HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Sárkányölő söröző

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Sárkányölő söröző   Hétf. Május 12, 2014 7:11 pm


Sárkányölő söröző

Az egyik legnagyobb, emellett az egyik legmocskosabb kocsma is a fő úton. Nem csak a padló tisztasága kérdőjelezhető meg, hanem az ide járó kétes alakok gondolatainak egyenessége is. Nem ritka, hogy taj részegre isszák magukat egyesek és tömegverekedést produkálnak az éjszaka közepén.
Állandóan hangos az idejáróktól és lépten-nyomon ocsmány gondolatokba botolhatunk, melyet kalóz kinézetű, gyanús figurák agya szül.
Vigyázat! A béke és a kedvesség itt nem ismert fogalmak!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Szer. Május 14, 2014 8:32 pm

to Cyrus

Este van, este van... Ám a fő utca egyes részei pont, hogy ilyenkor élednek fel, főleg ez a jól ismert kocsma, ami szinte minden egyes este hangos a csőcseléktől, ami itt összegyűlik.
Csőcselék. És igen, én is itt vagyok. Napjaim nagy részét magányosan élem, de van, amikor társaságra, piára és balhéra vágyok. Ilyen ez a ma este is.
Itt mindig van valami gubanc, így biztosan lesz mit moziznom.
Már megszoktam, hogy amikor belépek egy ilyen helyre, akkor több részeg tekintete is rajtam ragad.
Azt is megszoktam, hogy amint leültem egy üres asztalhoz, azonnal megtámadnak páran és elő kell vennem a késemet, hogy megmutassam, nem kurválkodni jöttem.
Ma sem volt ez másképp. Ketten jöttek oda, de amint látták harciasságomat, inába szállta bátorságuk és elvonultak.
Miután kihozták az italomat hátradőltem, keresztbe tettem a lábaimat és kortyolgatva az alkoholt, fürkésztem az összegyűlteket.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Szer. Május 14, 2014 9:04 pm

To: Amirra

Estére jár már, az ember azt hinné ilyenkor végre nyugta lesz, de lesz? Sehogy lesz, mindenki most indul kocsmatúrára hogy elújságolja a híreket és hogy merre volt, kivel. Igazán szórakoztatóak néha, amikor eltúloznak mindent, de ma nem érdekel, csak inni akarok egy jó hideg sört, ami a körülményekhez mérten hideg természetesen. Mennyivel jobb lenne egy jégsárkánnyal lehűttettni néha... Bár azok itt nincsenek. Belépek a kocsmába, nem vagyok már túl feltűnő alak, rendelek magamnak egy korsó sört, és egy üres asztal után nézek, aztán hogy nem látok egy ismerős vonást pillantok meg szőke hajjal. Mirácska. Mármint ezt szemtől szemben senki nem merné mondani neki, de mindenki így emlegeti. Leteszem magam vele szemben, meg sem kérdezvén hogy lehet-e csupán beszédes szürke szemeimmel pillantok rá, ő sem olyan beszédes típus többnyire.
- Esti lazulás? - intek a kupája felé, ahogy beleiszok a sajátomba és körülnézek, paranoiás vagyok de nem szeretem ha a hátam mögött jönnek mennek. Valahogy nyugtalanná tesz, ahogy az árnyékok tánca is a falon. Nem szeretem őket, a napfényt inkább, bár tény hogy az éjszaka a barátunk, főleg a száműzötteknek.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Csüt. Május 15, 2014 12:55 am

