. Meg persze az sem lenne hátrány a vezérnek, ha olyan ébenfekete kőre akadnánk, amely átüti a sárkányok páncélját.
Hát gondolhatod, nekem eszem ágában sem volt ebben segíteni nekik. Én személy szerint egy szökési lehetőséget láttam a dologban. Bár nem tudom, hogy egyedül innen hogy tudnék eljutni Kysppie szigetére, de mivel oda semmiképp nem vinnének el, így ez tűnt az eddigi legjobb tervnek.
Igyekeztem csendben lenni és jól viselkedni, csinálni azt, amit mondanak. Kis termetem jól jött nekik egy-egy szűk helyen, ám ügyetlenségem miatt sok otrombaságot vágtak a fejemhez. Nem egyszer kerültem a sírás szélére, persze ez nem volt újdonság, de próbáltam maximálisan a saját kis titkos tervemre koncentrálni. Dadusom ezerrel figyelt, szóval szerintem sejtette mire készülök.
De szerencsére ő is csak emberből van, így eljött az a pillanat is, amikor egy pár percre el tudták vonni a figyelmét. Ki más lett volna, ha nem az izmos Ragnar? De ez lényegtelen... Ahogy tudtam eloldalogtam mellőle, majd kiválasztva az indákkal legsűrűbben benőtt útvonalat, futni kezdtem.
Mire észrevették, hogy nem vagyok velük, már viszonylag messze jártam, de nem állhattam meg, hiszen ilyen affért nem engedhetnek meg maguknak és tudtam, meg hallottam is, hogy jönnek utánam. Pici lányka létemre nem futottam túl gyorsan, az bizonyos, hogy a sűrű erdő ágai és indái között sokkal fürgébben át tudtam bújni.
Csak futottam, futottam és már nem is törődtem semmivel. A karcolásokat, vágásokat észre sem vettem, ha hasra estem azonnal felpattantam és haladtam tovább. Alig kaptam levegőt, de menekültem tovább... meg akartam szabadulni tőlük örökre... még akkor is, ha a családomat is hátra kell hagynom....
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Karyn Daia
Hozzászólások száma :
53
Join date :
2014. Sep. 25.
Age :
34
Tartózkodási hely :
Kysppie Sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   Vas. Szept. 28, 2014 9:44 am


Foxiana és Karyn
~Tudod, ha fel ismernek, akkor megölnek téged. Miért, nem szólsz valakinek a felderítők közül. Egyedül akarsz lenni egy csomó száműzöttel egy szigeten ez rossz ötletnek tartom.~ Mondta Fulgurae sárkányom. Közben le csatoltam az íjamat róla egy tegeznyi vesszővel együtt. Felszerelkeztem a dobó késekkel és a csízmámba is került egy nagyobb tőr Egy kicsit be zsíroztam a hajam ápolatlan száműzöttségem jeléül elkészültem.
~ Nyugodj meg nem fognak fel ismerni. Ha elmennek, akkor lőhetjük az egészet. Semmi baj nem lesz úgy nézek ki, mint egy száműzött. Most pedig fel az égbe, Gurae és ez parancs.~
Egy kicsit meg sértődött Gurae éreztem rajta. Majd megnyugszik, bár az ilyen helyzetekben nem a nyugalom volt a fő erénye.
Elindultam a csoport felé utat vágva a sűrű erdőben. Na igen mikor voltam ilyen terepen utoljára itt az íjam semmit se használ esetleg a késeimmel tudok mutatványozni.
Matatást hallottam az egyik irányból felőle aztán elő rohant egy vörös hajú lány pont belém ütközve. Nem számított rám ezt láttam rajta és én se hogy egy kislány fog elő bukkanni. Valaki nagyobbra és idősebbre számítottam. Most már kis gyerekkel is harcol és fel derítenek. Láttam rajta, hogy kissé zilált kapkodja a levegőt. Menekül valami elől.
- Mi a fenét keresel itt?- szóltam rá meg döbbenve.- Mi történt?- kérdeztem meg aggódva.


|| xxx || xxx|| xxxVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   Hétf. Szept. 29, 2014 5:58 pm

