HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 A kis vízesés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: A kis vízesés   Csüt. Május 22, 2014 6:16 pm


A kis vízesés

Az egyik hegy gerincén folyócska fut végig, mely egészen a szigetek közé bemerészkedő sós vízig lecsobog, de előtte még egy kiálló sziklán végigfolyik, majd innen ugrik fejest a hihetetlenül tiszta vízbe.
A sziklának köszönhetően a vízesést alulról is meg lehet tekinteni, első csók elsütésére igazán romantikus hely.
Gyönyörű az is, ahogy a vízbe érkező folyó hófehér habokban csap fel, körülötte pedig a hegyről lehozott barnás hordalékát szétteríti ajándékként a tenger mélyén.
A vízesés alatt mély a víz, de közvetlen mellette, illetve vele szemben ki lehet mászni a partra, hogy a szárazról is csodálni lehessen.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A kis vízesés   Hétf. Május 26, 2014 10:13 pm

Carax


A tojásvadászat után nincs időm a pihenésre ugyanis egy tojással térek haza a szigetről és a keltetés igen bonyolult, hosszú és fáradtságos művelet ami nem kevés felelősséggel is jár. Sokszor megfordul a fejemben hogy nem csinálok a rosszul valamit. Reménykedem és félek attól hogy milyen lesz jövőbeli sárkányom. A mai napon az idő csodás. A nap süt és lágy szellő lengedez így úgy döntök elmegyek sétálni egyet. Egy hosszú, halványzöld pántos ruhát választok melynek dekoltázsa kissé mély, de azért nem felháborítóan. Szőke hajamat egy egyszerű kontyba tűzöm melyből pár szál az arcomba és a nyakamba lóg miket ha a szellő megmozgat csiklandozzák a bőröm. Lábamat egy szandálba bújtatom és lábamra erősítek egy tört az oldalamra pedig a kardomat. Lehet hogy csak egy kis sétára megyek de most már nem csak magamra kell vigyáznom. A tojást kézben viszem, min egy kisbabát. Útközben dúdolok és énekelek vagy történeteket mesélek a sárkánybébinek.  Ezzel telik az idő és bejárjuk a környéket. Jó, lehet butaság egy tojásnak megmutatni hol élek de ha úgysincs jobb dolgom ugyan miért ne. A távolból meglátok két furcsa alakot közelíteni. Egy nő és egy férfi. Még sosem láttam őket errefelé. Idegeneknek és veszélyesnek tűnnek. Fejemet kissé lehajtom úgy követem őket szemmel. Igyekszem nem megszaporázni lépteimet és feltűnés nélkül elsétálni mellettük ami úgy tűnik sikerül is. Ha lenne némi eszem azonnal egy forgalmas hely felé venném az irányt, vagy keresnék valakit aki mellett biztonságban érzem magam. De természetesen nem ez történik. Egyszerűen csak sétálok tovább és pár pillanat múlva már el is felejtem hogy találkoztam azokkal a bizarr alakokkal. Egy fél órával vagy órával