HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Silhouette FRPG
by Vendég Szomb. Szept. 30, 2017 9:56 pm

» Colors of Seattle
by Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:31 pm

» A kikötő
by Orin Zemdus Szer. Jún. 21, 2017 12:13 pm

» Csupasz hegyek
by Varianna Wrynn Pént. Jún. 16, 2017 1:19 am

» Erdő széle
by Lysanthir Valhosta Csüt. Jún. 15, 2017 5:02 pm

Top posting users this month

Share | 
 

 Aweron Garodin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Helló, sweetheart! I am
Aweron Garodin
Hozzászólások száma :
22
Join date :
2014. May. 14.


TémanyitásTárgy: Aweron Garodin   Csüt. Május 15, 2014 8:44 pmKarakternév

Adatok


♦Aweron Garodin♦


♦Weron, Gerrod♦


♦24♦


♦Sárkánylovasok♦


♦Kit Harington♦


Külsö és belsö

Hollófekete, göndör, haj keretezi az arcom. Mások azt mondják ehhez fekete szem társul. Én nem így látom, mert bizonyos fényben sötétbarnának tetszik. Ruházatom többnyire könnyű, fekete bőrvért, mely alá egy egyszerű, szürkés posztó inget veszek. Csizmám a térdemig ér, melybe egy apró, tompább élű levélkést szoktam rejteni és még sok más játékszert, melyekre szükségem lehet...talán akad ott egy tűzkő is, ha már a derekamra csatolt övemben sosem találom, ám a csizmám orrában mindig szúr valami. Két fekete bőrkesztyűm is van, melyet egy alkarvédő szorít a kezemre. Ez szükséges, hogy biztosabban tudjak kapaszkodni Solarysba, mikor megülöm. Magas vagyok, talán két méter is, a vállaim pedig szélesek. A sok kardforgatástól szálkásabb lettem és tapadt rám némi izom is.
Azt mondják, hogy forróvérű és makacs vagyok , én meg azt mondom, hogy csak nem ismernek. Lehet, hogy sokszor távolságtartónak tűnök, és a modorom is kissé nyers, de a barátaimért tűzbe tenném a kezem. Szeretek a sárkányokról tanulni, mindig újabb tudásra szert tenni, leginkább tapasztalatok során, hogy egyszer majd sokra vihessem. A sárkányokban és a kardforgatásban látom a jövőmet.


Történetem
Kysppie szigetén születtem, egy egyszerű kereskedő család harmadik gyermekeként láttam meg a napvilágot. Sosem kellett nélkülöznöm, jómódúak voltunk, éltük átlagos mindennapjainkat a többi polgárhoz hasonlóan. Testvérem Rexar, nálam két évvel idősebb, hozzám hasonlatosan sárkánylovas. Húgom Enelye még fiatal, otthon van és gondozza beteg édesapánkat. Apám szigorú és tekintélyparancsoló. Néha úgy érzem, hogy jelenlétében megfagy ereimben a vér is. Büszke és ellentmondást nem tűrve nevelt minket. Sokszor keze fejével adott nyomatékot szavainak, ha engedetlenek voltunk. Mindennek ellenére azt hiszem jó a viszonyunk, nem úgy, mint Rexarral. A kapcsolatunk sosem volt felhőtlen: mindig versengtünk, jobbak akartunk lenni a másiknál,s talán emiatt történt, hogy egyik reggel szó nélkül eltűnt otthonról. Ekkor állt Lovasnak, s elsőre sikerült is megtalálnia társát: Yserrát a nőstény tűzsárkányt. Láttam, hogy üli meg a fekete pikkelyes fenevadat, és irigy voltam rá. Úgy gondoltam, hogy sikeresebb nálam, erősebb és mindenben jobb is, mint én. Leszámítva egy dolgot természetesen, melyben mindig én jeleskedtem: A kardforgatást. Azóta ha lehet még jobban romlott a kapcsolatunk, s ha néha napján látom őt, keserűséggel telve fordítunk hátat egymásnak. Mintha nem is volna mondanivalónk egymásnak, mintha nem is lettünk volna testvérek. Mint két idegen.
Nem sokkal később követtem a példáját,és én is sárkánylovasnak álltam. Az íjászatban nem remekeltem, a kardforgatásban azonban hamar kitűntem a többiek közül. Halmoztam a kissebb sikereket, s talán kissé nagyobb is lett az önbizalmam, mint az egészséges volt,és azt mondták becsvágyóvá lettem. Talán igazuk volt. Hatalomra vágytam, és megtettem érte bármit. Néha még rossz dolgokat is, ha szükségét éreztem. Ebből a "betegségemből" azonban sikerült kigyógyítani és visszanyertem régi önmagam.
Egy napon elérkezett az idő, és társaimmal a fészekhez indultunk. Akkor nem találtam társat magamnak. Majdnem mindenkinek sikerült, csak nekem nem. Alkalmatlannak éreztem magam, megtörtnek. A második hozta meg a várva-várt eredményt, s egy sárkány gazdájául választott. A többitől egy kissé távolabbi helyen találtam rá egy szikla alatt.  Ezüstfehér volt, a felülete pedig akár egy érdes szikláé. Éreztem a belőle áradó hideget. Megremegett kesztyűs tenyerem alatt én pedig megkönnyebbülve felsóhajtottam, hogy végre nekem is sikerült. Úgy éreztem Azuregos az egyik legjobb dolog az életemben. Az egyik, mert volt más is. Bár sosem kerestem a szerelmet mégis gyengéd szálak kötöttek egy ezüsthajú lányhoz. Még ifjú voltam, mikor Ranwe-vel először találkoztam. Ő akkor éppen egy nehéz időszakon ment keresztül, melyen átsegítettem, s a hosszú idő alatt közelebb kerültünk egymáshoz.
A történetnek van egy árnyoldala is, Ranwe halottnak hitt nővérének személyében. Nem tudom mit hoz a jövő, de érzem, hogy nagy változás elébe nézek.
Azuregossal minden nap edzek, hogy még jobban egymásra hangolódjunk, bár néha ő is olyan kezelhetetlen, mint én. Egy nap még híres sárkánylovas leszek.A hozzászólást Aweron Garodin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 22, 2014 8:43 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Helló, sweetheart! I am
Aweron Garodin
Hozzászólások száma :
22
Join date :
2014. May. 14.