Nem én lettem volna, ha nem veszem észre, hogy újabb alak közeledik felém. Már markoltam rá az övembe tűzött késre, amikor megláttam, hogy kivételesen egy ismerős egyén akar társulni. Na nem mintha neki örültem volna, de azért mégis csak jobb volt őt látni, mint a részeg majmokat, akik meg akarnak fektetni.
Nem szóltam semmit, csak figyeltem, ahogy kihúzza a velem szemben lévő széket és ledobja magát rá. Felhúztam a szemöldököm és egy pillanatra úgy gondoltam, hogy megkérdezem, hogy mégis hogy gondolta, hogy csak úgy leül mellém, de aztán nem tettem.
-Jah. - válaszoltam röviden és belekortyoltam az italomba. Nem voltam beszédes típus és most sem öntött el a szóáradat, azonban ahogy figyeltem a fiút, észrevettem, hogy többször is körbenéz és ezt muszáj volt megemlítenem.
-Szar dolog a szorongás. - jegyeztem meg, aztán fürkésztem tovább a tömeget. Egy perc sem telt bele, megtaláltam a moziest főszereplőjét. Egy csávó a pultnál már igencsak ittas és nem akarnak több piát adni neki, az pedig egyre idegesebben veri a pultot. Fogadni mernék, hogy verekedést fog generálni. Mindegy kinek, de valakinek neki fog esni.
Amikor már kezdett elég látványosan viselkedni az ürge, ránéztem Cyrusra, majd fejemet a betintázott tag felé biccentettem, hogy lesse meg ő is. Félmosolyra húzódott a szám, amikor az első jobbos elsült. Nem csalódtam ebben a kocsmában. Csak a szokásos.
-Na és te? Nem lőtték még fel a pizsamát? - kérdeztem tőle, majd újabbat kortyoltam a kupámból, aztán csak végigfuttattam a tekintetem a srácon. Bejött a kócos, fekete feje. Talán még egy éjszakai kalandot is el tudnék képzelni vele. Talán. Bár ha a "romantikus légyottunkon" is folyton körbe meg hátrapillantgatnak, akkor az tutira gáz lenne...
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Pént. Május 16, 2014 11:54 am

Lustán közeledek az üresnek mondható asztal felé, ahol nem ül más csak egy ember egy nő, akit szegről végről ismerek is. Azt nem mondom hogy túlságosan jól, de legalább onnan hogy társam szokott lenni a gyakorlások alatt és párszor gyakoroltunk együtt, mindenféle beszélgetés, vagy ömlengés nélkül. És most leteszem magam az asztalhoz és rá könyöklök, ahogy leteszem a sörös kupámat magam elé.
- Nem szorongok, menekülök a pékné elől... - szusszanok fel visszanézve rá, hiszen nem vagyok többnyire rosszba senkivel, de a pékné valami okán egész álló nap engem hajkurászott, hogy cipekedjek neki valami hordókat vagy zsákokról beszélt? És nekem ma nem sok kedvem volt megszakadni a mázsás súly alatt, és a zsémbelését hallgatni. Ahhoz nincs sok kedvem, inkább követem Amirra pillantását és a pultnál balhézók felé pillantok, mint kb mindenki más a kocsmában és félig meddig arra is fordulok hogy premier plánban lássam ahogy elcsattan az első jobbos, és kitör a hangzavar és a verekedés. Szerencsére tőlünk messze vannak, és így nem fenyeget az a veszély hogy rázuhannak az asztalunkra, vagy elsodornak minket magukkal, vagy bármi bajuk esik.  Igazából csak a szokásos esti program ami azt illeti.
- Nem, mint látod... Kedvem támadt valami jó zajos helyhez, ennél jobbat keresve sem találnék - villantok egy halovány mosolyt rá, mert elismerem tetszik, persze kinek ne tetszenének a szőke fürtjei, vadmacska természete és a kékes szemei, talán még el is mennék vele egy-két alkalomra bár nem hiszem hogy jó néven venné a próbálkozást. Na majd a következő két sör után...
- És te? Balhét kerestél?
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Pént. Május 16, 2014 10:59 pm

Amikor a srác válaszol, hirtelen hatalmas mosoly húzódik szét az arcomon, amilyet nem sűrűn látni rajtam, de azért ez felettébb viccesen hangzott.
-Csak nem veled csalja az urát? - kérdem vigyorogva, de aztán visszafogom a mosolyomat és csak kíváncsian pillantok rá, hogy mit fog válaszolni.
Percek múlva veszem észre, hogy a kocsma másik felében balhé készülődik, amit Cyrus sem hagyhat ki, így intek neki, hogy nézzen hátra. Teljesen oda is fordul, hogy kényelmesen végignézhesse a verekedés első pillanatait, én pedig hátradőlök és úgy élvezem a látványt.
-Értem. - biccentek válaszára, majd teszi is fel kérdését, amire azonnal felelek is. -Kikapcsolódok. Nem rég értem vissza, ugyanis Carax randit szervezett nekem az egyik lovassal. - ezalatt félig meddig tényleg randi értendő, ugyanis a srácot úgy csaljuk csapdába, hogy majd engem, mint bajbajutott szerelmét akarja megmenteni.
Aztán hirtelen muszáj levennem a tekintetem Cyrusról, mert a háttérben újabb történések vannak. A fogadós feleségének elege lett abból, hogy már a második szék törik a nehézsúlyú birkózók miatt és úgy döntött megpróbálja elűzni a majmokat úgy, hogy jól megdobálja őket kupákkal. Na meg kiabál.
Nem tudok nem röhögni rajtuk, amikor viszont az egyik kupa véletlenül felénk repül, egy picit megijedek.
-Vigyázz! - szóltam hirtelen Cyrusnak és lehúztam a fejem. Nem tudom kitől jött, de az biztos, hogy lenyakazom.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Szomb. Május 17, 2014 10:48 pm