Csak rohantam és kapkodtam és estem és keltem. A lényeg az volt, hogy ne érjenek utol és végre megszabaduljak tőlük. Inkább itt halok éhen, minthogy ezeknek segítsek, vagy köztük éljek. Én felnézek a sárkányokra és tisztelem őket, semmi esetre sem ölnék meg egy ilyen gyönyörű lényt. Egy gyilkos családban felnőni pedig különösen pusztító számomra.
Amikor az erdő mélyén futottam mindenféle akadályra számítottam, épp csak egy emberire nem. Talán ez volt az oka annak, hogy ügyesen belerohantam a pont velem szemben haladó nőbe. Szerencsére el voltam fáradva és már nem haladtam olyan gyorsan, hogy a koccanás nagy kárt okozzon bennem. Visszapattantam a nő lábáról és seggre ültem előtte. Annyira gyorsan történt és annyira a menekülésre koncentráltam, hogy alig fogtam fel ki ez vagy mi ez és hogy nekirohantam.
Felnéztem rá, majd feltápászkodtam és az első gondolatom az volt, hogy menekülni, menekülni, MENEKÜLNI! De nem lett volna kivitelezhető, sokkal gyorsabb nálam, meg el is fáradtam.
-Én... őő... én... - csak ennyit tudtam eleinte kipréselni magamból, miközben léptem hátra pár lépést.
Nem tudtam ki ez a nő. Lehet, hogy száműzött, lehet hogy kysppie-i lakó, de az is lehet, hogy csak egy egyszerű vándor. Most akkor mi a jó válasz a kérdésére?
-Én csak a dadusom elől menekültem. - ez részben igaz is. Annyi csak ami lemaradt, hogy az egész echwardra-i népség elől igyekeztem megszökni.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Karyn Daia
Hozzászólások száma :
53
Join date :
2014. Sep. 25.
Age :
34
Tartózkodási hely :
Kysppie Sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   Hétf. Szept. 29, 2014 8:23 pm


Foxiana és Karyn

Hebegett-habogott előttem nem tudta mit szóljon hozzám. Nem tudta ki vagyok. Ezt már jó jelnek vettem. A szemeiből és az arcáról olvasni lehetett.
-Aha nem bírod őt, kicsi lány. Veszélyes itt az erdőben egyedül. Nyomás vissza a dadusodhoz. El kaphat téged bármi és aztán örülhetsz, ha  csak a fél kezded szedi le rólad egy megvadult sárkány vagy eltipor egy vadkan és lebénulhatsz jobb esettben vagy az is lehet hogy meghalsz vagyis. Nyomás.- Szóltam rá mereven és komolyan ijesztgetve és rászólva tényleg a legjobb szándékkal. Nem tudtam hogy bánjak egy kis lánnyal egy ilyennel, mit ő.  Nem mondott el mindent ezt tudtam és tényleg megijedt a velem való találkozástól. Úgy pihegett előttem, mint aki az életéért futna.
- Várj, csak Vöröske. Én is arra tartok vagyis visszakísérlek téged. Miért is vagy itt? Mi rosszat tettél? Milyen büntetés elől szaladtál? Csak nem le akarta vágni a kezed.- Kérdeztem meg a kicsit. Lehet hogy kissé morbid vagyok de ezt is kinézzem a száműzöttekből. Egyedül visszamenni azt nem hagyhattam és el is vezethet a táborhoz a kislány. Meg lehet többet is meg tudok a száműzöttek itt létéről. Bár sejtettem, hogy köveket keresnek itt.
Ebből semmi baj nem lesz, mivel én is csak egy száműzött vagyok a sok közül. Egy gyerek előtt ez meg játszani pedig egyszerűbb, mint egy felnőtt előtt.
Elindultam vele abba az irányba amerről jött.  Távolság tartóan viselkedtem vele. Tudtam el szökni nem tud előlem és semmivel nem tud meg lepni a Vöröske.
- Hogy is hívnak Vöröske?- kezdjük a nevével a kislány meg ismerését. Bár az se lenne baj nekem, hogy nem mondja meg idegennek a nevét. tudom őt pár névvel illetni a vissza út során.||Music: Dragon time|| To: Vöröske || Note: Ismerkedési státuszbanVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   Pént. Okt. 03, 2014 1:51 pm

