HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Börtön

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Börtön    Hétf. Május 12, 2014 7:23 pm


Börtön  

A hegy belsejébe vezető utcácska amint belép a barlangba egyszer csak kiszélesedik és méterekkel beljebb, majd lejjebb érve rácsokkal leválasztott "szobák" mellett halad el.
A falakon olajokkal megtöltött fáklyák sora adja a fényt.
A börtönbe vezető út és némelyik cella akkora, hogy egy fiatalabb sárkány elfér benne.
A bejáratnál őrök állnak, akik óránként őrjáratot tartanak bent és felügyelik a történéseket.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Kedd Május 20, 2014 7:45 pm

Carax Morean

Már megint csak céltalanul bolyongok a városban, és nem tudom mi tévő legyek. Hiányzik a régi életem, és félek attól is, hogy rájönnek arra: az egész életem hazugság. Közben hiányzik a sárkányom is, hiszen olyan régen repültem vele egy jót az esőben. Olyan kellemetlen ez az egész, de nem adhatom fel. Most is a város széli utcákat járom jobbra-balra, hátha találok magamnak valami elfoglaltságot. Még nem ismertem ki annyira az egész terepet, elég új nekem még a környezet, de talán ez érthető. Amikor a bátyám nincs velem, akkor általában teljesen el vagyok veszve, és ez is olyan.. irritáló. Erősebbnek, és határozottabbnak kéne lennem. Na majd.. megpróbálok valahogyan beilleszkedni. Mondjuk amióta itt vagyok, lefekvés előtt mindig mérgekről, és ásványi anyagokról olvasgatok, hogy tudjam azt, amit egy sárkányvadásznak tudnia kéne. Nem is az a kérdésem, hogy miért akarják őket megölni, hanem inkább, hogy.. ki az a vakmerő aki megteszi. Bár.. bátraké a szerencse, a bátrak pedig többnyire egyenlőek a bolondokkal. Na de most nem ezen kéne törnöm a fejem. Ahogyan a gondolatok sokasága töri meg a csendet a fejemben, nem is vettem észre a körülöttem zajló eseményeket, és egyszercsak egy barlangrendszer bejáratánál kötök ki. A kíváncsi természetem most sem hagy nyugodni, így beljebb lépek. Egy-két percnyi járásra már be is értem a közepére, ahol hatalmas cellák vártak reám. Vajon én is ide fogok kerülni, ha kiderül az előéletemről az igazság? Vagy ha nem leszek képes sárkányt ölni? Rácsapok az arcomra, hogy hagyjam végre abba a kételkedést, és legyen már egy kis önbizalmam. A száműzöttek nem rossz emberek.. csak mások. Legalábbis eddig így vélekedtem róluk, de ez a vélemény még könnyen változhat. Lassú lépteket teszek a cellák mellett, és a szememmel valami érdekességet keresek. Teljesen elbambultam, mint szokás szerint, így nem lesz nehéz rámhozni a frászt akár egy apró köszönéssel is.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Szer. Május 21, 2014 5:42 pm

Unalmas este ez a mai. Az utóbbi időben már a sokadik. Az eseményekre tekintve mondhatni a vihar előtti csend. Nagy nap közeleg, és ezt mindenki tudja a környéken. Hosszú idők munkája végre a végéhez közeleg. De jelenleg ez kevésbé fontos, hisz most a szokásos ellenőrző körútamra kéne koncentrálnom. Még egy ilyen szemétdombon is kell valaki, aki rendet tartson. És ez természetesen rajtam kívül nem lehet senki, hiszen más itt nem lenne rá képes. Eddig semmi komolyabb kivetni valót nem találtam, leszámítva egy-két naplopó őrt, kik remélem nem kerülnek még egyszer a szemem elé, mert annak nem lesz jó vége. Jelenleg fokozott figyelemre van szükség. Utam utolsó állomása mi lehetne más, mint a börtön. A kedvenc helyem a szigeten. Mindíg megnyugtat a tudat, hogy az életre nem méltó férgeket van hol kínozni. A bejárathoz érve két éber őrt veszek észre. Ezt már szeretem. Az alárendelteknél nagyon fontos a fegyelem. Ha nem így lenne, akkor nagy eséllyel már holtak lennének. Biccentéssel jelzem nekik, hogy be fogok menni. Ők persze kapkodva arrébb mennek. A börtön belsejébe érve borzalmas látvány fogad. Koszos, piszkos cellák, igénytelen környezet. Pont, ahogy lennie kell. Hirtelen egy vékony alakra leszek figyelmes. Egy lány az. Nem túlzottan ismerős, bár csak igen kevés embert jegyzek meg. Gondoltam kissé megleckéztetem. Hangtalanul mögé sétálok, és egy határozott mozdulattal a kezemet a vállára rakom.
-Neked nem kéne itt lenned, ugye tudod?
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Szer. Május 21, 2014 6:27 pm