To: Amirra

Futólag figyelem a mosolyát, tulajdonképpen egészen kedvessé teszi az arcát ahogy mosolyog, de ritka vendég az arcán, mint az enyémen is. Bár én többnyire gúnyos mosollyal nézem a világot, mert ha tudnák milyen vihar dúl bennem, már régen kivetetettek volna innen is. És mi lesz az, akit még a száműzöttek is száműznek?
- Többek között azért is. Bár most valami zsákokat akart a nyakamba sózni hogy segítsek neki - sóhajtom lemondóan, ma már nem valószínű hogy itt felbukkanna az emlegetett nőszemély, de sosem lehet tudni, és végül is osontam már ki tőle hajnalok hajnalán párszor. Csinos, én meg férfiből vagyok, és teljes diszkréció övez de nem hiszem hogy Mira elújságolná mindenkinek, ahhoz nem elég beszédes, és valamilyen szintű hasonlóságot érzek benne. Figyelem közben a műsort ami a pult körül alakul ki, pár értetlen alak és a kocsmáros között.
- Szóval kényszerből randizol idegen lovasokkal csak hogy eltekerd a fejüket, bár nehéz dolgod nyilván nincs - közlöm burkoltan hogy jól néz ki, hiszen jó lenne ha összejönne egy kicsit, egy vagy két alkalomra, de azon sem akadok ki ha nem sikerül. Viszont a kellemes elfoglaltságot amit az jelent hogy őt nézem, és méregetem megzavarják a söröskupák, amik közül egy ijesztően közel húz el mellettünk és mérgesen nézek oda ki mer megdobálni minket, és visszadobom. Az sem érdekel ha eltalál valakit, ha balhé lesz hát max belekeveredek, amúgy is illene már, a végén még rám fogják hogy puhány vagyok, mert nem szoktam verekedni.
- Vagy balhéba kerülök vagy nem.... - morranok fel, ahogy visszaülök, és remélem nem rángatnak bele, nincs sok kedvem hozzá.
- Téged nem talált el, ugye? - érdeklődök közömbösen.

Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Csüt. Május 22, 2014 5:33 pm

Igencsak nagyra nyílnak a szemeim, amikor Cyrus elejti, hogy igen, bizony ő az akiről mindenki csámcsog, ugyanis vele csalja a pékné a férjét. Nagyon erősen kellett türtőztetnem magam, hogy ne röhögjem szét magam, de aztán csak visszafogtam és egy ravasz... inkább olyan gúnyos mosollyal válaszoltam az egészre. Nem firtattam tovább, a részletek amúgy sem érdekelnek.
Folytatjuk a nem túl aktív társalgást, bárt kétség kívül az egyik legaktívabb beszélgetéseim közé tartozik. Néha hátra-hátrapillantunk, hogy mi a helyzet a verekedőkkel, de még csak az üvöltözős, keménykedős fázisban járnak.
-Valami olyasmi. -válaszolom, majd leesik, hogy mondata végére egy bókot is odabiggyesztett. Nem reagáltam rá, de elraktároztam magamnak. Ez azt jelenti, hogy az ő feje is elcsavarható és ez egy nagyon hasznos információ, mert Cyrust egy igen szemrevaló férfinek tartom.
Végigpillantok rajta, már amennyit látok belőle, ugyanis sajnos az asztal nagyrészt takarja. Eszembe ötlik egy gondolat, hogy mi lenne, ha... ha egy kicsit játszadoznék vele.
Ezen a kis ötletemen morfondírozok, amikor meglátok felénk repülni egy söröskorsót, mire ijedten felszólalok, na meg lehúzom a fejem, hogy ne üssön ki.
Amikor felnézek látom, hogy senkit nem talált el és Cyrus felveszi a földről és visszahajítja. Ezzel nem is lenne baj, csak az a korsó éppen hátba talál egy középkorú férfiembert, aki... hát nem egy gorilla, de azért nem is a puhányok közé sorolnám... és az arcából ítélve nem szereti, ha megdobálják.
-Én jól vagyok, de... -nem folytatom a mondatot, csak tekintetemet a háta mögött közeledő alakra irányítom, jelezve, hogy neki is hátra kéne fordulnia. Egyelőre ártatlan kislányként viselkedek, majd meglátjuk mi sül ki ebből. A késem nálam van, szóval baj nem lehet.
Az arcom komolykás, talán valami aggodalom szerű is leolvasható róla... nem szeretném, ha Cyrusnak baja esne, most terveztem játszani vele...
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Szomb. Május 24, 2014 11:51 pm