TémanyitásTárgy: Re: Aweron Garodin   Csüt. Május 15, 2014 8:45 pmAzuregos

Adatok

♦Azuregos♦


♦Hím♦


♦4,5♦


♦Jégsárkány♦


♦-♦Egyéb

Még akkor sem engedte igazán, hogy hozzá érjek, mikor már akkora volt, mint egy kisebb kecske. Azuregos bizalmatlan volt, amit megértek, hiszen még csak ismerkedtünk egymással. Én persze lelkesebb voltam és sokkal kezdeményezőbb. Ez azonban nem volt túl kifizetődő a számomra.. nem egyszer "hűtötte" le a forróvérem. Elég harcias teremtés, mint én, úgyhogy jellemét tekintve talán hasonlít is rám. Már kiskorában próbálkozott azzal, hogy megáldjon jeges leheletével, ám ekkor még csak hűvös füst jött ki a torkán. Látván saját sikertelenségét ezen a téren, előszeretettel harapdált ott ahol ért. Azt hiszem kedvel engem... Persze bármily ellenséges volt, azért követett mindenhová és éreztem a ragaszkodását. Leírhatatlan érzés volt, mikor összekapcsolódtunk. Kesztyűs ujjaim hegyével érintettem meg az orrát. Tudtam, hogy fájdalommal jár, mikor egy lovas kapcsolódik a sárkányához, ám akkor nem gondoltam erre. Fagyos fájdalomhullám járta át minden porcikámat, a testem pedig görcsberándult. Meg kellett kapaszkodnom a legközelebbi biztos pontban, hogy ne essek össze. Remegett a kezem, miközben lehúztam a kesztyűt. Azt már legalább tudom, hogy nem szereti, ha hordom. Az ujjbegyeimen fagyási sérülések véreztek, s egészen felhúzódott az alkaromig. Elég komolynak tűnt, s szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtarthattam az összes ujjamat. Az érintésem viszont érdes azóta, a rajta lévő forradások miatt. Ez volt az én jelem. Azóta jobban megbarátkoztunk egymással és most már tudom, hogy hogyan lehet a kedvére tenni. Gyűlöli a kandalló melegét, s emiatt rendszerint én fagyoskodom éjjelente. Engem nem zavar, így legalább esténként jobban szemügyre vehetem anélkül, hogy sértődötten arrébb repülne. Fehér, ezüstbenyúló pikkelyei vannak és jégkék szemei.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Helló, sweetheart! I am
Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Aweron Garodin   Csüt. Május 15, 2014 8:53 pm


Üdv, Aweron!
Köszönöm, hogy javítottad a lapod, így már nincs miért megváratnom téged. Nagyon örülök, hogy megérkeztél! Foglalja avatart, és már mehetsz is játszani! Ha gondolod, nekem máris írhatsz egy kezdőt Razz
Vissza az elejére Go down

Helló, sweetheart! I am
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Aweron Garodin   

Vissza az elejére Go down
 

Aweron Garodin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabadidő :: Archívum :: Karakterek :: Inaktív karakterek-