később, épp lelkesen dudorászom valamit amikor egy faágreccsenésé hallom a hátam mögül. Nem számítottam ársaságra így azonnal megpördülök és a korábbi két idegennel találom szembe magamat akik gonoszul mosolyognak rám. Időközben egy harmadik személyt is észreveszek a szemem sarkából aki kétség kívül hozzájuk tartozik és időközben próbál minél jobban mögém kerülni. A szabad kardforgató kezem feltűnés nélkül próbálom a kardomra helyezni de szinte azonnal lebukok. A velem szemben álló páros nő tagja hangosan elkezd cöccgöni mire én félbehagyom a mozdulatot.
-Én a helyedben nem tenném.
Jegyzi meg sokat sejtető hangsúllyal mire és azonnal a karomért nyúlok de a velem szemben álló férfi túl gyors. Ahogy előhúzom kardomat ő már blokkolja is a sajátjával nem hagyva szabadulási utat nekem. Túl erős, nem tudom ellökni. Közben a mögöttem álló férfi hirtelen lefogja a karjaimat ami majdhogynem jól is jön. Ugyanis ahogy lábamat rúgásra emelem a mögöttem álló férfi szorítás megtart és még nagyobb erőt tudok a lábamba vinni ami tökéletes pontossággal találja ágyékon a velem szemben álló támadómat aki jajveszékelve görnyed össze becses kincsét szorongatva amiben minden valószínűség szerint igen nagy kárt tehettem. Ahogy lábamat visszahúzom berogyasztok majd teljes erőmből fölfelé hátrafelé lököm magam amivel sikerül állon találnom az engem lefogó férfit akinek ettől enyhül a szorítása így szabadulni tudok. De úgy tűnik nem sikerül elég nagyra a fejelésem, még úgy sem hogy nekem is bizsereg a fejem búbja ugyanis a férfi hirtelen utánam nyúl és elkapja kardot tartó kezemet. Hátra akarok fordulni hogy szembe szálljak vele, elkezdjem rugdosni de mielőtt ezt megtehetném a nő lép hozzám, fogja le a másik kezem és veszi ki belőle a sárkánytojás.
-NE!
Sikítom torkom szakadtából, de úgy tűnik senki nem hallja sikolyom ugyanis senki nem siet a segítségemre. A nő méregetni kezdi a tojást miközben az első támadóm, aki összegörnyedve végezte a földön magához tér és elém sétál. Ellenségesen nézek fel rá mire ő visszakézből akkora pofont kever le nekem hogy felszakad a szám és csillagokat látom. Egy hangos nyögés hagyja el ajkaimat semmi több. A sikoly gyenge lányoknak való nem pedig sárkánylovasoknak. Szoktam mondogatni magamnak de ennek ellenére az én számon is kiszalad néha egy-egy sikoly. Amíg szédelgek egy zsákot húznak a fejemre és hátam mögött összekötik a kezeimet. Valaki feldob a vállára és elindul velem mire én elkezdek ficánkolni. Próbálok szabadulni de csak annyit érek el vele hogy az első figyelmeztetés után, mivel nem hagyom abba valaki leü és én elveszítem az eszméletemet.