To: Amirra

Kis mosoly jelenik meg az ajkaimon ahogy elnyílik a szeme a tényre, hogy bizony velem csalja az urát a pékné, hiszen mindenki azt találgatja hogy ki lehet az, de vagyok olyan diszkrét hogy eddig minden hiába volt, és senki nem tudta meg, Amirra meg nem a fecsegéséről híres és nem hiszem hogy szét akarja kürtölni amikor megtarthatja magának is az információt. Okos nő, és az okos nők veszélyesek. Tetszik a mosolya és ahogy reagált erre a kis hírre, bár az sem jelentene kihívást ha a pékkel kéne összeverekednem emiatt, de hát az ő baja ha nem hűséges az asszonya nem az enyém. Egyetlen bűnöm hogy kb húsz évvel fiatalabb vagyok mint ő. Hát pech rá nézve de ez van. Hűvöskés arccal figyelem ahogy nem halad semerre a balhé, és végül szürkés pillantásom visszatér Amirra-ra. Vajon az ágyban is olyan vadmacska lehet mint amilyen a jelleme amúgy is?
- Az nem rossz, veszélyes de felettébb hasznos tevékenység - teszem hozzá, elismerve a képességeit hiszen nem vonom kétségbe hogy jó harcos, és nem csak jó nő, bár eleve nem szokásom lebecsülni senkit sem, nem akarok ráfaragni és nem akarok emlékezni sem. Nem akarom hogy megint Kysppie szigetén járjanak a gondolataim egy bizonyos sárkánynál, akiről csak Carax tud. És még élek, ez azért teljesítmény. Aztán lehúzom a fejem ahogy alacsonyan szállnak a korsók, de szerencsére nem talál el, így hát visszadobom, és nem is foglalkoznék vele, de úgy tűnik valaki nem akarja ennyiben hagyni és így inkább visszafordulok arra amerre Amirra néz, és végigmérem a közeledő alakot. Lehet hogy erős, de én sem vagyok gyenge és a lovaskodás azért megedzett igaz hogy nem repültem de a többi gyakorlat alól nem húzhattam ki magam. És azóta sem teszem ezt. Hátra tolom a széket hogy bekapcsolódhassak a balhéba és az idegen felé pillantok, a kiállásomtól nem futamodik meg, pedig szinte látom szemében a felismerést hogy ki vagyok. Felvonom a szemöldököm.
- Na? Teszel valamit vagy csak meg akarsz ijeszteni? - provokálom, hiszen egy kis verekedés ellen sosem volt semmi kifogásom. Egy pillantást vetek Amirrára, de úgy látom nem akar belefolyni, én meg kivárok, és ahogy az alak feldühödve nekem jön, már ütök is. Többször, gyorsan két felől, ügyesen elhajolva, csak az kellene hogy kék zöld legyek. Megtántorodik az ütésem után, eleve sem egészen józan hogy olyan stabilan álljon a lábán, de azért megpróbál visszaütni.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Kedd Május 27, 2014 11:38 pm