Bambulásom persze ismét célba ért, és sikerült emiatt még egy embernek rámhoznia a frászt. A vállamra érkező kéz érintésére összerezzenek, a hang hallatára pedig ijedten hátrafordulok. A sziget ura állt előttem, akivel még nem igazán akartam találkozni, hiszen elég bizonytalan vagyok még mindenben, de próbálom kihozni ebből is a lehető legjobbat.
- M-Morean mester..? T-tudom. Elnézést kérek, már megyek is. Nem akartam gondot okozni. - kijelentése kicsit szíven ütött, hiszen ez a "nem kéne itt lennem" sor már többször is elhangzott a fejemben. Kiráz a hideg, és a testem borsózni kezd. Mi ez, ha nem a végzet szava? De most jobb ha nem gondolok erre, hiszen nem akarok az új mesterem előtt gyengének tűnni. Bár elindultam két lépésnyit az ellenkező irányba, mégis visszafordulok, és megszólalok.
- Igyekszem újoncként is minden tőlem telhetőt megtenni. Bármiben segíthetek, csak szóljon. Kérem, ha esetleg küldetésre indulnának mostanában, bátran hívjanak! Nem okozok csalódást! - hangom határozott, és most kivételesen nem is remegtem bele. Bár kellemetlen lesz a sajátjaim ellen harcolni, de bármilyen feladattal bíznak meg, el kell vállalnom. Egyrészt magam miatt, mert meg akarom tudni, hogy mi a fene folyik itt. Másrészt pedig a bátyám miatt, mert jól esne, ha büszke lenne rám, hiszen Morean mester magával hív egy küldetésre. De ne szaladjunk ennyire előre, hisz ez még meg sem történt. Talán még bizalmatlan velem kapcsolatban, és nem kér meg ilyen fontos dolgokra. De azért.. a szívem mélyén reménykedek benne.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Szer. Május 21, 2014 7:13 pm

Jót mosolygok a lány reakcióján. Szeretem látni az embereken a félelmet, rettegést, legfőképpen akkor ha azt én váltom ki belőlük. Ha a korábbi tapasztalataimat nézzük, akkor a lány még igen jól bírta ezt a nem túl idilli találkozást.
Dadogós "köszönése" akaratlanul is az arcomra erőltetett egy másik mosolyt is. Ha egy előnye van annak, hogy a száműzöttek vezére vagyok, az az, hogy a többi sorstársam tisztel és retteg tőlem. Az utóbbi időben ez a két dolog okozta a legnagyobb örömöt. Mikor látom hogy elindul akarva-akaratlanul is végigmérem magamnak. Nem rossz kis lány ez, szerintem többféleképpen is hasznát tudnám venni. Újra az ő hangja töri meg a csendet, ám most teljesen más hangszínt használva mint korábban. Ajánlata kissé elgondolkoztatott. Hamarosan nagy harc következik, és ilyenkor az önkénteseket mindíg szívesen látom.
-Ha már így említed, lenne egy kis feladatom a számodra.
Hangom erős és határozott. Most majd megmutathatja, hogy komolyan gondolta-e az ajánlatát. Ha nem, akkor pedig nincs helye közöttünk, és pont jó helyen vagyunk a következményeihez. Remélem tudja, hogy jelenleg a sorsával játszik. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élvezem a helyzetet. Bármelyik véglet is lesz, itt én fogok jól járni. Fejemmel biccentek, hogy jöjjön közelebb.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Hétf. Május 26, 2014 4:33 pm