....

Nem tudom mennyi idő telhetett el de van egy olyan érzésem hogy már több óra is. Fejem lüktet és csillagokat látok. Szédülök is. Illetve csak azt hiszem, de mikor a sós levegő megcsapja orrom rájövök hogy nem szédülök csak egy hajón ülök. Vagy inkább mindkettő. Hátam kemény fának feszül és érzem hogy kötelek szorítják az egész törzsem. Hozzákötöztek az árbochoz. Próbálok fészkelődni de a kötelek olyan erősek hogy szinte mozdulni sem birok. A kezeimet próbálom kiszabadítani. Feszegetem a köteleket de azok nem engednek. Érzem ahogy a durva anyag belevág a finom bőrömbe de nem foglalkozom vele. Számat beharapom hogy ne nyöszörögjek a fájdalomtól ahogy a kötél felhasítja húsomat de ez nem igazán segít hiszem a szám is felszakadt így halkan nyöszörgök mire cipők dobogását hallom a hajópadtón. A csizmák pont mellettem állnak meg és mindenféle figyelmeztetés nélkül valaki újból leüt és ismét elsötétül minden.

....

A következő alkalommal mikor magamhoz térek valaki megint a hátán visz. Minden bizonnyal stabil talaj van alattunk ugyanis az illető biztos léptekkel halad. Ismét próbálok mozdulni, de csak egy kicsit hogy felmérjem testem milyen állapotban van. A fejem ismét lüktet aminek a monoton zötykölődés sem tesz jót. Érzem hogy a csuklóim nincsenek túl jó állapotban és ahogy mozgatom kissé a kezem valami lepereg róla. Valószínűleg alvadt vér. Duruzsoló beszélgetést hallok de nem tudom kivenni miről beszélgetnek. Próbálok mozdulatlan lenni és erőt gyűjteni hogy az első adandó alkalommal megszökhessek. Lassul a menet. Vízcsobogást hallok. Pontosabban zubogást. Olyan hangja van mint egy.... Vízesésnek? A férfi aki szállított leemel a válláról és durván ledob a földre. Durván érek talajt és beütöm a jobb csípőmet és a könyökömet is de esés közben érzem ahogy a vádlimon lévő szíj és tőr hozzányomódik a lábamhoz. Azokat nem fedezték fel. Valaki megragadja a felkaromat és ülő helyzetbe cibál. Közben valaki magyaráz körülöttem de a fájdalom elvonja a figyelmem és nem értem miről, aztán hirtelen lerántják a fejemről a zsákot. Először semmit sem látok csak vakító világosságot. Lassan tisztul a kép. Jól hallottam, egy vízesés mellett vagyunk a parton. Előttem pedig mindössze egyetlen férfi áll akire szépen lassan emelem föl tekintetemet melyben nincs félelem csak egy kis fájdalom és rengeteg eltökéltség.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: A kis vízesés   Hétf. Aug. 18, 2014 11:47 pm
Játék lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Prythia Valhosta
Hozzászólások száma :
7
Join date :
2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely :
Otthon


TémanyitásTárgy: Re: A kis vízesés   Szer. Nov. 02, 2016 11:20 pm
Tyrell & me


Alig álltam a lábamon. Nehéz napunk volt, alig vártam, hogy végre senki se figyeljen és el húzassak, valahova és a legközelebb álló barátomat magammal ráncigáljam.
- Fáradt vagyok.- jelentettem ki Tyrellnek, ahogy leszálltam Rilláról, aki egy árnyékos helyre húzódva már aludni is készült. Ilyen az én társam valami szórakozásra vágytam felmászni a sziklákra és leugorni bele a sós tengervízbe. Vagy csak napon feküdni kint a parton. Mindegy volt csak ne azt halljam, hogy tedd azt és csináld ezt. Abból a mai napra elegem volt. Szerintem a Tyrellnek is. A megrongálódott épületek, amiket a támadás következtében sérültek, egy nap alatt nem lehet újjá építeni és az is rosszul esett, nekem hogy Rowen eltűnt vagyis elmenekült a gyászba. Legalább megvárhatta volna azt, hogy rendeződnek a dolgok, de nem és most meg várhatom azt, hogy valaki más kerüljön a helyére és ő engedjen el a kontinensre, de manapság mindenki a bosszút forralja, még az is, akit nem érintett semmiben sem ez a káoszba fulladt fesztivál. Ilyen Kysppie lakossága néha képes egyetértően megmozdulni, de ha így folytatódik a fejetlenség akkor a bosszú is káoszba fordul át.
Se baj én elmegyek, ha senki nem lesz, aki elmenne Thidiába és megvédem az öcsémet és megölök talán útközben pár itt harcolt katonát.
Leültem a parton és néztem a vízesést. Kinyújtottam lábaimat ültem és ültem a gondolataimba próbáltam
Egy nagyot felsóhajtottam.
- Ajj, Tyrell. - Igazából csak valakinek a nevét ki akartam mondani arra várva, hogy visszakérdez, mi a bajom. Majd teljesen elterültem a parton.
♫ Music: ide » Note:Kezdő, mert szépen kértél  » Words: ide
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Tyrell Feidlin
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2016. Jul. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kis vízesés   Csüt. Nov. 03, 2016 1:40 pm