A balhé ugyan tőlünk messzebb tört ki, de egy repülő korsónak köszönhetően mi is belefolytunk, vagy legalábbis Cyrus, mert én igyekeztem a háttérben maradni.
Cyrus felállt és szembenézett a részeges nagyszájúval, sőt, pillanatok alatt le is rendezte. A fickó próbálkozott még, de már alig állt a lábán, gondolom csillagokat látott, így aztán visszavett magából. A haverjai jöttek oda és segítettek neki. Oda-odapillantgattak. Az egyiket ismertem, de nem volt valami jó a viszonyunk, mindenesetre furcsa pillantásokat vetett ránk, főleg Cyrusra, de mivel én nemigen néztem vissza rá kedvesen, így végül leléptek.
Miközben Cyrus visszaült a helyére, félmosollyal az arcomon elismerően bólintottam és még tapsoltam is mellé kettőt.
-Bravó! Ügyes volt. - dicsértem, majd ráhelyeztem kezeimet az asztalra és úgy hajoltam hozzá közelebb. Egészen közel.
-Nincs kedved lelépni innen és keresni valami izgalmat az éjszakában? - félhangosan mondtam csak, közben pedig csillogó és kíváncsi szemekkel néztem rá. Kíváncsi voltam hova fogja tenni hirtelen ötletem, de nem baj. Jó kedvem lett, nagyon jó és valahol belül bírtam Cyrust, kicsit játszani akartam vele. Egyelőre persze csak incselkedni, látni a meghökkent tekinteteit. Hogy esetleg a ruha lekerül-e rólunk az este folyamán, azt majd még eldöntöm. De van egy olyan érzésem, hogy nem lenne ellenére a dolog.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Hétf. Jún. 16, 2014 11:51 am

Nem szeretem a felesleges balhét és vérontást sem, de ha ez szükséges a céljaimhoz, amik nem éppen a legnagyobbak akkor megteszem, attól hogy nem szeretem nem vagyok még béna hozzá és a kiképzés évei miatt, na meg a mindennapos gyakorlásnak hála igen jó erőben vagyok és most sem térek ki a balhé elől, sikerül is ellátnom a baját, szerencsére az első két ütés el is veszik a kedvét, és a barátai jönnek oda, ronda pillantást vetve rám, ami engem nem érdekel, visszanézek rájuk, felhúzom az egyik szemöldököm, de ők nem akarnak tőlem semmit szerencsére, így mennek a maguk dolgára, én pedig visszatelepedek a székre Amirrával szembe és elhúzom a szám, a korsóm üres...
- Kösz, utálom ha belém kötni, főleg akik nem is bírják a piát... - rázom meg kicsit a sörényem és ahogy közelebb hajol, én is előre dőlök hogy ebben a káoszos hangzavarban is halljam mit akar mondani és a kérdésére enyhén meglepődöm, nem hittem volna hogy pont ő fogja felvetni, de ezek szerint nem vagyok nála esélytelen, és hát nincs semmi kötelezettségem, miért utasítanék el egy ilyen lehetőséget? Száműzött vagyok, nem totális idióta. Lassan kinyújtom a lábam az asztal alatt, és csizmás lábammal megbököm az ő csizmás lábait és ártatlanul elmosolyodom.
- Ha van valami jobb ötleted én benne vagyok - válaszolok, szememben látszik hogy vele kettesben szívesebben lennék, máshol mint itt, lehetőleg felette, de azt sem bánom ha ő kerül felülre. Persze ha eljutunk idáig, tervnek mindenesetre jó. Lassan felkelek hogy kifelé induljak és nem nézem meg követ-e, majd kint kiderül, mindenesetre átvágok a kocsmán, kikerülve a nagy zajt csapó alakokat, ilyenkor észrevétlen lehet távozni mindenki a balhézókra figyel, ha együtt mennénk ki, még a végén hírünk kelne, ami nem feltétlen lenne jó, bár annyira azért nem izgat. De nem akarom hogy tudják micsoda mázlis vagyok.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Hétf. Jún. 16, 2014 1:10 pm