Nem, nem, és nem. Ez nem én vagyok, már a kezdetektől fogva nem. Megígértem magamnak, hogy akármit is teszek, úgy teszem, hogy soha nem fogok elbátortalanodni a döntéseim súlya miatt. Az előttem álló férfi csak egy ember, a sok másik mellett. Nem kell tőle úgy félnem, mintha egy isten lenne, aki a további életemért felelős. Bátornak, és határozottnak kell lennem. Nem inoghatok meg, mert akkor az egész dolog már az értelmét veszti. Azért vagyok itt, hogy minél többet megtudjak a száműzöttekről, és nem azért, hogy azonosuljak velük.
- Valóban? Köszönöm szépen. Megtiszteltetésnek veszem, hogy a parancsait teljesíthetem, már ilyen korai alkalommal. - mondtam végre bátrabban, majd vettem egy mély levegőt, és próbáltam magam lenyugtatni. A férfi biccentett nekem, hogy lépjek közelebb, tehát így tettem. Közelebb léptem hozzá, hogy csak pár centi távolság legyen köztünk, és figyeltem a reakcióját. Gondolom egy bizalmasabb információt akar átadni, vagy csak.. hát.. nem tudom, hogy most pontosan mit is akar, de remélem nincsen semmiféle hátsó szándéka.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Hétf. Május 26, 2014 5:04 pm

Önelégülten hallgatom Synestra kissé talpnyalásra hajazó válaszát. Egy kicsi gonosz vigyorral az arcomon figyelem azt, ahogy közeledik hozzám. Innen már nem lesz menekvése, most már minden parancsomnak engedelmeskednie kell. Mikor ideér hozzám közel hajolok hozzá, számat a füléhez helyezem és halkan suttogom.
- A móka csak most kezdődik. - Remélem ezzel sikerült még jobban kizökkentenem  az ő kis világából. Szerintem eljött az ideje, hogy bizonyítson, és erre ez a legjobb hely, és a legjobb alkalom. Most meg fogom mutatni neki, hogy a száműzöttek nem csak azért vannak itt, mert sárkány ellenesek. Ó nem, ennél sokkal komolyabb oka van.
- Kövess - Töröm meg ismét a csendet egy erős, határozott mondattal. A börtön egyik folyosója felé veszem az irányt. A csendet itt sikolyok és sírások hangjai törik meg. A legtöbb elfogott sárkánylovast itt tartjuk fogva, és a kínzásokra is itt kerül sor. Az utóbbi időben a "lakosok" száma igencsak gyarapodott. Remélhetőleg ez a tendencia továbbra is ilyen lesz. A folyosó végén egy sötét cellánál megállok, amiben egy ember fekszik megkötözött kezekkel. Ruhája szakadt, vérfoltos, testét a sok veréstől kék-zöld foltok fedik. Arca majdnem teljesen eltorzult a foltoktól, orra eltörött. Borzalmas állapotban van.
- Megérkeztünk - Szólok Synestranak. Ő valószínűleg nem is tudja, hogy mire készülök. Nagy eséllyel ez lesz élete legnagyobb próbatétele, de meg kell tennie, különben nincs helye közöttünk.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Hétf. Május 26, 2014 5:21 pm

Valamiért úgy éreztem, hogy a stílusváltozásom nem igazán tetszett az uraságnak, de talán ezt csak a belső kis hangom súgja. Mindenesetre most már egyre biztosabban érzem a talpam alatt a talajt, és a fejem is kezd kitisztulni. Szerencsére az igazi Synestra nem egy rinyáló kislány, aki mindentől fél. Csupán kellett egy kis lökés, hogy visszatérjek. Mindenesetre most még a szolga szerepét játszva közelebb sétálok a mesterhez, és várom mit reagál. A fejét lassan a fülemhez emeli, majd halkan suttogni kezd. Nem igazán vagyok oda az efféle gesztusokért, és ezt a testem ki is mutatja, hiszen borsózni kezd az egész hátam. Vajon milyen mókára gondolt? És vajon miért érzem azt, hogy inkább ő fog szórakozni, sem mint én? Na, de lássuk mit is tartogat még számomra ez a nap. A férfi követésre int, én pedig kérdés nélkül megindulok utána. Úgyérzem nem lesz könnyű dolgom, főleg, hogy az irány a börtön belseje felé vezet. Legszívesebben megkérdezném, hogy hová is megyünk, de nem hiszem, hogy hallani akarom a válaszát. Végül kijelenti, hogy megérkeztünk, én pedig körbenézek. Egy.. kínzókamra? Vagyis, nem kifejezetten az.. vagyis.. mégis. Egy két cellában még sárkánylovasok is találhatóak, akik nem éppen sikeresen kerültek ki egy száműzött elleni harcban. Ennyire brutálisak lehetnek ezek az emberek? Mi lehet a titkuk? Egyre jobban kezd izgatni ez a hely, és addig nem nyugszom, míg mindent meg nem tudok.
- Mi a feladatom? - emelem fel a szemöldököm érdeklődve, hiszen tippelni sem tudok mire kérhet meg egy ilyen helyen. Csak nem azt akarja, hogy megkínozzam ezt az embert? De hisz ez barbárság. Őrület. Micsoda visszamaradottak itt az emberek? Borzalmas egy helyre kerültem, ebben az egyben biztos vagyok. Másban.. nem igazán.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Hétf. Május 26, 2014 6:11 pm