Pry & Tyr
Cam szépen lassan ereszkedik le, egy kisebb rést választ magának a fák között, mely közel van ahhoz, ahol Prythiáék leszálltak. Nem sokkal ez után Pry kijelenti, hogy fáradt, s mire végig gondolom, hogy ma szinte az egész napom csak edzésből és gyakorlatokból állt, szépen lassan kezdem megérezni izmaimban a fáradtságot. Miután földet érünk hátradőlök, s végigfekszek Cam hátán. Eszemben sincs leszállni a földre, mire ő hangosan felmordul, ezzel jelezve, hogy neki más tervei vannak, így nagy nehezen felülök, nyújtózom egyet, majd kipattanok a nyeregből.
~ Tegyél pár kört a sziget fölött.
Mondom neki, miközben megpaskolom a fejét. Elég sokat repültünk már így is, de a legkevésbé sem hiányzik, hogy itt szerencsétlenkedjen és zaklasson a gondjaival.
~ Kettesben hagylak titeket.
Miközben ezt hallom valamit felfedezek Cam arcán, amit leginkább egy mosolyhoz tudnék hasonlítani.  Belebokszolok az oldalába, ezzel jelezve, hogy ez nem vicces. Társam ez után széttárja szárnyait, s erős szárnycsapásokkal a levegőbe emeli magát. Egy ideig még utána nézek, majd mikor meghallom Pry hangját felé fordítom fejemet.
- Igen?
Kérdezek vissza, reménykedve, hogy valami fontosat akar nekem mondani. A vízesés, az, hogy kettesben vagyunk... Egyáltalán nem tudom, hogy mért pont ide jöttünk, többnyire a barátnőimet szoktam idehozni, de talán...
~ Jajj, hogy oda ne rohanjak.
Furakszik Cam gúnyos hangja a gondolataim közé. Nem válaszolok neki, nem hagyom, hogy felidegesítsen. Odasétálok Pryhez, s lassan leülök mellé.
- Valami baj van?
Kérdem tőle, mikor már kényelmesen elhelyezkedtem, s sikerült leolvasnom az arckifejezését....

A hozzászólást Tyrell Feidlin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 03, 2016 11:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Prythia Valhosta
Hozzászólások száma :
7
Join date :
2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely :
Otthon


TémanyitásTárgy: Re: A kis vízesés   Csüt. Nov. 03, 2016 4:30 pm
Tyrell & me


Ahogy hallom, hogy figyel rám kissé megnyugszom, bezzeg örülnék, ha ilyenkor Rilla is fent lenne és ő is figyelne rám, de az álmatag Csipkerózsikám, ha nem aludna minden egyes közös pihenések alakalmával jobb talán nem lenne több barátom,m int amennyi most van. Tyrell kérdése tökéletes, hisz ismer már engem, hogy tudja nem vagyok tisztában a bennem kavargó és villámként cikázó gondolatok, viharos érvek és ellenérvek halmazával.
-Igen. - Halkan felsóhajtok majd felé fordítom arcomat és szemeibe nézek. Megáll a szó bennem. Most el kellene mondanom, hogy  valami baj van és valami bánt engem. Csak nem tudom, hogy kezdjek bele. A gyomromba repkednek a pillangók és nem tudok, belekezdeni.
-Áh, semmi, hagyjuk. - Megrázom a fejemet, a komoly tekintettem próbáltam egy gyenge mosolyszerű arccá változtatni.
Sejtem, hogy ez bosszantó és idegesítő dolgaim egyike, hogy nem fejezem be azt, amit elkezdenék mondani.
A vízesés nézem, ahogy folyamatosan esik lefelé. Mi lenne, ha megszakadna és nem esne tovább a magaspartról bele a tengerbe? El múlna a csoda és nem lenne itt ez a hely, ahova ellehet vonulni teljes csendbe és nyugalomba.
- Mit gondolsz a Thidiaikról?- kérdezem meg Tyrellt,megint komolyra véve magam kis életvidám stílusát. Fontos, hogy tudjam, fontos volt feltennem a kérdést, hisz én egy fontos dolgot akarok kérni tőle.
Ahogy a víz is itt a mélybe, a tenger fenékre megy úgy annak, amit el akarok mondani neki meg kell őriznie azt nekem, hisz a barátomként tekintettem rá, aki megőrzi titkaimat, mint a néma testvériség ők se árulkodok senkinek hisz némák.
Mellébújtam. Nekem ő volt az első barátom, aki szinte a testvérem, olyan régóta ismerem őt. Már hat éve biztosan a barátom a mellettem ülő Tyrell. Azon a bizonyos edzésen lettünk igazán jóban egymással, miután én megkaptam az első igazán alapos fejmosást a családtól, mert igazán jól mertem magam érezni egy edzés alkalmával.
 