Miután feltápászkodtam a földről csak megszeppenve néztem rá nagy bociszemeimmel és nem tudtam mitévő legyek. Megijedtem, mert idegen és féltem, mert vissza akart küldeni a többiekhez. Ha az előbb nem is akarták levágni valamelyik kezemet, akkor ha most visszamegyek biztosan nem fognak megdicsérni a szökési kísérletemért. Ami, tegyük hozzá, már nem az első próbálkozás.
Végighallgattam a nőt, de amikor befejezte összeszedtem a bátorságom és megvetettem a lábam.
-Nem megyek vissza! - válaszoltam morcosan, de nagyon határozottan. Ha a saját szüleimnek nem engedelmeskedek, akkor miért tegyem meg, amit egy idegen mond? Lehet, hogy fiatal vagyok, de megvan a magamhoz való eszem.
-Hagyj inkább békén! Menj vissza egyedül, ha annyira akarsz! - kicsit megnyílt a csőröm, de úgy éreztem, hogy már úgy is mindegy. Inkább egy medve egyen meg, minthogy a dadusom mellett nőjek fel.
-Egyébként meg a sárkányok nem vadak! Te semmit sem tudsz róluk! - mondtam továbbra is határozottan, s ebből egyértelműen látszott, hogy nem vagyok sárkányellenes. Sőt!
Bár azt nem lehetett mondani, hogy én sokat tudok róluk, de az ágyam alatt lévő fellazult palló alá rejtett sárkányokról könyveket sokszor elővettem és tanulmányoztam, ha senki nem látta.
Mielőtt Karyn válaszolt volna, én fogtam magam és kikerülve őt, folytattam utam... mielőtt még rám találnak...
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Karyn Daia
Hozzászólások száma :
53
Join date :
2014. Sep. 25.
Age :
34
Tartózkodási hely :
Kysppie Sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   Pént. Okt. 17, 2014 7:08 pm


Foxiana és Karyn

Ez aztán a kis szó kimondó csaj. Velem már rég nem bánt így bárki is előttem.
-Most állj meg! Ne beszélj így velem, mert  rövid úton kivágom a nyelvedet. Nyomás vissza a táborba.- Ijesztetettem rá a kislányra. Üres fenyegetéssel. Hideg tűzet szikrázó tekintettel néztem rá. Megmarkoltam a karját erősen és arra felé kezdetem cibálni, amerről jött. Mintha tudnám arra van a tábor, de pontosan nem tudtam merre keressem.
Mikor meghallottam, hogy a sárkányok nem vadak és nem tudok semmit róluk kifakadását. Megálltam és felnevettem a sárkányrajongásán. A szigeten kéne lennie és nem itt a száműzöttekkel. Ránéztem és kemény tekintettel szóltam felé.
- Répácska, többet tudok róluk, mint hinnéd. Igen is vadak, nem a szelídségükről híresek. Szánalmas, gyerekmesékben hiszel. Minek képzeled magad sárkánylovasnak? Pff... Nőj fel, Répácska! A világ kegyetlen. Képzeld nem mesékből áll az élet. - Próbáltam nem le bukni előtte, és elhitetni, hogy egy sárkány gyűlölő száműzött vagyok. Szerintem egész jól ment.
- Indulás vissza felé! Nem csak a szüleidtől kapsz büntetést hanem tőlem is, ha nem teszed azt, amit mondok.- Magam elé löktem egy kicsit durván, hogy lóduljon vissza a tábor felé.
Nem a gyereknevelési módszerekről voltam elhíresülve. Talán már lenne egy gyerekem, ha úgy alakult volna az életem. DE nem úgy alakult és csak a Fulgurae van és a csapatom.
Sűrű volt az erdő és igazam volt bármi rá támadhatott volna a kislányra, a szülei nagyon felelőtlenek. Hogy hagyhatták el menni őt? A kis vöröskén látszik utálja a szüleit, ezért menekül előlük.||Music: Dragon time|| To: Vöröske || Note: Ismerkedési státuszbanVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Rowen Quadan
Hozzászólások száma :
223
Join date :
2014. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
Kysppie sziget


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   Szer. Nov. 19, 2014 5:33 pmA játék lezárva!
Szabad terület!Rowen Quadan

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Sűrű erdő mélyén   

Vissza az elejére Go down
 

Sűrű erdő mélyén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Efenlior szigetek-