Gonosz vigyorral követem a lány összes reakcióját. Érzem, hogy ez jobb lesz, mint hittem. Így utólag belegondolva a cellák rosszabb minőségben vannak, mint amire emlékeztem. Biztos vagyok benne, hogy ezt megfogom jegyezni egy itteni illetékesnek, nehogy a fal egyik résén még véletlenül megszökjön az egyik kis drágaságunk. Az én parancsomnak úgysem mernek ellenkezni. Látom a lányon, hogy tanácstalanul tekinget barra,jobbra. Gondolom egy kis felvilágosítás nem árt.
- A neve Chosn Syneld, egy sárkánylovas, kit a városban kémkedés közben kaptak el. Korábban megpróbált beférkőzni közénk információ gyűjtés céljából, de már az eleitől fogva túlságosan gyanús volt. Miután tetten értük azonnal ide hozattam, hogy megkapja a neki járó büntetést. - Mondom a lánynak teljesen semleges hangon. Gondolom tudja, hogy nem viccelek. Nem szokásom. A lány reakcióit figyelem pár pillanaton át, és még egyszer gyorsan végigmérem a szemeimmel. Néhány másodperccel később a karjánál fogva gyengéden magamhoz húzom, majd a lány arcához hajolok pár centis közelségben. Mélyen a lány szemébe nézek.
- A te feladatod lesz, hogy végezz vele. - Suttogom az arcába, mondhatni kissé érzékien. Szeretek játszani mások érzelmeivel, főleg ha félelmet és rettegést tudok bennük előidézni. Gyengéden végigsimítok a vállán.Szerintem nincs is érzékibb, mint valakinek a szívébe döfni egy hullámos kést. És ez az egész szituáció...Mámorító. Bár gondolom Synestra közel sem élvezi annyira mint én. De ez jelenleg a legkevésbé sem érdekel, hisz az embernek néha önzőnek is kell lennie.
Tekintetemet egy falra fordítom, hol 2 kisebb tőr lóg lefelé. Mindkettőnek véres a pengéje. Korábban már biztosan használták arra a célra, mint amire én szánom őket. Biccentek a fal felé, hogy Synestra is felfigyeljen rá. Kissé elmosolyodok. Ha a lány ellenkezne akkor gond nélkül megtudnám ölni, hisz a tőrömet mindig magamnál hordom, és nem hinném, hogy egy kis esélye is lenne ellenem. Most úgy tekintek rá, mint a kis játékszeremre, bár szerintem ez jelen pillanatban így is van. Tűkön ülve várom a lány reakcióit.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Hétf. Május 26, 2014 6:29 pm