♫ Music: ide » Note: » Words: ide
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Tyrell Feidlin
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2016. Jul. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kis vízesés   Csüt. Nov. 03, 2016 9:54 pm

Pry & Tyr
Kicsit hátradőlök, s kezemmel támasztom magam, így figyelem a vízesést, mely hangos robajjal csapódik a vízbe. Gyönyörű látvány, ebben szerintem mindenki egyet ért. Gondolataim eközben teljesen máshol járnak, a levegőben vagyok, s félelmetes sebességgel szeljük át az eget Camrothtal.
~ Akár lehetne valóság is...
Hallom fejemben társam gúnyos hangját. Ezzel arra akar célozni, hogy ahelyett, hogy Prythiával lógok, most fent kéne lennem az égben vele, persze tudja ő is, hogy mit érzek. Mikor Pry megszólal, ráemelem tekintetem, s mélyen a szemébe nézek, majd mikor találkozik a tekintetünk, borzongás fut végig a hátamon. Mindössze a madarak csicsergését és a vízesés robajlását lehet hallani. Számomra óráknak tűnnek azok a másodpercek, melyekben egymás szemébe nézünk. Elkapom tekintetem, figyelmem középpontjába ismét a vízesést helyezem. Arcomon enyhe zavart lehet felfedezni, bár próbálom leplezni, ez viszont most nem igazán sikerül. Amikor Pry ismét megszólal meredten bámulok magam elé, így hallgatva, hogy mit mond. Egyszerre sikerül magamra nyugalmat erőltetnem, habár az imént elhangzott mondat nem épp bátorító jellegű.
- Bánt valami?
Kérdem tőle, immár nyugodt hangon. Az előbb csak udvariasságból kérdeztem rá, hogy van-e valami baj, most viszont tényleg kezd érdekelni.
~ Mi lehet az, amit nekem se mond el?
~ Az, hogy kit szeret.
Vágja rá egyből Camroth, mély sebet ejtve lelkemen. Tudom, hogy számára ez csak egy vicc, és nem akar nekem rosszat, most viszont érzékeny pontra tapintott.
~ Takarodj innen!
Tör elő belőlem az indulat.
~ Nyugi van, Rómeó.
Hallom, s ezúttal mintha megbánást is hallanék hangjában. Ez új számomra, soha nem hallottam még semmiféle megbánást a hangjában. Pillanatok alatt lenyugszom, ez csak amolyan fellángolás volt, aki nem lát a fejembe, az pusztán annyit láthatott, hogy ülök  egy helyben. Pry kérdése teljesen meglep, nem hittem volna, hogy ez a kérdés valaha is el fog hangzani.
- Mire gondolsz?
Kérdezek vissza, hangomban hallani lehet az értetlenséget.


...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Prythia Valhosta
Hozzászólások száma :
7
Join date :
2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely :
Otthon