Tetszett a srác, nem is kicsit, de persze ez nem azt jelenti, hogy máris megkaphat. Mert ezt akarja. Tudom. Különben miért ült volna ide? Nem bájcsevegni, hanem hogy megszerezzen magának legalább egy kis időre. Ezen majd még elgondolkodok, hogy mi legyen a végkifejlet, de egy kis játékos flört, hogy húzom az agyát, szerintem bőven belefér.
Közelebb hajoltam hozzá az asztal fölött, mire ő is előrébb dőlt és így már tényleg egészen közel volt az orrom az övéhez. De itt megálltam, és feltettem neki egy halk, de annál izgalmasabb kérdést.
Válaszára félmosolyra húztam a szám, ami nálam egyértelmű válasz volt.
Hátradőltem a széken és vártam. Cyrus nem is habozott tovább, felállt és elindult kifelé. Én még párpercig ültem a helyemen, hiszen én sem szándékoztam hetekig azt hallgatni, hogy én meg Cyrus miért távoztunk együtt a sörözőből. Már tudom milyenek itt az emberek, mint a vénasszonyok. Már csak azért is szeretik kifigyelni az ilyen kapcsolatokat, mert szeretik azt így vagy úgy felhasználni a másik ellen. Hiába lennénk mi egy csapat, a belső viszályok durvábbak, mint a sárkányok elleni harcunk. Mindenki közelebb akar kerülni Caraxhoz, alig van, aki nem rosszindulatú itt köztünk. Én sem vagyok szent, valami kis hírnevem is van emiatt. A csapatba illek, azt hiszem.
Amint végigfuttattam ezen gondolatmenetemet én is felálltam a helyemről és Cyrus után indultam, aki szerencsére még ott állt a bejárattól nem messze.
Odaálltam elé, közvetlen elé és feltettem neki következő kérdésem.
-Mit szólnál hozzá, ha lemennénk a partra úszni egyet? - csak halkan beszéltem, mert itt még a falnak is füle van.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Szer. Okt. 01, 2014 8:24 pm


Szemrevaló, még nekem is, bár persze hallottam már szóbeszédeket meg ilyesmiket hogy kemény dió, meg ilyesmi, és nem éri meg a fáradtságot, de nem igen érdekel a sok idióta vélemény, szeretem a magam bőrén megtapasztalni hogy mikor meddig mehetek el és meddig nem. Jelen esetben mondjuk Amirra sem igen érdekelne, ha nem mutatna ő is némi együttműködési készséget, hogy tetszem neki, vagy legalábbis nem rúgdalna le magáról ha rámásznék. Ami komoly előny nekem másokkal szemben, és miután a kupám amúgy is kiürült, és semmi dolgom nincs, akár miért is ne tennénk egymást próbára ilyesféleképpen? Főleg ha mindketten akarjuk, és én semmi jónak nem vagyok az elrontója.
El is indulok kifelé, feltűnésmentesen osonok ki a helységből, semmi kedvem hogy hírbehozzanak Amirrával, éppen elég nekem hogy a kilétem találgatják hogy a pékné szeretője vagyok. Szép nő na, és könnyű megkapni, miért ne élnék vissza ezzel? Fiatal vagyok, és amíg rá nem jönnek... Egyszer élek, aligha lenne még egy ilyen alkalmam, ki kell használnom hát amíg lehet. Főleg hogy Carax nyíltan meg akar ölni szerintem azzal hogy kémnek akar visszaküldeni a szigetre. A sárkányomhoz. Ami egy elég elborult ötlet a részéről, ugyanakkor jogos is, és nem szegülhetek ellen a parancsának, de csöppet sem vonz a dolog hogy ilyen nyíltan játsszak a fejemmel és az életemmel. Ugyanakkor mégis csak a vezérem, akire felesküdtem, és nem véletlen hogy itt vagyok, bár kifejezetten gonosz sem. Csendben teszem a dolgom, és csak az ő parancsai kötnek, semmi más. Elég nagy szabadság ez nekem ahhoz, hogy megérje itt maradnom, és visszanézek az elém toppanó szőke vadmacskára.
- Remek ötlet, szívesen úsznék egyet veled - válaszolok, és szavaimnak eleget téve el is indulok a nem messze lévő part szakasz felé, hamarosan máshol fogok így megmártózni és nem vagyok benne biztos hogy az nekem olyan jó lesz. Apám ki fog akadni ha még él ugyan... Felsóhajtok ahogy átvágunk egy kis bokros szakaszon, és bele akad egy ág a ruhámba, de szerencsére nem szakad el, a karcolásokat meg már fel sem veszem.
A partra érve megállok, elnézem a vizet és a távoli sziget felé pillantok, alig látszik, apró pont mindössze, de mégis. A szülőföldem, amit elárultam és elhagytam.
- Vissza fogsz menni valaha is Kysppie-re? - kérdezem ahogy elindulok a vízhez közel, hogy belemerítsem a kezem.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   Vas. Jún. 26, 2016 3:07 pm
A játék lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Sárkányölő söröző   

Vissza az elejére Go down
 

Sárkányölő söröző

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Echwardra sziget :: Főváros-