Tévedtem, hiszen a férfi a kínzásnál nem állt meg. De először is elmesélt minden olyan dolgot, amit ő szerinte tudnom kellett. A fogoly egy sárkánylovas volt, aki kémkedett. A reakcióm egy irónikus mosolyt váltott ki belőlem, talán meg is lepődhetett a mesterem. Ez persze csak amiatt történt, mert egy apró hasonlóságot véltem felfedezni az én célom, és a megkínzott ember céljaiban. Nem mintha én kém lennék, csupán mindkettőnknek az információszerzés volt a célja, mármint.. most is. Aztán megtudtam azt is, hogy már a kezdettől fogva gyanús volt a mesteremnek, amit egy szemöldök felhúzásos félrepillantással reagáltam.
- Ennyire jók az észlelő képességei mester? Jobb lesz, ha vigyázok.. - gúnyolódok egy kicsit, hogy enyhítsem a feszültséget magamon, na meg persze, hogy lelökjem egy kicsit a magas lóról, hiszen egyre inkább idegesített a fellengzős hangulata. Aztán ezt még fokozta is egy intim behajlással, és ismételt suttogással, amit egy hatalmas lökéssel viszonoztam. Mégegyszer belemászik a közvetlen zónámba, és tökön rúgom, akár a mesterem, akár nem. Végül a feladatomra is rátért, ami egy kicsit durva megbízás volt így elsőre, legalábbis a számomra. Meg kellett ölnöm azt a szegény ártatlan férfit, mégpedig.. megbánás nélkül. A szemeim kikerekedtek a feladat hallatára, és a kezemet a fejemhez is emeltem. Kifújtam egy kicsit magamat, hiszen lesokkolt a hír, de próbáltam ép elméjű maradni.
- Értettem.. - húztam meg a szám szélét, hiszen kellemetlen volt nekem az egész. Még soha nem öltem meg senkit, és nem most szerettem volna elkezdeni. A szívverésem kezdett felgyorsulni, és éreztem, hogy a hányinger és a fejfájás is lassan kerülgetni fog.
- Kérhetnék két dolgot, mester? - kezdek bele miután a véres kések felé biccentett.
- Az első dolog, hogy egy tiszta fegyvert kérek a feladatom elvégzéséhez. A második, pedig.. hogy ne nézze a végrehajtást. Még szűz vagyok ilyen téren, tehát lehet kicsit kellemetlenül tudnám kivitelezni az egészet. - hát, talán még én magam sem gondoltam volna, hogy belemegyek ebbe a "játékba", de ha már ilyen önző feladatot kér tőlem, had legyek már én is egy kicsit önelégült, és követelőző. Remélem figyelembe veszi, hogy most fogok ölni először, és azt szeretném, hogy úgy történjen meg ahogyan én akarom. Persze rettentően izgulok, és ezt láthatja is rajtam, de a parancsmegszegés nem is fordult meg a fejemben. A félelem és a határozottság is megtalálható az arckifejezésemen, ami talán kellemes érzéseket válthat ki a mesterből.. még ha belőlem, és a leendő áldozatomból nem is.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Hétf. Május 26, 2014 7:05 pm

Kissé meglepett a lány reakciója. Nem igazán vagyok hozzászokva, hogy valaki csak úgy ellökjön magától, hisz semmi túlzás nélkül igen vonzó fiatal vagyok. A lány reakciója azonban egy cseppet sem bátorít el, mindig is a tüzes lányok voltak az eseteim. Biztos vagyok benne, hogy egy-két órán belül megszerzem magamnak a lányt. De jelenleg inkább az eseményekre koncentrálok, hisz a kedves hamarosan végez első áldozatával. Látszik rajta, hogy még nem ölt, hisz eléggé ideges. Biztos vagyok benne, hogy pár alkalom, és semmit nem fog érezni.
Mikor kérdéseit felteszi egy kissé felhúzom a szemöldököm, hisz nem számítottam, hogy a végén nekem kell megtennem neki valamit. Bár belegondolva kérése teljesen érthető, hisz én is szívesebben látom a pengén annak a vérét, akit én öltem meg, mint annak, akit valaki más. Ezzel a lány szerzett nálam egy plusz pontot. A végén még a legjobbak közé cseperedhet. Gondoltam kissé megjutalmazom, ezért kérését egy kissé különleges módon elégítem ki.
- Használd ezt. Hidd el, ezzel sokkal jobb érzés lesz. - Mondatom befejeztével kissé izgatottan oda dobom neki az egyik személyre szabott tőrömet. A pengéjébe található egy C.M. monogram, mely természetesen az én nevem rövidítése. Remélem érzi a megtiszteltetést, hisz rajtam kívül ő lesz az első, ki ezzel a késsel kioltja valakinek az életét. A közelben megpillantok egy kissé poros széket. Odasétálok hozzá, és támlájánál fogva a cellához húzom. Ezután lassan leülök rá, és biccentek Synestra felé, hogy kezdheti az előadást. Nagyon kíváncsi vagyok a technikájára, hisz minden ember személyisége benne van a gyilkolási módjában.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Hétf. Május 26, 2014 7:46 pm