TémanyitásTárgy: Re: A kis vízesés   Csüt. Nov. 03, 2016 10:41 pm
Tyrell & me


A problémáim lekötnek így fel se tűnik, hogy Tyrellt valami zavarja.
Megrázom fejem és inkább nem mondom el, mi  
- Mire gondolok a thidiaiakra, te is jártál arrafelé? Te is megtapasztaltad őket? Te útnak akarsz indulni, a kontinensre?- kérdezem meg Tyrelltől újra, kissé rosszul esett, hogy kitért a kérdésem elől és értetlenül vissza kérdez.
Rápillantok egy pillanatra majd én is a vízesést nézem, mint ő.
~ Prythia, ne halogasd tovább. ~ hallom hirtelen Rilla hangját.
Hátra tekintek a ligetes árnyékos helyre, ahol leheveredve ott szunyókál a társam
~ Hát te ébren vagy még? ~ kérdezem meg Rillát aki egy hangosat szusszant
~ Aham, de már nem sokáig. Mond, csak el neki. ~ biztat engem a sárkányom.
Nagyot sóhajtok visszafordulok Tyrellhez. Talán bele is vágok a szavaiba mikor megszólalok.
- El akarok menni a kontinensre és nem azért, mint a többiek. - mondom ki egy levegőre halkan és elhadarva az egészet. Várom a reakcióját, mit szól hozzá, mit fog válaszolni rá, hallotta egyáltalán vagy értette azt, amit mondtam. Velem tartana Tyrell, ha megkérném, hogy fedezzen ebben az akcióban. Annyi kérdés merült fel bennem hirtelen, sokkal több, mint eddig csak kavarogtak benne. Talán rossz ötlet volt és ezzel vége lesz a barátságunknak örökre.
Most nem mertem rá nézni. Mit gondolhat? Másodpercek töredéke alatt annyi lehetőség fogant meg az agyamba, hogy féltem, hogy a legrosszabbat fogja mondani nekem, hogy utál, ezért és elment az eszem, hogy elakarok menni. Hisz itt van Isolda néném gyereke, akinek a nevelésébe most segítek. Itt vannak a helyreállítási munkálatok minden itt van nekem a családom, a barátaim.
Sok érv szólt a sziget mellett, de  a kontinens mellett is szóltak érvek és súlyozva az érveket az a kevés érv mi a távoli földekre való utazás jelenetet súlyosabb volt, mint a Kysppie melletti álláspontok.
♫ Music: ide » Note: » Words: ide
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Tyrell Feidlin
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2016. Jul. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kis vízesés   Pént. Nov. 04, 2016 12:36 am

Pry & Tyr
Csöndben hallgatom, ahogy Pry a thidiaiakról kérdez.
- Még nem jártam arra.
Ezzel a válasszal majd' minden kérdésére válaszoltam, ám az utolsóval megfogott, így arra csak kis gondolkodás után tudok válaszolni.
- Engem nem vonz annyira a kontinens, semmi okom nincs odamenni.
Nem vagyok benne biztos, hogy ezt a választ várta tőlem, elvégre ha itt akar maradni, akkor mért kérdezne erről, meg a thidiaiakról? Ráadásul mért pont róluk kérdez? Oly sok másik királyság van még. Először csak ezek a kérdések ötlenek fel bennem, majd ezeket követi még számtalan másik.
~ Mért pont tőlem kérdezi ezt?
Gondolataimból ezúttal Pry sóhajtása zökkent ki, felé fordulok, s kérdőn nézek rá. Egy pillanattal később beszélni kezd, s olyan gyorsan hadarja el mondandóját és olyan halkan, hogy először fel sem fogom azt. Beletelik néhány másodpercbe, mire sikerül értelmeznem a mondatot, de még akkor sem értem teljesen.
- Akkor mégis mi másért?
Kérdezek rá. Mielőtt Pry bármit is mondhatna, Cam ereszkedik alá az égből, nagy port kavarva ott, ahol leszáll.
- Mindjárt jövök.
Mondom, miközben feltápászkodom a földről. Odasétálok Camhez, majd mikor elérem a nyerget ami rajta van elkezdem kikötözni azt a madzagot, amivel odakötöttem a kulacsom. Mikor végzek lekapom a kulacsom tetejét, s jó nagyokat kortyolok a benne lévő friss vízből. Miután végeztem karommal megtörlöm a számat, majd visszateszem a kulacs tetejét, és visszakötözöm a nyergemhez.
~ Hány kört repültél?
Kérdezem társamtól, miközben a madzaggal szenvedek.
~ Nem számoltam.
Hangjából egyértelműen kitűnik, hogy felsőbbrendűnek érzi magát, lévén iszonyat gyorsan tud repülni.
~ Nézd, ahelyett, hogy engem zaklatsz, inkább menj el oda aludni.
Hagyom abba egy pillanatra a csomózást, és Rilla felé mutatok. Mielőtt sikerülne megkötnöm a csomót peckes tartással megindul a másik sárkány felé, ezzel válaszolva előbbi mondatomra. Visszasietek Pry mellé, s gyorsan lehuppanok a kőre.
~ Na, hallgatlak.
Mondom neki arra biztatva, hogy mondja el miért akar a kontinensre menni, s hangomból egyértelműen kitűnik a kíváncsiság.


...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: A kis vízesés   

Vissza az elejére Go down
 

A kis vízesés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Efenlior szigetek-