Nem sejtettem volna, még a legsötétebb álmomban sem, hogy valamikor majd ölnöm kell, de ez a váratlan sors mégis eljött, és most itt állok a jövőm kapujában. Mindenesetre nem a száműzöttek miatt kell ezt megtennem, hanem magam miatt. Ha túl esek az emberiség első durvább bűnén, akkor talán már szabadabban fogok tudni mozogni a csatatéren. Főleg, ha mégis a száműzöttek oldalán fogok maradni a későbbiekben. A mester későbbi figyelemfelkeltő kedvessége nagyon megkedveltette velem a stílusát. Odadobta nekem a saját kését, ami nagyon precízen volt kidolgozva, és csodaszépen volt megtisztítva. Amint felém dobta, fel is kaptam, és elkezdtem csodálni a fegyvert. Gyermekies csillogással ragyogtak a szemeim, ahogyan az újdonsült eszközömet elemezgettem.
- Köszönöm! Nagyon köszönöm szépen! - bár csak egy alkalomra kaptam meg, mégis annyira boldog voltam valamiért, hogy szinte kedvet kaptam a feladathoz. A mester helyet is foglalt, majd várta a műsort. Tudtam, hogy most jött el az ideje a cselekvésnek, így megszorítottam a kezemben a kést, és elindultam a cella felé. Sajnos a második kérésemet nem vette figyelembe, de így is megoldom valahogy. Amint beléptem a férfihoz, a szemében hatalmas félelem jelent meg, hiszen a kínzások már annyira elvették az erejét, hogy nem tudott még felállni sem.
- Sajnálom, hogy így lesz vége az életednek. Igyekszem a legkevesebb fájdalmat okozni neked.. - vontam meg a vállam, majd közelebb léptem hozzá, és méregetni kezdtem. Valamiért úgy éreztem, hogy jobban fogom élvezni az egészet, ha játszani kezdek vele. Lassan körbe-körbe kezdtem körülötte sétálgatni, ám ezzel csak ingerelni kezdtem. Megpróbált feltápászkodni, és a késért nyúlni, de én félreléptem, és belerúgtam jó erősen. Ez az egész dolog felerősítette a világ rendszerét a fejemben méginkább. Áldozat, vagy Gyilkos. Préda, vagy Vadász. Ez a világ rendje. Ha nem ölsz, akkor téged ölnek meg. Nem gondoltam volna, hogy a végén ennyi bölcsességet megtudok majd kaparintani egy ilyen kényes cselekedet alatt. Végül kigáncsoltam a férfit, feléhajoltam, elmosolyodtam, majd a kést a torka közepébe céloztam, és végül belevágtam. Az utolsó pillanatban be kellett csuknom a szemem, és majdnem megállt a kezem.. de az adrenalin nem hagyta, hogy megálljak.. és be kellett fejeznem. Szinte éreztem ahogyan a görbe kés végig haladt az ember nyakán, és a kezemre folyó skarlátvörös vér is méginkább előidézte a testem hidegrázását. Kellemetlen érzés volt.. sőt.. undorító. Caraxot nézve olyan feladatnak tűnt, amit élveznem kéne, de.. kellemetlen volt. Hamar ki is húztam a kést a nyakból, letöröltem a vért róla, és minél gyorsabban elhagytam a holttestet. Ismételten a hányinger kerülgetett, de most nem a félelemtől, hanem a büdös vérszagtól.
- K-készen vagyok. Remélem élvezted az előadást, mester. - mondtam, még mindig kicsit szédülve az egésztől, de próbáltam helyrerázni magam. Nem akartam csalódást okozni sem neki, sem magamnak.
- A következő talán jobban fog sikerülni... ha lesz olyan.. - mégtöbbször áttöröltem egy kendővel a kést, valamiért úgy éreztem, hogy ez levezeti a feszültségemet. Megnyugtatott, hogy ha már nem láttam a vért, ezen a gyönyörű pengén. Miután már csak a szürke, fényes acél csillogott, visszanyújtottam Caraxnak, és egy erőltetett mosolyt próbáltam kifacsarni magamból.
- Rendben vagyok, nyugi. Csak még tart a mámor.. vagymi. - a végén az erőltetett mosolyból természetes nevetés tört ki, hiszen szinte már annyira szánalmasan undorodtam a hullától, hogy én is viccesnek találtam. Ismét rámosolyogtam a mesterre, és próbáltam jelezni neki, hogy már rendben vagyok, nincs gond.
Vissza az elejére Go down
avatar
Helló, sweetheart! I am
Admin
Hozzászólások száma :
229
Join date :
2014. Apr. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    Hétf. Aug. 18, 2014 11:43 pm
Játék lezárva!
Szabad terület!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lordsofthesky.hungarianforum.com

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Börtön    

Vissza az elejére Go down
 

Börtön

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Echwardra sziget :: Város széle-